Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim mesaim bitmek üzere kızlar.
bugün çıkışta çarşıya inicem, eşimin yarın doğum günü pasta siparişi vericem onun için

Selam kızlar...

Nasılsınız. Ben iyi sayılırım. Çok ağır hissediyorum kendimi. Sanırım son günlerin gerginliğide var. Akşama kadar balkonda oturup duruyorum kuş gibi. Sizleri okudum, ama yazamadım. Perikızı, bebeğin aceleci çıkmış. İnşallah dinlenme ve ilaçların sayyesinde haftasını dolduracak bebebğin. Hatta 40 haftan dolacak niye gelmiyor artık diye sabırsızlığa düşeceksin :) Allah yardımcın olsun canım.

Roseis, bugün senden haber gelmedi, belki de doğum yaptın. Seni çok merak ettim. Bak o kadar sabırsızlandın oğluşun seni kırmadı acele etti. Haırlısıyla kucağına alacaksın eminim. Haftan erken değil çünkü. Kız üçüncü sıradan birinci sıraa atak aptın iyi mi :))) İnşallah en kısa zamanda haber gelecek senden. İçimden bir his doğurduğunu söylüyor.

Didemcim, atama işin kesinleşti mi kuzum. Ben kaçırdım sanırım bu haberi. Ay öylese var ya kardeşim atanmış kadar çok sevinirim...Hadi hayırlısı. İzin konusunu kızlar çok güzel anlatmış.

Fulya, fitoŞ, Tuğba, Öznur hepinizi öpüyorum. Çileğim, sana da Allah kolaylık versin. Gelecek o bebek ama naz yapıyor :))) Görüşmek üzere canlarım.

kızlarr günaydınn nasılsınız ben bugün doktora gidiyorum akşam yazarım size bebişimn durumunu.. dün hiç roseis uğradı mı merak ettim doğum yapma ihtimalş vardı inşaallah kendi de bebişi de iyidirrr

aynur ablaa günaydın nasılsın ya şimdşi dikkat ettim de sen normal doğum tyarihinden 3 gün önce doğum yapacaksın dimi sezeryanda doktorlar o kadar bekliyo mu yoksa sancı falan yok diye mi bekledi

Teyzoşlar güya kıyafet alışveriş işini kapatmıştım ben limongo 10 lira hediye çeki vermiş dayanamadım 2 alt üst takım 2 de alt almışım kızçeme

Teyzoşlar güya kıyafet alışveriş işini kapatmıştım ben limongo 10 lira hediye çeki vermiş dayanamadım 2 alt üst takım 2 de alt almışım kızçeme

al benden de o kadar. dün de unnado %10 verdi indirim ben de yağdırdım eşim diyo bu aylık bu kadar yeter. dünyayı aldın. yeter miiiiiii. bilemedim vallaaaaaa

selam kızlar ben geldimmm

aynur abla atama işim kesinleşmedi ama kesin gözüyle bakıyoruz inşallah bi aksilik çıkmaz.haftaya belli olunca yazarım size :)

sabahtan doktor kontrlüm vardı kızlar ondan geç geldim.. nst de ilk defa 60larda ve 40larda bir kaç tane sancım çıktı ama doktor sancın yok dedi. bebeğin suyu yine biraz azalmış su içmeyi hiiiç azaltmamam gerekiyor demekki
39+2 günlük çıktı ölçümlerde ama biz 38+4 günlüğüz. kilosunu da sordum 3500 e yakın dedii
haftaya bi daha gel dediii.... benden haberler böylee kızlarr.. bu arada duygusallık tavan yaptıı eşimi de özledimmm onun da etkisi var

rosesi i bende merak ettim inşallah güzel haberlerle gelirr topiğin doğum açılışını o yapacak sanırım:44::44:

fulii yine kayıp fatma da pek uğramaz olmuşş fitoş nerelerdeee kızlar habersiz bırakmayın biziii

aynur ablaa günaydın nasılsın ya şimdşi dikkat ettim de sen normal doğum tyarihinden 3 gün önce doğum yapacaksın dimi sezeryanda doktorlar o kadar bekliyo mu yoksa sancı falan yok diye mi bekledi

