- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.041
roseis maşallah o paşaya çok tatlı kız buhiç öyle bir ay önce doğmuş gibi de durmuyo rabbim nazarlardan saklasın cin gibi bakmış yer onu teyzoşları
roseissssssssssssssssssssss
canım benim maşallah sübanallah, allahım nazarlardan saklasınbebişe olmaz sen kendi totona bi çimdik at
canım allah bağışlasın çok tatlı Kayra Berkimiz. ve doğruyu sölemek gerekirse o zor ve erken doğuma göre çok iyi görünüyo. maşallahh. uzun hayırlı ömürleri olsun
oğlun çok tatlı yaaa maşallahh sübanallahhh
Maşallah maşallah kırkbin kere maşallah çok güzel yaratılmış bu bebek yahu:)) Hiç de 2400 gibi durmuyor. Allah nazarlardan esirgesin. İlk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hoşgeldin Kayra Berk. İsmi de çok güzelmiş, adıyla büyüsün sağlıcakla mutlulukla büyüsün inşallah. Midesi daha küçük yetiyordur sütün. Çişinden de anlamışsın zaten. Oh maşallah. 35. haftada mı doğmuştu. Gerçekten sonu güzel oldu. Sütün olsun olmasın bol bol emzir canım benim. Böyle gelir süt. Ayyy aşık oldum bu oğluşa yaaa :)))
roseisssss maşşallah süpanallah ne kadar gtatlı oğluşun rabbim naArlardan sakınsın çokta iyi görünüyor ana oğul çabuk toparlanmışsınız maşşallahhh
hepinize teker teker tşk ederiz teyzoşları inş bundan sonrasını güzel geçiririz de unuturuz o zor günleri,allahım sizlerinde bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.hepiniz için dua ediyorum,artık pztesiyi bekliyoruz hep birlikte sanırım topiğin ikinci bebişini sağlıkla gelsin inş.
Sağol canım. İnşallah hayırlısıyla ben de sağlıcakla kucakalrım kızımı. Bebişini görünce o kadar sevindim ki hemen eşime gösterdim bak arkadaşım doğurmuş diye. O bile sevdi bebeği. Bizimki de hayırlısıyla gelse dedi. Didoş sürpriz yapmazsa pazartesiye odaklandık :)))
günaydın biz bugün kızımla görüşcez ve sabah bir tartılayım dedim çok garip bir şekilde 100 gr almış görünüyom galiba tartıyı bozdum
günaydınnn hatuniçeler ve onların tatlı yavruları.
nasılsınız...
ben anca gelebildim.
dışarda bugün nefis bi hava var. sıcak güneşli. bahar tekrar bi görüneyim dedi buralarda. bizde çalışma arkadaşları terasımızda hep beraber kahvaltı yaptık. ben kahvaltı yapıp gelmiştim ama tatlılara dadandım bugün nedense. umarım ilerleyen saatlerde midemi bulandırmaz.
oy oyyyy güzel haberler ve fotolar getir kızından bize. kilo almamış da olbilirsin belkim
hiç sanmıyorum geçen ay 3 kilo almıştımbeni tartmaktan vazgeçti yada bana moral veriyo güzel tartıcım kızım fotoları artık anlamsızlaştı ya neresi olduğunu anlamıyorum ki kız ben ağır bişey olmadıkça babasına kargo göndermiyom nasıl dayancan akşama kadar ben burnundan getirirdim niye unuttun diye
ben bütün kargoları babaya postalıyomaraba onda işe araba ile gidip geliyor, ben yürüyerek gidip geliyom. benden bayağı bi sora işten çıkıyo, ben taşıyamam yani taşısınnn
hani kızçen yüzünü felan gösterirse, dr. o zaman 3-4 boyutlu çekiyo ya onlardan diyom
merhaba canım hoş geldin.Selam kizlar. .... Günaydınlar... Nasılsıniz epeydir aranıza ugrayamamsdim.. herkesler iyidir ins.
MasaAllah epey sona yaklasanlar var..
Roseis .. dogum yapmus.. Allah nazarlardan saklasin ins
Sirada gordgum kdaryla . Sudemerve . Zizag ve fuliim var.. son bi iki sayfaya bakdgim da..
