Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evine kavuşmuşsun canım ne güzell çok yorma kendini dikkat et prensese:34::emir_bebek:

selam fitoşummm herkes arada bir uğruyor anlaşılan ama fuli yok ortalarda :44::44::44:

hoşgeldin tubişimm inşallah alerjin de geçer en kısa zamanda karnındaki paşayla ilaç kullanmak zorunda kalmazsın inşallah. Çok yorma iş güç kendini iki canlısın unutma:34:

Selam kızlarr ben de arada bir uğruyorum malum evdeki gibi yalnız olmadığım için internete girme ihtiyacı pek duymuyorum. Hastane çantam tam anlamıyla hazır artık (evdeyken de hazırlamıştım ama bir sürü eksiğim varmış meğersem:1::1:) . Bir tek beşiğimiz kurulacak kaldı onu da yakında kurarız gelip gidip severim artık :) Prşembe günü de tekrar kontrolümüz var acaba doktor çatı muayenesi yapar mı ki hazırlıklı mı gitsem napsam bilemedim:44::44::44::44:

Canım bence hazırlıklı ol. Kesinlikle bakar. 36. haftadan sonra yapıyorlar muayenei. Ama bazı doktor doğum anına kadar bakmıyyormuş. ani belli olmaz. Zaten sen bu saatten sonra hazır ol tetikte bekle hep :)))

Herkese merhaba.

Tubişim geçmiş olsun canım. İşe başlamak da ne zordur şimdi sana. Kolay gelsin.

Bambu, evine dönmüşsün hayırlısıyla, rahat edersin şimdi. Ayrıca sana bir isim tavsiyesi daha. Dün bir topikte duydum Nazlı Hilal. Gördükçe söylerim yine sana :))

Fuli nerde gerçekten yaa.

gelelim bana, iki gün iki gecedir geçmeyen bel ve karın ağrılarıyla boğuşuyorum. Hele dün gece sabaha kadar kustum ve yerlerde süründüm. Ama inat ettim doktora gitmeyeceğim. Devlete gitsem bu sefer kesin açıklığa bakacaklar. Doktoruma gitsem bir dünya yol ve bana diyeceği magnezyumu bir tık daha artır. Ya da haftaya doğum diyecek. Ayrıca lavaboya gittiğimde bir damla kan da geldi. Nişan mıydı anlamadım. Görmemle sifonu çekmem bir oldu ne yazık ki. Ama öyyle görünüyor ki benim kızım bir on gün daha hatta bir hafta bile beklemeyecek.

Benden bu kadar. Ansızın foto ekleyip aha da beni bunca ay süründüren çirkin dersem hiç şaşırmayın :))))

Herkese merhaba.

Bambu, evine dönmüşsün hayırlısıyla, rahat edersin şimdi. Ayrıca sana bir isim tavsiyesi daha. Dün bir topikte duydum Nazlı Hilal. Gördükçe söylerim yine sana :))

gelelim bana, iki gün iki gecedir geçmeyen bel ve karın ağrılarıyla boğuşuyorum. Hele dün gece sabaha kadar kustum ve yerlerde süründüm. Ama inat ettim doktora gitmeyeceğim. Devlete gitsem bu sefer kesin açıklığa bakacaklar. Doktoruma gitsem bir dünya yol ve bana diyeceği magnezyumu bir tık daha artır. Ya da haftaya doğum diyecek. Ayrıca lavaboya gittiğimde bir damla kan da geldi. Nişan mıydı anlamadım. Görmemle sifonu çekmem bir oldu ne yazık ki. Ama öyyle görünüyor ki benim kızım bir on gün daha hatta bir hafta bile beklemeyecek.

