- Konu Sahibi antidepresif
- #32.961
günaydınnn kızlar nasılsınız,
neler yaptınız hafta sonu var mı doğuran
ben tüm cumartesi sabahtan akşama kadar gezdim
pazar günü de sabahtan akşama kadar yemek ve çamaşır sermek dışında yattım yuvarlandım
ve bugün mesaiiii, fatmanın dediği gibi hafta sonu tatili 3 gün olmalı bence de
size bi şey danışmak istiyorum kızlar. bunu yaşayanınız var mı içinizde. iş yerindeki hemşire normal dedi ama, bi de size sorayım.
dün oğluşum biraz anasını korkuttu. şimdi benim 28. haftam bitmek üzere. dün oğlum resmen alttan tepti, tam afedersiniz vajinamın orda hissettim atmalarını. sanki aşağıdan dışarıya çıkıverecek gibi. 7-8 kez kuvvettli vurdu. ama acı sancı vs. yok sadece tam oramda hissettim. korktum hemen yattım sonra durdu. herhalde hareketleri kuvvetlendi de ben ondan mı bu kadar net hissettim acaba. zira artık çok hareketlendiğinde göbeğimde depremler oluyo sankim![]()
cok normal canım oğlun şuanda daha dönmedi ve ayakları aşağıda vajinana dayıyor ve oradan tepikliyor seni bi kaç haftaya kadar dönecek sen merak etme
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ohhhh hadi gözün aydın fatmam, güle güle kullanın aldıklarınızı. ben de alışverişimi az çok tamamlayım, çanta hazırlarım muhtemelen. sabırsızlanıyorum çok
bu arada ben sizin yazdıklarınızı beğenemiyorum beğen butonu görünmüyor bende :44:
saol datlum valla sırtımdan yük kalktı malum artık 34. haftaya girdim ben kırmızı bebiş çantamız ve kırmızı valizimizle hastaneye gitmeye hazırıızzz
Günaydınn hanımlarr bende doğurmadım daha![]()
Geceeri doğru düzgün yatamaz oldum ya oğlan tekmeliyo rahat bırakmıyo ya da böyle bir gerginlik karnımda sürekli uyanmak da cabasıı vücut artık iyice hazır sanırım doğum sonrasına
Rüyamda gördüm oğlumu yaa çok tatlıydıı uyandığımda onun yanımda olmasını çok istedim bir de şöyle durdum baktım da bir haftaya kadar doğuracağım sanırım düşününce heyecanlandımm kendimi pek hazır hissetmiyorumm:18::18::18::18::18:
anam didoş senin takvimi gördükçe ben heyecanlanıyorum bacımmm maşallahhh yaaaaa
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)