• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar selammm nerdesiniz nasılsınız??
bugün randevusu olanlar fitoşşş, aynur abla,, fatmaa ve benn:72:

ben sabah erkenden gittim hastaneye sıramı aldım 8 buçukta başladı muayene.. içeri bir girdim doktor duvardan farksız bu ne yaa dedim odun gibiii bi de ilk geliyorum vs diyince hoşuna gitmedi sanırım. konuşma şekli çok sertti hiç sevmedim.. ultrasonla baktı ama ben göremedim yavrumuu fotoğraf filan da yok tabii:50::50::50::50:

fl ve şu baş çevresi değeri neydi onu söyledii.. boyunu kilosunu vs söylemedi.. suyun az dedi bol su iç sol yanına yat dedi bunu duyunca üzüldüm ve endişelendim de bir şey olur diye.. sonra nst ye yolladı orası da kalabalıktıı herkesin karnı burnunda herkesin elinde çikolata bebek oynasın diyee hem komik hem de acayip bir ortam vardı kendi hastanemi aramadım değil..

nst sonucuna baktı doktor bi sıkıntı yok dedi tekrar hatırlattı bol su içeceksin haftaya geleceksin dedi. ben dedim randevu alamadım 3 gün 10 gün sonra gelsem olmaz mı yok haftaya kesin gel dedi.. hastanenin düzenini pek anlamadım ama içi temiz aletler filan güzel yeni o yönden beğendim.. inşallah diğer gidişlerimde de bir sıkıntı çıkmaz son dakka doktor değiştirmek istemiyorumçünkü sıkıntı çıkartıyolar sen bizim hastamız değilsin vs diye..

Benden haberler böyle kızlarr şimdi bir elimde şişe evde dolaşır oldum yavrum susuz kalmasın.. ha bir de kaç haftalıksın diye sordu ölçümlerde haftası ileri çıktı bebek uzun boylu olacak dedi (kanıtlandı artık) öylee yaniii...

merhaba topikdaşlarıım:3::3::3:nasılsnz bakalım:6::6:
benim artık nefes alacak bir yerim kalmadı sanırım oğlumda saolsn daha da yukarı itiriyor kendini kalbimin biraz alt tarafında kafası bariz belli:30::30::30::30:
alt taraftada ayaklar uslu durur mu tepikliyip duruyo:9::9::9:umarım bir ara bas asagı döner:27::27::27::27:
bugün yesil mercimek pişiriyorum bitkisel protein almakta lazım:1::1::1:bizde durumlar böyleeee:55::54:

kasım annelerinde biri dün doğum yapmış 27+5 günlük müş daha :18::18::18: daha bir kiloymuş minik şuan küvezdeymiş rabbim sağlıkla kucaklarına aldırsın inşallah ................................

ayyy inanmıyorum Allahım bu cuma saatinin hürmetine hepimizin evlatları vaktinde gelsin inşallaah kimseyi evladıyla imtihan etmesin ..amiin..:16::16:

ben sabah erkenden gittim hastaneye sıramı aldım 8 buçukta başladı muayene.. içeri bir girdim doktor duvardan farksız bu ne yaa dedim odun gibiii bi de ilk geliyorum vs diyince hoşuna gitmedi sanırım. konuşma şekli çok sertti hiç sevmedim.. ultrasonla baktı ama ben göremedim yavrumuu fotoğraf filan da yok tabii:50::50::50::50:

fl ve şu baş çevresi değeri neydi onu söyledii.. boyunu kilosunu vs söylemedi.. suyun az dedi bol su iç sol yanına yat dedi bunu duyunca üzüldüm ve endişelendim de bir şey olur diye.. sonra nst ye yolladı orası da kalabalıktıı herkesin karnı burnunda herkesin elinde çikolata bebek oynasın diyee hem komik hem de acayip bir ortam vardı kendi hastanemi aramadım değil..

nst sonucuna baktı doktor bi sıkıntı yok dedi tekrar hatırlattı bol su içeceksin haftaya geleceksin dedi. ben dedim randevu alamadım 3 gün 10 gün sonra gelsem olmaz mı yok haftaya kesin gel dedi.. hastanenin düzenini pek anlamadım ama içi temiz aletler filan güzel yeni o yönden beğendim.. inşallah diğer gidişlerimde de bir sıkıntı çıkmaz son dakka doktor değiştirmek istemiyorumçünkü sıkıntı çıkartıyolar sen bizim hastamız değilsin vs diye..

