Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Umut canim tsk , rabbim ins sanada tattiracak ins. Hepimizin aklindasin inan, su ovu testinde dikkat edkilecekleri biliyon demi en iyi zaman 3-5 arasi ikindin 3-4 saat su tuketmeycen wc ye cikmaycan her gunde ayni saatte yapcan testlerinde sikinti var mi bilemiyom ben bir liralik gittigidiyordan aldiklarimda sikinti yasamamistim ucuz kariyim vesselam

Abla gercekten sesi cikmadi bu kizin geldi mi umut pasa

Umutcum testler bozuk çıkabiliyor. Bir çıkıp bir çıkmaması normal değil. Hem de aynı idrarla...Bence İremin dediği taktikleri uygula. Olmasa bir daha test al. Ben de kullandım hep çıktı çizgi. En koyu zamanından sonra bir daha hiç silikleşmedi çizgi ve hamileydim. İnşallah sen de görürsün o günleri canım.

İremcim bu kız doğurdu galiba. Bugün de yok. Ay çok merak ettim...İnşallah herşey yolundadır.

ablacım aklımdan geçtin dün epeydir giremiyorum foruma ne yaptı bebiş geldimi diye.Çok az kalmış hadi inşallah hayırısıyla sıranı savcaksın hayırlı haber beklyoruz

saolasın cnm tesk ederim..
yaa bana arkdslar aksam 7 gibi yap demislerdi.4saat fln sıvı almadan.. aynı saat de öyle yapmaya çalıstım ama nerde eksik kaldı ki olmadı acaba. bu ay da yapim bari senin dediğin saat de. bi farkı olucak mı bakim.
bnde ordan aldım. bazen iki kere yaptım içime sinmeyince. 30lu paketten az kaldı smdi.
yada diyşom, bnde bi bozukluk var, ondan böyle oldu yumuntalarım mı tam çalısmıyor ki
zaten normalden küçükmüs biraz yumurtacıklarım. ondan mı oluyo.. yada ne iş anlamadım.

bu sabah adet oldum ben
tekrar test siparis ediim de. bakim bu ay nolcak. dha sıkı takip edeyim de bi farkı olucak mı acaba.
yani bir çıkıp bir çıkmamasından huylandım ben. bir daha ki alacağımdan nasıl emin olucam ki.. testin adı Laboquick .
sizin sükür ki ayarlar normal.. bnde bi umut uğruna diyerekten yapıyom iste. daha yumurta sorunlu ne diye uğrasıyorsam bnde bilmiyom.. dedim ya bi umut

Son düzenleme:

cANIM BENİM DE YUMURTALARIM SORUNLUYDU. Klomen bile etki etmedi bana. Lobguig biraz sorunlu bir test. Kaç tane pozitif gebelik testim çıkmıştı ondan oysa hamile değildim. Ama dene sen yine. Bu ay düzenli kullan bakalım. İnşallah güzel Allahım yüzüne gülecek. Ben çok inanıyorum canım...

ablacım aklımdan geçtin dün epeydir giremiyorum foruma ne yaptı bebiş geldimi diye.Çok az kalmış hadi inşallah hayırısıyla sıranı savcaksın hayırlı haber beklyoruz

Canım benim inşallah az kaldı :) Korku heyecan tavan ben de. Ya nasip hayırlısıla siz de bugünleri görün inşallah. Doğumdan sonra eni maceralarımız başlaacak hep birlikte inşallah...

günaydın millet

cuma gün yaşlandım ve doğum günü hediyesi olarak kız kardeşimi aldım çok makbule geçti yemek ütü çamaşır temizlik her işim oldu allahtan 2 günlüğüne gelmiş bir hafta olsaydı bebeğimin kıyafetleride yıkanırdı perdeler falanda

bu arada kayınvalide tekrar yoğun bakıma alındı durum biraz kritik galiba , ayrıca rabbim sağ sağlıklı kucağına aldırsın zeynep narini ablacım şimdiden gözünüz aydın

didoş gacısııııı kesin doğurdun sen bir ses eyle daaa ...........

günaydın hatunlarrrr...
nasılsınız...
iremikom canım geçmiş olsun tekrardan, allah acil şifalar versin kayınvalidene...
geçmiş doğum günün kutlu olsun bacımmm. ama ben bu hamiş geçirdiğim seneyi yaşlanmaktan saymıyom. vücudumuz kendini yeniliyo bebekle beraber. yani hamilelik başına -1 yıl düşüyom yaşımdan
seni uyanık seni kakalamış tüm işleri kızcağıza. ben de anamı bekliyom 25-26 eylül gibi yola çıkacaklar gelicekler buraya. gelsin o da azcuk beni toparlasın. bebek hazırlığına hız vericem o geldiğinde, avcum kaşına kaşına bekliyom onu
hafta sonuna neyim baktım evet didoşş hiç uğramamış, kesin doğurdu bu hatun
ayyyyy Aynur abla için büyük gün geldi. rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin, kolaycacık doğursun Zeynep Narinimizi

