Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınnnn kızlar nasılsınızzzzz

roseis canım gözün aydın çok merak ettik seni sıkıntılar yaşamışsınız ama çok şükür kısa sürede atlatmışsınız :nazar::nazar::nazar::nazar: şimdi yanında kollarında ya oğluşun herşey geçer gider rabbim sağlık versin evinize cennet geldi :16::16::16::16::16: rabbim hayırlısıyla bizleride yawrularımıza kavuşmayı nasip etsin:nazar::nazar:

tubikim ballı lokmam düzenli süt içiminden dolayı olmasın ishal gibi durumun ben ona bağlıyorum dediğin gibi çok sıkıntılı değil ama zaman zaman öyle oluyo zaten ben ezelden beridir kabızlık çektiğime işime geliyor benim :9::9::9::9::9::9::9:

didoşummm moralsiz değilim de dediğin gibi memnuniyetsiz oldum birde kafamı kaldıramaz oldum ben yaaaaaaA :55:

aynur ablaaaaa maşşallah ki size azcıkta kaldı zaten kavusuyosun prensesimizeeeee doğumla iligili önerinlerini hislerini bende merakla bekliyorummmmm :52::52::52:

iremiom fatmikimmmm sizede öpücüklerrrrrr :54:

günaydın fıstıkım sanada öpücüklerrr

günaydınnn fatmaaaa..
kocamann bi AMİİİİNNNNNN diyorum.

aslında çok vahim deil. sıkıntı sadece afedersin kıvamında. sıklıkta bi şey yok. sadece dikkatimi çeken şeker yüklemesinden önce dr. bol tatlı tüket dediydi bana. ben de hiç yemememe rağmen bol bol çikolata tatlı yidim. ondan sonra oldu bu durum. ayın 3ünden beri böleyim. burda diğer hamile arkadaşta da olmuş aynısı.
ben de hergün şeftali ve muz yiyom. bunlar sıkar derler ama sıkamadılar beni :9::9::9: aslında kabız olmaktan daha iyi de :9:

günaydın tubişimmm dün gece ilk kez sancı çektim baya zordu yaaa

6 ay olmamasının sebebi de kadın dernekleri demiş kiii " 6 ay olursa kadın eve kapanır, bunalıma girer, iş kaybı olur" hangi derneğe sordular bilemedim ama bana sorsalardı yaaa:1: valla ben hiç de bunalıma girmezdim :32:
ama en azından yarı zamanlı çalışma var. sabah iş öğleden sonra ev.

yarı zamanlıya sıcak bakarlar mı bilmiyorum onun uygulaması hemen olmaz gibi geliyor
6 ay olsaydı süper olacaktı

günaydın hanımlar nasılsınızzz??? Bu doğum izni 2 hafta uzamış ya o bile nimet benim için :1::1: Haberlere de bakmaz oldum bi göz atayım sizin sayenizde:1:

Iremcim benim oğlanın çıkmaya niyeti yok zaten 1 hafta geç doğarsa da ne ala işime gelir:1::1:

Kızlar son haftalarda acayip kabız olunuyor söyleyim.. Iremin dediği gibi kan ilacı işe yarıyodu ama artık o da geç tesir ediyo karnım zaten iyice büyüdü yatamıyorum doğru düzgün bi de kabızlık hiç çekilmiyor:ssz::ssz:

Bu ara yoğun günler geçiriyoruz pek uğrayamıyorum yanınıza ama daha doğurmadım doğurunca haber ederim:1::1: Ikinci sırada değil ama 3.sırada ben olacam sanırım:1:

kız dikkat et doğum başladığının belirtilerinden biride wc ihtiyacın var gibi geliyomuş gidiyomuş yokmuş biliyosundur gerçi , bu arada dün siz eylül annelerinde biri diyodu sırtını duvara verip ayak ayak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyomuşun sen atabiliyon mu dene bakıyım :9::9::9:

Günaydın hanımlar nasılsınızzz??? Bu doğum izni 2 hafta uzamış ya o bile nimet benim için :1::1: haberlere de bakmaz oldum bi göz atayım sizin sayenizde:1:

İremcim benim oğlanın çıkmaya niyeti yok zaten 1 hafta geç doğarsa da ne ala işime gelir:1::1:

Kızlar son haftalarda acayip kabız olunuyor söyleyim.. iremin dediği gibi kan ilacı işe yarıyodu ama artık o da geç tesir ediyo karnım zaten iyice büyüdü yatamıyorum doğru düzgün bi de kabızlık hiç çekilmiyor:ssz::ssz:

Bu ara yoğun günler geçiriyoruz pek uğrayamıyorum yanınıza ama daha doğurmadım doğurunca haber ederim:1::1: ikinci sırada değil ama 3.sırada ben olacam sanırım:1:

oyy didoşum hoşgeldinnnnnnnnnn sağlıkla gelsinde paşa yasada girerse sende faydalanırsın zaten aklımız fikrimiz senle aynur ablada valla her sabah acaba doğurdularmı die uyanıyommm :9::9:

yarı zamanlıya sıcak bakarlar mı bilmiyorum onun uygulaması hemen olmaz gibi geliyor

fatmikimmmm sancı dedinde dün gece bende resmen adet ağrısı çektimmmm sabah iyi uyandım ama :18::18::18:

Günaydın hanımlar nasılsınızzz??? Bu doğum izni 2 hafta uzamış ya o bile nimet benim için :1::1: haberlere de bakmaz oldum bi göz atayım sizin sayenizde:1:

İremcim benim oğlanın çıkmaya niyeti yok zaten 1 hafta geç doğarsa da ne ala işime gelir:1::1:

Kızlar son haftalarda acayip kabız olunuyor söyleyim.. iremin dediği gibi kan ilacı işe yarıyodu ama artık o da geç tesir ediyo karnım zaten iyice büyüdü yatamıyorum doğru düzgün bi de kabızlık hiç çekilmiyor:ssz::ssz:

Bu ara yoğun günler geçiriyoruz pek uğrayamıyorum yanınıza ama daha doğurmadım doğurunca haber ederim:1::1: ikinci sırada değil ama 3.sırada ben olacam sanırım:1:

günaydın didoşum ne yaptın tayin işlerini eşin mi halledecek sen bu halde hiç bir yere gidemezsin çünkü

oyy didoşum hoşgeldinnnnnnnnnn sağlıkla gelsinde paşa yasada girerse sende faydalanırsın zaten aklımız fikrimiz senle aynur ablada valla her sabah acaba doğurdularmı die uyanıyommm :9::9:

fatmikimmmm sancı dedinde dün gece bende resmen adet ağrısı çektimmmm sabah iyi uyandım ama :18::18::18:

evet kuzum tamamen adet sancısının büyüğü bide vajinama bıcaklar saplanmaya başladı sanırım catı genişlemesi başladı bende

evet kuzum tamamen adet sancısının büyüğü bide vajinama bıcaklar saplanmaya başladı sanırım catı genişlemesi başladı bende

bıcaklar değil de adet sancısını derin hissettim artık normal diyolar sende dikkat et kuzummm geri sayımlarımız azaldı sağlıcakla kavuşalım yawrucuklarımızaaaa

uyusukluk ve tembellik dısında iyiyiz kuzum kafamı kaldıramıyom ben yaaaa böhüüüüüüüüüüü :55::55:

bizde de koliyle sütü dedemiz taşıyo sağolsun kayınpederime iş yerinden veriyolar sürekli koli koli süt oda bize tasıyo :27::27: sütte yapar die biliyorum ben dediğin gibi kabız olmaktan iyidir :9::9::9::9:

annemde iyi şükür alıştı alçısına gezinmeye bile başladı :1::1::1: durmaz o yerinde o ayağıyla bile babamın peşine takılıp eminönüne gitmiş beni arıyo eksikler için küçücük eksiklerimiz vardı sunum için falan onları alıcaklar sağolsunlar :51::51:
oh oh iyi bacım, gelmiş geçmiş olsun.
sunum ne ... bilmediğim bi olay mı var deyü soruyom.

yalancı sancı dediklerinden mi acaba canım. bizim burda doğum yapan arkadaşlar da doğum iznine çıkmadan önce bu tür şeylerden bahsediyolardı. dediğin gibi çatı genişlemeye iyice vücudun doğum pozisyonu almaya başlıyo demek ki..
yarı zamanlı çalışma da bu paketin içinde çıkacakmış canım. yasa da yazarsa iş yerleri de mecbur uygulamaya. tabi tek sorun iremin dediği gibi işi evden yürütemeyecek olanlar veya işi yarım güne sığmayacak olanlar. gizli mobbinglere sebebiyet vermese bali bu durum.

