- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.081
İremcim, bebişin maşallah çok tatlı görünüyor canım :) Tam ısırmalık yanaklar. Kurban olurum onları verene.
Fatmacım, bebek şekerin çok güzel canım. Allah ağız tadıyla dağıtmak nasip etsin. Ben almadım öyle şeyler. Zaten çok fazla gelip gidenim olmayacak.
Tuğbacım, günlerde fazla tıkınma şeker :)) Ya da bizim için de ye kilo almazsın :)
Bugün genel vicııt temizliğimiz var, öyle gözüm korkuyor ki kendimden. Pis kocam da dedi ki "kızları da alalım dört elden yapışalım sana anca biter" :))))
Evi sildik süpürdük pırıl pırıl yaptık. Bugün bezimiz ve mamamız da alınınca artık eksiğimiz kalmayacak.Bekle bizi Zeynoooo
Bbenimki 32 den sonra basliiyo 2 kere 2 haftada bir sonra her hafta cagircak....
yok canim 20 degil bir 40 birde 60 cikti hatta 40 degil 60 i onemsediler 2 serum yedim rahatlatip sanciyi kessin diye serum sonrasi 20 lerde cikti tamam dediler, kizcem 2084 gr 44 cm gunuyle uyumluymus cok guzel bir bebek olacak dedi doktor tombik yanakliimaama cok korktum gozler doldu
günaydın kızlar ....
abla arada haftada bir falan serin olursa eve yürüyodum öğlen yemek sonu bir 20 dk yürümeye başlamıştım onları yapmıycam yorma kendini suyu çok tüket dedi pek bişey demedi serum sonu zaten iyi çıktı nst , 2 hafta nasıl geçecek bana bilmem bu son haftalar zorluk tavan yaptı bende kızçemin cicilerini yıkamam lazım acilen daha deterjan almadım
bu arada tartım bozuk değilmiş öğlen yemek yiyip gittim 300 gr daha almışım özeti 3 haftada ben 400 kızım 600 den fazla almış nasıl becerdik bilmem
bu arada tombik yanaklımın siyah beyaz fotosu
Eki Görüntüle 801976
günaydın kuzular biz çok yorgunuz eminönüne gittik bebek şekeri için malzeme aldık böyle bişi yapıcazz sizler nasılsınız
Eki Görüntüle 801978
günaydın hatunlar nasılsınızzz...
bugün günlerden cumaaaa
gerçi yoğun bi c.tesi beni bekliyo ama (düğün ve günüm var) olsun sabah geç kalkıcam ya o da güzelll
İremcim, bebişin maşallah çok tatlı görünüyor canım :) Tam ısırmalık yanaklar. Kurban olurum onları verene.
Fatmacım, bebek şekerin çok güzel canım. Allah ağız tadıyla dağıtmak nasip etsin. Ben almadım öyle şeyler. Zaten çok fazla gelip gidenim olmayacak.
