Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhaba canlarım. İyisinizdir inşallah.

Fulyadan haberi olan var mı?

Tuğbacım, senin karnın aşağıda olur şimdi canım. Yavaş yavaş yukarı çıkacak son haftalarda tekrar kasıklarına inecek. Erken doğum karına bakarak anlaşılmaz. Diyelimki öyle bu hamile kadına söylenir mi? İnsanlar anlayışsız...Akşam kardeşim bebeğin çok küçük doğacak nasıl bakacaksın dedi, uyuyana kadar aklımdna çıkmadı o sözler. Yani üçüncüyü douracak kart ana bile söyleneni abartır kafasında, kaldı ki yeni annecikler...Takma kafana. Doktoruna sorarsın için rahat eder.

Ben daha bez almadım. Geçen çıktığımda alacaktım üşendim. Hasta bezi de almam lazım. Hala küvetim yok. Bu gidişle gerçekten leğen alacağım. dalinin bebek yağı ve şampuanını aldım. Öyle işte...Battaniye bitti canım sıkılıyor. Hemen bir hırka başlayacağım...

Aynur ablaa hasta bezi hastanede bağlıyolarmış ya sonrası içinde lazım olur mu ben bilemedim açıkçası. Kız doğacak yakında al bezini yoksa cicilerine yapar.:1::1::1:

selamm kızlarr nasılsınızz benim canım sıkıldı yapacak bişey bulamadım evde temizlik de bitti.. ya yeni geldiğimden midir nedir yapacak yemek bulamıyorum yaa deli olcam kaç gündğr geçiştiriyoruz doğru düzgün sebze de bulunmuyo burda hele tatil dönüşü hep pörsümüşleri var her yerde.. bugün oğlumun tuvalet eğitimine yeniden başladım kendi evimde daaha rahat ilgilenirim diye inşaallah sonuç alırım bu sefer o da rahat eder ben de

selam canım hoşgeldinn çorba yap canım yoğurtlu filann yanına salata karpuz kavun ohhh daha ne olsun :)) tuvalet eğitiminde de kolaylık diliyorum inşallah hemen öğrenir...

Aynur ablaa hasta bezi hastanede bağlıyolarmış ya sonrası içinde lazım olur mu ben bilemedim açıkçası. Kız doğacak yakında al bezini yoksa cicilerine yapar.:1::1::1:

selam canım hoşgeldinn çorba yap canım yoğurtlu filann yanına salata karpuz kavun ohhh daha ne olsun :)) tuvalet eğitiminde de kolaylık diliyorum inşallah hemen öğrenir...

canım bizim burdaki hastaneler bağlamıyo çantanda kendin götürüyosun hasta bezini. doğum yapacağın hastaneye bi sor istersen. sora sen cicilerine yaparsın :1::1:

canım bizim burdaki hastaneler bağlamıyo çantanda kendin götürüyosun hasta bezini. doğum yapacağın hastaneye bi sor istersen. sora sen cicilerine yaparsın :1::1:

gittiğim hastanede bi arkdaşım staj yapmıştı ona sordum bağlanıyo dedi ama sağlam olsun yine sorarım ilk fırsatta :34: pedimi götürüyorum da hasta bezi olarak almadım ayrıca..

benim mesaim bitti kızlar ben eve gidiyom. öpüyom hepiciğinizi.:16::16::16:
selamm kızlarr nasılsınızz benim canım sıkıldı yapacak bişey bulamadım evde temizlik de bitti.. ya yeni geldiğimden midir nedir yapacak yemek bulamıyorum yaa deli olcam kaç gündğr geçiştiriyoruz doğru düzgün sebze de bulunmuyo burda hele tatil dönüşü hep pörsümüşleri var her yerde.. bugün oğlumun tuvalet eğitimine yeniden başladım kendi evimde daaha rahat ilgilenirim diye inşaallah sonuç alırım bu sefer o da rahat eder ben de

ben eşimi cuma günü pazara sürükledim, bol bol sebze meyve aldım. enerjim ve iştahım da yerinde yapsam her gün yemek yapıcam öle yani. bi de raporluyken tv karşısında hep yemek programları seyrettim, ne işime gerekse, onlardan bulaştı herhal hep yemek yapasım var :1::1::1:
ben bugün etli dolma ve tarhana çorbası yapıcam.
tuvalet eğitiminde de allah yardımcın olsun. ufak ufak bize de tüyoları yaz canım. nasılsa kısmetse ilerde lazım olucak bu işte bize:34:

