Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

geçen anlatmıştım ya annem gelecek filan diye onu bekliorum gelsinde alsın diye bu haftayı bekliyorum bakalım gelecekler sanırım

ayyy inş. cnm ...Seninle aynı hafta da olan hastam doğurdu dedi Allah korusun ya bakalım rabbim büyük şüphesiz

kızlar selam .. kafam çok karışık doğum konusunda. ben ilk doğumumu hangi akla hizmet bilmiyorum ama kayınvalidemşn yanında yaptım. şimdi bu doğumda annemin yanına bursaya mı gitsem yoksa evimde mi yapsam karar veremiyorum. sizce hangisi dha iyi olurki benim için.. gidecek olusam son 3 hafta kala gidicem

canım benim Allah yardımcın olsun biraz daha bekler inşallah bebişin. doktorunun söylediği herşeyi yap sakın ihmal etme doğuma kadar güzelce yat yanına sana yardımcı olacak kişiler olacak nasıl olsa.. dualarımız seninle kuzucuğumuz güzelce geilişip öyle doğar inşaallahh

kızlar ben geldim dopler sonucu iyi çıktı fakat su miktarı azalmış yarın sabah aç karnına su bile içmeden gel dedi suya bakcak tekrar eğer artma olmamışsa muhtemelen yarın doğuma alcak beni çok moralim bozuk yalvardım bi 10 gün daha durduramazmıyız diye bebeğini kaybedersin ruhun duymaz dedi bazen içerisi dışardan daha tehlikeli olabiliyor dedi cumaya kadar kalırsa iyi dedi,dedim erken daha ciğer için iğne falanmı yapcaksınız yok hayır 34 den sonra iğne yapılmıyo dedi en fzla küveze girer dedi işte onu istemiyorum ben dedim zzaten erken doğduğu için girmez organlarında problem varsa girer dedi 35 hafta olmuş dedi,ekgye girdim birde kan tahlilleri verdim sabah çıkcak sonucu adam hazırlık yaptı bildiğiniz,bilmiyorum eşimde bende hastaneden nasıl çıktık bilmiyoruz arabada hiç konuşmadık bile çok üzgünüz yaa

canım benim inşaallah bi sorun çıkmaz ama doğuma girmek zorunda kalırsan bile üzülme sonuçta bebeğinin sağlığı için gerekliyse olması lazım.. geçen bi arkasaşım 1 ay erken doğum yaptı küvöze bile geerek kalmamış inşaallah sende sorun yaşamazsın Allah yardımcınız olsun.. stress yapmamaya çalış lütfen

iremcim kür felan uygulamıyorum artık doktor kontrolunde gidiyorum. klomen kullandim etkili olmadı doktorum ignelere geçelim dedi cuma günü gidicem işte bakalım ne diyecek. kürler cok yordu artık beni biraz dogal akışına bırakmak istiyorum ama sürekli kafamı kurcalıyor..

sağol fulim hoş buldum.. valla artık Rabbim ol dersee olacak ona inandım takmamaya çalışıyorum ama elde değil dürtüyor ara ara işte sıkılıyrum..

tugbam sogan kürünü yapamıyorum midem kaldırmıyor.. klomenle bu ay 7 mm olmuş sadece yumurtam cok üzüldüm yani 4 aydır kullanıyorum bu ilaçı ben boş yere kullanmışım öbür doktorum hiç yumurta takibi yapmamıştı haybeye içtim yani.. ignelerle ne olcaz bakalım.. Artık Allaha kaldı işimiz Allahım zamanı gelince verecek buna inanıyorummm..

sizler nasılsınız göbüşleriniz büyümüştür artık iyice pekde güzel olmuşsunuzdur.. Rabbim Korussun hepinizi

inş sorun çıkmaz canım ya saol iyi dileklerin için ben en çok küvzden kokrkuyorum hiç istemiyorum ona girmesini inş gerek kalmaz çok stresli bi süreç yarın olmazsam buralarda bilinki doğurdum :)) annem geliyo yarın sabah gelmiş olur apar topar kadını da getirttim buralara sabah 7 de gitcez bakalım hakkınızı helal edin dua edin benim için,allah hepimiz için en hayırlısını versin inş.

selamm canım hakkında hayırlısı olsun korkma bebeğinin sağlığı yerindeyse kucağına alır evine gelirsin inşallah. Dualarımız seninle..

