Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

roseis maşallah o paşaya çok tatlı kız bu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hiç öyle bir ay önce doğmuş gibi de durmuyo rabbim nazarlardan saklasın cin gibi bakmış yer onu teyzoşları :54::54::54::54:

roseissssssssssssssssssssss :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benim maşallah sübanallah, allahım nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar: bebişe olmaz sen kendi totona bi çimdik at:9:
canım allah bağışlasın çok tatlı Kayra Berkimiz. ve doğruyu sölemek gerekirse o zor ve erken doğuma göre çok iyi görünüyo. maşallahh. uzun hayırlı ömürleri olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oğlun çok tatlı yaaa maşallahh sübanallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah maşallah kırkbin kere maşallah çok güzel yaratılmış bu bebek yahu:)) Hiç de 2400 gibi durmuyor. Allah nazarlardan esirgesin. İlk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hoşgeldin Kayra Berk. İsmi de çok güzelmiş, adıyla büyüsün sağlıcakla mutlulukla büyüsün inşallah. Midesi daha küçük yetiyordur sütün. Çişinden de anlamışsın zaten. Oh maşallah. 35. haftada mı doğmuştu. Gerçekten sonu güzel oldu. Sütün olsun olmasın bol bol emzir canım benim. Böyle gelir süt. Ayyy aşık oldum bu oğluşa yaaa :)))

roseisssss maşşallah süpanallah ne kadar gtatlı oğluşun rabbim naArlardan sakınsın çokta iyi görünüyor ana oğul çabuk toparlanmışsınız maşşallahhh :nazar:

hepinize teker teker tşk ederiz teyzoşları inş bundan sonrasını güzel geçiririz de unuturuz o zor günleri,allahım sizlerinde bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.hepiniz için dua ediyorum,artık pztesiyi bekliyoruz hep birlikte sanırım topiğin ikinci bebişini sağlıkla gelsin inş.

hepinize teker teker tşk ederiz teyzoşları inş bundan sonrasını güzel geçiririz de unuturuz o zor günleri,allahım sizlerinde bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.hepiniz için dua ediyorum,artık pztesiyi bekliyoruz hep birlikte sanırım topiğin ikinci bebişini sağlıkla gelsin inş.

Sağol canım. İnşallah hayırlısıyla ben de sağlıcakla kucakalrım kızımı. Bebişini görünce o kadar sevindim ki hemen eşime gösterdim bak arkadaşım doğurmuş diye. O bile sevdi bebeği. Bizimki de hayırlısıyla gelse dedi. Didoş sürpriz yapmazsa pazartesiye odaklandık :)))

Sağol canım. İnşallah hayırlısıyla ben de sağlıcakla kucakalrım kızımı. Bebişini görünce o kadar sevindim ki hemen eşime gösterdim bak arkadaşım doğurmuş diye. O bile sevdi bebeği. Bizimki de hayırlısıyla gelse dedi. Didoş sürpriz yapmazsa pazartesiye odaklandık :)))

amin canım inş sorunsuz bi şekilde kucaklıcaksın yavrunu sende eşinde,çekceksiniz o mis kokusunu içinize,çok değişik okadar güzel kokuyolarki hiç bi koku tutmaz yerini koklaya koklaya bi hal oluyo insan :)) allahım önce senin sonra diğer hamiş arkadaşların yar ve yardımcısı olsun, habersiz bırakmayın topiği :)) doğru diyosun didoşunda heran gelebilir allah bir avazda kurtarsın onuda artık ufaklık ne zaman gelirse başımızın üstünde yeri var :))

kızlarrrr günaydın nasılsınızzz ben yine oğlumla erkenden uyandım kahvaltıdan önce bi selam vereyim istedim size.. doğum yapan yok di mi başka???
bu arada roseiscim allah oğluna sağlık versin nazarlardan korusun çok tatlı maşaallah daısı bizim başımıza biz de koyarız inşaallah böyle foto gerçi ben en sondayım ama olsunnnn

günaydın biz bugün kızımla görüşcez ve sabah bir tartılayım dedim çok garip bir şekilde 100 gr almış görünüyom galiba tartıyı bozdum :9::9::9::9:

günaydınnn hatuniçeler ve onların tatlı yavruları.
nasılsınız...
ben anca gelebildim.
dışarda bugün nefis bi hava var. sıcak güneşli. bahar tekrar bi görüneyim dedi buralarda. bizde çalışma arkadaşları terasımızda hep beraber kahvaltı yaptık. ben kahvaltı yapıp gelmiştim ama tatlılara dadandım bugün nedense. umarım ilerleyen saatlerde midemi bulandırmaz.