benim mesaim bitti kızlar ben eve gidiyom. öpüyom hepiciğinizi.:16::16::16:

ben eşimi cuma günü pazara sürükledim, bol bol sebze meyve aldım. enerjim ve iştahım da yerinde yapsam her gün yemek yapıcam öle yani. bi de raporluyken tv karşısında hep yemek programları seyrettim, ne işime gerekse, onlardan bulaştı herhal hep yemek yapasım var :1::1::1:
ben bugün etli dolma ve tarhana çorbası yapıcam.
tuvalet eğitiminde de allah yardımcın olsun. ufak ufak bize de tüyoları yaz canım. nasılsa kısmetse ilerde lazım olucak bu işte bize:34:

teşekkür ederim kızlar çok sabı istyo bu iş yaa sürekli altına yaptı sadece 2 yada 3 kez tuvalete yaptırabildim.. ilk günler ttabi zor olcaka ama sonrası iyi olur inşaallah saat başı tuvaletteyiz tuvaletten çıkıyoruz anne çiş yaptım diyo allah yardımcım olsun bakalımm

Heheeh tubişe çok güldüm sonra sen cicilerine yaparsın dedi ya :)) Alemsiniz kızlar. Didoşum, ben iki doğumda da hasta bezini kendim aldım. Yine her ihtimale karşı alacağım. Gerçi bir tane ancak kullanıyorsun bilemedin iki. Normal doğumlarda büyük boy çocuk bezini tavsiye ediyorum. Hadta bezi kalkıp tuvalete gidemeyeceğin için takılıyo.Sonda da oluyor. Ama büyük tuvalet için bez. Ay inşallah beze yapmak zorunda kalmayız da :))))Ben ikisinde de bezi kendim çıkarıp tuvalete gitmiştim. İnşallah yine öyle güçlü olurum. Annemi tuvalete sokmamıştım bile. Bi elimde serum bi elimle pijamaı çekmek pahasına annemi içeri sonmadım. Lavmanı bile kendim yapmıştım ebeye yaptırmamıştım :))))

günaydın annişler ve kuzuları :3::3::3:
ay valla abla ya bugün burda daha önce doğum yapmışlara da sordum. aynı senin dediğin gibi dediler bana da.
işte insanlar böle. hamilelere söylenmemesi gereken 10 söz diye başlık açmış bi gazete geçen okudum az bile yazmışsınız dedim. kaç 10 söz cümle çıkar.
fuliyi hepimiz merak ettik ama yok :50:

doğurmadım ama bende aynı şeyi demiştim neyse :63::63:

:60::60::60:

Canım ofisin bilgisayarlarında ağ bağlantısı sorunu var bir tek benim bilgisayar acık herkeste benim bilgisayarda iş yapıyo bugün çözülcekmiş inşallah cepten siteyede giremedim bilgisayar sorunu çözülür çözülmez yanınızdayım bende siZi çok mrk ediyorum

Fuli den haber var kızlar

tünaydın kızlar, nasılsınız.
ben inanılmaz yoğunum. ay sonu bi de yarın da resmi tatil, her şey sıkıştı :50:
fatmam benim faceden gönderdiğim mesajı da yeni görmüş fuli, bana da cvp yazmış. hatun iyiymiş asayiş berkemal :9:
kızzz iremikommm tribini yirim senin ben :35:

Heheeh tubişe çok güldüm sonra sen cicilerine yaparsın dedi ya :)) Alemsiniz kızlar. Didoşum, ben iki doğumda da hasta bezini kendim aldım. Yine her ihtimale karşı alacağım. Gerçi bir tane ancak kullanıyorsun bilemedin iki. Normal doğumlarda büyük boy çocuk bezini tavsiye ediyorum. Hadta bezi kalkıp tuvalete gidemeyeceğin için takılıyo.Sonda da oluyor. Ama büyük tuvalet için bez. Ay inşallah beze yapmak zorunda kalmayız da :))))Ben ikisinde de bezi kendim çıkarıp tuvalete gitmiştim. İnşallah yine öyle güçlü olurum. Annemi tuvalete sokmamıştım bile. Bi elimde serum bi elimle pijamaı çekmek pahasına annemi içeri sonmadım. Lavmanı bile kendim yapmıştım ebeye yaptırmamıştım :))))

