- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.881
Canım geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim . dikkat et kendine minik bebeğin de acele etmesin. Dinlenme ile o bahsettiğin rahim ağzı uzunluğu uzuyor inşallah bu istirahatler de senin faydana olur ve miniğin durur içeride. Allah sabır ve şifa versin canım. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
inşallah canım ümitlerimiz o yönde...
sen çalıştığın için tabi fırsatın olmuyor hazırlıklarını yapmayaa ama çok da tembellik etmeden ufak ufak hazırla hem yürüyüş yaparsın hem alışveriş
geçmiş olsun ama bende didoş gibi uzuyo diye biliyorum hatta fitoşta risk vardı dinlenmeden sonraki randevuda düzelmişmiydi yanlış bişey söylemeyim yinede , canım sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini ,
biz geldik
evimizdeyiz çok şükür dr.um 26. haftada işten çıkmam için rapor yazdı bu hafta bile doğum olabilir dedi ( Allah korusun ) Allah'a şükür gelişimi gayet iyi 814 gr. 32 cm boyu kızımın süphanallahama dedi bu hafta doğmasını asla istemiyorum dedi daha gelişmesi küçük 34. haftalara kadar tutmamız lazım orda dedi 10 günlük bir rapor ve sonra 10 günlük 1 rapor daha 32. haftaya kadar durabilirse
Allah'ın izniyle heyete çıkıcam...akciğer gelişimi için 2 doz iğne vuruldum her an bişi olur diye geliştiricekler minik kızımı 24 sonra 2. doz daha olucam canm çok fena yandı yürüyemedim ama umrumda değil o iyi olsun sağlıklı doğsun darahim boyu uzunluğum 2 cm e düşmüş rahimde huni varmış doğumda açık olurmuş o bile açıkmış günde 3 kez progestan alıcam biri vajinal alttan baktı normal doğuma çok müsaitsin dedi :18: ıkın biraz dedi az bişi kındım amannnnn !!! dur tamam dedi Allah'tan sancınn yok dedi hiç kalkmadan sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için haftalarını doldurucaksın dedi elimizden geldince orada tutmaya çalışcaz dedi kafası çok aşşağıda doğum pozisyonunda minik bebeğim çok acele ediyo bilse onun için iyi olmadığını annem kalıcak bu ay bir daha ki ay kaynanamları çağırdık
Bebeğim için dolaşıp bişiler bakamadım seçemedim herşey içimde kalıcak Allah razıı olsun kocamdan acayip destek diyo sen netten bak beğen ben istediğini seçip getiricem yemin ederimDua ederseniz çok sevinirim ben ediyorum sürekli Allah'a emanet olsun hepsi...Tedbir amaçlı herşeyi yapıyoruz dedi dr. senin haftalarında olan bir hastam vardı durmadı 1 kilo geldi bebek dedi offf allah'ın izniyle 34 e kavuşsak bile yeter...Sanırım aralık annesi olmıcak Rabbimin izniyle sağlıkla gelip büyüsünler inş.
kızlar ben geldim dopler sonucu iyi çıktı fakat su miktarı azalmış yarın sabah aç karnına su bile içmeden gel dedi suya bakcak tekrar eğer artma olmamışsa muhtemelen yarın doğuma alcak beni çok moralim bozuk yalvardım bi 10 gün daha durduramazmıyız diye bebeğini kaybedersin ruhun duymaz dedi bazen içerisi dışardan daha tehlikeli olabiliyor dedi cumaya kadar kalırsa iyi dedi,dedim erken daha ciğer için iğne falanmı yapcaksınız yok hayır 34 den sonra iğne yapılmıyo dedi en fzla küveze girer dedi işte onu istemiyorum ben dedim zzaten erken doğduğu için girmez organlarında problem varsa girer dedi 35 hafta olmuş dedi,ekgye girdim birde kan tahlilleri verdim sabah çıkcak sonucu adam hazırlık yaptı bildiğiniz,bilmiyorum eşimde bende hastaneden nasıl çıktık bilmiyoruz arabada hiç konuşmadık bile çok üzgünüz yaa