günaydın biz bugün kızımla görüşcez ve sabah bir tartılayım dedim çok garip bir şekilde 100 gr almış görünüyom galiba tartıyı bozdum :9::9::9::9:

oy oyyyy güzel haberler ve fotolar getir kızından bize. kilo almamış da olbilirsin belkim :34:

bu arada benim oğluşumun ilk cicileri gelmiş kargo ile ama babamız dün iş yerinde unutmuş.
bugün akşamı sabırsızlıkla bekliyoz :16::16: ciclerimize bakcazzzz :32:

günaydınnn hatuniçeler ve onların tatlı yavruları.
nasılsınız...
ben anca gelebildim.
dışarda bugün nefis bi hava var. sıcak güneşli. bahar tekrar bi görüneyim dedi buralarda. bizde çalışma arkadaşları terasımızda hep beraber kahvaltı yaptık. ben kahvaltı yapıp gelmiştim ama tatlılara dadandım bugün nedense. umarım ilerleyen saatlerde midemi bulandırmaz.

oy oyyyy güzel haberler ve fotolar getir kızından bize. kilo almamış da olbilirsin belkim :34:

hiç sanmıyorum geçen ay 3 kilo almıştım :17::17: beni tartmaktan vazgeçti yada bana moral veriyo güzel tartıcım :9::9::9: kızım fotoları artık anlamsızlaştı ya neresi olduğunu anlamıyorum ki :31: kız ben ağır bişey olmadıkça babasına kargo göndermiyom nasıl dayancan akşama kadar ben burnundan getirirdim niye unuttun diye :1::1::1:

hiç sanmıyorum geçen ay 3 kilo almıştım :17::17: beni tartmaktan vazgeçti yada bana moral veriyo güzel tartıcım :9::9::9: kızım fotoları artık anlamsızlaştı ya neresi olduğunu anlamıyorum ki :31: kız ben ağır bişey olmadıkça babasına kargo göndermiyom nasıl dayancan akşama kadar ben burnundan getirirdim niye unuttun diye :1::1::1:

ben bütün kargoları babaya postalıyom:51: araba onda işe araba ile gidip geliyor, ben yürüyerek gidip geliyom. benden bayağı bi sora işten çıkıyo, ben taşıyamam yani :1: taşısınnn :9::9::9::9:
hani kızçen yüzünü felan gösterirse, dr. o zaman 3-4 boyutlu çekiyo ya onlardan diyom :34:

ben bütün kargoları babaya postalıyom:51: araba onda işe araba ile gidip geliyor, ben yürüyerek gidip geliyom. benden bayağı bi sora işten çıkıyo, ben taşıyamam yani :1: taşısınnn :9::9::9::9:
hani kızçen yüzünü felan gösterirse, dr. o zaman 3-4 boyutlu çekiyo ya onlardan diyom :34:

benim doktorda 3-4 boyutlu değil ki usg :14::14::14::14:

Selam kizlar. .... Günaydınlar... Nasılsıniz epeydir aranıza ugrayamamsdim.. herkesler iyidir ins.
MasaAllah epey sona yaklasanlar var.. :nazar:
Roseis .. dogum yapmus.. Allah nazarlardan saklasin ins :nazar:
Sirada gordgum kdaryla . Sudemerve . Zizag ve fuliim var.. son bi iki sayfaya bakdgim da.. :16:
Dua edin kizlar banada şu siralar kendi cabamzla bsryler ugrasyoz..olmazsa yine tup olcak yoksa :(
Sizi seviyorum.. Rabbim yakin zamanda sizlere o muhtesem hberi vermemi nasip eder ins :26: :16::16::54::54::54:

Günaydın kızlar.