Nasılsın aynur ablaa?? artık doğumdan sonra göreceğim kendim gidebilecek miyim gidemeyecek miyim zaten yanına kimseyi almıyolarmış mecbur iş başa düşecek :31: LAvman konusunda da korkum var inşallah canım acımaz :31::31:

tünaydın kızlar, nasılsınız.
ben inanılmaz yoğunum. ay sonu bi de yarın da resmi tatil, her şey sıkıştı :50:
fatmam benim faceden gönderdiğim mesajı da yeni görmüş fuli, bana da cvp yazmış. hatun iyiymiş asayiş berkemal :9:
kızzz iremikommm tribini yirim senin ben :35:

herkesin derdi ayrı bende dört gözle tatil bekler oldum , sanki zaman geçmiyo :31::31::31:

fuliden haber almışsınız ne güzel en kısa zamanda aramıza bekliyoruz onu :)

ben bugün hastaneye gittim kızlar bu sefer daha iyiydi daha memnun kaldım hem hastanenin düzenini de öğrenmiş oldum iyi oldu.
emzirme ile ilgili eğitim de verdiler o da iyi denk geldi :32::32:
doktorum da kontrolünü yaptı daha iyimserdi ve iyi bir doktor olduğunu öğrendim orada çalışan birinden doktorun çok iyi sakın değiştirme diyor. bebeğin boyunu kilosunu yine söylemedi ama tam bir hafta önde gidiyor. suyu da düzelmiş ona sevindim. çatı muayenesi yapmıyorlarmış doğuma gittiğimde bakıyolarmış o da iyi oldu iki kere ellenmiş olmasın:1::1: benden haberler böylee haftaya bir daha gideceğim

kızlarrr günaydın geldiğimden beri temizlik yap yap yap bitmedi diyodumki bugün bitti galiba halılarımı falan yerleştirdim artık.. şimdi oğluşumun çişiyle uğraşıyorum mmaşşallah bugün düne göre biraz daha iyi inşaallah böyle devam eder...ayın 6 sında doktora gidiyorum.. bişey sorcaktım bu doppler taraması oluyomuş organ taramasıymış galiba kaçıncı haftalarda giriliyodu hatırlayan var mııı

kızlar nasılsınız benim tatlı yiğenlerim nasıl ben ÖZGÜRLÜKKKK die bağırmak istiyorum yaklasık 1 haftadır koca ofiste tek bilgisayarla bütün herkes mikmikmikmik benim bilgisayarda sunu bi yapayım bunu bi işleyeyim şu projeye bi bakalım fenalık geldi şükür az önce herşey normale döndü attım kendimi yanınıza beni merak etmişsiniz sağolun canlarımmm iiyiyiz biz oğluşumla sabah randevumuz var bakalım ne kadar olmuşuz sizler nasılsınız ? ne var ne yok aynur ablam didoşum roseis doğurmadınız demi :9::9::9::9:

kızlar nasılsınız benim tatlı yiğenlerim nasıl ben ÖZGÜRLÜKKKK die bağırmak istiyorum yaklasık 1 haftadır koca ofiste tek bilgisayarla bütün herkes mikmikmikmik benim bilgisayarda sunu bi yapayım bunu bi işleyeyim şu projeye bi bakalım fenalık geldi şükür az önce herşey normale döndü attım kendimi yanınıza beni merak etmişsiniz sağolun canlarımmm iiyiyiz biz oğluşumla sabah randevumuz var bakalım ne kadar olmuşuz sizler nasılsınız ? ne var ne yok aynur ablam didoşum roseis doğurmadınız demi :9::9::9::9:

yoğum günler geçirmişsin canım hoşgeldinn.. daha doğum yapan yok bundan sonra yavaş yavaş başlar galiba.. ben batmana döndüm.. söylediğimde sen burda mıydın bilmiiyorum ama benim bebişim paşa değil bi prensesmiş :DDD bende haberler böyle iştee

Back