Tuğbacım, günlerde fazla tıkınma şeker :)) Ya da bizim için de ye kilo almazsın :)
Bugün genel vicııt temizliğimiz var, öyle gözüm korkuyor ki kendimden. Pis kocam da dedi ki "kızları da alalım dört elden yapışalım sana anca biter" :))))
Evi sildik süpürdük pırıl pırıl yaptık. Bugün bezimiz ve mamamız da alınınc a artık eksiğimiz kalmayacak.Bekle bizi Zeynoooo
fulim yürüyom diyodun yorulmadan yürü hatta az daha bekle yorulunca olduğun yere çökben şimdi ciğerleri tam gelişmedi diye taktım bir 34-35 olaydık şu 3 haftayı atlatayım hayırlısıyla ,
iremiomm dikkat et bebeğimmmmm
ben senin yüzünü gözünü burnunu butlarını yerim kızzzzzz maşşallahhh sana güzel prensessssss
iremiomm bende tırsmadım değil bakalım bizimde yarın kontrolümüz ne olacak nts vercekmi bilmiyorum ve sanmıyorum ama sağlıcakla vaktinde kavuşalım inşallahhhh
günaydın mavişimmmmmm çok güzelmiş şekeriniz kendini çok yormadan yap ağız tadıyla dağıt inşallah ne kaa güzel hepimiz son demlerimizin sırasındayız sırasıyla alıcaz yawrularımızı kucağımızaaa
günaydın ballı lokmammm çok yorma bacım kendiniiiii
ablammmm
iremiommmm çok haklısın bebeğimmmm bizimkiler yani eşim ve k.validem habire takmış yürümelisin yürümelisin tamam yüriyimde tırsmıyor değilimmm bakalım yarın doktorumuz ne diyecek zaten adımlarım iice yavasladı benimm dediğin gibi en azından şu 3 haftayı atlatsak içimiz yine bi nebze olsa rahatlayacak
Evi sildik süpürdük pırıl pırıl yaptık. Bugün bezimiz ve mamamız da alınınca artık eksiğimiz kalmayacak.Bekle bizi Zeynoooo
anammmmmm pazartesiyi saymazsak kaldı 2 gün. bakalım 2. sırayı kapabilecek misin abla. bu sabah didoştan ses çıkmadı. doğurursa p.tesiye kadar 3 düşcen
ben tatlı yiyemiyorum ablacım. olurda canım bi şey çeker yersem mide bulantısından duramıyorum. ama pasta kurabiye muhallebi hariç her şeyi süpürüyom
ayyy vücut temizliği neyse de küçük tubişin yemizliği zorlamaya başladı beni. ben de irem hesabı "parmatik banyoya" geçtim
diğer yaptığım alıntılar kaybolmuş şöle yazayım
fatmacım ne güzel kendini kaybedeceğin bi Eminönü var. burda o da yok. herşey son tüketici şeklinde ve çok kısıtlı çeşitte satılıyo. ama tek avantajı internetten daha ucuz burdaki ecikli böcüklü şeyler
fulimmmm hoş geldin bacım. bu tansiyon seni zorlucak herhalde. ilaç bi ara çok düşürmüştü demiştin gene yükseldi :26:
iremmm ben de dünya suyu götürüyom da bi de bu işin wc kısmı var. normal tuvalete çömemediğim için alt kattaki tuvalete iniyom. inene kadar
anammmmmm pazartesiyi saymazsak kaldı 2 gün. bakalım 2. sırayı kapabilecek misin abla. bu sabah didoştan ses çıkmadı. doğurursa p.tesiye kadar 3 düşcen
ben tatlı yiyemiyorum ablacım. olurda canım bi şey çeker yersem mide bulantısından duramıyorum. ama pasta kurabiye muhallebi hariç her şeyi süpürüyom
ayyy vücut temizliği neyse de küçük tubişin yemizliği zorlamaya başladı beni. ben de irem hesabı "parmatik banyoya" geçtim
diğer yaptığım alıntılar kaybolmuş şöle yazayım
fatmacım ne güzel kendini kaybedeceğin bi Eminönü var. burda o da yok. herşey son tüketici şeklinde ve çok kısıtlı çeşitte satılıyo. ama tek avantajı internetten daha ucuz burdaki ecikli böcüklü şeyler
fulimmmm hoş geldin bacım. bu tansiyon seni zorlucak herhalde. ilaç bi ara çok düşürmüştü demiştin gene yükseldi :26:
iremmm ben de dünya suyu götürüyom da bi de bu işin wc kısmı var. normal tuvalete çömemediğim için alt kattaki tuvalete iniyom. inene kadar
kızlarr be iki gündür çok keyifsizim canım sıkkın.. herşeye ağlıyorum kabuslar görüyorummm
kızlarrrr günaydın nasılsınızzz ben yine oğlumla erkenden uyandım kahvaltıdan önce bi selam vereyim istedim size.. doğum yapan yok di mi başka???
bu arada roseiscim allah oğluna sağlık versin nazarlardan korusun çok tatlı maşaallah daısı bizim başımıza biz de koyarız inşaallah böyle foto gerçi ben en sondayım ama olsunnnn
Günaydın kızlar.
