Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Canım geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim . dikkat et kendine minik bebeğin de acele etmesin. Dinlenme ile o bahsettiğin rahim ağzı uzunluğu uzuyor inşallah bu istirahatler de senin faydana olur ve miniğin durur içeride. Allah sabır ve şifa versin canım. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

inşallah canım ümitlerimiz o yönde...

sen çalıştığın için tabi fırsatın olmuyor hazırlıklarını yapmayaa ama çok da tembellik etmeden ufak ufak hazırla hem yürüyüş yaparsın hem alışveriş

geçen anlatmıştım ya annem gelecek filan diye onu bekliorum gelsinde alsın diye bu haftayı bekliyorum bakalım gelecekler sanırım

geçmiş olsun ama bende didoş gibi uzuyo diye biliyorum hatta fitoşta risk vardı dinlenmeden sonraki randevuda düzelmişmiydi yanlış bişey söylemeyim yinede , canım sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini ,

ayyy inş. cnm ...Seninle aynı hafta da olan hastam doğurdu dedi Allah korusun ya :14: bakalım rabbim büyük şüphesiz

kızlar selam .. kafam çok karışık doğum konusunda. ben ilk doğumumu hangi akla hizmet bilmiyorum ama kayınvalidemşn yanında yaptım. şimdi bu doğumda annemin yanına bursaya mı gitsem yoksa evimde mi yapsam karar veremiyorum. sizce hangisi dha iyi olurki benim için.. gidecek olusam son 3 hafta kala gidicem

biz geldik :14::14::14:
evimizdeyiz çok şükür dr.um 26. haftada işten çıkmam için rapor yazdı bu hafta bile doğum olabilir dedi ( Allah korusun ) Allah'a şükür gelişimi gayet iyi 814 gr. 32 cm boyu kızımın süphanallah :16: ama dedi bu hafta doğmasını asla istemiyorum dedi daha gelişmesi küçük 34. haftalara kadar tutmamız lazım orda dedi 10 günlük bir rapor ve sonra 10 günlük 1 rapor daha 32. haftaya kadar durabilirse
Allah'ın izniyle heyete çıkıcam...akciğer gelişimi için 2 doz iğne vuruldum her an bişi olur diye geliştiricekler minik kızımı 24 sonra 2. doz daha olucam canm çok fena yandı yürüyemedim ama umrumda değil o iyi olsun sağlıklı doğsun da :16: rahim boyu uzunluğum 2 cm e düşmüş :14: rahimde huni varmış doğumda açık olurmuş o bile açıkmış :53::53::53: günde 3 kez progestan alıcam biri vajinal alttan baktı normal doğuma çok müsaitsin dedi :18: ıkın biraz dedi az bişi kındım amannnnn !!! dur tamam dedi :14: Allah'tan sancınn yok dedi hiç kalkmadan sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için haftalarını doldurucaksın dedi elimizden geldince orada tutmaya çalışcaz dedi kafası çok aşşağıda doğum pozisyonunda minik bebeğim çok acele ediyo bilse onun için iyi olmadığını :14::14::14: annem kalıcak bu ay bir daha ki ay kaynanamları çağırdık :14:

Bebeğim için dolaşıp bişiler bakamadım seçemedim herşey içimde kalıcak Allah razıı olsun kocamdan acayip destek diyo sen netten bak beğen ben istediğini seçip getiricem yemin ederim :14: Dua ederseniz çok sevinirim ben ediyorum sürekli Allah'a emanet olsun hepsi...Tedbir amaçlı herşeyi yapıyoruz dedi dr. senin haftalarında olan bir hastam vardı durmadı 1 kilo geldi bebek dedi :53: offf allah'ın izniyle 34 e kavuşsak bile yeter...Sanırım aralık annesi olmıcak Rabbimin izniyle sağlıkla gelip büyüsünler inş. :16:

canım benim Allah yardımcın olsun biraz daha bekler inşallah bebişin. doktorunun söylediği herşeyi yap sakın ihmal etme doğuma kadar güzelce yat yanına sana yardımcı olacak kişiler olacak nasıl olsa.. dualarımız seninle kuzucuğumuz güzelce geilişip öyle doğar inşaallahh

