Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İremcim, bebişin maşallah çok tatlı görünüyor canım :) Tam ısırmalık yanaklar. Kurban olurum onları verene.

Fatmacım, bebek şekerin çok güzel canım. Allah ağız tadıyla dağıtmak nasip etsin. Ben almadım öyle şeyler. Zaten çok fazla gelip gidenim olmayacak.

Tuğbacım, günlerde fazla tıkınma şeker :)) Ya da bizim için de ye kilo almazsın :)

Bugün genel vicııt temizliğimiz var, öyle gözüm korkuyor ki kendimden. Pis kocam da dedi ki "kızları da alalım dört elden yapışalım sana anca biter" :))))

Evi sildik süpürdük pırıl pırıl yaptık. Bugün bezimiz ve mamamız da alınınca artık eksiğimiz kalmayacak.Bekle bizi Zeynoooo

teşekkür ederim ablacım bizde mevlütte vericez hastanede değil

yaaa süper abla geliyor kızın ne kadar mutlu bi haber inş doğumun sorunsuz olur

Bbenimki 32 den sonra basliiyo 2 kere 2 haftada bir sonra her hafta cagircak....

yok canim 20 degil bir 40 birde 60 cikti hatta 40 degil 60 i onemsediler 2 serum yedim rahatlatip sanciyi kessin diye serum sonrasi 20 lerde cikti tamam dediler, kizcem 2084 gr 44 cm gunuyle uyumluymus cok guzel bir bebek olacak dedi doktor tombik yanakliima :16: ama cok korktum gozler doldu

iremiomm dikkat et bebeğimmmmm

günaydın kızlar ....

abla arada haftada bir falan serin olursa eve yürüyodum öğlen yemek sonu bir 20 dk yürümeye başlamıştım onları yapmıycam yorma kendini suyu çok tüket dedi pek bişey demedi serum sonu zaten iyi çıktı nst , 2 hafta nasıl geçecek bana bilmem bu son haftalar zorluk tavan yaptı bende kızçemin cicilerini yıkamam lazım acilen daha deterjan almadım :31::31::31:

bu arada tartım bozuk değilmiş öğlen yemek yiyip gittim 300 gr daha almışım özeti 3 haftada ben 400 kızım 600 den fazla almış nasıl becerdik bilmem :9::9::9:

bu arada tombik yanaklımın siyah beyaz fotosu :21::21::21:

Eki Görüntüle 801976

ben senin yüzünü gözünü burnunu butlarını yerim kızzzzzz maşşallahhh sana güzel prensessssss :16::16::16::16::16::16:
iremiomm bende tırsmadım değil bakalım bizimde yarın kontrolümüz ne olacak nts vercekmi bilmiyorum ve sanmıyorum ama sağlıcakla vaktinde kavuşalım inşallahhhh :nazar:

günaydın kuzular biz çok yorgunuz eminönüne gittik bebek şekeri için malzeme aldık böyle bişi yapıcazz sizler nasılsınız

Eki Görüntüle 801978

günaydın mavişimmmmmm çok güzelmiş şekeriniz kendini çok yormadan yap ağız tadıyla dağıt inşallah ne kaa güzel hepimiz son demlerimizin sırasındayız sırasıyla alıcaz yawrularımızı kucağımızaaa :16::16::16:

günaydın hatunlar nasılsınızzz...
bugün günlerden cumaaaa :32:
gerçi yoğun bi c.tesi beni bekliyo ama (düğün ve günüm var) olsun sabah geç kalkıcam ya o da güzelll:23:

günaydın ballı lokmammm çok yorma bacım kendiniiiii :16::16::16:

İremcim, bebişin maşallah çok tatlı görünüyor canım :) Tam ısırmalık yanaklar. Kurban olurum onları verene.

Fatmacım, bebek şekerin çok güzel canım. Allah ağız tadıyla dağıtmak nasip etsin. Ben almadım öyle şeyler. Zaten çok fazla gelip gidenim olmayacak.

Tuğbacım, günlerde fazla tıkınma şeker :)) Ya da bizim için de ye kilo almazsın :)

Bugün genel vicııt temizliğimiz var, öyle gözüm korkuyor ki kendimden. Pis kocam da dedi ki "kızları da alalım dört elden yapışalım sana anca biter" :))))

