- Konu Sahibi antidepresif
- #33.181
aaaaaa gülücük fitoşşş gelmişşş.
kıs nerlerdesin sen merak ettik seni, yaz çabuk durakta bekleme yapma![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
kıs nerlerdesin sen merak ettik seni, yaz çabuk durakta bekleme yapma
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs doğurmaya giderken nasıl yapçan kurabiye allah iyiliğini versin. o telaş içinde.
aaaaaa gülücük fitoşşş gelmişşş.
kıs nerlerdesin sen merak ettik seni, yaz çabuk durakta bekleme yapma![]()
canım senin durumunu ben yaşadım şöle izah edeyim. benim ilk hamileliğim boş gebelikti neyse geldi geçti. ama adet düzenim bi türlü oturmadı. aynı senin dediğin gibi iki adet dönemi arası kısalaşmaya başladı. ve ben tekrar bebek istediğimde hemen hamile kalamadım. tüm hormon değerlerim normal olmasına ve yumurtladığım halde. sadece progesteron değerim biraz düşüktü. sonra Dr.a gittim ve öğrendim kiii:
yumurta oluşup çatladıktan sonra 14 günlük bi süre sonrasında adet olunuyomuş. ve bu süre içinde rahim kalınlaşıp kendini hamileliğe hazırlıyomuş. benim bu süre kısalıp 14 gün sürmediği için bebeğin tutunması gereken rahim kalınlığı oluşmuyomuş. hatta dr. bana çatlatma iğnesi vurmam gerekse vuramazdım rahmin çok ince dedi.
tedavi olarak da yumurta takibi yaptı yumurtamın çatladığı gün progestan hapına başlattı beni. kanamayı geciktirici ve ben o ay hamile kaldım.
benzer sorun sende de olabilir arkadaşım Dr.a git ve hemen tahlilerini yaptır bence
inşallah en kısa sürede müjdeli haberi alırsın
hımmm anladım, gerçi senin sezeryan olcaktı di mi. neyse hamarat hatun seni kim tuttar...yawrum gün kesinleşsin ondan iki gün önce yapıcambozulmuyo bayatlamıyo
![]()
Selam kızlar ben geldimmm.. Bugün sabahtan gittim hastaneye tee öğlene bitti işim yanınıza ancak gelebildim..
Nst ye girdim ağrı da bebeğin kalp atışları da stabil çıktı değer 140-160 arasında olması gerekirken 140 civarı geziniyordu dr beğenmedi bir daha gönderdi nst ye. kendisi muayene ederken baktı bebek hareketli sancın da var dedii tabi beni bi heyecan sardı o an.... sonra ikinci kez nst ye girdim ve bu sefer 3 tane filan 60 larda sancım çıktı dr bu değeri pek önemsemedi ama sancın artarsa gel dedii... Cuma günü tekrar kontrol var tabi o zamana kadar doğurmazsam
Bu arada dr a sormadım ama sizlere sorayım benim akıntım arttı ve dün gece hiç olmadığı kadar çok sarı sümüksü bir akıntı geldi peçeteye sildiğimde geldi.. Diğer akıntılarımın rengi öyle değildi saydamdı acaba nişan filan mı geldi diye geçirdim içimden ama emin olamadımm![]()
selam kızlar ben geldimmm.. Bugün sabahtan gittim hastaneye tee öğlene bitti işim yanınıza ancak gelebildim..
Nst ye girdim ağrı da bebeğin kalp atışları da stabil çıktı değer 140-160 arasında olması gerekirken 140 civarı geziniyordu dr beğenmedi bir daha gönderdi nst ye. Kendisi muayene ederken baktı bebek hareketli sancın da var dedii tabi beni bi heyecan sardı o an.... Sonra ikinci kez nst ye girdim ve bu sefer 3 tane filan 60 larda sancım çıktı dr bu değeri pek önemsemedi ama sancın artarsa gel dedii... Cuma günü tekrar kontrol var tabi o zamana kadar doğurmazsam
Bu arada dr a sormadım ama sizlere sorayım benim akıntım arttı ve dün gece hiç olmadığı kadar çok sarı sümüksü bir akıntı geldi peçeteye sildiğimde geldi.. Diğer akıntılarımın rengi öyle değildi saydamdı acaba nişan filan mı geldi diye geçirdim içimden ama emin olamadımm![]()
hımmm anladım, gerçi senin sezeryan olcaktı di mi. Neyse hamarat hatun seni kim tuttar...