Son düzenleme:

yaşımız azalıyo mu bilmem de geçen eşime kadınların erkeklerden fazla yaşama nedenini buldum dedim, hamilelik dışında hiç bu kadar dengeli ve düzenli beslendiğimi bilmem en basiti her gün süt içecem pehhh rüyamda görsem inanmazdım hiç bir rutin bana göre değildir 3. Gün biterdi özeti hamilelik ömrünü uzatıyo kadın milletinin

günaydın iremcim yeni yaşın kutlu olsun
kv'ne geçmiş olsun bende didemi çok merak ediyorum hatta fitoşuda o da 15 gündür ortada yok

günaydın tubişimmm güzel hesapmış bu hesabı kocama söyliyim ben artık bir yaş gencim diyimm

aa bi de bu işin emzirme dönemi var şekerim 1-2 yıl (kısmetse) ordan koy. biz bi koca daha eksiltiriz ömrümüze ömür katarak. tövbe tövbe

günaydınnn fatmam.
sen hafta sonu oğluşunla mevlütlere mi gittin, gördüm resmini

günaydınnnnn annişler ve yiğenlerimmmmmm nasılsınızzzz

iremcim geçmiş olsun Allah acil şifa versin k.validene ve geçmiş doğum günün kutlu olsun bitanemmmm

tubikim güzel hesap bu tuttum bunu 1 yası teğeet geçeriz ne güzel :)

aynur ablaaaaaaaaaaaaaaaa şuan belkide zeynep narinimize kavuştunnnn yada kavuşmak üzeresinnn Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnn

didoş hiç uğramamışşş doğurmuş olabilir bencede güzel hbrlerle gelsin inşallahhhh

fatmikimmmm nasılsın maviş kuzummmm

evet kuzum prenses yeğenimizin mevlütü vardı gittik dinledik dua aldık tüm kadınlardan
bu arada haftasonu oğluşumu gördüm 2300 gram olmuş 47 cm olmuş büyüyoruz :)

annişler biz c.tesi günü doktor teyzemize gittik tansiyonumuz 14/9 çıktı tansiyon ilacımızı günde 3 e çıkardık kuzumuz c.tesi günü 1810 grm 43,5 cm di annişi kg almamıştı tek sevindirici yanı bu haftaya rapor uzatmamızı alıcaz ve kısmetse, tansiyon yüzünden bi aksaklık olmassa 39. haftayı gördükten sonra sezeryan olucaz kasımın ilk 10 günü şafakkk

bu arada biz kapı süsümüzü de bitirdik çok küçük takma yarlerini kaldı onuda bu akşam yaptıktan sonra sizinle paylaşıcaz teyzeşlarııııııı

kızlar günaydınnn ben geldim... Kaç gündür internetimiz yoktu bu sabah halledebildim ve hemen yanınıza uçtumm.. bi geçmişe göz atıp geliyorummm

günaydın kuzular biz çok yorgunuz eminönüne gittik bebek şekeri için malzeme aldık böyle bişi yapıcazz sizler nasılsınız

Eki Görüntüle 801978

FAtmişim güzelmişş bebek malzemen ben beğendim :)

Fulicimm senin bu tansiyon ne olacak yaa hayırlısıyla bir doğursaydın iyi olacaktı

Didem hiç gelmedi bugün kızlarrrrr...Doğurdu mu kuzucumuz acep :)))) Ay çok merak ettim. Fitoşdan da haber yok ne zamandır...

Bebişine maşallah tabi içerden kordon servisle kendine bakıyo paşacık anasına bir şey bırakmıyo

kuzum hoşgeldin uğrayamayınca doğurdun sandık biz seniii

Hoşbuldukk canımm yaa keşke doğursaydımm cumartesi gece sancım vardı aha dedim doğuracam ama geçti benim oğlan bekletiyo anasını da babasını da Oğlan doğmadı diye eşim de işe gitmek zorunda kaldı
Bende şu an ne sancı ne bişey hiçbir şey yok yarın doktora gideceğim kontrole.. Ama karnım bayağı indi aşağı bu hafta gelir artık 3. bebişimiz :)) (araya benden önce başkaları girmesinn)

Aynur abla bu saatlerde muhtemelen doğum yapmıştırr topiğin ikinci bebişi zeynep narinimiz geliyorr Kısa sürede toparlar ve aramıza gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…