kızlar ben geldim dopler sonucu iyi çıktı fakat su miktarı azalmış yarın sabah aç karnına su bile içmeden gel dedi suya bakcak tekrar eğer artma olmamışsa muhtemelen yarın doğuma alcak beni çok moralim bozuk yalvardım bi 10 gün daha durduramazmıyız diye bebeğini kaybedersin ruhun duymaz dedi bazen içerisi dışardan daha tehlikeli olabiliyor dedi cumaya kadar kalırsa iyi dedi,dedim erken daha ciğer için iğne falanmı yapcaksınız yok hayır 34 den sonra iğne yapılmıyo dedi en fzla küveze girer dedi işte onu istemiyorum ben dedim zzaten erken doğduğu için girmez organlarında problem varsa girer dedi 35 hafta olmuş dedi,ekgye girdim birde kan tahlilleri verdim sabah çıkcak sonucu adam hazırlık yaptı bildiğiniz,bilmiyorum eşimde bende hastaneden nasıl çıktık bilmiyoruz arabada hiç konuşmadık bile çok üzgünüz yaa

kızlar ben geldim dopler sonucu iyi çıktı fakat su miktarı azalmış yarın sabah aç karnına su bile içmeden gel dedi suya bakcak tekrar eğer artma olmamışsa muhtemelen yarın doğuma alcak beni çok moralim bozuk yalvardım bi 10 gün daha durduramazmıyız diye bebeğini kaybedersin ruhun duymaz dedi bazen içerisi dışardan daha tehlikeli olabiliyor dedi cumaya kadar kalırsa iyi dedi,dedim erken daha ciğer için iğne falanmı yapcaksınız yok hayır 34 den sonra iğne yapılmıyo dedi en fzla küveze girer dedi işte onu istemiyorum ben dedim zzaten erken doğduğu için girmez organlarında problem varsa girer dedi 35 hafta olmuş dedi,ekgye girdim birde kan tahlilleri verdim sabah çıkcak sonucu adam hazırlık yaptı bildiğiniz,bilmiyorum eşimde bende hastaneden nasıl çıktık bilmiyoruz arabada hiç konuşmadık bile çok üzgünüz yaa

canım benim inşaallah bi sorun çıkmaz ama doğuma girmek zorunda kalırsan bile üzülme sonuçta bebeğinin sağlığı için gerekliyse olması lazım.. geçen bi arkasaşım 1 ay erken doğum yaptı küvöze bile geerek kalmamış inşaallah sende sorun yaşamazsın Allah yardımcınız olsun.. stress yapmamaya çalış lütfen

slm canım doğuranımız yok henüz pko için ne yapıyorsun bişey yapıyormusun , 2 kürü bir arada yapma ama bal tarçın çörek otu karışımı var o yumoşların büyümesini sağlıyormuş özellikle pko için iyi birde her gün sabah kalkar kalkmaz 2 kuru incir at ağzına , inş. tez zamanda güzel haberini alırız :54:
iremcim kür felan uygulamıyorum artık doktor kontrolunde gidiyorum. klomen kullandim etkili olmadı doktorum ignelere geçelim dedi cuma günü gidicem işte bakalım ne diyecek. kürler cok yordu artık beni biraz dogal akışına bırakmak istiyorum ama sürekli kafamı kurcalıyor..

Günaydın annişlerrrrrrr

çileğimmm hoşgeldin bebeğimmmm ben pek anlamam kürlerden falan ama iremimmm sana yazmış gerçi sende araştırıp biliyorsundur rabbim tez zamanda müjdeni duymayı nasip etsin dualarımız seninle bebeğimmm

iremimmm ben aldım ama odası için biraz genişçene benimki ölçüsünü bilmiyorum tabi ama istersen akşam ölçerimm

fatmikimmmm açılışı yapmış topiğinizzzz hepimiz sırayla vakti zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar yapalımmm inşallahhhh
sağol fulim hoş buldum.. valla artık Rabbim ol dersee olacak ona inandım takmamaya çalışıyorum ama elde değil dürtüyor ara ara işte sıkılıyrum..

günaydın kızlar nasılsınız.
sabahtan sağlık ocağına gittim. kontrolümü yaptırdım, aşımı oldum.
bi daha ki doz için 6 ay sonraya gün verdi. tabi önce 5e tamamlıyacak mısın diye sordu. 5e tamamlayınca 2. bebişte tetenoz olmaya gerek yokmuş.

