Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Yok ben corap alcam bende sikar mi diye dusunuyodum ama bebislere yapildigina gore yapan dusunmustur hemde sicak tutar randevu gunum ilk hedefim civildir :9::9::9: tubis haklisin ayrica tulum olunca kuculdumu bir daha giydiremezsin alt ust takim olsa kisalsada sikinti olmaz ama ben ilk 3 ay icin tulum agirlikli aldim duzen oturana kadar sik degisir ustu hemde hem kucaklaamasi rahat toplanma derdi yok hemde sicak olur diye ...

Bizim hast. Sezerysn 2 gece ystiriyolar ne biliyim epidural falansa kendindedir telden ben kizcemi koynuma aldim der diye dusundum gerci simdi mutluluk sarhosuda olmus olabilir :16::16::16:

doğru diyosun bebişe göre yapılıyorsa sıkmaz heralde bakıcaz artık nasıl olur tulumu seviyorum bende bide bel desteği aldık elde tutarken belinde sıkıntı olmasın diye

günaydın annişler nasılsınızzzzz

yerim ben sizin cicilerinizi tubikimm ballı lokmammm

kızlar ben aldım kiloylu çorap hiçte sıkı değil bence alınmalı bebişler ile bizim sıcaklığımız bir olmıycak üşümesin yawrular kurban olurum ben onlaraaaa

$1175735_621211511256051_1854611141_n.jpg

annişlerrr biz kapı süsümüzü bitirdikkkkkkkk :52::52::52::52::52:

günaydın annişler nasılsınızzzzz

yerim ben sizin cicilerinizi tubikimm ballı lokmammm

kızlar ben aldım kiloylu çorap hiçte sıkı değil bence alınmalı bebişler ile bizim sıcaklığımız bir olmıycak üşümesin yawrular kurban olurum ben onlaraaaa

günaydın canım iyiyiz saol sen nasılsınnn

şükür iyiyiz bebişimle işe gidip geliyoruz artık çok az kaldı sabrediyorum

bu arada ellerine sağlık kapı süsü süper olmuşşş

kızlaaar muhabbetiniz bol bebisleriniz saglıklı ve uzun ömürlü olsuuun insaallah....bende bebis isteyipte sahip olamayan 34 yasında bi arkadasınızım sizler bu konuda tecrübeli oldnuz ve cevremde paylasabilecegim kimse olmadıgı icin size danısmak istedim.simdiiiii benim regl dönemlerim 3 aydır kısalmaya ve daha erken gelmeye basladı daha önce agrılıydı simdi anlamıyorum bile ve buay bitmis olmasına ragmen sadece belimde fena agrı var sizce vücudum kendini gebelige hazırlıyor olabilirmi

kızlaaar muhabbetiniz bol bebisleriniz saglıklı ve uzun ömürlü olsuuun insaallah....bende bebis isteyipte sahip olamayan 34 yasında bi arkadasınızım sizler bu konuda tecrübeli oldnuz ve cevremde paylasabilecegim kimse olmadıgı icin size danısmak istedim.simdiiiii benim regl dönemlerim 3 aydır kısalmaya ve daha erken gelmeye basladı daha önce agrılıydı simdi anlamıyorum bile ve buay bitmis olmasına ragmen sadece belimde fena agrı var sizce vücudum kendini gebelige hazırlıyor olabilirmi

valla canım ben sadece kendi örneğimden yola çıkarak sana bişi söyleyebilirim bende öyle bişey olmadı normal düzenimde devam ediyordu doktora görünmen daha iyi olur belki

valla canım ben sadece kendi örneğimden yola çıkarak sana bişi söyleyebilirim bende öyle bişey olmadı normal düzenimde devam ediyordu doktora görünmen daha iyi olur belki

tesekkür ederim dogru doktora görünsem daha iyi olacak,5 sene korunduktan sonra 8 aydır gebe kalmaya calısmama ragmen sonuc alamadım belkide baska bisey var:50:tekrar tskkrlr

bu erenin becerik topağı bir anası var ya maşallah kız sana :nazar::nazar::nazar::nazar:hem çok güzel olmuş hemde renkleri şekli insanın içini :52::52::52: bilmem anlatabildim mi :9::9::9:

teşekkürederim canımın içiii bende çok büyük zevkle yaptımmmm beğenmenize çok sevindimmmm bitene kadar bişeye benzemiycek gibi geliyodu ama dün akşam iyice içime sindiiii :16::16::16::16:

şükür iyiyiz bebişimle işe gidip geliyoruz artık çok az kaldı sabrediyorum

bu arada ellerine sağlık kapı süsü süper olmuşşş

ayy çok az kaldı dimiiiii ne zaman ayrılıysun izne bende Allah kısmet ederse kurbanın peşine başlatıcam raporumu :52::52:

teşşekkürederim bitanemmmm beğenilince daha çok hoşuma gidiyo :52::52:

tesekkür ederim dogru doktora görünsem daha iyi olacak,5 sene korunduktan sonra 8 aydır gebe kalmaya calısmama ragmen sonuc alamadım belkide baska bisey var:50:tekrar tskkrlr

eğer hiç gitmediysen mutlaka doktora görün yumurta takibi filan yapar
benim elimden gelen tek şey sana dua etmek olur hamiş duası:16::16::16:

teşekkürederim canımın içiii bende çok büyük zevkle yaptımmmm beğenmenize çok sevindimmmm bitene kadar bişeye benzemiycek gibi geliyodu ama dün akşam iyice içime sindiiii :16::16::16::16:

ayy çok az kaldı dimiiiii ne zaman ayrılıysun izne bende Allah kısmet ederse kurbanın peşine başlatıcam raporumu :52::52:

teşşekkürederim bitanemmmm beğenilince daha çok hoşuma gidiyo :52::52:

bu haftayı saymıyorum artık dayanabilirsem 2 haftam kalıyor
valla çok becerikli hatunsun maşallah:nazar::nazar: bizde sadece şekerlerimizi filan yaptık onlarıda kardeşlerim yaptı

bu haftayı saymıyorum artık dayanabilirsem 2 haftam kalıyor
valla çok becerikli hatunsun maşallah:nazar::nazar: bizde sadece şekerlerimizi filan yaptık onlarıda kardeşlerim yaptı

Oyy hiç bişi kalmamış bebeğim sık dişini sonra evde otur bekle küçük erkeğiniiiii ;)))

normalde bu kadar becerikli olduğumu bende bilmiyodum evlat askı işte neler yaptırdı bana (;;

Oyy hiç bişi kalmamış bebeğim sık dişini sonra evde otur bekle küçük erkeğiniiiii ;)))

normalde bu kadar becerikli olduğumu bende bilmiyodum evlat askı işte neler yaptırdı bana (;;

oyyy küçük erkeğime kurban olayım ben:16::16::16: ohh şöyle ayaklarımı uzatıp evimde bi dinlensem inş erken gelmez oğlımm

kızlar bu arada karaciğer testimi aldım akşam doktora göstereceğim baktığım ve gördüğüm kadarıyla karaciğer enzimlerimde sıkıntı yani yükselme yok bakalım akşam doktorumuz ne dicek

kızlarrrr ben şimdi hastane için bebek kurabiyesinide kendim yapmaya karar verdim nasıl olsa yıl dönümümüz için yapmıştımmm kurabiye kalıplarına bakım ben biii :52::52::52::52:

canım senin durumunu ben yaşadım şöle izah edeyim. benim ilk hamileliğim boş gebelikti neyse geldi geçti. ama adet düzenim bi türlü oturmadı. aynı senin dediğin gibi iki adet dönemi arası kısalaşmaya başladı. ve ben tekrar bebek istediğimde hemen hamile kalamadım. tüm hormon değerlerim normal olmasına ve yumurtladığım halde. sadece progesteron değerim biraz düşüktü. sonra Dr.a gittim ve öğrendim kiii:
yumurta oluşup çatladıktan sonra 14 günlük bi süre sonrasında adet olunuyomuş. ve bu süre içinde rahim kalınlaşıp kendini hamileliğe hazırlıyomuş. benim bu süre kısalıp 14 gün sürmediği için bebeğin tutunması gereken rahim kalınlığı oluşmuyomuş. hatta dr. bana çatlatma iğnesi vurmam gerekse vuramazdım rahmin çok ince dedi.
tedavi olarak da yumurta takibi yaptı yumurtamın çatladığı gün progestan hapına başlattı beni. kanamayı geciktirici ve ben o ay hamile kaldım.
benzer sorun sende de olabilir arkadaşım Dr.a git ve hemen tahlilerini yaptır bence :34:
inşallah en kısa sürede müjdeli haberi alırsın

Back