kızlar selammm nerdesiniz nasılsınız??
bugün randevusu olanlar fitoşşş, aynur abla,, fatmaa ve benn
ben sabah erkenden gittim hastaneye sıramı aldım 8 buçukta başladı muayene.. içeri bir girdim doktor duvardan farksız bu ne yaa dedim odun gibiii bi de ilk geliyorum vs diyince hoşuna gitmedi sanırım. konuşma şekli çok sertti hiç sevmedim.. ultrasonla baktı ama ben göremedim yavrumuu fotoğraf filan da yok tabii
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
fl ve şu baş çevresi değeri neydi onu söyledii.. boyunu kilosunu vs söylemedi.. suyun az dedi bol su iç sol yanına yat dedi bunu duyunca üzüldüm ve endişelendim de bir şey olur diye.. sonra nst ye yolladı orası da kalabalıktıı herkesin karnı burnunda herkesin elinde çikolata bebek oynasın diyee hem komik hem de acayip bir ortam vardı kendi hastanemi aramadım değil..
nst sonucuna baktı doktor bi sıkıntı yok dedi tekrar hatırlattı bol su içeceksin haftaya geleceksin dedi. ben dedim randevu alamadım 3 gün 10 gün sonra gelsem olmaz mı yok haftaya kesin gel dedi.. hastanenin düzenini pek anlamadım ama içi temiz aletler filan güzel yeni o yönden beğendim.. inşallah diğer gidişlerimde de bir sıkıntı çıkmaz son dakka doktor değiştirmek istemiyorumçünkü sıkıntı çıkartıyolar sen bizim hastamız değilsin vs diye..
Benden haberler böyle kızlarr şimdi bir elimde şişe evde dolaşır oldum yavrum susuz kalmasın.. ha bir de kaç haftalıksın diye sordu ölçümlerde haftası ileri çıktı bebek uzun boylu olacak dedi (kanıtlandı artık) öylee yaniii...