Benden bu kadar. Ansızın foto ekleyip aha da beni bunca ay süründüren çirkin dersem hiç şaşırmayın :))))

aynur ablaa gerçekten senin ağrıarın uzun sürdüü ya benden önce sen daha çok hazırlıklı ol o yaramaz durmayacak gibi içerde hayırlısı olsun tabi yaa ama çok da ihmal etme bebişi üşenmeden doktorunu ya ara ya da bir görün bu durumlar devam ederse. anaamm senin yerine ben stres oldum haa:27:

aynur abla ve didoşum nasılsınız sizden başka kimse uğramıyo bu aralar galiba.. ben galiba prensesimin ismine karar verdim gibi gökçe olacak sanırım.. babası da çok sevdi bu ismi şimdi başka ne desem gökçe güzel diyo.. zaten oğluma hamileyken bi de kızım olursa gökçe koycam adını derdim sözüm tutayım diyorum sağlıkla gelsinler inşaallah.. siizin doğumlar yaklaştı allah kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasp etsin inşaallahhhhhhhhhh

hu huuuu kimse yok muuuu?:24::24:

sudecim canım benim sanırsam senin kız geliyo ya hayırlısıyla kanamanı druna söyle mutlaka korkunun ecele faydası yok öyle yada böyle doğacak zaten bu saatten sonra küvez olayı olmaz ciğer gelişimi için 2 doz iğneyi vuruyolar küveze gerek kalmıyo korkma,benimde dr kontrolum vardı gittim öğlen 2 gibiydi drun kotası dolmuş dediler muayenem yarına kaldı birde bugun benimm sıpa hiç hareket etmedi ne yediysem ne yaptıysam olmadı,akşam üstü drumu aradım dedim geldim ama yanınıza gelemedim vs..akşam gel nstye alsınlar seni deyince fırladım hastaneye şükür nstye bağlandıktan 5 dk sonra kıpırdamaya başladı zaten kalp atışlarını duydum içime su serpildi herşey geliyo insanın aklına allah korusun dedim kordon falan mı dolandı neyseki atlattık şimdi eski haline döndü...

Biraz daha daha dursun ya. Ena zından bir ön gün daha. Gelinimiz köyden dönsün en azından. oksa ne yaparım, hastaneye yatarsam kızlarıma bakacak kimse yok. Hadi ben idare ederim hastanede ki sezeryan olunca o da çooook zor ama çocukları iki gün kime bırakırım diye kara kara düşünüyorum...Çok şükür şunlık ağrı durdu. Gece daha çok artıyor.Yarın doktoru arayıp kanamayı sorarım artık. Zaten ben sancıyı bekleyip öyle ameliyat olmaya kararlıydım. Aksi taktirde sancısız kesip aldıklarında bebek doğduğunu çok geç anlıyor. Uykusu bile cenin pozisyonunda oluyor ve çok geç emebiliyor...İşin özeti bekliyoruz bakalım. İkindiye kadar ağrı vardı sonra kesildi. Yalancı sinyallerden biri sanırım. Ama nişan gelmişse bir haftayı geçmez sanırım....

Roseis, canım benim de gündüzleri yemek yedikten sonra ya da sallanan sandalyeye oturduğum zaman kıpraşıyor. Yoksa akşama kadar birkaç dönme hareketinden başka birşe yok. Sıkıştılar iyice. Bir de dikkat et, yatarken ya da geceleri daha çok kıpraşır. Benimki sabaha kadar kıpır kıpır, gündüz uykuda. Ve hep karnımın bir tarafında. Sizinki nasıl acaba. Benim karnım kesinlikle yuvarlak değil yamuk :))) Akşam karnımda sipsivri küpküçük bir tümsek vardı. Resmen iki parmağımla hafif sıktım :)) Hoşuma gidiyor ona dokunmak :)) yerim onun dizini topuğunu :)) İnşallah yarın güzel haberlerle dönersin.

Bambu, Gökçe ismi de güzel bir isim bence. Fikrini değiştirecekmişsin gibi bir his var içimde ama hayırlı olsun kızçenin ismi :))

Didemcim, sorma yaa, çok heyecanlı bir bekleyiş.. On iki yıl sonra yeniden bebek beklemek hem stresli hem acayip heyecanlı. Sizleri düşünemiyorum bile :))) hayırlısı olsun hepimiz için.

