- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
- #33.121
yaa benim hamilelik takvimi de kalkmışşşşş daha doğurmadım bennn göstereydin yaa 41. haftayı daaa ![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn fulimmm....günaydınnnnn annişler ve yiğenlerimmmmmm nasılsınızzzz
iremcim geçmiş olsun Allah acil şifa versin k.validene ve geçmiş doğum günün kutlu olsun bitanemmmm
tubikim güzel hesap bu tuttum bunu 1 yası teğeet geçeriz ne güzel :)
aynur ablaaaaaaaaaaaaaaaa şuan belkide zeynep narinimize kavuştunnnn yada kavuşmak üzeresinnn Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnn
didoş hiç uğramamışşş doğurmuş olabilir bencede güzel hbrlerle gelsin inşallahhhh
fatmikimmmm nasılsın maviş kuzummmm
maşallahh oğluşunaevet kuzum prenses yeğenimizin mevlütü vardı gittik dinledik dua aldık tüm kadınlardan
bu arada haftasonu oğluşumu gördüm 2300 gram olmuş 47 cm olmuş büyüyoruz :)
annişler biz c.tesi günü doktor teyzemize gittik tansiyonumuz 14/9 çıktı tansiyon ilacımızı günde 3 e çıkardıkkuzumuz c.tesi günü 1810 grm 43,5 cm di annişi kg almamıştı tek sevindirici yanı bu haftaya rapor uzatmamızı alıcaz ve kısmetse, tansiyon yüzünden bi aksaklık olmassa 39. haftayı gördükten sonra sezeryan olucaz kasımın ilk 10 günü şafakkk
bu arada biz kapı süsümüzü de bitirdik çok küçük takma yarlerini kaldı onuda bu akşam yaptıktan sonra sizinle paylaşıcaz teyzeşlarııııııı![]()
FAtmişim güzelmişş bebek malzemen ben beğendim :)
Fulicimm senin bu tansiyon ne olacak yaa hayırlısıyla bir doğursaydın iyi olacaktı
Bebişine maşallah tabi içerden kordon servisle kendine bakıyo paşacık anasına bir şey bırakmıyo
Hoşbuldukk canımm yaa keşke doğursaydımm cumartesi gece sancım vardı aha dedim doğuracam ama geçti benim oğlan bekletiyo anasını da babasını daOğlan doğmadı diye eşim de işe gitmek zorunda kaldı
Bende şu an ne sancı ne bişey hiçbir şey yok yarın doktora gideceğim kontrole.. Ama karnım bayağı indi aşağı bu hafta gelir artık 3. bebişimiz :)) (araya benden önce başkaları girmesinn)
Aynur abla bu saatlerde muhtemelen doğum yapmıştırr topiğin ikinci bebişi zeynep narinimiz geliyorrKısa sürede toparlar ve aramıza gelir inşallah
yaa benim hamilelik takvimi de kalkmışşşşş daha doğurmadım bennn göstereydin yaa 41. haftayı daaa![]()
günaydınn fulimmm....
maşallahh oğluşuna
ay ben hamişken hangi mevlüde gitsem göz yaşlarımı tutamıyorum, o Kuran-ı Kerim'in ahengi edilen dualar yüreğimi burnumu sızlatıyor (iyi anlamda tabi)
oy hem anasına hem kuzusuna maşallahh. canım sen hamişliğin boyunca tansiyonla uğraşacaksın galiba. neyse allah daha büyük sıkıntı göstermesin. ay ne güzel kilo almamışın ben her ay 2 2 gidiyom valla. 9 kg'ma tamamladım toplamda. dahaaaaa uzuuunn haftalar var önümüzde![]()
yaa benim hamilelik takvimi de kalkmışşşşş daha doğurmadım bennn göstereydin yaa 41. haftayı daaa![]()
kız didoşş çok merak ettik seni sen birimize telefonunu versene doğurdun mu doğurmadın mı merak ediyoruzzz![]()
günaydınn fulimmm....