Benden haberler böyle kızlarr şimdi bir elimde şişe evde dolaşır oldum yavrum susuz kalmasın.. ha bir de kaç haftalıksın diye sordu ölçümlerde haftası ileri çıktı bebek uzun boylu olacak dedi (kanıtlandı artık) öylee yaniii...

didoşum üzülme sağlıkla doğacak bebişin merak etme benim randevum yarın size haberleri yazarım çok özledim oğlumu biz hala ayda bir gidiyorz randevuya bakalm 2 haftaya düşürecek mi bu gittimde

merhaba topikdaşlarıım:3::3::3:nasılsnz bakalım:6::6:
benim artık nefes alacak bir yerim kalmadı sanırım oğlumda saolsn daha da yukarı itiriyor kendini kalbimin biraz alt tarafında kafası bariz belli:30::30::30::30:
alt taraftada ayaklar uslu durur mu tepikliyip duruyo:9::9::9:umarım bir ara bas asagı döner:27::27::27::27:
bugün yesil mercimek pişiriyorum bitkisel protein almakta lazım:1::1::1:bizde durumlar böyleeee:55::54:

ya senin göbüş dar yada oğlan büyük anticim benim oğlan o kadar sıkıştırmıyor daha beni yani sıkıştırıyorda o kadar aşırı bişey yok henüzz

bizim kontrolümüze daha 15 gün var sanırım ondan sonrakılerde 15 günde günde 1 cagırck :49: didoşum devlettekı doktorlar herzamanki gibi..inan cogu aynı güleryüzlüsüne pek denk gelmezsn:31: neyse hayırlısıyla senin dogumunu yaptırsnda gerisi mühim degil..ayrıca masallah paşana uzun olck demek ki:55:

Son düzenleme:
Selam bayanlarr nasılsınızz topik biraz sakinleşmiş sanki yine herkesler nerelere kaybolduki?? Ben şimdi kızıma isim aramaya başladım .. Bulduklarım şunlar gökçe, meriç, eylül, çağla.. Hangisi güzel sizce fikirlerinizi bekliyorum başka tekliflere de açığızz.. ööpüyorum sizi ve koca göbüşlerinizdekileriii

selam bayanlarr nasılsınızz topik biraz sakinleşmiş sanki yine herkesler nerelere kaybolduki?? Ben şimdi kızıma isim aramaya başladım .. Bulduklarım şunlar gökçe, meriç, eylül, çağla.. Hangisi güzel sizce fikirlerinizi bekliyorum başka tekliflere de açığızz.. ööpüyorum sizi ve koca göbüşlerinizdekileriii

kızına isim bulamamış biri olarak hemen yorum yapayım bence eylül dışında diğerleri güzel ama onu beğenmedim sevmiyorum ay isimleri koymayı zaten ...............

Kızlar ben geldim doktordan :) Didoş haklı çıktın, bebiş 2340 gr 47 cm olmuş. 33+6 dayız. Maşallah on günde 340 gr almış. Ama doktora kalırsa birazcık almış :) Yüzünü yine göremedik. Daha da göremezmişiz. Nasipse doğumda artık. Nst de sancılarım öncekine göre daha fazla çıktı ama doktor erken doğum tehlikesi felan demedi. Magnezyumu günde iki yap sancılar kesilsin dedi. On gün sonraki randevuda kesin doğum tarihimiz belli olacak. 19 eylülden erken de olabilir dedi. Yani iki haftaya doğum yapabilirim :))

Benden bu kadar. Öpüyoruz sizi uzun ince kızımla :))

Selam bayanlarr nasılsınızz topik biraz sakinleşmiş sanki yine herkesler nerelere kaybolduki?? Ben şimdi kızıma isim aramaya başladım .. Bulduklarım şunlar gökçe, meriç, eylül, çağla.. Hangisi güzel sizce fikirlerinizi bekliyorum başka tekliflere de açığızz.. ööpüyorum sizi ve koca göbüşlerinizdekileriii

Canım ben oldum olası Eylül ismini çok sevmişimdir. Ama eşim hiç sevmez. O yüzden koyamadık. Benim oum Eylül'den yana :)

Bu arada ben on gün önce 93,4 tüm, bugün 92 çıktım. Böyle bir hamile bir daha ne duyar ne görürsünüz kızlar :)))))

Son düzenleme:

Canım huysuz gibi görünse de tecrübelidir mutlaka. Genelde aaksiler tecrübeli oluyor. Keşke kilosunu da söyleseydi. fl kaçtı ki. Yedi ile çarpınca boyunu buluyorsun zaten. Hem uzun hem dommbikk bir oğluş geliyor desene....Allah nazarlardan saklasın. Suyun azlığıyla su içmenin bir alakası yok diyor bazı doktorlar. Bazıları da bol su iç diyor hangisine inanacağımızı şaşırdık. Ama canım senin artık yavaştan doluyor süren.Bence 38 den sonra çok da beklemezsin. Hayırlısıyla tabi.

kasım annelerinde biri dün doğum yapmış 27+5 günlük müş daha :18::18::18: daha bir kiloymuş minik şuan küvezdeymiş rabbim sağlıkla kucaklarına aldırsın inşallah ................................