iremcim kür felan uygulamıyorum artık doktor kontrolunde gidiyorum. klomen kullandim etkili olmadı doktorum ignelere geçelim dedi cuma günü gidicem işte bakalım ne diyecek. kürler cok yordu artık beni biraz dogal akışına bırakmak istiyorum ama sürekli kafamı kurcalıyor..slm canım doğuranımız yok henüz pko için ne yapıyorsun bişey yapıyormusun , 2 kürü bir arada yapma ama bal tarçın çörek otu karışımı var o yumoşların büyümesini sağlıyormuş özellikle pko için iyi birde her gün sabah kalkar kalkmaz 2 kuru incir at ağzına , inş. tez zamanda güzel haberini alırız
sağol fulim hoş buldum.. valla artık Rabbim ol dersee olacak ona inandım takmamaya çalışıyorum ama elde değil dürtüyor ara ara işte sıkılıyrum..Günaydın annişlerrrrrrr
çileğimmm hoşgeldin bebeğimmmm ben pek anlamam kürlerden falan ama iremimmm sana yazmış gerçi sende araştırıp biliyorsundur rabbim tez zamanda müjdeni duymayı nasip etsin dualarımız seninle bebeğimmm
iremimmm ben aldım ama odası için biraz genişçene benimki ölçüsünü bilmiyorum tabi ama istersen akşam ölçerimm
fatmikimmmm açılışı yapmış topiğinizzzz hepimiz sırayla vakti zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar yapalımmm inşallahhhh
tugbam sogan kürünü yapamıyorum midem kaldırmıyor.. klomenle bu ay 7 mm olmuş sadece yumurtam cok üzüldüm yani 4 aydır kullanıyorum bu ilaçı ben boş yere kullanmışım öbür doktorum hiç yumurta takibi yapmamıştı haybeye içtim yani.. ignelerle ne olcaz bakalım.. Artık Allaha kaldı işimiz Allahım zamanı gelince verecek buna inanıyorummm..günaydın kızlar nasılsınız.
sabahtan sağlık ocağına gittim. kontrolümü yaptırdım, aşımı oldum.
bi daha ki doz için 6 ay sonraya gün verdi. tabi önce 5e tamamlıyacak mısın diye sordu. 5e tamamlayınca 2. bebişte tetenoz olmaya gerek yokmuş.
çi,leğimmm canım nasılsınnn.
canım bende de pko başlangıcı vardı. inci gibi dizilmiş yumoşlar doluydu her iki yumurtalığımda. va ben hamileyim şimdi. sakın kafana takma. vakti zamanı gelmemiştir ama allahım tez zamanda nasip eder inşallah.
eğer doğal yollardan faydalanacaksan, kürlerden. ilk önce incir ve bal-tarçın-çörek otu kürünü yapma. onlar yumurtaları daha da tetiklediği için pkoyu arttırabiliyo. eğer yapabilisen önce soğan kürü yap, çatlayan çatlasın, ultrasonda tamamı gittiğini gördüğünde de diğer kürlere geç. ben öyle yaptım. ama tabi ilaç desteği de aldım.
kendine dikkat et canım öpüyorum çok seni.
canım ben internetten direk aldım. kuzu modeli şeklinde. baş yastığı kuzunun kafası, şeker bi şey. ama inan hiç ölçülerine bakmamışım
ben de kullan atlardan alıcam da bunu da sırf zevk için aldım, belki seyahatlerde felan gerekir diye.
canım benim inşaallah bi sorun çıkmaz ama doğuma girmek zorunda kalırsan bile üzülme sonuçta bebeğinin sağlığı için gerekliyse olması lazım.. geçen bi arkasaşım 1 ay erken doğum yaptı küvöze bile geerek kalmamış inşaallah sende sorun yaşamazsın Allah yardımcınız olsun.. stress yapmamaya çalış lütfen
kızlar ben geldim dopler sonucu iyi çıktı fakat su miktarı azalmış yarın sabah aç karnına su bile içmeden gel dedi suya bakcak tekrar eğer artma olmamışsa muhtemelen yarın doğuma alcak beni çok moralim bozuk yalvardım bi 10 gün daha durduramazmıyız diye bebeğini kaybedersin ruhun duymaz dedi bazen içerisi dışardan daha tehlikeli olabiliyor dedi cumaya kadar kalırsa iyi dedi,dedim erken daha ciğer için iğne falanmı yapcaksınız yok hayır 34 den sonra iğne yapılmıyo dedi en fzla küveze girer dedi işte onu istemiyorum ben dedim zzaten erken doğduğu için girmez organlarında problem varsa girer dedi 35 hafta olmuş dedi,ekgye girdim birde kan tahlilleri verdim sabah çıkcak sonucu adam hazırlık yaptı bildiğiniz,bilmiyorum eşimde bende hastaneden nasıl çıktık bilmiyoruz arabada hiç konuşmadık bile çok üzgünüz yaa
günaydınnnnn hatunlarrrrr...