maşallahh oğluşuna
ay ben hamişken hangi mevlüde gitsem göz yaşlarımı tutamıyorum, o Kuran-ı Kerim'in ahengi edilen dualar yüreğimi burnumu sızlatıyor (iyi anlamda tabi)
oy hem anasına hem kuzusuna maşallahh. canım sen hamişliğin boyunca tansiyonla uğraşacaksın galiba. neyse allah daha büyük sıkıntı göstermesin. ay ne güzel kilo almamışın ben her ay 2 2 gidiyom valla. 9 kg'ma tamamladım toplamda. dahaaaaa uzuuunn haftalar var önümüzde![]()
Ya sorma canım hem interetim kesildi hem de eşim burda olduğu için yazamadım size
bizde bebek fotosu görcez diye sevinmiştik tembel çıktı senin oğlan![]()
yaa sorma pek nazlı çıktı
sana özeldem mesaj attım geldi mi??
kızlar günaydınnn ben geldim... Kaç gündür internetimiz yoktu bu sabah halledebildim ve hemen yanınıza uçtumm.. bi geçmişe göz atıp geliyorummm
kısss sen doğurmadın daha. KK bile hamişlik takviminden silmiş senihayırlısı olsun canım.
peki nişan felan da gelmedi mi. ilk doğumlarda doğumdan 1 hafta önce nişan gelirmiş.
Çok tembel çıktık biz çookkkkCanım nişan filan yok hiçbir şey yok :)) eşim geldiğinden beri her gün bir sürü gezdim yürüdüm cumartesi akşam ve gece ağrım vardı hah dedim bu gece doğacak heralde ama sonradan geçti ağrı sancı bir şey kalmadı
![]()
canım yürümekten ziyade merdiveni çapraz çıkmak daha çok doğumu kolaylaştırıp tetikliyomuş. aklında bulunsun, bulduğun merdiveni çık yaya olarak.
demek daha vakti var bizim yiğenimizin. babasını apar topar getirtme niyetinde demek kii....
merdiveni çapraz nasıl çıkacağız anlamadım :44:
Aynen dediğin gibi apar topar getirtecek adamı taa oralardan
mesela 2 metre genişliğinde merdiven var ya. sağ alt köşeden başlıcan sola doğru kaya kaya çıkıcan, sol üst köşesinde bitircen. adımlarını hep yana doğru atıcan. bacakların çapraz hareket ediyo ya iyi geliyomuş diye duydum.
kız didoş doğurdun diye sevinmeye başlamıştık, benim arkadaş tam 41 haftası doldu doğurdu ama almanyadaydı , burda seni o kadar bekletirler mi bilmem ama her türlü son haftan sanki
fulim maşallah sanada bebişede dikkat et kendine tansiyon yüksekliğine limon derler , gün içinde bir bardağa sık ta iç bari arada
kızçeme aldığım alt üst takımlar geldi meğer ufaklığınmış beğendim yerini ama meğer aynı desenli almışım alt aldıklarım aynıydı biliyodum da alt üstleride öyle almışım iyice kafam uçtu geçende aynı model renkten 2 tane almıştım kafamda tilkiler dolanırken böyle şeyler olabiliyo
Eki Görüntüle 804605 Eki Görüntüle 804606 Eki Görüntüle 804607 Eki Görüntüle 804608
doktor ayın 17 sinden bir hafta önce de olabilir bir hafta snra da olabilir dediydii biz bu son haftamızı kullanıyoruz yarın gidince ne diycek merak ediyorum bi de açılma var mı vs kontrol etmiyor. Eğer nst de sancı çıkarsa bi yere gönderiyo(sanırımdoğum yapılan bölüm) orada kontrol ettiriyor..:18 ...
Aldığın takımlar pek güzel kızz beğendimm gülegüle giysin isimsiz prensesimizModeli aynı ama renkleri farklı olduğu için o kadar da dikkat çekmiyor sıkıntı etme
bende nası bir gözle baktıysam farketmemişim zatenMalı güzel beğendim bende hadi bakalım yarın için güzel haberlerle gel bakalım iyi bir hafta bekliycekse kimisi beklemiyo sezeryan yapıyo .....