- Konu Sahibi antidepresif
- #32.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 792201
bunu aldım ben hastane çıkışı ama bakarım düz beyaz yada açık mavi varmı die evde![]()
nazar boncuğunun rengindeymiş kafana yatarsa uğraş ....
Aha dün ekliyememiştim bende battaniyemi gösterem biraz sıkı ördüğüm için çok güzel olmadı ama bitince bişeylere benzer inş. Eki Görüntüle 792206 Eki Görüntüle 792207
fitoşum çantan gayet iyi fazlalık yok bence. ben çantaya bir tane bardak bir tane de çay kaşığı koydum (annem söyledi lazım olursa diye)
aynur ablaaa hadi gözün aydın günü almışsın darısı doğumunu görmeye olsun inşallah :) Kilosu da gayet iyi olacak minik kızımızın sen hiç merak etme. Bende doğurmak istiyorum da uygun bir zamanda gelsin sıpa :)
Bugün yine ağrılarım var ve ter basıyor süpriz yapar mı ki bu oğlan? bir de bu sabah göbeğimi daha aşağıda gibi gördüm :18::18::18::18::18:
nazar boncuğunun rengindeymiş kafana yatarsa uğraş ....
Aha dün ekliyememiştim bende battaniyemi gösterem biraz sıkı ördüğüm için çok güzel olmadı ama bitince bişeylere benzer inş. Eki Görüntüle 792206 Eki Görüntüle 792207
gayet güzel görünüyo yawrummmm bitince daha şahane olacağı kesin ellerine sağlık![]()
çok güzel görünüyor canım, ellerine sağlık. Ben de benimkini ekleyeyim bari :)) güle güle kullansın asude (şimdilik böle seslenelim bari :)
teşekkür ediyorumYa abla ben sık örüyorum yıkandıkça iyice sıklaşıp sertleşir dediler ama beceremedim bol örmeyi bir türlü, birde ipleri keserken yakın kesmişim diğer ipin altına denk getirdim inş. çözülmezler , ben bunu sarmaktan çok üstüne örtmek şeklinde kullanırım diyorum beşikte bebek arabasında falan o yüzden alt kumaşını biraz polar gibi bişey mi alsam ki sen nasıl kumaş yaptın :44::44::44: Birde daha kenarını nasıl yapcam bilmiyorum kendi modeli zordu onu yapmam sık iğne gibi bişey .....
canım sökülmemesi için ipleri iyyice sık kestikten sonra. Sık örsen de motif işi bu ne kadar çeker ki. Takma kafanı o kısma bişey olmaz. Altına polar da patiska da güzel olur. Ama en güzeli kadife kalın kumaş bence. Kenarını yapmaya üzşenirsen çok güzel kenar dantelleri fistolar küpürler var. Nette araştırırsan görürsün. Istersen benim kinin kenarını yakından çeker atarım faceye ordan bakarsın. Benimki zor değil ama koca battaniyeyi elimde döndürmek zordu. Bir günde bitirdim kenarını. Beğenirsen onu yaparsın. Bu arada ben benimkinin motiflerini ara dantel gibi yaptım. Gerisini düz kalın kalın ördüm. Altına kumaşa gerek kalmadı.
ete kenar dantel rne modeli oya rnekleri - pecete kenar dantel oya modeli #16 - best home decorators
benimkinin kenarı buna benziyor canım. Ama bu daha güzelmiş.
selam bisey sorucam su gebelik hesabını ben birtürlü yapamıyorum simdi 15 agustosta birliktelik oldugunda ne zaman bebek oldugunu anlarım regle gerek kalmadananladım aklımda olsun bu basitmiş ana modele göre sağolasın![]()
selam bisey sorucam su gebelik hesabını ben birtürlü yapamıyorum simdi 15 agustosta birliktelik oldugunda ne zaman bebek oldugunu anlarım regle gerek kalmadan
En az on gün geçmesi lazım canım. Ama iki hafta ideal süre. İdrar testlerile değil, on gün sonra kan tahliliyle baktır. Bebek istiyorsun sanırım. Allah gönlüne göre versin.
canım döllenmeden sonra kanda baktırcaksan 10-14 güne belli olur , 14 gün sonra zaten döllenme olmadıysa büyük ihtimal adet olursun 15 ağustos inş. Yumurtlama günündür ....selam bisey sorucam su gebelik hesabını ben birtürlü yapamıyorum simdi 15 agustosta birliktelik oldugunda ne zaman bebek oldugunu anlarım regle gerek kalmadan
Kizlarrr merhaba nasilsiniz.
Dr.dan simdi geldim. İse gitmedim artik direk eve gectim. Telden yazıyorum şimdi. Bugun seker yuklemem vardi. Alla ha sukur sıkıntısız hallettik bunu da. Hazir damar yolu acilmisken tum diger degerlerime ve idrarima da bakildi. Her sey normal bi terslik yok.
Oglusum bi hafta onden gidiyo. 27+3 haftaligiz. Dogum tarihini de 30 kasima kaydirdi dr.unuz. Ayrintiliya bakan radyolog da oyle demisti zaten. Kilosu 1.129 gr olmus, tombik oglum benimiste bunlar da resimlerimizzzz
Eki Görüntüle 792568 Eki Görüntüle 792570
![]()
Dr.dan simdi geldim. İse gitmedim artik direk eve gectim. Telden yazıyorum şimdi. Bugun seker yuklemem vardi. Alla ha sukur sıkıntısız hallettik bunu da. Hazir damar yolu acilmisken tum diger degerlerime ve idrarima da bakildi. Her sey normal bi terslik yok.
Oglusum bi hafta onden gidiyo. 27+3 haftaligiz. Dogum tarihini de 30 kasima kaydirdi dr.unuz. Ayrintiliya bakan radyolog da oyle demisti zaten. Kilosu 1.129 gr olmus, tombik oglum benimiste bunlar da resimlerimizzzz
![]()
Maşallah sana canım ya. Ne güzel el becerilerin. En güzeli de kendin yapma isteğin...Çok güzel olacaksın bu taçla :) İnşallah Erenimiz kucağında bu taç başında musmutlu fotoğrafını da görürüz burada.
![]()