Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iremiommm aldıkların çok güzelll bebeğimmmmmm prensesimmm güzel günlerde giyinsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

didoşum son haftan artık sen dikkatlisindir zatende tetikte ol yarında güzel hbrlerle gel inşallah doktorun suni sancı falan önericekmi acaba 41 den sonramı öneriyolardı onu inşallah bi avazda kolaycacık geçer doğumun alırsın paşamızı kucağına:nazar::nazar::nazar:

bende aynur ablayı merakla bekliyorummmmm bende face dede yok anca buraya koyarsa görücem :31::31::31::31: neys eonlar sağlıklı olsun ben beklerimm oğluşumlaaaa :16::16::16:

sağol tatlım daha iyileri sizlerin olsun :16: bendede yok aynur abla fatma yada tuğba buraya ekler ben güveniyom face e eklerse :52::52::52:

inşallah yüklerlerrrrr yüklerlerde çat die çatlamayız :9::9::9::9:

fulim ya benim karnım çok fazla böyle katılaşıyo 2 haftadır özellikle sende de var mı , birde bu bebeler kış bebesi olacak ya ben hep tulum aldım ayaklı alt aldım ama külotlu çorap almadım hani tam oturuyo ya bacağa emin olamadım almalı mı almamalı mı ya :44::44::44:

fulim ya benim karnım çok fazla böyle katılaşıyo 2 haftadır özellikle sende de var mı , birde bu bebeler kış bebesi olacak ya ben hep tulum aldım ayaklı alt aldım ama külotlu çorap almadım hani tam oturuyo ya bacağa emin olamadım almalı mı almamalı mı ya :44::44::44:

benimd eoluyo iremiommmm heleki yemeği azcık kaçırıyım ortadan yırtılıcak gibi hissediyorum kaskatı oluyo bide veledim ittirmiyomu o zaman nasıl canım acıyo :31::31::31::31:

bende almamıştım kilotlu çorap ama c.tesi günü aldım (ben erkek için bulamadığıma almamıştım) 2 tane 0-2 2 tanede 2-4 aldım dediğin gibi kış bebesi ya almak lazım geldi bana benimde çoğu patikli ama içine giydirmekte fayda var kuzum :34: hem kızlar için ne kaaaaaa güzel çoraplar var yirimmmmmm onalrıı

benimd eoluyo iremiommmm heleki yemeği azcık kaçırıyım ortadan yırtılıcak gibi hissediyorum kaskatı oluyo bide veledim ittirmiyomu o zaman nasıl canım acıyo :31::31::31::31:

bende almamıştım kilotlu çorap ama c.tesi günü aldım (ben erkek için bulamadığıma almamıştım) 2 tane 0-2 2 tanede 2-4 aldım dediğin gibi kış bebesi ya almak lazım geldi bana benimde çoğu patikli ama içine giydirmekte fayda var kuzum :34: hem kızlar için ne kaaaaaa güzel çoraplar var yirimmmmmm onalrıı

ya netten alıyorum ya ben nette yenidoğan diye bulamadım randevuma gidince çarşıdan alıyım bari , benimde yemek yemem falan değil bir anda oluveriyo wc ye gidersem rahatlıyo mesela kötü fikirleri atarsam kafamdan :1: dedim yeri daralıyo demekki mesane az dolsa yer sıkıntısında toparlanıyo heralde :44::44::44: çok fazla olmaya başlayınca kafama takıldı .....

ya netten alıyorum ya ben nette yenidoğan diye bulamadım randevuma gidince çarşıdan alıyım bari , benimde yemek yemem falan değil bir anda oluveriyo wc ye gidersem rahatlıyo mesela kötü fikirleri atarsam kafamdan :1: dedim yeri daralıyo demekki mesane az dolsa yer sıkıntısında toparlanıyo heralde :44::44::44: çok fazla olmaya başlayınca kafama takıldı .....

