biz geldik
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
evimizdeyiz çok şükür dr.um 26. haftada işten çıkmam için rapor yazdı bu hafta bile
doğum olabilir dedi ( Allah korusun ) Allah'a şükür gelişimi gayet iyi 814 gr. 32 cm boyu kızımın süphanallah
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
ama dedi bu hafta doğmasını asla istemiyorum dedi daha gelişmesi küçük 34. haftalara kadar tutmamız lazım orda dedi 10 günlük bir rapor ve sonra 10 günlük 1 rapor daha 32. haftaya kadar durabilirse
Allah'ın izniyle heyete çıkıcam...akciğer gelişimi için 2 doz iğne vuruldum her an bişi olur diye geliştiricekler minik kızımı 24 sonra 2. doz daha olucam canm çok fena yandı yürüyemedim ama umrumda değil o iyi olsun sağlıklı doğsun da
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
rahim boyu uzunluğum 2 cm e düşmüş
rahimde huni varmış doğumda açık olurmuş o bile açıkmış
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
günde 3 kez progestan alıcam biri vajinal alttan baktı normal doğuma çok müsaitsin dedi :18: ıkın biraz dedi az bişi kındım amannnnn !!! dur tamam dedi
Allah'tan sancınn yok dedi hiç kalkmadan sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için haftalarını doldurucaksın dedi elimizden geldince orada tutmaya çalışcaz dedi kafası çok aşşağıda
doğum pozisyonunda minik bebeğim çok acele ediyo bilse onun için iyi olmadığını
annem kalıcak bu ay bir daha ki ay kaynanamları çağırdık
Bebeğim için dolaşıp bişiler bakamadım seçemedim herşey içimde kalıcak Allah razıı olsun kocamdan acayip destek diyo sen netten bak beğen ben istediğini seçip getiricem yemin ederim
Dua ederseniz çok sevinirim ben ediyorum sürekli Allah'a emanet olsun hepsi...Tedbir amaçlı herşeyi yapıyoruz dedi dr. senin haftalarında olan bir hastam vardı durmadı 1 kilo geldi bebek dedi
offf allah'ın izniyle 34 e kavuşsak bile yeter...Sanırım aralık annesi olmıcak Rabbimin izniyle sağlıkla gelip büyüsünler inş.