Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İremmcikkk o dediğin şeyi denedim de ben gayet rahat ayak ayak üstüne atabiliyorum benimki hiç doğmayacak heralde:1::1:
bugün kızçeni görecekmişsin hadi bakalım prensesimiz ne kadar büyümüş haber ver bize

fatmişim benim işlemleri eşim halletti ve döndü bile çok şükür bir sıkıntı çıkmamış. doğum öncesi 3 haftalık izinliyim artık oğlan ne zaman doğarsa:1:

çok tatlı bir oğlun var yaaa maşallahh:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: kızların hepsi yazmış bayıldık diye bende görür görmez bende bayıldım yaa oğlum kıskanmasın ama çok tatlıııı:nazar:

selamm umutcum hoşgeldinn uğra böyle yanımızaa.. Allahım en kısa sürede güzel haber almayı sana da nasip etsinn doğum sırasında aklıma gelirse dua etmek senin içinde edeceğim:34::34:

Kızlar naslsınızz?? Ben bugün de doğurmadımm:1::1: ağrı sancı filan da yokk ne olacaksa bilmiyorum ne gün gelecek bu oğlan çok merak ediyorumm:31::31:
sen daha doğurmadın mı didoşşşş:9:
ay senle beraber ben de heyecan yapıyom hea. anam diyom bu saate gelmedi doğurdu mu yoksam diye, hayırlı zamanda hayırlısı ile pırttan doğur oğluşunu.
canım bak ne güzel düşünüp duruyodun doğum izni mi öncesi mi sonrası mı diye. su gibi yolunda gitmiş herşey maşallahh. oğlun kısmeti ile geliyor.

Ilk nst deneyimizde sanci cikti kizlar muayeneyi bekliyorum ......

anam ne sancısı kız, kaç çıktı sancı :52::52::52:

Teşekkür ederiz teyzesii darısı sizlere olsun inşallahh:16::16:

kızzz irem ne sancısıı kaç çıktı ki sancı dediğin??? 0-20 arasındakiler sancıdan sayılmıyor ayy dur sırada daha çok kişi var sen bekle hemen doğurayım demee:1::1::1:

ee sen öle beklersen daha senden önce çok doğuran olur didoşş :1: baksana seninkinin gelesi yok :emir_bebek:

nst için çok erken değil mi benim doktorum henüz bakmadı nstye
Bbenimki 32 den sonra basliiyo 2 kere 2 haftada bir sonra her hafta cagircak....
sen daha doğurmadın mı didoşşşş:9:
ay senle beraber ben de heyecan yapıyom hea. anam diyom bu saate gelmedi doğurdu mu yoksam diye, hayırlı zamanda hayırlısı ile pırttan doğur oğluşunu.
canım bak ne güzel düşünüp duruyodun doğum izni mi öncesi mi sonrası mı diye. su gibi yolunda gitmiş herşey maşallahh. oğlun kısmeti ile geliyor.

anam ne sancısı kız, kaç çıktı sancı :52::52::52:

Teşekkür ederiz teyzesii darısı sizlere olsun inşallahh:16::16:

kızzz irem ne sancısıı kaç çıktı ki sancı dediğin??? 0-20 arasındakiler sancıdan sayılmıyor ayy dur sırada daha çok kişi var sen bekle hemen doğurayım demee:1::1::1:
yok canim 20 degil bir 40 birde 60 cikti hatta 40 degil 60 i onemsediler 2 serum yedim rahatlatip sanciyi kessin diye serum sonrasi 20 lerde cikti tamam dediler, kizcem 2084 gr 44 cm gunuyle uyumluymus cok guzel bir bebek olacak dedi doktor tombik yanakliima :16: ama cok korktum gozler doldu

Tubişim yaaa ne bekliyo benim oğlan bende bilmiyom babası gitmeden doğsa da bari adam gitgel uğraşmasa:31:

İrem senin kız uslu uslu dedik ya hep bak alttan altta sancı veriyomuş sana dikkat et sen çok gezinme .. Bu arada maşallah diyelim kızımıza :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:bu topikten çok talibi olacak bak ona göre:1:

Tubişim yaaa ne bekliyo benim oğlan bende bilmiyom babası gitmeden doğsa da bari adam gitgel uğraşmasa:31:

İrem senin kız uslu uslu dedik ya hep bak alttan altta sancı veriyomuş sana dikkat et sen çok gezinme .. Bu arada maşallah diyelim kızımıza :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:bu topikten çok talibi olacak bak ona göre:1:

Cok tatliydi teyzesi yanaklar ben burdayim diyordu :1: yarin eklerim resmini ins. Siyah beyaz ama babasi bile gordu resimde :9: cok korktum didosum ya bu kasim bebisleri kesin yaramaz .......

merhaba canım hoş geldin.
biz iyyizz, ne olur sen de iyi ol:16: moralini yüksek tutmaya çalış. biliyorum bunları dile kolay söylemek:50: yaşayan olarak en iyi sen bilirsin içindeki durumu. ama allahım en kısa zamanda bize bu müjdeli haberi vermeyi nasip etsin sana.

günaydın ablacımmm. eyvahlarım olsun bi hamişimiz daha ağlama dönemine girmiş. ablacım yapma kendine de kızlarına da böle. sen ki ne zor zamanları atlattın kızçenle. allahım bundan sonra zorluk göstermesin sana... bi de sen böle panik olursan ben ki ben yandım yani:18:
kızlar neden evde yalnız kalcak abla, sen doğum yaptığında bi akraban bakıcaktı sanki ben öle hatırlıyom:44:

Ah canımcım bizde akraba çok ama daha kimse yanında olalım diye teklif bile etmedi. Bir kardeşim ve hanımı var bana yardımcı olan. Hanımı benle kalacak, eşimle kardeşim gece eve dönüp kızlarla kalacaklar...İnşallah bir gece kalırım sadece...

İremcim, Aman dikkat et, doktorun tavsiyelerine uy. Hakkaten bu kasım bebeleri aceleci çıktı :) Ama merak etme, sancılar çok şiddetli olmadığı sürece normal sayılıyor o haftalarda. 60 biraz yüksek çıkmış ama önemli bir şey olsaydı doktorun mutlaka söylerdi sana. Yine de dikkatli ol canım.

günaydın kızlar ....

abla arada haftada bir falan serin olursa eve yürüyodum öğlen yemek sonu bir 20 dk yürümeye başlamıştım onları yapmıycam yorma kendini suyu çok tüket dedi pek bişey demedi serum sonu zaten iyi çıktı nst , 2 hafta nasıl geçecek bana bilmem bu son haftalar zorluk tavan yaptı bende kızçemin cicilerini yıkamam lazım acilen daha deterjan almadım :31::31::31:

bu arada tartım bozuk değilmiş öğlen yemek yiyip gittim 300 gr daha almışım özeti 3 haftada ben 400 kızım 600 den fazla almış nasıl becerdik bilmem :9::9::9:

bu arada tombik yanaklımın siyah beyaz fotosu :21::21::21:

Eki Görüntüle 801976

günaydın kızlar ....

abla arada haftada bir falan serin olursa eve yürüyodum öğlen yemek sonu bir 20 dk yürümeye başlamıştım onları yapmıycam yorma kendini suyu çok tüket dedi pek bişey demedi serum sonu zaten iyi çıktı nst , 2 hafta nasıl geçecek bana bilmem bu son haftalar zorluk tavan yaptı bende kızçemin cicilerini yıkamam lazım acilen daha deterjan almadım :31::31::31:

bu arada tartım bozuk değilmiş öğlen yemek yiyip gittim 300 gr daha almışım özeti 3 haftada ben 400 kızım 600 den fazla almış nasıl becerdik bilmem :9::9::9:

Eki Görüntüle 801976

maşallah iremcim çok tatlı çıkmış kızçen ne kaaa net çıkmışşş :1::1::1:

maşallah iremcim çok tatlı çıkmış kızçen ne kaaa net çıkmışşş :1::1::1:

yakalarsa bayağı net olabiliyo geçen çektiğindede yüzü net değildi kalın dudaklar ve babasına çekmiş burnu görünüyodu, o resmi babası bir tülü seçememişti :9::9::9: yüzü bana ama burnu babsına benziycek galiba kalın biraz burnumuz :1::1::1: ama dilim yandı bir an önce doğsada görsem kızımı demiycem :20::20::20::20:

yakalarsa bayağı net olabiliyo geçen çektiğindede yüzü net değildi kalın dudaklar ve babasına çekmiş burnu görünüyodu, o resmi babası bir tülü seçememişti :9::9::9: yüzü bana ama burnu babsına benziycek galiba kalın biraz burnumuz :1::1::1: ama dilim yandı bir an önce doğsada görsem kızımı demiycem :20::20::20::20:

ee karadenizli değil mi babası o burun geninin baskın geleceği aşikar zaten :1::1:

yok yok deme kuzum beklesin o zaman daha zor süreç yaşıcaz herkes gününü beklesin en kötü 38e kadar beklesin bence

ee karadenizli değil mi babası o burun geninin baskın geleceği aşikar zaten :1::1:

yok yok deme kuzum beklesin o zaman daha zor süreç yaşıcaz herkes gününü beklesin en kötü 38e kadar beklesin bence

karadenizli ama kemerli burnu yoktur benim ki daha kibar onun ki daha toplu kalın kızımında sanki benziyo ona tabi su içinde şişmemişse tombişim :9::9::9::9:

günaydın hatunlar nasılsınızzz...
bugün günlerden cumaaaa :32:
gerçi yoğun bi c.tesi beni bekliyo ama (düğün ve günüm var) olsun sabah geç kalkıcam ya o da güzelll:23:

karadenizli ama kemerli burnu yoktur benim ki daha kibar onun ki daha toplu kalın kızımında sanki benziyo ona tabi su içinde şişmemişse tombişim :9::9::9::9:

ilk fotolarda bizim oğlanında burnu benim gibiydi ama sanki şimdi değişmiş gibi geldi bizede :1::1::1:

günaydın hatunlar nasılsınızzz...
bugün günlerden cumaaaa :32:
gerçi yoğun bi c.tesi beni bekliyo ama (düğün ve günüm var) olsun sabah geç kalkıcam ya o da güzelll:23:

günaydın kuzum
benide çok yoğun bi h.sonu bekliyor
kaynım geliyor memleketten
cumartesi doktorda randevumuz var
pazar yeni doğan bebeğin mevlütü var çok hareketli bi haftasonu beni bekliyor

günaydın kızlar ....

Eki Görüntüle 801976
oy oyyy maşallahhhh kuzucuğa. yirim o tombik yanakları. nasılda yandan yandan gülermiş. irem kıs maşallahhhh :nazar::nazar:
ama yaramazlık yok uslu dursun anasının karnında, ne sancısıymış bu böleeee :20:
ne güzel ya sen deil bebiş kilo almış, bi de tartıyla kafa bulduydun.

günaydın kuzular biz çok yorgunuz eminönüne gittik bebek şekeri için malzeme aldık böyle bişi yapıcazz sizler nasılsınız

Eki Görüntüle 801978
günaydın fatmam... ay maviş maviş çok tatlı ben de dün internette bakındım azcık, şu mevlütte ne yapılır, ne dağıtılır felan diye yapışıp kaldım bilgisayar ekranına çok güzel şeyler var.
kolaycacık yapın, güle güle kullanın...

kızım bırak bu işleri yorma kendini kızacam ha :47::47::47:

yok şeker gün bende deil ben bi yere misafirliğe gitcem. artık zorunlu olmadıkça misafir davet etmiyorum.
o eski enerjim yok bu aralar zaten...