Evi sildik süpürdük pırıl pırıl yaptık. Bugün bezimiz ve mamamız da alınınc a artık eksiğimiz kalmayacak.Bekle bizi Zeynoooo

ablammmm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

fulim yürüyom diyodun yorulmadan yürü hatta az daha bekle yorulunca olduğun yere çök :1::1::1: ben şimdi ciğerleri tam gelişmedi diye taktım bir 34-35 olaydık şu 3 haftayı atlatayım hayırlısıyla ,

bu arada günaydın bacılarrr ve birbirinden güzel birbirinden yakışıklıı yiğenlerimmmmm :16::16::16::16::16:

benim dün tansiyonum yine çok yüksektiii tee öğleden sonra düştü bugünde iyiyiz şükür bende bu tansiyondan çok tırsıyooorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bakalım yarın kontrol günümüz doktor teyzemiz ne dicekkkk :31::31:

fulim yürüyom diyodun yorulmadan yürü hatta az daha bekle yorulunca olduğun yere çök :1::1::1: ben şimdi ciğerleri tam gelişmedi diye taktım bir 34-35 olaydık şu 3 haftayı atlatayım hayırlısıyla ,

iremiommmm çok haklısın bebeğimmmm bizimkiler yani eşim ve k.validem habire takmış yürümelisin yürümelisin tamam yüriyimde tırsmıyor değilimmm bakalım yarın doktorumuz ne diyecek zaten adımlarım iice yavasladı benimm dediğin gibi en azından şu 3 haftayı atlatsak içimiz yine bi nebze olsa rahatlayacak

iremiomm dikkat et bebeğimmmmm

ben senin yüzünü gözünü burnunu butlarını yerim kızzzzzz maşşallahhh sana güzel prensessssss :16::16::16::16::16::16:
iremiomm bende tırsmadım değil bakalım bizimde yarın kontrolümüz ne olacak nts vercekmi bilmiyorum ve sanmıyorum ama sağlıcakla vaktinde kavuşalım inşallahhhh :nazar:

günaydın mavişimmmmmm çok güzelmiş şekeriniz kendini çok yormadan yap ağız tadıyla dağıt inşallah ne kaa güzel hepimiz son demlerimizin sırasındayız sırasıyla alıcaz yawrularımızı kucağımızaaa :16::16::16:

günaydın ballı lokmammm çok yorma bacım kendiniiiii :16::16::16:

ablammmm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

teşekkür ederim kuzum inş hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımızaa

iremiommmm çok haklısın bebeğimmmm bizimkiler yani eşim ve k.validem habire takmış yürümelisin yürümelisin tamam yüriyimde tırsmıyor değilimmm bakalım yarın doktorumuz ne diyecek zaten adımlarım iice yavasladı benimm dediğin gibi en azından şu 3 haftayı atlatsak içimiz yine bi nebze olsa rahatlayacak

canım yürüyüş doğumu kolaylaştırıyo ama erkenden kolaylaştırmamalı işte ben inan yürüyüşe bağlıyom onun dışında öyle ağır yoracak hiç bişey yapmadım ki onuda yeni başladım son 2 hafta içinde serin olursa öğlen yemekten sonra yürüdüm haftada 2 değildir eve yürüdüm ki oda 20 dk yı aşmamıştır eve gitmem ama ben bebek büyüdü sertleşti hareketi diye düşünüyodum bazen ağrım oluyodu yürürken bile hareket ediyo , belki sancı gibi şey öyledir adet sancısı bekliyom bende sancı diye ama öyle bişey hiç hissetmedim :44::44::44: sen yinede 2-3 hafta bekle yürümek için 35-36 olalım sonra kolaylaşsın doğum diye yürürürüz gerekirse ondan sonra bayram sonrası bir gelseydi ya :31::31::31: eğer senin kiler bişey derse 36 dan sonra başlıycam de kasım annelerinde doğuranımız bile var ki ben kendimden korktum belki önemsiz 40. haftayı bile görcem ama tırstım 60 olunca 85 den sonra doğum habercisi diyolar , , anne karnında ki bir gün bile dışardaki kaç güne bedel dursun sırasını beklesin bebişlerimiz inş. :16::16::16:

Evi sildik süpürdük pırıl pırıl yaptık. Bugün bezimiz ve mamamız da alınınca artık eksiğimiz kalmayacak.Bekle bizi Zeynoooo

anammmmmm pazartesiyi saymazsak kaldı 2 gün. bakalım 2. sırayı kapabilecek misin abla. bu sabah didoştan ses çıkmadı. doğurursa p.tesiye kadar 3 düşcen :1:
ben tatlı yiyemiyorum ablacım. olurda canım bi şey çeker yersem mide bulantısından duramıyorum. ama pasta kurabiye muhallebi hariç her şeyi süpürüyom:56::56::56:
ayyy vücut temizliği neyse de küçük tubişin yemizliği zorlamaya başladı beni. ben de irem hesabı "parmatik banyoya" geçtim :30:

diğer yaptığım alıntılar kaybolmuş şöle yazayım :9:
fatmacım ne güzel kendini kaybedeceğin bi Eminönü var. burda o da yok. herşey son tüketici şeklinde ve çok kısıtlı çeşitte satılıyo. ama tek avantajı internetten daha ucuz burdaki ecikli böcüklü şeyler :1:
fulimmmm hoş geldin bacım. bu tansiyon seni zorlucak herhalde. ilaç bi ara çok düşürmüştü demiştin gene yükseldi :26:
iremmm ben de dünya suyu götürüyom da bi de bu işin wc kısmı var. normal tuvalete çömemediğim için alt kattaki tuvalete iniyom. inene kadar :52::52::52:

anammmmmm pazartesiyi saymazsak kaldı 2 gün. bakalım 2. sırayı kapabilecek misin abla. bu sabah didoştan ses çıkmadı. doğurursa p.tesiye kadar 3 düşcen :1:
ben tatlı yiyemiyorum ablacım. olurda canım bi şey çeker yersem mide bulantısından duramıyorum. ama pasta kurabiye muhallebi hariç her şeyi süpürüyom:56::56::56:
ayyy vücut temizliği neyse de küçük tubişin yemizliği zorlamaya başladı beni. ben de irem hesabı "parmatik banyoya" geçtim :30:

fatmacım ne güzel kendini kaybedeceğin bi Eminönü var. burda o da yok. herşey son tüketici şeklinde ve çok kısıtlı çeşitte satılıyo. ama tek avantajı internetten daha ucuz burdaki ecikli böcüklü şeyler :1:
fulimmmm hoş geldin bacım. bu tansiyon seni zorlucak herhalde. ilaç bi ara çok düşürmüştü demiştin gene yükseldi :26:
iremmm ben de dünya suyu götürüyom da bi de bu işin wc kısmı var. normal tuvalete çömemediğim için alt kattaki tuvalete iniyom. inene kadar :52::52::52:

doğru diyosun istanbulun en güzel yanı internette gördüklerini burda canlı olarak görüp beğenebiliyosun

tatlım wc sıkıntısını kabullendim o allahın emri ama şimdi dayancam suya doktorumuz arttır dedi işin ilginç tarafı ben iş yerinde 3 bitiyodu evde de bir buçuk içiyodum şimdi damacanayı mideme bağlarım artık :9::9::9::9:

Yine pc cortladı cepten geldim alıntı yapamıyom

haklısın iremiom vakti zamanında gelsinler inşallah
tubişim ilacıda düzenli kullanıyorum ama inşallah bu taanaiyon basımıza sıkıntı çıkarmaz

kızlarrrr günaydın nasılsınızzz ben yine oğlumla erkenden uyandım kahvaltıdan önce bi selam vereyim istedim size.. doğum yapan yok di mi başka???
bu arada roseiscim allah oğluna sağlık versin nazarlardan korusun çok tatlı maşaallah daısı bizim başımıza biz de koyarız inşaallah böyle foto gerçi ben en sondayım ama olsunnnn

amin canım allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.

Günaydın kızlar.

Roseiscim sağol güzel dileklerin için canım. İnan bebek kokusu nasıl bir şe unutmuşum :) İlk doğum gibi oldu benim üçüncüm. Hem çok heyecanlıım hem korkuyorum. Her gece yatağa yatar yatmaz ağlama krizim tutuyor :) Ya öyle olursa ya böyle olursa diye. Bir de kızlarım iki gün nasıl kalacak evde yalnız diye...İnşallah sadece pazartrsi gecesi kalır, salı bebeğimizle çıkarız hayırlısıyla...

İremcim inşallah bebişin kocaman olmuştur, yüzünü gözünü gösterir inşallah.

kötü düşünme iyi düşün iyi şeyler olsun,her bebeğin heyecanı farklı tabi birde uzun bi ara verdiysen böyle olması olması çok normal,ağlamalarında tamamen duygusal :)) az kaldı sabret inş ptesi bebeğin kucağında olcak canım benim skain ol,allah gönlüne göre versin.

İremmcikkk o dediğin şeyi denedim de ben gayet rahat ayak ayak üstüne atabiliyorum benimki hiç doğmayacak heralde:1::1:
bugün kızçeni görecekmişsin hadi bakalım prensesimiz ne kadar büyümüş haber ver bize

fatmişim benim işlemleri eşim halletti ve döndü bile çok şükür bir sıkıntı çıkmamış. doğum öncesi 3 haftalık izinliyim artık oğlan ne zaman doğarsa:1:

çok tatlı bir oğlun var yaaa maşallahh:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: kızların hepsi yazmış bayıldık diye bende görür görmez bende bayıldım yaa oğlum kıskanmasın ama çok tatlıııı:nazar:

selamm umutcum hoşgeldinn uğra böyle yanımızaa.. Allahım en kısa sürede güzel haber almayı sana da nasip etsinn doğum sırasında aklıma gelirse dua etmek senin içinde edeceğim:34::34:

Kızlar naslsınızz?? Ben bugün de doğurmadımm:1::1: ağrı sancı filan da yokk ne olacaksa bilmiyorum ne gün gelecek bu oğlan çok merak ediyorumm:31::31:

tşkler teyzesi ömürlerine bereket onların sağlıkla kucaklarınıza alın sizde bebişlerinizi inş.

günaydın kızlar ....

abla arada haftada bir falan serin olursa eve yürüyodum öğlen yemek sonu bir 20 dk yürümeye başlamıştım onları yapmıycam yorma kendini suyu çok tüket dedi pek bişey demedi serum sonu zaten iyi çıktı nst , 2 hafta nasıl geçecek bana bilmem bu son haftalar zorluk tavan yaptı bende kızçemin cicilerini yıkamam lazım acilen daha deterjan almadım :31::31::31:

bu arada tartım bozuk değilmiş öğlen yemek yiyip gittim 300 gr daha almışım özeti 3 haftada ben 400 kızım 600 den fazla almış nasıl becerdik bilmem :9::9::9:

bu arada tombik yanaklımın siyah beyaz fotosu :21::21::21:

Eki Görüntüle 801976
Iremcim..senin tombik yanaklini yesinler emi :16: :nazar::nazar:
günaydın kuzular biz çok yorgunuz eminönüne gittik bebek şekeri için malzeme aldık böyle bişi yapıcazz sizler nasılsınız

Eki Görüntüle 801978
Zizagimm.. bebis sekerin kdar tatli bebisin masaAllah bunlar tatli telaslar dimi :46::46:

kızlarr be iki gündür çok keyifsizim canım sıkkın.. herşeye ağlıyorum kabuslar görüyorummm

Bambucum noldu sana hayrdir ins :26:

Sudemervecim...hazirliklar tamam he :nazar::46::46: Allahom hayrlsnla kolay dgum nasip etsin ins... :16:

Canım benimmm, tamam artık bugün itibariyle. Çok korkak ve heyecanlıyım.
Sen yeni şeyler deniyorum demiştin tatlım, nasıl gidiyor çalışmalar. Doğumda senin için dua edeceğim inşallah. Allahım sana bu mutluluğu çifter çifter yaşatsın. O bebek gelecek evvelallah ben inanıyorum canımmmm...İnşallah zahmetlerinin karşılığını alırsın kış gelmeden...Bu arada tüp bebekte devlet teşviki 3 e çıktı. Aklıma sen geldin. Sizi de kapsıyor değil mi canım? Öpüyyorum seni. Lütfen aramızda ol hep, ben özlüyorum seni...

Canım benimmm, tamam artık bugün itibariyle. Çok korkak ve heyecanlıyım.
Sen yeni şeyler deniyorum demiştin tatlım, nasıl gidiyor çalışmalar. Doğumda senin için dua edeceğim inşallah. Allahım sana bu mutluluğu çifter çifter yaşatsın. O bebek gelecek evvelallah ben inanıyorum canımmmm...İnşallah zahmetlerinin karşılığını alırsın kış gelmeden...Bu arada tüp bebekte devlet teşviki 3 e çıktı. Aklıma sen geldin. Sizi de kapsıyor değil mi canım? Öpüyyorum seni. Lütfen aramızda ol hep, ben özlüyorum seni...

Ah bkalim biz ne zmn yasicaz o duygulari. Ben ne zmn korkak ve heycanli olcam acaba :1:
Ya cnm kenfi gayretimizle, cabamizla bsryler yapalim dedikte esimle belki körün tasi tutar dedik :(
Esim ilaca basladi sperm icin. Bnde arisutu bal polen yiyorum.bunun oncesinde 3ay ilac kullanmstim yumurtalarım icin.
Birde şu ovulasyon testini kullan defi arkdslar bide onu yapiyorum 12gundur ama tam cift czgyi bulamadim henuz:(
Ikinci czgi bi silik cikio snra iki gun hic bse cikmiyo. Dedim su teste bile sansim bu kdar iste :(
Birde test bozuk olma ihtimali olabilir mi acaba dedik arkdasla ?
Mesrla once ki aksam ikinci czgi epey vardi. Dun aksam hic yoktu. Bu aksam yaptm ilk czgi hafif göründü ikinci czgi hic yoktu..birde eğik dalgalanma vardi testte . Bu arada bir yaptgmda ckkiuo niyeyse. Sonra bu aksam ki test icime sinmedi ayni idrarla bida yaptım. Bu kez birinci cizgi guzel ckdi. Ikinci silik cikti. Yani kafam çok karisyi. Testler de mi var bi anormallik bnde mi çözemedim :(

Yani boyle olmassa tup yolu gorunuyo :((
Bizim o haklar bitti cnm...o ilk yaptircak olanlar icin.
Bize her yonden yollar kapali :'(

Back