- Konu Sahibi antidepresif
- #33.061
sen daha doğurmadın mı didoşşşşİremmcikkk o dediğin şeyi denedim de ben gayet rahat ayak ayak üstüne atabiliyorum benimki hiç doğmayacak heralde
bugün kızçeni görecekmişsin hadi bakalım prensesimiz ne kadar büyümüş haber ver bize
fatmişim benim işlemleri eşim halletti ve döndü bile çok şükür bir sıkıntı çıkmamış. doğum öncesi 3 haftalık izinliyim artık oğlan ne zaman doğarsa
çok tatlı bir oğlun var yaaa maşallahhkızların hepsi yazmış bayıldık diye bende görür görmez bende bayıldım yaa oğlum kıskanmasın ama çok tatlıııı
selamm umutcum hoşgeldinn uğra böyle yanımızaa.. Allahım en kısa sürede güzel haber almayı sana da nasip etsinn doğum sırasında aklıma gelirse dua etmek senin içinde edeceğim
Kızlar naslsınızz?? Ben bugün de doğurmadımmağrı sancı filan da yokk ne olacaksa bilmiyorum ne gün gelecek bu oğlan çok merak ediyorumm
![]()
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ay senle beraber ben de heyecan yapıyom hea. anam diyom bu saate gelmedi doğurdu mu yoksam diye, hayırlı zamanda hayırlısı ile pırttan doğur oğluşunu.
canım bak ne güzel düşünüp duruyodun doğum izni mi öncesi mi sonrası mı diye. su gibi yolunda gitmiş herşey maşallahh. oğlun kısmeti ile geliyor.
Ilk nst deneyimizde sanci cikti kizlar muayeneyi bekliyorum ......
anam ne sancısı kız, kaç çıktı sancı
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)