aynur abla ve didoşum nasılsınız sizden başka kimse uğramıyo bu aralar galiba.. ben galiba prensesimin ismine karar verdim gibi gökçe olacak sanırım.. babası da çok sevdi bu ismi şimdi başka ne desem gökçe güzel diyo.. zaten oğluma hamileyken bi de kızım olursa gökçe koycam adını derdim sözüm tutayım diyorum sağlıkla gelsinler inşaallah.. siizin doğumlar yaklaştı allah kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasp etsin inşaallahhhhhhhhhh

gökçe isimi güzel ben beğeniyorum seninde madem önceden de aklındaydı koyabilirsin bu ismi. :34::34:
ah şu doğum bi olsada hem oğluma hem de kocama kavuşsamm:16::16::emir_bebek::emir_bebek:

hu huuuu kimse yok muuuu?:24::24:

sudecim canım benim sanırsam senin kız geliyo ya hayırlısıyla kanamanı druna söyle mutlaka korkunun ecele faydası yok öyle yada böyle doğacak zaten bu saatten sonra küvez olayı olmaz ciğer gelişimi için 2 doz iğneyi vuruyolar küveze gerek kalmıyo korkma,benimde dr kontrolum vardı gittim öğlen 2 gibiydi drun kotası dolmuş dediler muayenem yarına kaldı birde bugun benimm sıpa hiç hareket etmedi ne yediysem ne yaptıysam olmadı,akşam üstü drumu aradım dedim geldim ama yanınıza gelemedim vs..akşam gel nstye alsınlar seni deyince fırladım hastaneye şükür nstye bağlandıktan 5 dk sonra kıpırdamaya başladı zaten kalp atışlarını duydum içime su serpildi herşey geliyo insanın aklına allah korusun dedim kordon falan mı dolandı neyseki atlattık şimdi eski haline döndü...

geçmiş olsun canımm korkmuşsundur sende bayağı ama neyseki bir sıkıntı yokmuş.. artık yarın da ultrasonda görürsün için rahat eder . bazen yaramazlık yapıyo kuzucuklar artık canları uyumak mı istiyo bazen de uyumak bilmiyorlarr öyle böyle zaman geçiyo bakın taaa kaçıncı haftalara geldikk mercimeklerimiz kocaman sıpa oldular çok şükür..

canım benim öncelikle kızçen hayırlı olsun. benim izinli raporlu olduğum dönemlere geldi haberin tebrik edemedim.
gökçe ismi çok güzel, ismiyle uzun yaşasın prensesin:16:

Herkese merhaba.

:52::52::52::52::52::52: anammm abla yapma daha doğurma. azcık daha beklesin senin kız:53:
o kadar dinlenmeden sonra bi zor geldi işe başlamak anlatamam ablacım. bi de iş yerinde kimse yok. hepten can sıkıntısı. herkes ya izinli ya görevde ya da hasta raporlu. grip salgını devam ediyo burda:50:
senin doğum yaklaştı ablacım artık yalancı sancı falan oluyodur belki. ama kan işini sor mutlaka dr. a. nişan olayını sadece bir arkadaşımda duymuştum ben. o da onun gelmesinden tam 1 hafta sonra normal doğurmuştu. hakkında hayırlısı olsun ablacım, sağ sağlim bebeğini al kucağına:34:
evine kavuşmuşsun canım ne güzell çok yorma kendini dikkat et prensese:34::emir_bebek:

selam fitoşummm herkes arada bir uğruyor anlaşılan ama fuli yok ortalarda :44::44::44:

hoşgeldin tubişimm inşallah alerjin de geçer en kısa zamanda karnındaki paşayla ilaç kullanmak zorunda kalmazsın inşallah. Çok yorma iş güç kendini iki canlısın unutma:34:

Selam kızlarr ben de arada bir uğruyorum malum evdeki gibi yalnız olmadığım için internete girme ihtiyacı pek duymuyorum. Hastane çantam tam anlamıyla hazır artık (evdeyken de hazırlamıştım ama bir sürü eksiğim varmış meğersem:1::1:) . Bir tek beşiğimiz kurulacak kaldı onu da yakında kurarız gelip gidip severim artık :) Prşembe günü de tekrar kontrolümüz var acaba doktor çatı muayenesi yapar mı ki hazırlıklı mı gitsem napsam bilemedim:44::44::44::44:
teşekkür ederim didoşum. iyyim allaha şükür dün gittim Dr.a burun kanallarım felan açılmış. artık rahat da nefes alabiliyorum.

