- Konu Sahibi antidepresif
- #32.561
kızlar yaa sabah o kadar şey yazdım forum beni attı bi daha yazamadım
fatmişş doktora gidecektin canımm durum nedir yahya paşa ne yapıyor ne alemde?
aynur abla bakalım hangimiz önce doğuracağız o iki haftaya kadar da prensesimiz daha da büyür sen hiç merak etme
fitoşum senin oğluş da yaramazlıklara başlamaış maşallah...
tubiş sen nasıl oldun kuzumm iyileitin mi?
iremm senin kız isimsiz kaldı ne olacakk??
diarcımm yapılan hatanın da böylesiiiiiiiiben olsam o doktora gitmek istemem haklı olarak yani daha bilinçli dikkatli bir doktor bul kendine bence
![]()
Ay canım ya, sağlıkla doğsunlar da...Kızımızla oğlumuz aynı anda gelirmiş dünyaya :))) Benimki planlı olacak gerçi de. Bakarsın belli olmaz. Seninkinin gelişimi ileri. Biz iki hafta geriden geliyoruz. Sen taa bir ay önce 2400 dün. Biz anca geldik o kiloya :) Doktor sancıları neden önemsemiyor anlamadım gitti. Eylül annelerine bakıyorum azcık sancısı çıkanı hemen alttan muayene edip açılmaya bakıyorlar. Benimkiler düzensiz değil ondan mı acaba. Ağrı olunca devlet hastanesine gittim dedim. Hemen alttan baktılar dimi dedi. Demek ki bu işin rutini bu.
Diarcım, gözünaydın canım. Giden para olsun ama bebeğinin rızkını gözgöre göre çöpe attırdılar. Yazık günah. Ya çektiğin çile
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Fitoş maşallah bebeğine. Sonuna kadar hep sağlıcakla gidin inşallah canım.
Fatmikim uzun zamandır göbiş resmi görmüyorduk, maşallah kocaman olmuşsunuz. İnşallah bugünkü muayeneden güzel sonuçlar alırsınız.