- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.161
Yok ben corap alcam bende sikar mi diye dusunuyodum ama bebislere yapildigina gore yapan dusunmustur hemde sicak tutar randevu gunum ilk hedefim civildirtubis haklisin ayrica tulum olunca kuculdumu bir daha giydiremezsin alt ust takim olsa kisalsada sikinti olmaz ama ben ilk 3 ay icin tulum agirlikli aldim duzen oturana kadar sik degisir ustu hemde hem kucaklaamasi rahat toplanma derdi yok hemde sicak olur diye ...
Bizim hast. Sezerysn 2 gece ystiriyolar ne biliyim epidural falansa kendindedir telden ben kizcemi koynuma aldim der diye dusundum gerci simdi mutluluk sarhosuda olmus olabilir
günaydın annişler nasılsınızzzzz
yerim ben sizin cicilerinizi tubikimm ballı lokmammm
kızlar ben aldım kiloylu çorap hiçte sıkı değil bence alınmalı bebişler ile bizim sıcaklığımız bir olmıycak üşümesin yawrular kurban olurum ben onlaraaaa
günaydın canım iyiyiz saol sen nasılsınnn
iyiyiz bebeğim siz nasılsnzzzzzz
şükür iyiyiz bebişimle işe gidip geliyoruz artık çok az kaldı sabrediyorum
bu arada ellerine sağlık kapı süsü süper olmuşşş
kızlaaar muhabbetiniz bol bebisleriniz saglıklı ve uzun ömürlü olsuuun insaallah....bende bebis isteyipte sahip olamayan 34 yasında bi arkadasınızım sizler bu konuda tecrübeli oldnuz ve cevremde paylasabilecegim kimse olmadıgı icin size danısmak istedim.simdiiiii benim regl dönemlerim 3 aydır kısalmaya ve daha erken gelmeye basladı daha önce agrılıydı simdi anlamıyorum bile ve buay bitmis olmasına ragmen sadece belimde fena agrı var sizce vücudum kendini gebelige hazırlıyor olabilirmi
valla canım ben sadece kendi örneğimden yola çıkarak sana bişi söyleyebilirim bende öyle bişey olmadı normal düzenimde devam ediyordu doktora görünmen daha iyi olur belki
bu erenin becerik topağı bir anası var ya maşallah kız sanahem çok güzel olmuş hemde renkleri şekli insanın içini bilmem anlatabildim mi
şükür iyiyiz bebişimle işe gidip geliyoruz artık çok az kaldı sabrediyorum
bu arada ellerine sağlık kapı süsü süper olmuşşş
tesekkür ederim dogru doktora görünsem daha iyi olacak,5 sene korunduktan sonra 8 aydır gebe kalmaya calısmama ragmen sonuc alamadım belkide baska bisey vartekrar tskkrlr
teşekkürederim canımın içiii bende çok büyük zevkle yaptımmmm beğenmenize çok sevindimmmm bitene kadar bişeye benzemiycek gibi geliyodu ama dün akşam iyice içime sindiiii
ayy çok az kaldı dimiiiii ne zaman ayrılıysun izne bende Allah kısmet ederse kurbanın peşine başlatıcam raporumu
teşşekkürederim bitanemmmm beğenilince daha çok hoşuma gidiyo
bu haftayı saymıyorum artık dayanabilirsem 2 haftam kalıyor
valla çok becerikli hatunsun maşallahbizde sadece şekerlerimizi filan yaptık onlarıda kardeşlerim yaptı
Oyy hiç bişi kalmamış bebeğim sık dişini sonra evde otur bekle küçük erkeğiniiiii))
normalde bu kadar becerikli olduğumu bende bilmiyodum evlat askı işte neler yaptırdı bana (;;
oyyy küçük erkeğime kurban olayım benohh şöyle ayaklarımı uzatıp evimde bi dinlensem inş erken gelmez oğlımm
kızlaaar muhabbetiniz bol bebisleriniz saglıklı ve uzun ömürlü olsuuun insaallah....bende bebis isteyipte sahip olamayan 34 yasında bi arkadasınızım sizler bu konuda tecrübeli oldnuz ve cevremde paylasabilecegim kimse olmadıgı icin size danısmak istedim.simdiiiii benim regl dönemlerim 3 aydır kısalmaya ve daha erken gelmeye basladı daha önce agrılıydı simdi anlamıyorum bile ve buay bitmis olmasına ragmen sadece belimde fena agrı var sizce vücudum kendini gebelige hazırlıyor olabilirmi
kızlarrrr ben şimdi hastane için bebek kurabiyesinide kendim yapmaya karar verdim nasıl olsa yıl dönümümüz için yapmıştımmm kurabiye kalıplarına bakım ben biii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?