kız dikkat et doğum başladığının belirtilerinden biride wc ihtiyacın var gibi geliyomuş gidiyomuş yokmuş biliyosundur gerçi , bu arada dün siz eylül annelerinde biri diyodu sırtını duvara verip ayak ayak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyomuşun sen atabiliyon mu dene bakıyım :9::9::9:

benim arkadaşım denedi onu, onu yapamadığı günün 2-3 haftasından sonra doğurdu. ama çok komikti, yapamadığı gibi bi de devriliyodu bi tarafa, kaplumbağa gibi döne döne anca kalkıyodu:9::9::9: son zamanlarda kocası tospam diye seviyodu onu :9::9:

yalancı sancı dediklerinden mi acaba canım. bizim burda doğum yapan arkadaşlar da doğum iznine çıkmadan önce bu tür şeylerden bahsediyolardı. dediğin gibi çatı genişlemeye iyice vücudun doğum pozisyonu almaya başlıyo demek ki..
yarı zamanlı çalışma da bu paketin içinde çıkacakmış canım. yasa da yazarsa iş yerleri de mecbur uygulamaya. tabi tek sorun iremin dediği gibi işi evden yürütemeyecek olanlar veya işi yarım güne sığmayacak olanlar. gizli mobbinglere sebebiyet vermese bali bu durum.

benim arkadaşım denedi onu, onu yapamadığı günün 2-3 haftasından sonra doğurdu. ama çok komikti, yapamadığı gibi bi de devriliyodu bi tarafa, kaplumbağa gibi döne döne anca kalkıyodu:9::9::9: son zamanlarda kocası tospam diye seviyodu onu :9::9:

bebeğim sunum derken lohusa şerbet takımı için süs magnetlere mıknatıs paketlemek için süs kurdale nazar boncuğu gibi eksikler işte :51::51:

2-3 hafta sonra mı topikte ki kız 1-2 gün demiş :44::44: benim de tepikler sertleşince yayılıyom yer genişlesinde az acısın diye, eşim o halime gülüyo ooo bostan senin galiba osman diye :9::9::9: allahtan sıpamda neyi keşfettim tepiklerken konuşursam durup beni dinliyo yerim ben kızçemi ya çok akıllı deyzesi :16::16::16:

bebeğim sunum derken lohusa şerbet takımı için süs magnetlere mıknatıs paketlemek için süs kurdale nazar boncuğu gibi eksikler işte :51::51:
hımmmm çaktım köfteyi. aayyy ben de yapcam onlardan. bizim burda bi yer var kadın emekli iş yeri açmış, a dan z ye bebekle ilgili her şey var. ister bitmiş halde hazır al ister malzeme al. ben de orayı talan etmeyi düşünüyom :9:

kızlar ofiste kimse yokken şu ikili koltukta accuuk uzanayımmmmmmmmmm kafam kalkmıyo valla :30:
uzan bacımmm :34:

birde devlettekine iş yapmıyo yatıyo derler gör vatandaş özeli :9::9::9::9:

:129::129::129::129:
:60::60::60::60::60:

evet tatlım yalancı dedikleri bunlar vucut doğuma hazırlanıyor inşallah normal doğum yapabilirizz

Canım, çok şükür senden haber var :) Bebişin hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah tatlım. Seni didem ve benden sonra ikiye koymuştum sıraı bozdun :)) Bebişin kaç kilo doğdu, emebiliyor mu? Resim de bekliyoruz ilk bebeğimizden lütfennnn :))

Didoşum ameliyat gününü saymıyorum o üzden 5 günnn kaldıııııı :)))) Bugün de bitti, kaldı dört gün :))) En sonunda bebeğimin küvetini aldım. Kızlarımın okul alışverişini tamamladım çok şükür. Artık gönül rahatlığıyla bekleyebilirim :))))

tşk ederim sudecim biraz sıkıntılı oldu ama sonu güzel oldu allaha şükür şimdi iyiyz,kg olarak doğumdan önce 2600 demişti dr ama 2400 doğdu,süt ise aman aman yok ama şimdilik ona yetiyo sanıyorum kakası çişi falan iyi gidiyo demekki doyuyo diyoruz cuma gitcez kontrole bakalım dr gidişatını söyler bize,resmini koymaya çalışayım,seninde çok az kaldı inş sorunsuz doğurur kurtulursun canım benim bende yarım istemiştim ama genel anestezi oldu benim cesaretin var maşallah sonradan iyki dedim genel olmuşum korkutmak gibi olmasın ama ameliyethaneler çok ürkütücü ve soğuk.ve işte benim minnak oğlum kayra berk .. $10092013334.jpg

günaydınnnn kızlar nasılsınızzzzz

roseis canım gözün aydın çok merak ettik seni sıkıntılar yaşamışsınız ama çok şükür kısa sürede atlatmışsınız :nazar::nazar::nazar::nazar: şimdi yanında kollarında ya oğluşun herşey geçer gider rabbim sağlık versin evinize cennet geldi :16::16::16::16::16: rabbim hayırlısıyla bizleride yawrularımıza kavuşmayı nasip etsin:nazar::nazar:

canım eksik olmayın inş bir problem yaşamazsınız biz baya bir sorun yaşadık ama şimdi iyiyiz çok şükür,allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. sizinde.