geçmiş olsun canımcım
senin sedeflerde durum ne kuzum artış yada azalış oldu mu
teşekkür ederim fatmam.
canım hamilelik bana sedef konusunda yaradı. azaldılar. bazı yerlerde hiç kalmadı nerdeyse. ama son 15 gündür nöbet ve hastalık yüzündan çok bunaldım sıkıntılı günler yaşadım ya bi kaç yerimde hemen pörtledi. ama genel olarak daha iyyim allaha şükür.

Bugün gittik doktorumuza benim paşa çok fazla şişko değil haftasi ile j uyumlu dedi doktor teyzemiz 1645 gram olmuş boyu 42 cm 30+5 günlüguz bugün 2 eylülde calisabilir raporunu verecek doktorumuz herhengi bir risk gözükmüyor dedi erken doğumla ilgili kafası biraz büyük geldi bana hep böyle mi sizinde kizlar

maşşalllahhh oğluşuna canım:nazar::nazar::nazar: ayyy sizde geri sayımlar başladı di mi. ha çalışabilir ha doğum izni raporu derken, bi bakmışız bebişler tek tek dökülüyor topike.
benimkinin kafası deil ama göbüşü büyük. iri göbekli bi bebek olucak dedi Dr.umuz. ben tabi oğluma diyom oğlum çok kıpraşma bak zayıflarsın diye. oğlum sözümü dinlemiyor ama göbek yapmış içerde, şimdiden türk kası var minik erkeğimin :9::9::9::9:

Yerler o küçük türk kasını tubişşş :52::52::52: Aynur abla tamam doktora gitmekten bıktın da esas şimdi en küçük farklılıkta gitmen lazım bence sen yinede bir görüş doktorunla :34: Didoş kız gerçekten isimsiz kaldı benim bu sıpa ya yinede bulamazsak bir isim ben asude koyalım diycem son anda, en çok o içime sindi :31::31::31::31:

Günaydın teyzoşlar.....
Biz anca uyanabildik,herkes uykusuzluktan yakınıyo ekim annelerinde bende bi sorun yok cok şükür sadece gece cok sık wc kalkıyorum o kadar o da taaaa hamileliliıin en başından beri olduğundan alıştım artık...oğluşum geceleri uyuyo şimdilik yaramazlık yapmıyo annesine...yatış pozisyonunu druma sordum,cok cok önemli değil,nasıl rahat edersen öyle yatabilirsin ama sırt üstü yatarken baş dönmesi falan olabilrhemen soluna dönersin,sağa yatma konusunda da bişeyler anlattı,bi damar mı ne varmış,o kadınlarda kemiksi biyapının iÇindeymiŞ ve o yüzden o ezilmeyi engellermiş bu durum erkeklerde yokmuş,sağına da yatabilirsin sorun yok ama en rahat olacağın pozisyon muhtemelen soluna yattığın pozisyondur kendini şartlama fazla,sol daha iyi ama diger turlu yatsanda bısey olmaz dedi kısaca.....offff ne cok konustum...

Dün babişimiz bezimizi alıp gelmiş eve... Bu arada be konusunda ben molfix aldım hemen reklamımızı yapayım,önce kipaya gittim bebek uyku tulumu indirimdeydi onu aldım sonra bezlere bakim dedim,44lü molfix yenidoğan paketi 18.90tl, prima yenidoğan 26tl
sonra gittim kocişin yanına tabi a101e orda bi baktım.. Molfix aynısı 13,75ti, prima 21,75 tl...
Ve bildiğim kadarıyla sürekli öyle fiyatı.. Bilginiz olsun kızlar...