Bu arada su miktarı bana da azalmış bol su iç dediydi doktor demekki seninki sınırın da altında :44::44::44::44:

günaydınnnnn hatunlarrrrr...
dooonnnduuuummmm :18::18::18::18::18::18: inanılmaz bi soğuk var ya bu mevsim için. yürüyerek geliyom işe kulaklarım gevredi soğuktan. yarın ince bere sapka takcam valla
sizler nasılsınızzz. uyanmadınız mı daha

günaydın tatlım sizin orası bi türlü ısınmadı canım bi ara sıcak oldu heralde buralarda geçen haftaya göre serin ama yinede sıcak

deniz hoşgeldiniz canım. gelmiş geçmiş olsun, yat dinlen hiç kıpırdama yerinden, inşallah bebişin daha gelmez de ama artık hiç bi şey eskisi gibi deil. allaha şükür bi çok şeyin kolayı var. dün bi kişiden duydum bebek 6 aylık doğmuş, maşallah şu an fır dönüyo ortada. sadece 43 gün kuvözde kalmış. yani her durumda içini ferah tut, dualarım seninle.
bi de yine hemşire bi arkadaştan duymuştum, bu tür durumlarda rahim ağzını dikiyolarmış, sonra doğumda tekrar dikişleri söküyolarmış. olmadı bi Dr.una sor bunu canım.
kendine dikkat et, yine bekleriz uğra arada

günaydın millet
canım kür yapmasanda aç karnına sabah 2 incir ye bence

canım hakkınızda hayırlısı ama ben 34 lerde yapılan doğumlarda pek küvezi duymuyorum, en yakın oda arkadaşım öyle doğurmuş hiç küvez emme sıkıntısı yaşamadık diyo ,sende içini ferah tut demekki ciğeri gelişmiş oluyo ki iğne vurmuyorlar bence sağlıkla alırsın inş. kucağına, bebişini kavuşuyorsun paşana en güzel kısmı bu galiba

canımmm çok geçmiş olsun iremin de dediği gibi dinlenmeyle düzeldiğini biliyoruz fitoş yani gülücükte dinlenerek toparlamıştı yüreğini ferah tut ve evinde bol bol dinlen wc ihtiyacın dısında gerekmedikçe kalkma dualarımız seninle ve minik kızçenle... rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yawrularımızı...

canım benim bebeğin gelişimi iyi çok şükür umarım doğum gerçekleşmek zorunda kalırsa paşamız kendini toparlayacak durumda inşallah biraz daha bekler kuzucuk yüreğini ferah tutmaya çalış aklım ve dualarım sizinle ...

sağol fulim hoş buldum.. valla artık Rabbim ol dersee olacak ona inandım takmamaya çalışıyorum ama elde değil dürtüyor ara ara işte sıkılıyrum..

çileğimmm ben inanıyorum ki rabbim vericek muradını vakti zamanı var diyelim ama seninde güzel hbrini burdan alacağımıza inanıyorum ben...

günaydın ballı lokmammmm burası hla sıcakkk birtek sabaha karsı bi çıtır üşütüyo gerçi ben yandığımdan üşümüyom ama

canım benim dualarım seninle, şu an Dr.dasın büyük ihtimalle, belki doğuma hazıranıyosun. allahım bi çırpıda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. birazcık erken oldu ama yavruna kavuşuyosun. inşallah küveze gerek kalmadan sağlıkla çıkarsınız hastaneden

magnorm diye bir ilaç kullanıyom akşamları süt içiyom gündüz de öğle yemeğinden bir süre sonra asitsiz maden suyu içiyom benim sıkıntım yok kramplar konusunda akşam birde dondurma keyfimiz var kalsiyum desteğimiz tam anlıycağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…