Ayy Allah yardımcıları olsun inşallah. Tez zamanda kavuştursun Rabbim bebeğine. İnşallah iyidirler.

kızlar içim öyle rahatladı kii..Boşuna sıkıntı yapmışım doktor hatası yüzünden. BAkın anlatayım: Dörtlü test pozitif çıktı diye içim kan ağladı biliyorsunuz ya... araya bayram girdi bayramdan hemen sonra Amniyosentezden vazgeçip bin küsür lira para ile şu testi yaptırmıştım (daha sonuçları gelmedi) Dün ayrıntılı ultrason yapan meşur bir prof var özelde ona gittik.Artık 20+lı günlerdeyiz diye.. Prof ayrıntılı baktı down sendromu bulgularına rastlamadı her şey normal dedi çok şükürrr Sonra tekrar odaya geçtik doörtlü tarama testinin kağıdına bir baktı bu yanlş yapılmış dedi:53:

yanlışlık şu SAT tarihine göre 16 hafta 0 gün
ultason sonuçlarına göre 18 hafta 5 gün görünüyr. arada 2 hafta+ 5 gün fark var Ve altında kullanılan hafta ultrasonda hesaplanan görünüyor. (Eğer o zaman 18 haftalık olsaydı şimdi 22+ bilmem kaç olacaktım.) Beni dörtlüye gönderen doktor yanlış ölçmüş işte..Yani Bebeğim 2 hafta+5 gün büyük gösterilerek dörtlü tarama yapılmış!!! :41:tabiiki risk çok yüksek çkktı

. Allah razı olsun o prof.tan. ne kendi doktorum fark etti ne de devlet hastanesindeki prof fark etti. Bize dedi ki bana gelseydiniz üzülmezdiniz paranızda cebinizde kalırdı Ama bayram tatilinde diye gidemedik işte

Ama çook şükür paramız da gitse çok üzüntü çeksek de bebeğimiz çok sağlıklı görünüyor. Ama şimdi bu bariz hatayı elindeki kağıtta fark edemeyen kendi doktoruma güvenebilecek miyim??Eşim de diyor artk ona gidesim gelmiyor diye

yaa hanımlar doktorun yanlış ölçmümü bana o günlerimi zehir etti işte

Son düzenleme:
Selam kızlar....
Biz dün doktora gittik,doğum izni raporumuzu aldık... Oğlumuza baktık,cok şükür hersey yolundaymıs,ultrason esnasında doktora bi kafa attı paşam:) nst cekildi cok şükür sancı falan cıkmadı....artık kontrollerimiz 2 haftada bir olacak,hoş biz zaten her fırsatta gidiyoduk ya neyse:) oğlum baş aşağı dönmüş,doğum pozisyonunu almış dedi dr. Bundan sonra dönmez pek dedi...yani doğum da normal görünüyo....

ya valla ben kimseye denk gelemiyorum son günlerde geçmişe şöyle bir baktım da maşallah bebişlerinize de sizede,bende ptesi gitcem bakalım benim minnakın son durumu ne? bu arada benim doğumda 25 eylül gibi görünüyo dr öyle söyledi bakalım son hafta belli olur net tarih dedi,allah kurtarsın hepicimizi birden ..

kızlar yaa sabah o kadar şey yazdım forum beni attı bi daha yazamadım:47::47::47:

fatmişş doktora gidecektin canımm durum nedir yahya paşa ne yapıyor ne alemde?

aynur abla bakalım hangimiz önce doğuracağız o iki haftaya kadar da prensesimiz daha da büyür sen hiç merak etme:34::34:

fitoşum senin oğluş da yaramazlıklara başlamaış maşallah...

tubiş sen nasıl oldun kuzumm iyileitin mi?
iremm senin kız isimsiz kaldı ne olacakk??

diarcımm yapılan hatanın da böylesiiiiiiii:47: ben olsam o doktora gitmek istemem haklı olarak yani daha bilinçli dikkatli bir doktor bul kendine bence :34:

kızlar yaa sabah o kadar şey yazdım forum beni attı bi daha yazamadım:47::47::47:

fatmişş doktora gidecektin canımm durum nedir yahya paşa ne yapıyor ne alemde?

aynur abla bakalım hangimiz önce doğuracağız o iki haftaya kadar da prensesimiz daha da büyür sen hiç merak etme:34::34:

fitoşum senin oğluş da yaramazlıklara başlamaış maşallah...

tubiş sen nasıl oldun kuzumm iyileitin mi?
iremm senin kız isimsiz kaldı ne olacakk??

diarcımm yapılan hatanın da böylesiiiiiiii:47: ben olsam o doktora gitmek istemem haklı olarak yani daha bilinçli dikkatli bir doktor bul kendine bence :34:

canm içimden bi his ilk sen doğurcan diyo,aynuır abla sezeryan olcak gerçi ama yinede hislerim seni gösteriyo,sağ salim doğsunlar da hayırlısıyla....benim paşa hep yaramazlık yaptı biliyosun canı sağolsun,doğunca bakalım neler yapcak..sen neler yapıyosun bakalım hasan umut nasıl?hareketleri kısıtlandı mı?yeri iyicene daraldı ya....?

Back