Günaydın canım. Benim bebeğim 10 gün kadar geç döllenmiş. O yüzden şu an 37 haftamda kabul ediliyorum canım. Doğum yapacağım gün ultrasona göre 38 hafta olacağım. 9 gün kaldı :))

didoş senin paşa 39 u kesin doldurcak galiba içerde yatabildiğim kadar yatayım bir daha böyle yatamam ağlanacak alt ıslanacak zaten kordon serviside yok acıkılacak diyo paşan gelsin eşinin esamesi okunmaz özle şimdi sende özleyebildiğin kadar geçen eşim resmen pabucumu dama attı tatlısın dedi bir an bana diyo diye gözlerim ışıdı bende ben mi dedim yok kızım dedi kızıyla konuşuyomuş

bu arada benim büroda ki doğum yapana amir bir hafta kafa izni vermişti doğum öncesi bana da verecekmiş ben zaten öncesinde geçen yılın izninden kullanacağım için doğum sonrası kullanmayı teklif edecem bakalım bir hafta bir hafta prensesimle

Canım demek ki 40. haftadan gidiyorsun. Ayy çok az kalmış, bir kaç güne doğar meleğimiz :) Kilosu da maşallah çok iyi. Doğana kadar 3800 olur herhalde. Ben de benimkini çok merak ediyorum ne kadar oldu diye. Sancın çıkması da iyi bir şey. Ama dodktor neden sancın yok dedi ki acaba. Demek 100 lerde olmayınca kaale almıyorlar. Benim de 40 larda 60 larda sancım. Doktor doğum başlamaz bu sancıyla demişti. Sen bol bol harekete devam et :)) Roseis hala uğramadığına göre kesin doğurdu. İnşallah iyidirler. Atama işin de inşallah olacak. Senden ümitliydik zaten. O kadar emek verdin çalıştın inşallah karşılığını alırsın canım.

selam kızlar. Bakıyorum da kıyafetler alınmış yine :) Galiba biz çok erken aldık herşeyi, şimdi gördükçe yine alasımız geliyor. Ama merak etmeyin bebek alışverişi hiçççç bitmez. Kendinize diye çıkacağınız alışverişten bebeğinize bir sürü şey alıp döneceğiniz günler gelecek :))) Tuğba ve İrem aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar.

ben de tam tersini kocama yapıyom. tatlım, aşkım diye sölüyom sölüyom sonuna oğluşum veya Seymenim diye ekliyom hemen bozuk atıyo benimkisi. başlıyo o da oğluyla konuşup bana nispet yapmaya diyorum senin işin zor papucun erken dama atıldı. daha benim hamileliğim devam etcek, lohusa olcam, emzircem o hooooo daha saltanatım çok benim.
benim de 2014 e girince yanıcak izinlerim var onları doğum izni öncesinde kullancam

teşekkür ederim ablacım, allah aldıklarımızı hepimize içimize sine sine kullanmayı nasip etsin.
roseis geriden geldi doğumda 1.'liği kaptı galiba

demekki cinsiyete göre pabuç dama atılıyo bende doğum öncesi yanacak olanı kullancam o yüzden 5 hafta kala ayrılcam izne doğum sonrasıda bir hafta bir hafta olacak daha konuşmadım ama bakalım

Günaydın canım. Benim bebeğim 10 gün kadar geç döllenmiş. O yüzden şu an 37 haftamda kabul ediliyorum canım. Doğum yapacağım gün ultrasona göre 38 hafta olacağım. 9 gün kaldı :))

anladım abla bana da 1 hafta 10 gün önce alırız dedi. bugün gittim kızım 22 cm 300 gr olmuş. 3 hafta sonra ayrıntılıya çağırdı herşey yolunda çok şükürrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…