selam kızlar ben geldimmm
aynur abla atama işim kesinleşmedi ama kesin gözüyle bakıyoruz inşallah bi aksilik çıkmaz.haftaya belli olunca yazarım size :)
sabahtan doktor kontrlüm vardı kızlar ondan geç geldim.. nst de ilk defa 60larda ve 40larda bir kaç tane sancım çıktı ama doktor sancın yok dedi. bebeğin suyu yine biraz azalmış su içmeyi hiiiç azaltmamam gerekiyor demekki
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
39+2 günlük çıktı ölçümlerde ama biz 38+4 günlüğüz. kilosunu da sordum 3500 e yakın dedii
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
haftaya bi daha gel dediii.... benden haberler böylee kızlarr.. bu arada duygusallık tavan yaptıı eşimi de özledimmm onun da etkisi var
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
rosesi i bende merak ettim inşallah güzel haberlerle gelirr topiğin doğum açılışını o yapacak sanırım:44::44:
fulii yine kayıp fatma da pek uğramaz olmuşş fitoş nerelerdeee kızlar habersiz bırakmayın biziii