oy oyyy maşallahhhh kuzucuğa. yirim o tombik yanakları. nasılda yandan yandan gülermiş. irem kıs maşallahhhh :nazar::nazar:
ama yaramazlık yok uslu dursun anasının karnında, ne sancısıymış bu böleeee :20:

günaydın fatmam... ay maviş maviş çok tatlı ben de dün internette bakındım azcık, şu mevlütte ne yapılır, ne dağıtılır felan diye yapışıp kaldım bilgisayar ekranına çok güzel şeyler var.
kolaycacık yapın, güle güle kullanın...

yok şeker gün bende deil ben bi yere misafirliğe gitcem. artık zorunlu olmadıkça misafir davet etmiyorum.

ya kuzum valla bide aşağı eminönüne gidince insan acayip kararsız kalıyor neler var neler çok zor karar verdik birazda kesemize uygununa baktık inş güzel olur çok teşekkür ederim

İremcim, bebişin maşallah çok tatlı görünüyor canım :) Tam ısırmalık yanaklar. Kurban olurum onları verene.

Fatmacım, bebek şekerin çok güzel canım. Allah ağız tadıyla dağıtmak nasip etsin. Ben almadım öyle şeyler. Zaten çok fazla gelip gidenim olmayacak.

Tuğbacım, günlerde fazla tıkınma şeker :)) Ya da bizim için de ye kilo almazsın :)

Bugün genel vicııt temizliğimiz var, öyle gözüm korkuyor ki kendimden. Pis kocam da dedi ki "kızları da alalım dört elden yapışalım sana anca biter" :))))

Evi sildik süpürdük pırıl pırıl yaptık. Bugün bezimiz ve mamamız da alınınca artık eksiğimiz kalmayacak.Bekle bizi Zeynoooo

evet uslu dursun teyzesi bayramdan sonra bekliyom ben kızımı , tartı şaşırttı beni geçen ay 3 kilo alıp yediğimde çok bir değişiklik olmayınca şaşırdım doktorda tartıldım korktum kızda almamış çıkarsa diye ama onun için iyi kilosu boyu normal dedi doktor , ama bu ay semizotu kavurmasını çok yaptım ondan olabilir yoksa öğün ve yediğimde artma azalma yok ,

canım ben korktum sizde yormayın kendinizi su içmek için susamayı beklemeyin bolca için ben içiyordum ama havalar az soğumaya başlayınca su miktarında da azalma olmuştu farketmiştim şimdi sabahtan beri 1.5 lt. bitirdim yensini açtım .....

İremcim, bebişin maşallah çok tatlı görünüyor canım :) Tam ısırmalık yanaklar. Kurban olurum onları verene.

Fatmacım, bebek şekerin çok güzel canım. Allah ağız tadıyla dağıtmak nasip etsin. Ben almadım öyle şeyler. Zaten çok fazla gelip gidenim olmayacak.

Tuğbacım, günlerde fazla tıkınma şeker :)) Ya da bizim için de ye kilo almazsın :)

Bugün genel vicııt temizliğimiz var, öyle gözüm korkuyor ki kendimden. Pis kocam da dedi ki "kızları da alalım dört elden yapışalım sana anca biter" :))))

Evi sildik süpürdük pırıl pırıl yaptık. Bugün bezimiz ve mamamız da alınınca artık eksiğimiz kalmayacak.Bekle bizi Zeynoooo

teşekkürler teyzesi zamanında gelsin bizde ısırcam herif dün çk korktu hastaneden çıkmamış olsam oraya geliyodu sen bilirsin burayı terminalin orda çalışıyo molozda indim kociş beni bekliyodu :1::1::1: temizlik işinde kolay gelsin abla bende artık hiç hoşlanmasamda permatiğe başladım göremiyom aşağı mahalleyi allahtan benim bacaklar yok diğer yerlerde çok az ama cebelleşmeye başlatıyo göbüşten :9::9::9:

Back