- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.601
canım benim öncelikle kızçen hayırlı olsun. benim izinli raporlu olduğum dönemlere geldi haberin tebrik edemedim.
gökçe ismi çok güzel, ismiyle uzun yaşasın prensesin
:
ben yinede 50 lik bir tane alcam ilk zaman sık değiştiriyon altını ..............
Biraz daha daha dursun ya. Ena zından bir ön gün daha. Gelinimiz köyden dönsün en azından. oksa ne yaparım, hastaneye yatarsam kızlarıma bakacak kimse yok. Hadi ben idare ederim hastanede ki sezeryan olunca o da çooook zor ama çocukları iki gün kime bırakırım diye kara kara düşünüyorum...Çok şükür şunlık ağrı durdu. Gece daha çok artıyor.Yarın doktoru arayıp kanamayı sorarım artık. Zaten ben sancıyı bekleyip öyle ameliyat olmaya kararlıydım. Aksi taktirde sancısız kesip aldıklarında bebek doğduğunu çok geç anlıyor. Uykusu bile cenin pozisyonunda oluyor ve çok geç emebiliyor...İşin özeti bekliyoruz bakalım. İkindiye kadar ağrı vardı sonra kesildi. Yalancı sinyallerden biri sanırım. Ama nişan gelmişse bir haftayı geçmez sanırım....
Roseis, canım benim de gündüzleri yemek yedikten sonra ya da sallanan sandalyeye oturduğum zaman kıpraşıyor. Yoksa akşama kadar birkaç dönme hareketinden başka birşe yok. Sıkıştılar iyice. Bir de dikkat et, yatarken ya da geceleri daha çok kıpraşır. Benimki sabaha kadar kıpır kıpır, gündüz uykuda. Ve hep karnımın bir tarafında. Sizinki nasıl acaba. Benim karnım kesinlikle yuvarlak değil yamuk :))) Akşam karnımda sipsivri küpküçük bir tümsek vardı. Resmen iki parmağımla hafif sıktım :)) Hoşuma gidiyor ona dokunmak :)) yerim onun dizini topuğunu :)) İnşallah yarın güzel haberlerle dönersin.
Bambu, Gökçe ismi de güzel bir isim bence. Fikrini değiştirecekmişsin gibi bir his var içimde ama hayırlı olsun kızçenin ismi :))
Didemcim, sorma yaa, çok heyecanlı bir bekleyiş.. On iki yıl sonra yeniden bebek beklemek hem stresli hem acayip heyecanlı. Sizleri düşünemiyorum bile :))) hayırlısı olsun hepimiz için.
yeni doğan bezini çok almayın hatunlar bebişler irileşince kullanılmıyor bazıları paketi yarım bırakmış haberiniz olaa
evet evet geceleri kıpır kıpır oluyolar gündüz genelde uyuyolar ama benimkinin huyunu biliyorum sırt üstü yattığımda bi süre sonra mutlaka dönerdi bişeler yapardı hiç bişe yapmayınca korktum neyseki nstden sonra kendne geldi hastane görmek istemiş bizimki :))
bugunden beride hastanedeyiz özel hastane ama devletten daha beter çok kalabalıktı 9 da gittim anca 35. sırayı alabildim tabiki muayenem 11:30 oldu birde öğleden sonra 3 e dopler bekledik öldüm yorgunluktan ama bu tempoda bile çok hareketliydi bugun maşallah neyseki hiç bi sorun yok 49 cm 2200 kg olmuş kgsu biraz az geldi ama sağlıklı olduğunu bilmem yetti artık haftada bir gel dedi dr son 4 kontrolumuz kaldı bizimde,topik sırasında kaçıncıyım acaba 3 müyüm neyim
ben 1paket 44lü aldım canm, duymuştum cok kullanılamadığını,ihtiyacım olursa da kociş markette nasılsa kapar gelir.....
Ama yanarım yanarım ayağımıza kadar gelen küveti kaçırdık ya ona yanarım,bi daha da getirmiyolarki alalım... Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali gidip başka yerden alıcaz artık...
Maşallah oğluşuna canım. Bence gayet normal haftasına göre. Ama boyu maşallah doğum boyuna gelmiş neredeyse. Herhalde üçüncü sensin. Hatta didoşla beni aynı anda bire koy, iki sensin :)))) Bakalım cuma günü gideceğim ben de doktora. Kesin günümüz belli olacak. Ama 19 u olamıyor ne yazık ki. ya 10 u ya da 15 i isteyeceğim. 10 benim doğum günüm. 15 i eşimin isteği :)))) Malum maaş günü :)))) tabi gelişimine bağlı. 15 te doluyormuş doğum iznim. En geç o gün doğum olması lazım. Yoksa yeniden heyet raporu almam gerekecek. Ağrı sızı dindi bende. Şiddetli başağrısı var şimdide. Günler geçmiyor yaa.
