- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.061
sen daha doğurmadın mı didoşşşşİremmcikkk o dediğin şeyi denedim de ben gayet rahat ayak ayak üstüne atabiliyorum benimki hiç doğmayacak heralde
bugün kızçeni görecekmişsin hadi bakalım prensesimiz ne kadar büyümüş haber ver bize
fatmişim benim işlemleri eşim halletti ve döndü bile çok şükür bir sıkıntı çıkmamış. doğum öncesi 3 haftalık izinliyim artık oğlan ne zaman doğarsa
çok tatlı bir oğlun var yaaa maşallahhkızların hepsi yazmış bayıldık diye bende görür görmez bende bayıldım yaa oğlum kıskanmasın ama çok tatlıııı
selamm umutcum hoşgeldinn uğra böyle yanımızaa.. Allahım en kısa sürede güzel haber almayı sana da nasip etsinn doğum sırasında aklıma gelirse dua etmek senin içinde edeceğim
Kızlar naslsınızz?? Ben bugün de doğurmadımmağrı sancı filan da yokk ne olacaksa bilmiyorum ne gün gelecek bu oğlan çok merak ediyorumm
Ilk nst deneyimizde sanci cikti kizlar muayeneyi bekliyorum ......
Teşekkür ederiz teyzesii darısı sizlere olsun inşallahh
kızzz irem ne sancısıı kaç çıktı ki sancı dediğin??? 0-20 arasındakiler sancıdan sayılmıyor ayy dur sırada daha çok kişi var sen bekle hemen doğurayım demee
Bbenimki 32 den sonra basliiyo 2 kere 2 haftada bir sonra her hafta cagircak....nst için çok erken değil mi benim doktorum henüz bakmadı nstye
sen daha doğurmadın mı didoşşşş
ay senle beraber ben de heyecan yapıyom hea. anam diyom bu saate gelmedi doğurdu mu yoksam diye, hayırlı zamanda hayırlısı ile pırttan doğur oğluşunu.
canım bak ne güzel düşünüp duruyodun doğum izni mi öncesi mi sonrası mı diye. su gibi yolunda gitmiş herşey maşallahh. oğlun kısmeti ile geliyor.
anam ne sancısı kız, kaç çıktı sancı
yok canim 20 degil bir 40 birde 60 cikti hatta 40 degil 60 i onemsediler 2 serum yedim rahatlatip sanciyi kessin diye serum sonrasi 20 lerde cikti tamam dediler, kizcem 2084 gr 44 cm gunuyle uyumluymus cok guzel bir bebek olacak dedi doktor tombik yanakliimaTeşekkür ederiz teyzesii darısı sizlere olsun inşallahh
kızzz irem ne sancısıı kaç çıktı ki sancı dediğin??? 0-20 arasındakiler sancıdan sayılmıyor ayy dur sırada daha çok kişi var sen bekle hemen doğurayım demee
Tubişim yaaa ne bekliyo benim oğlan bende bilmiyom babası gitmeden doğsa da bari adam gitgel uğraşmasa
İrem senin kız uslu uslu dedik ya hep bak alttan altta sancı veriyomuş sana dikkat et sen çok gezinme .. Bu arada maşallah diyelim kızımızabu topikten çok talibi olacak bak ona göre
merhaba canım hoş geldin.
biz iyyizz, ne olur sen de iyi olmoralini yüksek tutmaya çalış. biliyorum bunları dile kolay söylemek yaşayan olarak en iyi sen bilirsin içindeki durumu. ama allahım en kısa zamanda bize bu müjdeli haberi vermeyi nasip etsin sana.
günaydın ablacımmm. eyvahlarım olsun bi hamişimiz daha ağlama dönemine girmiş. ablacım yapma kendine de kızlarına da böle. sen ki ne zor zamanları atlattın kızçenle. allahım bundan sonra zorluk göstermesin sana... bi de sen böle panik olursan ben ki ben yandım yani:18:
kızlar neden evde yalnız kalcak abla, sen doğum yaptığında bi akraban bakıcaktı sanki ben öle hatırlıyom:44:
günaydın kızlar ....
abla arada haftada bir falan serin olursa eve yürüyodum öğlen yemek sonu bir 20 dk yürümeye başlamıştım onları yapmıycam yorma kendini suyu çok tüket dedi pek bişey demedi serum sonu zaten iyi çıktı nst , 2 hafta nasıl geçecek bana bilmem bu son haftalar zorluk tavan yaptı bende kızçemin cicilerini yıkamam lazım acilen daha deterjan almadım
bu arada tartım bozuk değilmiş öğlen yemek yiyip gittim 300 gr daha almışım özeti 3 haftada ben 400 kızım 600 den fazla almış nasıl becerdik bilmem
bu arada tombik yanaklımın siyah beyaz fotosu
Eki Görüntüle 801976
maşallah iremcim çok tatlı çıkmış kızçen ne kaaa net çıkmışşş
yakalarsa bayağı net olabiliyo geçen çektiğindede yüzü net değildi kalın dudaklar ve babasına çekmiş burnu görünüyodu, o resmi babası bir tülü seçememiştiyüzü bana ama burnu babsına benziycek galiba kalın biraz burnumuz ama dilim yandı bir an önce doğsada görsem kızımı demiycem
ee karadenizli değil mi babası o burun geninin baskın geleceği aşikar zaten
yok yok deme kuzum beklesin o zaman daha zor süreç yaşıcaz herkes gününü beklesin en kötü 38e kadar beklesin bence
günaydın hatunlar nasılsınızzz...