Roseiscim sağol güzel dileklerin için canım. İnan bebek kokusu nasıl bir şe unutmuşum :) İlk doğum gibi oldu benim üçüncüm. Hem çok heyecanlıım hem korkuyorum. Her gece yatağa yatar yatmaz ağlama krizim tutuyor :) Ya öyle olursa ya böyle olursa diye. Bir de kızlarım iki gün nasıl kalacak evde yalnız diye...İnşallah sadece pazartrsi gecesi kalır, salı bebeğimizle çıkarız hayırlısıyla...

İremcim inşallah bebişin kocaman olmuştur, yüzünü gözünü gösterir inşallah.

Selam kizlar. .... Günaydınlar... Nasılsıniz epeydir aranıza ugrayamamsdim.. herkesler iyidir ins.
Sirada gordgum kdaryla . Sudemerve . Zizag ve fuliim var.. son bi iki sayfaya bakdgim da.. :16:
Dua edin kizlar banada şu siralar kendi cabamzla bsryler ugrasyoz..olmazsa yine tup olcak yoksa :(
Sizi seviyorum.. Rabbim yakin zamanda sizlere o muhtesem hberi vermemi nasip eder ins :26: :16::16::54::54::54:
merhaba canım hoş geldin.
biz iyyizz, ne olur sen de iyi ol:16: moralini yüksek tutmaya çalış. biliyorum bunları dile kolay söylemek:50: yaşayan olarak en iyi sen bilirsin içindeki durumu. ama allahım en kısa zamanda bize bu müjdeli haberi vermeyi nasip etsin sana.

Günaydın kızlar.

Roseiscim sağol güzel dileklerin için canım. İnan bebek kokusu nasıl bir şe unutmuşum :) İlk doğum gibi oldu benim üçüncüm. Hem çok heyecanlıım hem korkuyorum. Her gece yatağa yatar yatmaz ağlama krizim tutuyor :) Ya öyle olursa ya böyle olursa diye. Bir de kızlarım iki gün nasıl kalacak evde yalnız diye...İnşallah sadece pazartrsi gecesi kalır, salı bebeğimizle çıkarız hayırlısıyla...

İremcim inşallah bebişin kocaman olmuştur, yüzünü gözünü gösterir inşallah.

günaydın ablacımmm. eyvahlarım olsun bi hamişimiz daha ağlama dönemine girmiş. ablacım yapma kendine de kızlarına da böle. sen ki ne zor zamanları atlattın kızçenle. allahım bundan sonra zorluk göstermesin sana... bi de sen böle panik olursan ben ki ben yandım yani:18:
kızlar neden evde yalnız kalcak abla, sen doğum yaptığında bi akraban bakıcaktı sanki ben öle hatırlıyom:44:

Selam hatunlar ve benim kıymetli yiğenlerimmm nasılsınız benim iş yerindeki internet mi bilgisayarmı bilmiyom ama beni deli ediyo çok yavaşladı hiç bi yeri açmıyo bende cepten daldım yanınıza cümlelerim karısabilir affola ;))

kızlar benim dün gece kasıntım tuttu uyutmadı bi türlü tüm vücüdüm kaşım kaşım kaşındı duş aldım nafile tüm vücüdümü kolonyaladım nafile ;( neden bilmiyorum şuan ara ara var ;( c.tesi randevumuz acaba arayıp sorsammı yada beklesemmi bilemedim

iremiommm güpgüzel hbrlerle gel canım benim artık ultrasonda neresi neresi hiç anlamıyorum epeydir inşallah kızçen poz verir ;)

tubişim hayırlı olsun cicişleriniz akşam bakta bizese göster ;))

umudummm canım inan dört gözle bekliyorum ben senin güzel hbrini inan dualarımızdasın bitanem m

aynur ablammm az kaldı ptesine sağlıkla sıhhatle geçsin inşallah aklımız dualarımız seninle
Kızçeler içinde üzülme ana yüreği evet ama onlar abla oldu artık

didoşummm aklım ve dualarım seninlede rabbim yar ve yardımcımız olsunnnn

gülücükten hala hbr yok

perikızı denizde ne yaptı acaba

kız dikkat et doğum başladığının belirtilerinden biride wc ihtiyacın var gibi geliyomuş gidiyomuş yokmuş biliyosundur gerçi , bu arada dün siz eylül annelerinde biri diyodu sırtını duvara verip ayak ayak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyomuşun sen atabiliyon mu dene bakıyım :9::9::9:

İremmcikkk o dediğin şeyi denedim de ben gayet rahat ayak ayak üstüne atabiliyorum benimki hiç doğmayacak heralde:1::1:
bugün kızçeni görecekmişsin hadi bakalım prensesimiz ne kadar büyümüş haber ver bize

günaydın didoşum ne yaptın tayin işlerini eşin mi halledecek sen bu halde hiç bir yere gidemezsin çünkü

fatmişim benim işlemleri eşim halletti ve döndü bile çok şükür bir sıkıntı çıkmamış. doğum öncesi 3 haftalık izinliyim artık oğlan ne zaman doğarsa:1:

amin canım inş sorunsuz bi şekilde kucaklıcaksın yavrunu sende eşinde,çekceksiniz o mis kokusunu içinize,çok değişik okadar güzel kokuyolarki hiç bi koku tutmaz yerini koklaya koklaya bi hal oluyo insan :)) allahım önce senin sonra diğer hamiş arkadaşların yar ve yardımcısı olsun, habersiz bırakmayın topiği :)) doğru diyosun didoşunda heran gelebilir allah bir avazda kurtarsın onuda artık ufaklık ne zaman gelirse başımızın üstünde yeri var :))

çok tatlı bir oğlun var yaaa maşallahh:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: kızların hepsi yazmış bayıldık diye bende görür görmez bende bayıldım yaa oğlum kıskanmasın ama çok tatlıııı:nazar:

selamm umutcum hoşgeldinn uğra böyle yanımızaa.. Allahım en kısa sürede güzel haber almayı sana da nasip etsinn doğum sırasında aklıma gelirse dua etmek senin içinde edeceğim:34::34:

Kızlar naslsınızz?? Ben bugün de doğurmadımm:1::1: ağrı sancı filan da yokk ne olacaksa bilmiyorum ne gün gelecek bu oğlan çok merak ediyorumm:31::31:

İremmcikkk o dediğin şeyi denedim de ben gayet rahat ayak ayak üstüne atabiliyorum benimki hiç doğmayacak heralde:1::1:
bugün kızçeni görecekmişsin hadi bakalım prensesimiz ne kadar büyümüş haber ver bize

fatmişim benim işlemleri eşim halletti ve döndü bile çok şükür bir sıkıntı çıkmamış. doğum öncesi 3 haftalık izinliyim artık oğlan ne zaman doğarsa:1:

çok tatlı bir oğlun var yaaa maşallahh:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: kızların hepsi yazmış bayıldık diye bende görür görmez bende bayıldım yaa oğlum kıskanmasın ama çok tatlıııı:nazar:

selamm umutcum hoşgeldinn uğra böyle yanımızaa.. Allahım en kısa sürede güzel haber almayı sana da nasip etsinn doğum sırasında aklıma gelirse dua etmek senin içinde edeceğim:34::34:

Kızlar naslsınızz?? Ben bugün de doğurmadımm:1::1: ağrı sancı filan da yokk ne olacaksa bilmiyorum ne gün gelecek bu oğlan çok merak ediyorumm:31::31:

didoşum bak ya oğlun kısmeti ile geldi bide parası ile geldi maaş alacaksın bide ücretli doğum izninde çok güzel yaaa allah bahtınızı açık etsin yavrumm:16::16::16:

didoşum bak ya oğlun kısmeti ile geldi bide parası ile geldi maaş alacaksın bide ücretli doğum izninde çok güzel yaaa allah bahtınızı açık etsin yavrumm:16::16::16:

Teşekkür ederiz teyzesii darısı sizlere olsun inşallahh:16::16:

Ilk nst deneyimizde sanci cikti kizlar muayeneyi bekliyorum ......

kızzz irem ne sancısıı kaç çıktı ki sancı dediğin??? 0-20 arasındakiler sancıdan sayılmıyor ayy dur sırada daha çok kişi var sen bekle hemen doğurayım demee:1::1::1:

Back