İrem, ben battaniyemi bitirdim canım. Uykusuz geceleri değerlerndirdim. Bir ara faceye eklerim resmini. Battaniyede değil de kenar oyasında çok zorlandım. Senin battaniye ne alemde diye düşündüm bugün.
ben 1paket 44lü aldım canm, duymuştum cok kullanılamadığını,ihtiyacım olursa da kociş markette nasılsa kapar gelir.....
Ama yanarım yanarım ayağımıza kadar gelen küveti kaçırdık ya ona yanarım,bi daha da getirmiyolarki alalım... Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali gidip başka yerden alıcaz artık...
günaydın teyzoşlar ve kuzucukları
ben dün anmadıydım küveti içimi yakma be fitoşumbenim küvet ve krem türü şeyler kaldı bir, bu arada ben alt üst takım almıştım sabahlıklı ama sabahlık kısa geceliğin üzerine rahat olmaz diye dün dayanamadım bir uzun sabahlıklı takım aldım hemde 50 lira içindeki gecelikte diğer bebiş çalışmalarına artık
nerdeyse son 15 günün ablaben battaniyeyi bir türlü bitiremiyom ya elim gitmedi 5-6 motifim anca kaldı ama birer birer anca yapıyom, normalde her akşam bir tane yapsam hafta sonuna birleştirmesi kalacak ama kayınvalidem hala hastanede şükür durumu iyi ama görümcem yanına gidiyo elitim çalışıyo olunca akşam bebeleri bende onları doyur kendimin bebesini doyur namaz kıl derken zaten yatsı okunuyo benim elim gitmiyo hiç bişeye yoksa kızçeme başka planlarımda var ama bakalım
hayırlı olsun canım, ben de başladım, dün akşam bi sitede indirimli ürünler vardı. iç dış zıbın takımları aldım. bi de kendime emzirme sütyeni. kendi bedenimden büyük aldım, bakalım bi görelim nasılmışkızlarr ben daha alışverişe başlamadım ama butikbebe de çok güzel şeyler varrrrrrrrr
evet kızlar bez konusunda deneyimli bir ana olarak ilk bezinizi çok almayın yarım kalınca paket insan verdiği paraya üzülüyor bez deyip gecmeyin 1 ayda dünya kadar para ödeniyor
mustela almayı düşünüyorsan unnadoda indirime girmiş canım şampuan pişik kremi filan ben sadece ikisini aldım fazlasına gerek yok bence bebe yağı yerine zeytin yağı sürün diyor herkes bende öyle yapıcamm
günaydın hatunlar nasılsınız...
ay çok güzel güneşli bi hava var bugün, yürüyerek geldim, oh spor oldu bana
günaydın fatmam.
zeytinyağının asidine dikkat et canım. doğal ev yapımı olanlar bazen keskin olduğu için tahriş edebiliyomuş bebeişleri.
mustela almayı düşünüyorsan unnadoda indirime girmiş canım şampuan pişik kremi filan ben sadece ikisini aldım fazlasına gerek yok bence bebe yağı yerine zeytin yağı sürün diyor herkes bende öyle yapıcamm
müstela almıycam canım sebamed alcam bebiş için kendim içinde lasinoh un göğüs kremini alayım diye planım bakalım ...
şampuan dalin aldım bu arada .........
dün bi komşum moralimi bozdu kızlar.
hani şu çok iyi fal bakan komşum. "senin göbeğin aşağıya düşmüş, erken doğurmayasın sakın, 7 aylık felan. hastane çantanı hazır tut, her han olur felan" dedi. dedim "öle bi şey olsa dr. anlar" doktor bile anlamıyomuş bazen erken doğumu. bana böle şeyler deme moralimi bozma diye uyardım ama... eve geldim göbeğime baktım durdum, var mı bi anormallik diye, eşime de söledim, yok artık takma kafana dedi ama
hiç sevmiyom böle hamilelere olumsuz konuşan panik yaptıran muhabbetleri
dün bi komşum moralimi bozdu kızlar.
Hani şu çok iyi fal bakan komşum. "senin göbeğin aşağıya düşmüş, erken doğurmayasın sakın, 7 aylık felan. Hastane çantanı hazır tut, her han olur felan" dedi. Dedim "öle bi şey olsa dr. Anlar" doktor bile anlamıyomuş bazen erken doğumu. Bana böle şeyler deme moralimi bozma diye uyardım ama... Eve geldim göbeğime baktım durdum, var mı bi anormallik diye, eşime de söledim, yok artık takma kafana dedi ama
Hiç sevmiyom böle hamilelere olumsuz konuşan panik yaptıran muhabbetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?