bugün günlerden cumaaaa
gerçi yoğun bi c.tesi beni bekliyo ama (düğün ve günüm var) olsun sabah geç kalkıcam ya o da güzelll
karadenizli ama kemerli burnu yoktur benim ki daha kibar onun ki daha toplu kalın kızımında sanki benziyo ona tabi su içinde şişmemişse tombişim
günaydın hatunlar nasılsınızzz...
bugün günlerden cumaaaa
gerçi yoğun bi c.tesi beni bekliyo ama (düğün ve günüm var) olsun sabah geç kalkıcam ya o da güzelll
oy oyyy maşallahhhh kuzucuğa. yirim o tombik yanakları. nasılda yandan yandan gülermiş. irem kıs maşallahhhhgünaydın kızlar ....
abla arada haftada bir falan serin olursa eve yürüyodum öğlen yemek sonu bir 20 dk yürümeye başlamıştım onları yapmıycam yorma kendini suyu çok tüket dedi pek bişey demedi serum sonu zaten iyi çıktı nst , 2 hafta nasıl geçecek bana bilmem bu son haftalar zorluk tavan yaptı bende kızçemin cicilerini yıkamam lazım acilen daha deterjan almadım
bu arada tartım bozuk değilmiş öğlen yemek yiyip gittim 300 gr daha almışım özeti 3 haftada ben 400 kızım 600 den fazla almış nasıl becerdik bilmem
bu arada tombik yanaklımın siyah beyaz fotosu
Eki Görüntüle 801976
günaydın fatmam... ay maviş maviş çok tatlı ben de dün internette bakındım azcık, şu mevlütte ne yapılır, ne dağıtılır felan diye yapışıp kaldım bilgisayar ekranına çok güzel şeyler var.günaydın kuzular biz çok yorgunuz eminönüne gittik bebek şekeri için malzeme aldık böyle bişi yapıcazz sizler nasılsınız
Eki Görüntüle 801978
kızım bırak bu işleri yorma kendini kızacam ha
oy oyyy maşallahhhh kuzucuğa. yirim o tombik yanakları. nasılda yandan yandan gülermiş. irem kıs maşallahhhh
ama yaramazlık yok uslu dursun anasının karnında, ne sancısıymış bu böleeee
ne güzel ya sen deil bebiş kilo almış, bi de tartıyla kafa bulduydun.
günaydın fatmam... ay maviş maviş çok tatlı ben de dün internette bakındım azcık, şu mevlütte ne yapılır, ne dağıtılır felan diye yapışıp kaldım bilgisayar ekranına çok güzel şeyler var.
kolaycacık yapın, güle güle kullanın...
yok şeker gün bende deil ben bi yere misafirliğe gitcem. artık zorunlu olmadıkça misafir davet etmiyorum.
o eski enerjim yok bu aralar zaten...
oy oyyy maşallahhhh kuzucuğa. yirim o tombik yanakları. nasılda yandan yandan gülermiş. irem kıs maşallahhhh
ama yaramazlık yok uslu dursun anasının karnında, ne sancısıymış bu böleeee
ne güzel ya sen deil bebiş kilo almış, bi de tartıyla kafa bulduydun.
yok şeker gün bende deil ben bi yere misafirliğe gitcem. artık zorunlu olmadıkça misafir davet etmiyorum.
o eski enerjim yok bu aralar zaten...
İremcim, bebişin maşallah çok tatlı görünüyor canım :) Tam ısırmalık yanaklar. Kurban olurum onları verene.
Fatmacım, bebek şekerin çok güzel canım. Allah ağız tadıyla dağıtmak nasip etsin. Ben almadım öyle şeyler. Zaten çok fazla gelip gidenim olmayacak.
Tuğbacım, günlerde fazla tıkınma şeker :)) Ya da bizim için de ye kilo almazsın :)
Bugün genel vicııt temizliğimiz var, öyle gözüm korkuyor ki kendimden. Pis kocam da dedi ki "kızları da alalım dört elden yapışalım sana anca biter" :))))
Evi sildik süpürdük pırıl pırıl yaptık. Bugün bezimiz ve mamamız da alınınca artık eksiğimiz kalmayacak.Bekle bizi Zeynoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?