evet kuzu yeri daralıyo ya hemen kasıyolar kendilerini bak h&m nin intwernetten satışı varmı bilmiyorum ama orda yeni doğan çok güzel şeyler varrrrr :52::52::52::52::52:

şimdi aynur ablaya facebooktan yazdım belki daha önce görür haber aldığım gibi size yazarım

bu arada benim sıpa çostu alt tarafa kafa atıyorrr :1::1::1:

merhaba kızlar, ay çok yoruldum saat ikiden beri ayaktayım. çıkış yaptım ambardan. saat 5,30 olsun diye gözüne bakıyom. bugün yemeğim de yok puffff :31:

canım hadi sen 33 haftalıksın ben 30a yeni girdim aynı durum bende de var 1 haftadır. tırsıyorum bazen. ama benimki yorgunluktan oluyo galiba. mesela sabah çok iyiydi, şimdi yoruldum ya tef gibi gerildi karnım, oğlum ittirdikçe ittiriyo. "ana yeter toton yer görsün" demek istiyo galiba:9:
ben de aldım kilotlu çorap. neticede kış bebeği hiç olmadı dışarı çıkarken felan giydirirm diye. benim aldığım yenidoğan boyu. ama bi geldi kargoyla küçücük göründü gözüme. oğlumu nasıl tasarlıyosam gözümde :9::9::9: şimdi unnadoda araba desenli 6-12 ay indirime girmiş ondan alıcam. tulum da alsak lazım olur gibime geliyor.
bu arada kızçenin cicileri çok güzel canım, puantiyeli hariç dermişşşiiiimmm:1:
ben de oğluşumun cicilerini koyacam, gezenti anası bi fırsat bulsaaa :52:

$Kyft2-1.jpg $Kyft1.jpg $Kyft7-1.jpg $Kyft3-1.jpg attach=confıg]805021[/attach] $Kyft5-1.jpg ]:49::49::nazar::nazar:

Eklentiler

• $Kyft4-1.jpg
    $Kyft4-1.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $Kyft6-1.jpg
    $Kyft6-1.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
günaydın kızlar :3::3::3:

tubiş güle güle kullansın paşan cicilerini ay özellikle şu kadifelere bayılıyorum bebiş pamuk gibi üstündeki pamuk gibi sar sarmala içine koy o minnakları :9::9::9:

aynur abla genel anestezi mi oldu ki hala ses seda yok telden girer sanmıştım :31::31::31:

ya kızlar bende tek alt çok fazla almadım sonuçta kış bebekleri tulumun içinden giyicek az oldu sanırım gözüm yerse bi kaç tane daha alsam iyi olacak

ya kızlar bende tek alt çok fazla almadım sonuçta kış bebekleri tulumun içinden giyicek az oldu sanırım gözüm yerse bi kaç tane daha alsam iyi olacak

ben tulum çok aldım dün karar verdim civilden külotlu çorap alcam içlerine canım boylu falan olursa elimizde patlar aldıklarımız diyede düşünmüyo değilim , ben bıraktım alışveriş işini bizimde alt üst takımımız azdı 3-6 ay aldım 2 tane bir kaç tanede aldığım vardı ihtiyaca birde bebişime yakışan renge göre doğduktan sonra alırız diyorum ben ...............

ben tulum çok aldım dün karar verdim civilden külotlu çorap alcam içlerine canım boylu falan olursa elimizde patlar aldıklarımız diyede düşünmüyo değilim , ben bıraktım alışveriş işini bizimde alt üst takımımız azdı 3-6 ay aldım 2 tane bir kaç tanede aldığım vardı ihtiyaca birde bebişime yakışan renge göre doğduktan sonra alırız diyorum ben ...............

