- Konu Sahibi antidepresif
- #33.021
günaydınnnn kızlar nasılsınızzzzz
roseis canım gözün aydın çok merak ettik seni sıkıntılar yaşamışsınız ama çok şükür kısa sürede atlatmışsınızşimdi yanında kollarında ya oğluşun herşey geçer gider rabbim sağlık versin evinize cennet geldi
rabbim hayırlısıyla bizleride yawrularımıza kavuşmayı nasip etsin
tubikim ballı lokmam düzenli süt içiminden dolayı olmasın ishal gibi durumun ben ona bağlıyorum dediğin gibi çok sıkıntılı değil ama zaman zaman öyle oluyo zaten ben ezelden beridir kabızlık çektiğime işime geliyor benim
didoşummm moralsiz değilim de dediğin gibi memnuniyetsiz oldum birde kafamı kaldıramaz oldum ben yaaaaaaA
aynur ablaaaaa maşşallah ki size azcıkta kaldı zaten kavusuyosun prensesimizeeeee doğumla iligili önerinlerini hislerini bende merakla bekliyorummmmm
iremiom fatmikimmmm sizede öpücüklerrrrrr![]()
günaydın fıstıkım sanada öpücüklerrr
günaydınnn fatmaaaa..
kocamann bi AMİİİİNNNNNN diyorum.
aslında çok vahim deil. sıkıntı sadece afedersin kıvamında. sıklıkta bi şey yok. sadece dikkatimi çeken şeker yüklemesinden önce dr. bol tatlı tüket dediydi bana. ben de hiç yemememe rağmen bol bol çikolata tatlı yidim. ondan sonra oldu bu durum. ayın 3ünden beri böleyim. burda diğer hamile arkadaşta da olmuş aynısı.
ben de hergün şeftali ve muz yiyom. bunlar sıkar derler ama sıkamadılar beniaslında kabız olmaktan daha iyi de
![]()
günaydın tubişimmm dün gece ilk kez sancı çektim baya zordu yaaa
6 ay olmamasının sebebi de kadın dernekleri demiş kiii " 6 ay olursa kadın eve kapanır, bunalıma girer, iş kaybı olur" hangi derneğe sordular bilemedim ama bana sorsalardı yaaavalla ben hiç de bunalıma girmezdim
ama en azından yarı zamanlı çalışma var. sabah iş öğleden sonra ev.
yarı zamanlıya sıcak bakarlar mı bilmiyorum onun uygulaması hemen olmaz gibi geliyor
6 ay olsaydı süper olacaktı