günaydın teyzoşlar.....
Biz anca uyanabildik,herkes uykusuzluktan yakınıyo ekim annelerinde bende bi sorun yok cok şükür sadece gece cok sık wc kalkıyorum o kadar o da taaaa hamileliliıin en başından beri olduğundan alıştım artık...oğluşum geceleri uyuyo şimdilik yaramazlık yapmıyo annesine...yatış pozisyonunu druma sordum,cok cok önemli değil,nasıl rahat edersen öyle yatabilirsin ama sırt üstü yatarken baş dönmesi falan olabilrhemen soluna dönersin,sağa yatma konusunda da bişeyler anlattı,bi damar mı ne varmış,o kadınlarda kemiksi biyapının içindeymiş ve o yüzden o ezilmeyi engellermiş bu durum erkeklerde yokmuş,sağına da yatabilirsin sorun yok ama en rahat olacağın pozisyon muhtemelen soluna yattığın pozisyondur kendini şartlama fazla,sol daha iyi ama diger turlu yatsanda bısey olmaz dedi kısaca.....offff ne cok konustum...

Dün babişimiz bezimizi alıp gelmiş eve... Bu arada be konusunda ben molfix aldım hemen reklamımızı yapayım,önce kipaya gittim bebek uyku tulumu indirimdeydi onu aldım sonra bezlere bakim dedim,44lü molfix yenidoğan paketi 18.90tl, prima yenidoğan 26tl
sonra gittim kocişin yanına tabi a101e orda bi baktım.. Molfix aynısı 13,75ti, prima 21,75 tl...

canım benim doktorumda sağa yatma demedi ama sırt üstü yatış için yastığını kalınlaştır dedi mümkünse yatma dedi o durumda bebeğe baskı mı ne oluyomuş galiba , bende molfix alcam e-bebekte 15 liraydı 50 li yenidoğan yanlış hatırlamıyorsam , ama başka şeylerde alacağım için programın başlamasını bekliyom :34:

canım benim doktorumda sağa yatma demedi ama sırt üstü yatış için yastığını kalınlaştır dedi mümkünse yatma dedi o durumda bebeğe baskı mı ne oluyomuş galiba , bende molfix alcam e-bebekte 15 liraydı 50 li yenidoğan yanlış hatırlamıyorsam , ama başka şeylerde alacağım için programın başlamasını bekliyom :34:

o mantıklı zaten canm sırt üstü ilaki baskı oluyo ama ben tv izlerken arada yatıyorum valla...

Başka şeylerde alacaksan iyimiş cnm fiyatı,bez bittiğinde elinizin altında alabileceğiniz bi fikir olsun,a101 harca harca bitmez:D
bende molfixle başlıcam,neye alışırsa öyle gider diyolar... Islak mendil konusunda da prima pampers indirimdeydi onu aldım ama ilk zamanlar makyaj temizleme pamuklarından alıp suyla onunla temizlicem... Sonra ıslak mendie gecerim kısmetse...

o mantıklı zaten canm sırt üstü ilaki baskı oluyo ama ben tv izlerken arada yatıyorum valla...

Başka şeylerde alacaksan iyimiş cnm fiyatı,bez bittiğinde elinizin altında alabileceğiniz bi fikir olsun,a101 harca harca bitmez:d
bende molfixle başlıcam,neye alışırsa öyle gider diyolar... ıslak mendil konusunda da prima pampers indirimdeydi onu aldım ama ilk zamanlar makyaj temizleme pamuklarından alıp suyla onunla temizlicem... Sonra ıslak mendie gecerim kısmetse...

ben molfiks in kötü olduğunu düşünmüyorum kalite olarak o yüzden daha fazlasını primaya dökülmek istemiyom , ıslak mendil almadım ben en azından ilk ay pamuk ılık su yapcam dediğin gibi birde meğer bebelerinde pamuğu ayrıymış görmedim henüz ama bakcam ona nası bir farklılığı var :9::9::9:

Yerler o küçük türk kasını tubişşş :52::52::52: Aynur abla tamam doktora gitmekten bıktın da esas şimdi en küçük farklılıkta gitmen lazım bence sen yinede bir görüş doktorunla :34: Didoş kız gerçekten isimsiz kaldı benim bu sıpa ya yinede bulamazsak bir isim ben asude koyalım diycem son anda, en çok o içime sindi :31::31::31::31:

teşekkürler teyzesiiii..
anamm kız isim bulamadınız mı daha :52: bizim oğlanın ismi net gibi. artık babası SEYMEN'im diye seviyo. ben de öle sevince mest oluyo :1:

teşekkürler teyzesiiii..
Anamm kız isim bulamadınız mı daha :52: Bizim oğlanın ismi net gibi. Artık babası seymen'im diye seviyo. Ben de öle sevince mest oluyo :1:

yok bulamadık canım ya , ama dediğim gibi ben asude diycem en sonunda gibi geliyo bakalım 2 ay içinde içimize sinen bişey çıkmazsa ...

canım benim öncelikle kızçen hayırlı olsun. benim izinli raporlu olduğum dönemlere geldi haberin tebrik edemedim.
gökçe ismi çok güzel, ismiyle uzun yaşasın prensesin:16:

:52::52::52::52::52::52: anammm abla yapma daha doğurma. azcık daha beklesin senin kız:53:
o kadar dinlenmeden sonra bi zor geldi işe başlamak anlatamam ablacım. bi de iş yerinde kimse yok. hepten can sıkıntısı. herkes ya izinli ya görevde ya da hasta raporlu. grip salgını devam ediyo burda:50:
senin doğum yaklaştı ablacım artık yalancı sancı falan oluyodur belki. ama kan işini sor mutlaka dr. a. nişan olayını sadece bir arkadaşımda duymuştum ben. o da onun gelmesinden tam 1 hafta sonra normal doğurmuştu. hakkında hayırlısı olsun ablacım, sağ sağlim bebeğini al kucağına:34:

teşekkür ederim didoşum. iyyim allaha şükür dün gittim Dr.a burun kanallarım felan açılmış. artık rahat da nefes alabiliyorum.

teşekkür ederim fatmam.
canım hamilelik bana sedef konusunda yaradı. azaldılar. bazı yerlerde hiç kalmadı nerdeyse. ama son 15 gündür nöbet ve hastalık yüzündan çok bunaldım sıkıntılı günler yaşadım ya bi kaç yerimde hemen pörtledi. ama genel olarak daha iyyim allaha şükür.

maşşalllahhh oğluşuna canım:nazar::nazar::nazar: ayyy sizde geri sayımlar başladı di mi. ha çalışabilir ha doğum izni raporu derken, bi bakmışız bebişler tek tek dökülüyor topike.
benimkinin kafası deil ama göbüşü büyük. iri göbekli bi bebek olucak dedi Dr.umuz. ben tabi oğluma diyom oğlum çok kıpraşma bak zayıflarsın diye. oğlum sözümü dinlemiyor ama göbek yapmış içerde, şimdiden türk kası var minik erkeğimin :9::9::9::9:

göbüşünü sevsinler oğluşununn:nazar::nazar::nazar::nazar:
sevindim cnaım demekki vücud kendini korumaya aldı sedefe karşıı sevindim ilerlememesineee

Günaydın teyzoşlar.....
Biz anca uyanabildik,herkes uykusuzluktan yakınıyo ekim annelerinde bende bi sorun yok cok şükür sadece gece cok sık wc kalkıyorum o kadar o da taaaa hamileliliıin en başından beri olduğundan alıştım artık...oğluşum geceleri uyuyo şimdilik yaramazlık yapmıyo annesine...yatış pozisyonunu druma sordum,cok cok önemli değil,nasıl rahat edersen öyle yatabilirsin ama sırt üstü yatarken baş dönmesi falan olabilrhemen soluna dönersin,sağa yatma konusunda da bişeyler anlattı,bi damar mı ne varmış,o kadınlarda kemiksi biyapının iÇindeymiŞ ve o yüzden o ezilmeyi engellermiş bu durum erkeklerde yokmuş,sağına da yatabilirsin sorun yok ama en rahat olacağın pozisyon muhtemelen soluna yattığın pozisyondur kendini şartlama fazla,sol daha iyi ama diger turlu yatsanda bısey olmaz dedi kısaca.....offff ne cok konustum...

yeni doğan bezini çok almayın hatunlar bebişler irileşince kullanılmıyor bazıları paketi yarım bırakmış haberiniz olaa

Back