Roseiscim sağol güzel dileklerin için canım. İnan bebek kokusu nasıl bir şe unutmuşum :) İlk doğum gibi oldu benim üçüncüm. Hem çok heyecanlıım hem korkuyorum. Her gece yatağa yatar yatmaz ağlama krizim tutuyor :) Ya öyle olursa ya böyle olursa diye. Bir de kızlarım iki gün nasıl kalacak evde yalnız diye...İnşallah sadece pazartrsi gecesi kalır, salı bebeğimizle çıkarız hayırlısıyla...
İremcim inşallah bebişin kocaman olmuştur, yüzünü gözünü gösterir inşallah.
İremmcikkk o dediğin şeyi denedim de ben gayet rahat ayak ayak üstüne atabiliyorum benimki hiç doğmayacak heralde
bugün kızçeni görecekmişsin hadi bakalım prensesimiz ne kadar büyümüş haber ver bize
fatmişim benim işlemleri eşim halletti ve döndü bile çok şükür bir sıkıntı çıkmamış. doğum öncesi 3 haftalık izinliyim artık oğlan ne zaman doğarsa
çok tatlı bir oğlun var yaaa maşallahhkızların hepsi yazmış bayıldık diye bende görür görmez bende bayıldım yaa oğlum kıskanmasın ama çok tatlıııı
selamm umutcum hoşgeldinn uğra böyle yanımızaa.. Allahım en kısa sürede güzel haber almayı sana da nasip etsinn doğum sırasında aklıma gelirse dua etmek senin içinde edeceğim
Kızlar naslsınızz?? Ben bugün de doğurmadımmağrı sancı filan da yokk ne olacaksa bilmiyorum ne gün gelecek bu oğlan çok merak ediyorumm
Iremcim..senin tombik yanaklini yesinler emigünaydın kızlar ....
abla arada haftada bir falan serin olursa eve yürüyodum öğlen yemek sonu bir 20 dk yürümeye başlamıştım onları yapmıycam yorma kendini suyu çok tüket dedi pek bişey demedi serum sonu zaten iyi çıktı nst , 2 hafta nasıl geçecek bana bilmem bu son haftalar zorluk tavan yaptı bende kızçemin cicilerini yıkamam lazım acilen daha deterjan almadım
bu arada tartım bozuk değilmiş öğlen yemek yiyip gittim 300 gr daha almışım özeti 3 haftada ben 400 kızım 600 den fazla almış nasıl becerdik bilmem
bu arada tombik yanaklımın siyah beyaz fotosu
Eki Görüntüle 801976
Zizagimm.. bebis sekerin kdar tatli bebisin masaAllah bunlar tatli telaslar dimigünaydın kuzular biz çok yorgunuz eminönüne gittik bebek şekeri için malzeme aldık böyle bişi yapıcazz sizler nasılsınız
Eki Görüntüle 801978
kızlarr be iki gündür çok keyifsizim canım sıkkın.. herşeye ağlıyorum kabuslar görüyorummm
Sudemervecim...hazirliklar tamam heAllahom hayrlsnla kolay dgum nasip etsin ins...
Canım benimmm, tamam artık bugün itibariyle. Çok korkak ve heyecanlıyım.
Sen yeni şeyler deniyorum demiştin tatlım, nasıl gidiyor çalışmalar. Doğumda senin için dua edeceğim inşallah. Allahım sana bu mutluluğu çifter çifter yaşatsın. O bebek gelecek evvelallah ben inanıyorum canımmmm...İnşallah zahmetlerinin karşılığını alırsın kış gelmeden...Bu arada tüp bebekte devlet teşviki 3 e çıktı. Aklıma sen geldin. Sizi de kapsıyor değil mi canım? Öpüyyorum seni. Lütfen aramızda ol hep, ben özlüyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?