Dua edin kizlar banada şu siralar kendi cabamzla bsryler ugrasyoz..olmazsa yine tup olcak yoksa
Sizi seviyorum.. Rabbim yakin zamanda sizlere o muhtesem hberi vermemi nasip eder ins :26:
Günaydın kızlar.
Roseiscim sağol güzel dileklerin için canım. İnan bebek kokusu nasıl bir şe unutmuşum :) İlk doğum gibi oldu benim üçüncüm. Hem çok heyecanlıım hem korkuyorum. Her gece yatağa yatar yatmaz ağlama krizim tutuyor :) Ya öyle olursa ya böyle olursa diye. Bir de kızlarım iki gün nasıl kalacak evde yalnız diye...İnşallah sadece pazartrsi gecesi kalır, salı bebeğimizle çıkarız hayırlısıyla...
İremcim inşallah bebişin kocaman olmuştur, yüzünü gözünü gösterir inşallah.
kız dikkat et doğum başladığının belirtilerinden biride wc ihtiyacın var gibi geliyomuş gidiyomuş yokmuş biliyosundur gerçi , bu arada dün siz eylül annelerinde biri diyodu sırtını duvara verip ayak ayak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyomuşun sen atabiliyon mu dene bakıyım
günaydın didoşum ne yaptın tayin işlerini eşin mi halledecek sen bu halde hiç bir yere gidemezsin çünkü
amin canım inş sorunsuz bi şekilde kucaklıcaksın yavrunu sende eşinde,çekceksiniz o mis kokusunu içinize,çok değişik okadar güzel kokuyolarki hiç bi koku tutmaz yerini koklaya koklaya bi hal oluyo insan :)) allahım önce senin sonra diğer hamiş arkadaşların yar ve yardımcısı olsun, habersiz bırakmayın topiği :)) doğru diyosun didoşunda heran gelebilir allah bir avazda kurtarsın onuda artık ufaklık ne zaman gelirse başımızın üstünde yeri var :))
Selam kizlar. .... Günaydınlar... Nasılsıniz epeydir aranıza ugrayamamsdim.. herkesler iyidir ins.
MasaAllah epey sona yaklasanlar var..
Roseis .. dogum yapmus.. Allah nazarlardan saklasin ins
Sirada gordgum kdaryla . Sudemerve . Zizag ve fuliim var.. son bi iki sayfaya bakdgim da..
Dua edin kizlar banada şu siralar kendi cabamzla bsryler ugrasyoz..olmazsa yine tup olcak yoksa
Sizi seviyorum.. Rabbim yakin zamanda sizlere o muhtesem hberi vermemi nasip eder ins :26:
İremmcikkk o dediğin şeyi denedim de ben gayet rahat ayak ayak üstüne atabiliyorum benimki hiç doğmayacak heralde
bugün kızçeni görecekmişsin hadi bakalım prensesimiz ne kadar büyümüş haber ver bize
fatmişim benim işlemleri eşim halletti ve döndü bile çok şükür bir sıkıntı çıkmamış. doğum öncesi 3 haftalık izinliyim artık oğlan ne zaman doğarsa
çok tatlı bir oğlun var yaaa maşallahhkızların hepsi yazmış bayıldık diye bende görür görmez bende bayıldım yaa oğlum kıskanmasın ama çok tatlıııı
selamm umutcum hoşgeldinn uğra böyle yanımızaa.. Allahım en kısa sürede güzel haber almayı sana da nasip etsinn doğum sırasında aklıma gelirse dua etmek senin içinde edeceğim
Kızlar naslsınızz?? Ben bugün de doğurmadımmağrı sancı filan da yokk ne olacaksa bilmiyorum ne gün gelecek bu oğlan çok merak ediyorumm
didoşum bak ya oğlun kısmeti ile geldi bide parası ile geldi maaş alacaksın bide ücretli doğum izninde çok güzel yaaa allah bahtınızı açık etsin yavrumm
Ilk nst deneyimizde sanci cikti kizlar muayeneyi bekliyorum ......
Ilk nst deneyimizde sanci cikti kizlar muayeneyi bekliyorum ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?