- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
- #32.861
kızlar alt açma alanınız var mı ölçüleri ne acaba :44::44:
Ben aldım canım ölçülerini bilmiyorum da sen bulmuşsun zaten. o alt açmayı ben mesela evin içinde kanepeye yatırırken ya da pusetinde altına destek olsun vs diye kullanmayı düşünüyrum. alt açarken de park yatağının alt açma kısmını kullanabilirim en azından o naylonlu olduğu için temizlemesi kolay olur.
Ekim analarından birinin suyu geldi bizde sezonu açtık bakalım neler olacak![]()
kızz ne aceleci bu bebekler anam siz sıkı tutun bebişleri erkenden gelmesinler
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
slm kızlar nasılsınız? drdan geldim az önce sanırım benim oğlan durmıcak 50 cm olmuş 2600 de kilosu ama sabah ağrı ve sancıyla gittim kontrole nstye girdim ama ağrılar görülmedi bebek hareketleri çok iyiydi maşallah,sonra dr, muayenesinde suyunu beğenmedim dedi birde eşini gösterdi eskimeye başlamış sanırım bu gelecek ama olabildiğince tutmaya çalışalım dedi doplere gönderdi o da öğleden sonra bakalım ordan ne çıkcak,dua edin nolur bari bi 10 gün daha dursun da 36 haftasını doldursun.o eş olayı canımı sıktı göstermse sallıyo dicem ama banada gösterdi hakaten bi kısmı beyazlaşmıştı bilmiyorum nolcak ...
selam canım bizden önce sen doğurmayasınn:44: Paşanın boyu kilosu gayet iyi maşallah bir sıkıntı olmadan doğar inşallah.
bu arada buraya kış geldi kızlar :18::18::18:
sabah saat çaldı hava kapkaranlık allah allah dedim alarm şaşırdı herhalde, ama dinmeyen bi yağmur ve soğuk var. uzun kolluları çıkarttık burda, hırka falan![]()
Tubişimmm ankarada kış havası var yaa hırka sezonu açıldı dediğin gbi. tabi bu havalar bana yaradı şişliklerim baya indi aldığım 40 numara terlikler büyük geliyor