Günaydınn hatunlarrrrrrrrr nasılsınızzz??
bu forumda var bir şey yaaa gıcık oluyorum yazıyorum cevapları hoooppp forumdan çıkmışım
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
gıcık ediyo beni
DÜnden beri bir sürü sohbet etmişsiniz geri kaldımm :)))
Bebek bezinden konuşmuşunuz molfiks konusunda hemfikirim sizinle a101 den bir paket yenidoğan işimizi görür diye düşünüyorum ben bir pakette 2 numara aldım. yenidoğan pek kullanılmıyo demişsiniz ya bitmezse de sorun değil akmaz kokmaz ikinci bebekte kullanırız kalanları
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bebek pamuğu diye bir şey duymadım ben yaaa normal gittim marketten pamuk aldım bakalım kullanışlı olacak mı?:44::44: ıslak mendil de aldım ama onu yolculuğa vs saklıyorum evde ılık su pamuk temizlesin teyzesi anneannesi altını öyle kuru kuru torun sevmek olmaz
Aynur abla az kaldı şurda doğuma yaa sayılı gün aslında ama geçmek bilmiyor benim gönlümden de geçen oğluşumun ayın 10 unda doğması özel bir sebebi de yok ama nedense 10 u olsun diye istiyorum
bu arada bak evde olmak yaramış sana en azından battaniyeyi bitirmişsin.
İremcik sen battaniyeden önce kızına isim bul yaa Asude de olabilir tabi ama sen bi yandan araştırmalara devam et
Fatmişş sen napıyosunn ?
Tubişim o göbeğin aşağıda olması konusunu bende yeni duydum annemden bana bakıyo bakıyo diyo daha var doğuma göbeğin aşağı inmesi lazım diyo bakalım bu söylentiler ne kadar doğru ama sssen o kadının dediğine bakma hadi ben son ayımdayım da senin daha çook var takılma öyle şeylere.
Fitoş kızz eylül ayında belki gelir küvet müvett o zaman alırsın olmadı bi leğende yıkayıver nolcak :) benim oğlan ilk banyo deneyimini annemin meşhur kırmızı leğeninde yaşayacak