çi,leğimmm canım nasılsınnn.
canım bende de pko başlangıcı vardı. inci gibi dizilmiş yumoşlar doluydu her iki yumurtalığımda. va ben hamileyim şimdi. sakın kafana takma. vakti zamanı gelmemiştir ama allahım tez zamanda nasip eder inşallah.
eğer doğal yollardan faydalanacaksan, kürlerden. ilk önce incir ve bal-tarçın-çörek otu kürünü yapma. onlar yumurtaları daha da tetiklediği için pkoyu arttırabiliyo. eğer yapabilisen önce soğan kürü yap, çatlayan çatlasın, ultrasonda tamamı gittiğini gördüğünde de diğer kürlere geç. ben öyle yaptım. ama tabi ilaç desteği de aldım.
kendine dikkat et canım öpüyorum çok seni.

canım ben internetten direk aldım. kuzu modeli şeklinde. baş yastığı kuzunun kafası, şeker bi şey. ama inan hiç ölçülerine bakmamışım:1:
ben de kullan atlardan alıcam da bunu da sırf zevk için aldım, belki seyahatlerde felan gerekir diye.
tugbam sogan kürünü yapamıyorum midem kaldırmıyor.. klomenle bu ay 7 mm olmuş sadece yumurtam cok üzüldüm yani 4 aydır kullanıyorum bu ilaçı ben boş yere kullanmışım öbür doktorum hiç yumurta takibi yapmamıştı haybeye içtim yani.. ignelerle ne olcaz bakalım.. Artık Allaha kaldı işimiz Allahım zamanı gelince verecek buna inanıyorummm..

sizler nasılsınız göbüşleriniz büyümüştür artık iyice pekde güzel olmuşsunuzdur.. Rabbim Korussun hepinizi

canım benim inşaallah bi sorun çıkmaz ama doğuma girmek zorunda kalırsan bile üzülme sonuçta bebeğinin sağlığı için gerekliyse olması lazım.. geçen bi arkasaşım 1 ay erken doğum yaptı küvöze bile geerek kalmamış inşaallah sende sorun yaşamazsın Allah yardımcınız olsun.. stress yapmamaya çalış lütfen

inş sorun çıkmaz canım ya saol iyi dileklerin için ben en çok küvzden kokrkuyorum hiç istemiyorum ona girmesini inş gerek kalmaz çok stresli bi süreç yarın olmazsam buralarda bilinki doğurdum :)) annem geliyo yarın sabah gelmiş olur apar topar kadını da getirttim buralara sabah 7 de gitcez bakalım hakkınızı helal edin dua edin benim için,allah hepimiz için en hayırlısını versin inş.

selamm canım hakkında hayırlısı olsun korkma bebeğinin sağlığı yerindeyse kucağına alır evine gelirsin inşallah. Dualarımız seninle..

Bu arada su miktarı bana da azalmış bol su iç dediydi doktor demekki seninki sınırın da altında :44::44::44::44:

günaydınnnnn hatunlarrrrr...
dooonnnduuuummmm :18::18::18::18::18::18: inanılmaz bi soğuk var ya bu mevsim için. yürüyerek geliyom işe kulaklarım gevredi soğuktan. yarın ince bere sapka takcam valla :27:
sizler nasılsınızzz. uyanmadınız mı daha :3:

dooonnnduuuummmm :18::18::18::18::18::18: inanılmaz bi soğuk var ya bu mevsim için. yürüyerek geliyom işe kulaklarım gevredi soğuktan. yarın ince bere sapka takcam valla :27:

günaydın tatlım sizin orası bi türlü ısınmadı canım bi ara sıcak oldu heralde buralarda geçen haftaya göre serin ama yinede sıcak

evimizdeyiz çok şükür dr.um 26. haftada işten çıkmam için rapor yazdı bu hafta bile doğum olabilir dedi ( Allah korusun ) Allah'a şükür gelişimi gayet iyi 814 gr. 32 cm boyu kızımın süphanallah :16: ama dedi bu hafta doğmasını asla istemiyorum dedi daha gelişmesi küçük 34. haftalara kadar tutmamız lazım orda dedi 10 günlük bir rapor ve sonra 10 günlük 1 rapor daha 32. haftaya kadar durabilirse
Allah'ın izniyle heyete çıkıcam...akciğer gelişimi için 2 doz iğne vuruldum her an bişi olur diye geliştiricekler minik kızımı 24 sonra 2. doz daha olucam canm çok fena yandı yürüyemedim ama umrumda değil o iyi olsun sağlıklı doğsun da :16: rahim boyu uzunluğum 2 cm e düşmüş :14: rahimde huni varmış doğumda açık olurmuş o bile açıkmış :53::53::53: günde 3 kez progestan alıcam biri vajinal alttan baktı normal doğuma çok müsaitsin dedi :18: ıkın biraz dedi az bişi kındım amannnnn !!! dur tamam dedi :14: Allah'tan sancınn yok dedi hiç kalkmadan sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için haftalarını doldurucaksın dedi elimizden geldince orada tutmaya çalışcaz dedi kafası çok aşşağıda doğum pozisyonunda minik bebeğim çok acele ediyo bilse onun için iyi olmadığını :14::14::14: annem kalıcak bu ay bir daha ki ay kaynanamları çağırdık :14:

Bebeğim için dolaşıp bişiler bakamadım seçemedim herşey içimde kalıcak Allah razıı olsun kocamdan acayip destek diyo sen netten bak beğen ben istediğini seçip getiricem yemin ederim :14: Dua ederseniz çok sevinirim ben ediyorum sürekli Allah'a emanet olsun hepsi...Tedbir amaçlı herşeyi yapıyoruz dedi dr. senin haftalarında olan bir hastam vardı durmadı 1 kilo geldi bebek dedi :53: offf allah'ın izniyle 34 e kavuşsak bile yeter...Sanırım aralık annesi olmıcak Rabbimin izniyle sağlıkla gelip büyüsünler inş. :16:

deniz hoşgeldiniz canım. gelmiş geçmiş olsun, yat dinlen hiç kıpırdama yerinden, inşallah bebişin daha gelmez de ama artık hiç bi şey eskisi gibi deil. allaha şükür bi çok şeyin kolayı var. dün bi kişiden duydum bebek 6 aylık doğmuş, maşallah şu an fır dönüyo ortada. sadece 43 gün kuvözde kalmış. yani her durumda içini ferah tut, dualarım seninle.
bi de yine hemşire bi arkadaştan duymuştum, bu tür durumlarda rahim ağzını dikiyolarmış, sonra doğumda tekrar dikişleri söküyolarmış. olmadı bi Dr.una sor bunu canım.
kendine dikkat et, yine bekleriz uğra arada:3:

günaydın millet :3::3::3::3:
iremcim kür felan uygulamıyorum artık doktor kontrolunde gidiyorum. klomen kullandim etkili olmadı doktorum ignelere geçelim dedi cuma günü gidicem işte bakalım ne diyecek. kürler cok yordu artık beni biraz dogal akışına bırakmak istiyorum ama sürekli kafamı kurcalıyor..

canım kür yapmasanda aç karnına sabah 2 incir ye bence :34:

canım hakkınızda hayırlısı ama ben 34 lerde yapılan doğumlarda pek küvezi duymuyorum, en yakın oda arkadaşım öyle doğurmuş hiç küvez emme sıkıntısı yaşamadık diyo ,sende içini ferah tut demekki ciğeri gelişmiş oluyo ki iğne vurmuyorlar bence sağlıkla alırsın inş. kucağına, bebişini kavuşuyorsun paşana en güzel kısmı bu galiba

canımmm çok geçmiş olsun iremin de dediği gibi dinlenmeyle düzeldiğini biliyoruz fitoş yani gülücükte dinlenerek toparlamıştı yüreğini ferah tut ve evinde bol bol dinlen wc ihtiyacın dısında gerekmedikçe kalkma dualarımız seninle ve minik kızçenle... rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yawrularımızı...

canım benim bebeğin gelişimi iyi çok şükür umarım doğum gerçekleşmek zorunda kalırsa paşamız kendini toparlayacak durumda inşallah biraz daha bekler kuzucuk yüreğini ferah tutmaya çalış aklım ve dualarım sizinle ...

sağol fulim hoş buldum.. valla artık Rabbim ol dersee olacak ona inandım takmamaya çalışıyorum ama elde değil dürtüyor ara ara işte sıkılıyrum..

çileğimmm ben inanıyorum ki rabbim vericek muradını vakti zamanı var diyelim ama seninde güzel hbrini burdan alacağımıza inanıyorum ben... :16::16::16::16:

günaydın ballı lokmammmm burası hla sıcakkk birtek sabaha karsı bi çıtır üşütüyo gerçi ben yandığımdan üşümüyom ama :9::9::9::9:

canım benim dualarım seninle, şu an Dr.dasın büyük ihtimalle, belki doğuma hazıranıyosun. allahım bi çırpıda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. birazcık erken oldu ama yavruna kavuşuyosun. inşallah küveze gerek kalmadan sağlıkla çıkarsınız hastaneden :16:

teşekkür ederiz fuli teyzesiii :16::16::16: Biz de seni seviyoz kiiiii :16:
He he gel buraya soğuktan açılırsın şeker :34:
Ben de geceleri sık uyanmaya başladım ya bende de o sersemlik oluyo.
Gece bacaklarımın uyuşmasına bi çözüm bulamıyorum yavv:44:

magnorm diye bir ilaç kullanıyom akşamları süt içiyom gündüz de öğle yemeğinden bir süre sonra asitsiz maden suyu içiyom benim sıkıntım yok kramplar konusunda akşam birde dondurma keyfimiz var :56::56::56:kalsiyum desteğimiz tam anlıycağın

Back