dooonnnduuuummmm :18::18::18::18::18::18: inanılmaz bi soğuk var ya bu mevsim için. yürüyerek geliyom işe kulaklarım gevredi soğuktan. yarın ince bere sapka takcam valla
sizler nasılsınızzz. uyanmadınız mı daha
biz geldik
evimizdeyiz çok şükür dr.um 26. haftada işten çıkmam için rapor yazdı bu hafta bile doğum olabilir dedi ( Allah korusun ) Allah'a şükür gelişimi gayet iyi 814 gr. 32 cm boyu kızımın süphanallahama dedi bu hafta doğmasını asla istemiyorum dedi daha gelişmesi küçük 34. haftalara kadar tutmamız lazım orda dedi 10 günlük bir rapor ve sonra 10 günlük 1 rapor daha 32. haftaya kadar durabilirse
Allah'ın izniyle heyete çıkıcam...akciğer gelişimi için 2 doz iğne vuruldum her an bişi olur diye geliştiricekler minik kızımı 24 sonra 2. doz daha olucam canm çok fena yandı yürüyemedim ama umrumda değil o iyi olsun sağlıklı doğsun darahim boyu uzunluğum 2 cm e düşmüş rahimde huni varmış doğumda açık olurmuş o bile açıkmış günde 3 kez progestan alıcam biri vajinal alttan baktı normal doğuma çok müsaitsin dedi :18: ıkın biraz dedi az bişi kındım amannnnn !!! dur tamam dedi Allah'tan sancınn yok dedi hiç kalkmadan sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için haftalarını doldurucaksın dedi elimizden geldince orada tutmaya çalışcaz dedi kafası çok aşşağıda doğum pozisyonunda minik bebeğim çok acele ediyo bilse onun için iyi olmadığını annem kalıcak bu ay bir daha ki ay kaynanamları çağırdık
Bebeğim için dolaşıp bişiler bakamadım seçemedim herşey içimde kalıcak Allah razıı olsun kocamdan acayip destek diyo sen netten bak beğen ben istediğini seçip getiricem yemin ederimDua ederseniz çok sevinirim ben ediyorum sürekli Allah'a emanet olsun hepsi...Tedbir amaçlı herşeyi yapıyoruz dedi dr. senin haftalarında olan bir hastam vardı durmadı 1 kilo geldi bebek dedi offf allah'ın izniyle 34 e kavuşsak bile yeter...Sanırım aralık annesi olmıcak Rabbimin izniyle sağlıkla gelip büyüsünler inş.
iremcim kür felan uygulamıyorum artık doktor kontrolunde gidiyorum. klomen kullandim etkili olmadı doktorum ignelere geçelim dedi cuma günü gidicem işte bakalım ne diyecek. kürler cok yordu artık beni biraz dogal akışına bırakmak istiyorum ama sürekli kafamı kurcalıyor..
biz geldik
sağol fulim hoş buldum.. valla artık Rabbim ol dersee olacak ona inandım takmamaya çalışıyorum ama elde değil dürtüyor ara ara işte sıkılıyrum..
günaydınnnnn hatunlarrrrr...
dooonnnduuuummmm :18::18::18::18::18::18: inanılmaz bi soğuk var ya bu mevsim için. yürüyerek geliyom işe kulaklarım gevredi soğuktan. yarın ince bere sapka takcam valla
sizler nasılsınızzz. uyanmadınız mı daha
günaydın ballı lokmammmm burası hla sıcakkk birtek sabaha karsı bi çıtır üşütüyo gerçi ben yandığımdan üşümüyom ama
günaydın fulimmmm..
bi ben yanamadım şu hamişlikte zaten. ha ha bu gidişle kışın da donacaz biz oğluşumla
sersem gibiyim ben bugün yaaaaaa
teşekkür ederiz fuli teyzesiiiBiz de seni seviyoz kiiiii
He he gel buraya soğuktan açılırsın şeker
Ben de geceleri sık uyanmaya başladım ya bende de o sersemlik oluyo.
Gece bacaklarımın uyuşmasına bi çözüm bulamıyorum yavv:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?