tubikim ballı lokmam düzenli süt içiminden dolayı olmasın ishal gibi durumun ben ona bağlıyorum dediğin gibi çok sıkıntılı değil ama zaman zaman öyle oluyo zaten ben ezelden beridir kabızlık çektiğime işime geliyor benim :9::9::9::9::9::9::9:

didoşummm moralsiz değilim de dediğin gibi memnuniyetsiz oldum birde kafamı kaldıramaz oldum ben yaaaaaaA :55:

aynur ablaaaaa maşşallah ki size azcıkta kaldı zaten kavusuyosun prensesimizeeeee doğumla iligili önerinlerini hislerini bende merakla bekliyorummmmm :52::52::52:

iremiom fatmikimmmm sizede öpücüklerrrrrr :54:

roseis maşallah o paşaya çok tatlı kız bu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hiç öyle bir ay önce doğmuş gibi de durmuyo rabbim nazarlardan saklasın cin gibi bakmış yer onu teyzoşları :54::54::54::54:

tşk ederim sudecim biraz sıkıntılı oldu ama sonu güzel oldu allaha şükür şimdi iyiyz,kg olarak doğumdan önce 2600 demişti dr ama 2400 doğdu,süt ise aman aman yok ama şimdilik ona yetiyo sanıyorum kakası çişi falan iyi gidiyo demekki doyuyo diyoruz cuma gitcez kontrole bakalım dr gidişatını söyler bize,resmini koymaya çalışayım,seninde çok az kaldı inş sorunsuz doğurur kurtulursun canım benim bende yarım istemiştim ama genel anestezi oldu benim cesaretin var maşallah sonradan iyki dedim genel olmuşum korkutmak gibi olmasın ama ameliyethaneler çok ürkütücü ve soğuk.ve işte benim minnak oğlum kayra berk ..Eki Görüntüle 800239

roseissssssssssssssssssssss :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benim maşallah sübanallah, allahım nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar: bebişe olmaz sen kendi totona bi çimdik at:9:
canım allah bağışlasın çok tatlı Kayra Berkimiz. ve doğruyu sölemek gerekirse o zor ve erken doğuma göre çok iyi görünüyo. maşallahh. uzun hayırlı ömürleri olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tşk ederim sudecim biraz sıkıntılı oldu ama sonu güzel oldu allaha şükür şimdi iyiyz,kg olarak doğumdan önce 2600 demişti dr ama 2400 doğdu,süt ise aman aman yok ama şimdilik ona yetiyo sanıyorum kakası çişi falan iyi gidiyo demekki doyuyo diyoruz cuma gitcez kontrole bakalım dr gidişatını söyler bize,resmini koymaya çalışayım,seninde çok az kaldı inş sorunsuz doğurur kurtulursun canım benim bende yarım istemiştim ama genel anestezi oldu benim cesaretin var maşallah sonradan iyki dedim genel olmuşum korkutmak gibi olmasın ama ameliyethaneler çok ürkütücü ve soğuk.ve işte benim minnak oğlum kayra berk ..Eki Görüntüle 800239

oğlun çok tatlı yaaa maşallahh sübanallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah maşallah kırkbin kere maşallah çok güzel yaratılmış bu bebek yahu:)) Hiç de 2400 gibi durmuyor. Allah nazarlardan esirgesin. İlk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hoşgeldin Kayra Berk. İsmi de çok güzelmiş, adıyla büyüsün sağlıcakla mutlulukla büyüsün inşallah. Midesi daha küçük yetiyordur sütün. Çişinden de anlamışsın zaten. Oh maşallah. 35. haftada mı doğmuştu. Gerçekten sonu güzel oldu. Sütün olsun olmasın bol bol emzir canım benim. Böyle gelir süt. Ayyy aşık oldum bu oğluşa yaaa :)))

roseisssss maşşallah süpanallah ne kadar gtatlı oğluşun rabbim naArlardan sakınsın çokta iyi görünüyor ana oğul çabuk toparlanmışsınız maşşallahhh :nazar:

Back