- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
- #32.641
Merhaba canlarım. İyisinizdir inşallah.
Fulyadan haberi olan var mı?
Tuğbacım, senin karnın aşağıda olur şimdi canım. Yavaş yavaş yukarı çıkacak son haftalarda tekrar kasıklarına inecek. Erken doğum karına bakarak anlaşılmaz. Diyelimki öyle bu hamile kadına söylenir mi? İnsanlar anlayışsız...Akşam kardeşim bebeğin çok küçük doğacak nasıl bakacaksın dedi, uyuyana kadar aklımdna çıkmadı o sözler. Yani üçüncüyü douracak kart ana bile söyleneni abartır kafasında, kaldı ki yeni annecikler...Takma kafana. Doktoruna sorarsın için rahat eder.
Ben daha bez almadım. Geçen çıktığımda alacaktım üşendim. Hasta bezi de almam lazım. Hala küvetim yok. Bu gidişle gerçekten leğen alacağım. dalinin bebek yağı ve şampuanını aldım. Öyle işte...Battaniye bitti canım sıkılıyor. Hemen bir hırka başlayacağım...
Aynur ablaa hasta bezi hastanede bağlıyolarmış ya sonrası içinde lazım olur mu ben bilemedim açıkçası. Kız doğacak yakında al bezini yoksa cicilerine yapar.
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
selamm kızlarr nasılsınızz benim canım sıkıldı yapacak bişey bulamadım evde temizlik de bitti.. ya yeni geldiğimden midir nedir yapacak yemek bulamıyorum yaa deli olcam kaç gündğr geçiştiriyoruz doğru düzgün sebze de bulunmuyo burda hele tatil dönüşü hep pörsümüşleri var her yerde.. bugün oğlumun tuvalet eğitimine yeniden başladım kendi evimde daaha rahat ilgilenirim diye inşaallah sonuç alırım bu sefer o da rahat eder ben de
selam canım hoşgeldinn çorba yap canım yoğurtlu filann yanına salata karpuz kavun ohhh daha ne olsun :)) tuvalet eğitiminde de kolaylık diliyorum inşallah hemen öğrenir...