külotlu çorap sıkarmı diye düşünmekteyim ayaksız tayt gibi bulsam daha iyi olur bizim pazara geliyodu pazar günü bi gitsem daha iyi olur
bizde temel ihtiyaçlarını aldık çok abartmadan doğduktan sonrada alınır boyuna posuna göre

yağmurlu ve karanlık bi sabahtan günaydınnnn...
az daha uyusaydık ya :37:
günaydın kızlar :3::3::3:

tubiş güle güle kullansın paşan cicilerini ay özellikle şu kadifelere bayılıyorum bebiş pamuk gibi üstündeki pamuk gibi sar sarmala içine koy o minnakları :9::9::9:

aynur abla genel anestezi mi oldu ki hala ses seda yok telden girer sanmıştım :31::31::31:
günaydınnn iremikooo.
teşekkür ederim, ben de kadife çok sevyorum hele kış bebeği diye, 3-6 ay kadifeler de alcam oğluşuma :34:
bence hastaneden çıkmadan uğrayamaz buralara Aynur abla. sezeryanda da 3 gün yatırıyolar.

aaaa tubi en alttaki laci tulum bendede var benim oğlumda giyicekkkk
çok cicilerrr

günaydın fatmakimmm.
he he tam akran olcak bizim oğlanlar :34:
ben de tulum çok almıyorum canım. burdaki hemşire arkadaş "bebek çabuk büyüyo ve ayaklarını ileri ileri hareket ettiriyo, farkında olmadan kasılırsa motor gelişim için sıkıntı olur" dedi. o yüzden ben genellikle alt üst takım alıcam, özellikle 3-6 ay arası için.

külotlu çorap sıkarmı diye düşünmekteyim ayaksız tayt gibi bulsam daha iyi olur bizim pazara geliyodu pazar günü bi gitsem daha iyi olur
bizde temel ihtiyaçlarını aldık çok abartmadan doğduktan sonrada alınır boyuna posuna göre

ben 0-6 ay ve 6-12 ay olmak üzere 2 tane aldım külotlu çorap, bakalım tecrübe edicez :1:

yağmurlu ve karanlık bi sabahtan günaydınnnn...
az daha uyusaydık ya :37:

günaydınnn iremikooo.
teşekkür ederim, ben de kadife çok sevyorum hele kış bebeği diye, 3-6 ay kadifeler de alcam oğluşuma :34:
bence hastaneden çıkmadan uğrayamaz buralara Aynur abla. sezeryanda da 3 gün yatırıyolar.

günaydın fatmakimmm.
he he tam akran olcak bizim oğlanlar :34:
ben de tulum çok almıyorum canım. burdaki hemşire arkadaş "bebek çabuk büyüyo ve ayaklarını ileri ileri hareket ettiriyo, farkında olmadan kasılırsa motor gelişim için sıkıntı olur" dedi. o yüzden ben genellikle alt üst takım alıcam, özellikle 3-6 ay arası için.

ben 0-6 ay ve 6-12 ay olmak üzere 2 tane aldım külotlu çorap, bakalım tecrübe edicez :1:

günaydın canım sadece tulumun içinden değilde alt üstlerin altındada giydirmek lazımmış kış bebekleri iki kat giyinmeli bizim giydiğimizden bir fazla yani bakalım olmazsa annem çıkar alır çok ihtiyacımız olursa

Yok ben corap alcam bende sikar mi diye dusunuyodum ama bebislere yapildigina gore yapan dusunmustur hemde sicak tutar randevu gunum ilk hedefim civildir :9::9::9: tubis haklisin ayrica tulum olunca kuculdumu bir daha giydiremezsin alt ust takim olsa kisalsada sikinti olmaz ama ben ilk 3 ay icin tulum agirlikli aldim duzen oturana kadar sik degisir ustu hemde hem kucaklaamasi rahat toplanma derdi yok hemde sicak olur diye ...

Bizim hast. Sezerysn 2 gece ystiriyolar ne biliyim epidural falansa kendindedir telden ben kizcemi koynuma aldim der diye dusundum gerci simdi mutluluk sarhosuda olmus olabilir :16::16::16:

Back