Fitoş baktı baktı kaçtı demek, en azından nete girebilecek durumda demek kii :44:
Hoş geldin şeker.
Son uzatmaları oynuyon bence bacım sen.
Akıntı konusunda benim akıntım genellikle tarif ettiğin şekilde oluyo, sabahları özellikle. çünkü akmayıp yatarken içerde birikince koyulaşabiliyor.
Bana söylenen nişan kanlı akıntı canım. Ama dikkat et suyun felan gelemsin. Benim bi arkadaş gece yatarken ıslanmış, altına kaçırmış sanmış. Tabi sora anlamış kiii suyu geliyor. Apartman merdivenlerinden aka aka hastane gitmiş. Ped felan durdurmuyomuş suyu:18:
Selam kızlar ben geldimmm.. Bugün sabahtan gittim hastaneye tee öğlene bitti işim yanınıza ancak gelebildim..
Nst ye girdim ağrı da bebeğin kalp atışları da stabil çıktı değer 140-160 arasında olması gerekirken 140 civarı geziniyordu dr beğenmedi bir daha gönderdi nst ye. kendisi muayene ederken baktı bebek hareketli sancın da var dedii tabi beni bi heyecan sardı o an.... sonra ikinci kez nst ye girdim ve bu sefer 3 tane filan 60 larda sancım çıktı dr bu değeri pek önemsemedi ama sancın artarsa gel dedii... Cuma günü tekrar kontrol var tabi o zamana kadar doğurmazsam
hımmm anladım, gerçi senin sezeryan olcaktı di mi. neyse hamarat hatun seni kim tuttar...
fitoş baktı baktı kaçtı demek, en azından nete girebilecek durumda demek kii :44:
su gelir gelmez gelme anında gidilmeli mi ki :44: Bana amcamın kızıda dahil başkalarından da duydum suları gelmiş duş almışlar sancı aralığı 10 dk bir e düşünce gittim dedi hatta amcamın kızı .............
ya bu arada bilgisayar ekranınız LCD ise şu yanda çıkan makarna sosu reklamlarını görüyosunuzdur herhalde. allahım deli etti sabahtan beri beni hamile var ya burda, hazır ürün de almak istemiyorum ama reklamın gücü soluğu iş çıkışı markette alıcam bu gidişleevde yemek de var ama
![]()
Cevaplarınız için teşekkürler kızlarr . dr da bol su iç istirahat et ve şekerli şeyler ye dedii....
İremcikk dr un yanından çıktığımda sancımı hissediyodum ama ben tekrar nst ye girene kadar ağrı sancı hissetmedim ama dediğim gibi 60 larda çıktı.
Hayırlısıyla bi doğuraydımm yaa1
canım bana herkes su veya kan gelince hemen dr. Git diyo. Aslında mantıklı, su akıncı bebek neyin içinde kalıcak ya ters bi durum olursa o arada sancıyı beklerken:44: Allah korusun..
cevaplarınız için teşekkürler kızlarr . Dr da bol su iç istirahat et ve şekerli şeyler ye dedii....
Iremcikk dr un yanından çıktığımda sancımı hissediyodum ama ben tekrar nst ye girene kadar ağrı sancı hissetmedim ama dediğim gibi 60 larda çıktı.
Hayırlısıyla bi doğuraydımm yaa1
valla bende kabahat yok, koca bi tabak ben burda yazarken bana bana bakıyo. senin ekranda çıkmıyor mukız dur sokma aklıma bendede yemek var![]()
canım ilk doğumda nişandan sonra hemen olmuyo doğum bir hafta falan sürebiliyo diye biliyorum ama ikincide çabukmuş , su içinde hemen gidilmelidir ama akarken değil diye düşünüyom ben![]()
valla bende kabahat yok, koca bi tabak ben burda yazarken bana bana bakıyo. senin ekranda çıkmıyor mu
ben hasta bezlerinden biri takar giderim herhalde hemenben bayan panik
![]()
ya bu arada bilgisayar ekranınız LCD ise şu yanda çıkan makarna sosu reklamlarını görüyosunuzdur herhalde. allahım deli etti sabahtan beri beni hamile var ya burda, hazır ürün de almak istemiyorum ama reklamın gücü soluğu iş çıkışı markette alıcam bu gidişleevde yemek de var ama
![]()
az haldı bacım az dualarımızda seninle![]()
benim kide 60 dı hissetmedim ya o yüzden soruyom ...............
Inş. Sancılarını hissetmezsinde kolay olur doğumun![]()