Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ABBLAMMM MAŞŞALLAH ZEYNEP NARİNİMİZE TOPARLADI KENDİNİ KÜÇÜK PRENSESİMİZ EEE AZ KALDI ARTIK DOĞUMA BEN BU HEYECANLA NE YAPICAM BİLMİYORUM ACAYİP HEYECANLANIYORUM YAAAAAAA

DİDOŞUM HOŞGELDİNNN SORUN ÇIKMAMASINA SEVİNDİM BEBEĞİM ŞİŞLİK DERKEN SADECE AYAKTAMI OLUYO SENİN BENİM AYAKLARIM ŞİŞİYO 2 GÜNDÜR DOKTORUMA DA HAFTAYA GİDİCEM O ZAMAN SORAR SORUŞTURURUM DİE BEKLİYORUM

Hoşbuldukk canımm.. Benim ayak, bacak ve ellerimde var şişlikler..ilk önceleri sadece ayaktaydı sonradan ellerim de şişti ama yüzümde yok. Eğer yüzünde şişiyorsa önemlidir. Bir de tansiyonunu takip etmen gerekiyor. Eğer tansiyonun yüksek çıkarsa sıkıntı vardır (Allah korusun). idrarda protein e baktırdı o da biraz yüksek çıktı öyle canım. Sende doktoruna söyle gerekirse bi idrar tahlili ister.

evet artık kurtuluyom nöbet işinden, artık çok yoruyodu. dün nöbet çıkışı da dinlenemediğim için bugün turşu gibiyim.
canikom sen de c.tesileri çalışmıyomuşsun artık. sankim geçen sefer sayfalarda öle bi şey okumuştum. senin için çok güzel olmuş. artık kendine oğluşuna daha çok vakit ayırırsin

Günaydın annişkolaaarrrrrrrrrr
gggggggggggggüüüüüüüüüüüüüünnnnnayyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnn

canımcım günaydın teşekkür ederim. benim tel bozuldu ya foto çekemiyom. telim garantiden gelsin arka arkaya yüklüycem resimleri söz.
son haftalarda senin oğlan azcık yorcak galiba annesini. ama değerlerinde sıkıntı olmaması güzel. yalnız kan ilaçlarını düzenli kullan canım bak doğumun yaklaşıyo, kana cana ihtiyacın olucak. ihmal etme.

kızlar benim de özellikle oğluşum çok hareket ettiğinde alt karın bölgemde gerilme ve adet ağrısına benzer hafif bi ağrı oluyo. bu dönemlerde siz de yaşadınız mı bunu. yorgunluktan mı acaba. yarın Dr.a sorayım bakimm.

benim şişmelerim de ellerimde başladı. son 15 gündür sabah kalktığımda evlilik yüzüğüm parmağıma oturmuş oluyo. ama işe gelip çalışmaya başlayınca düzeliyor. ayaklarımda nöbet sabahları şişiyo. çok uzun süre ayakta durduğum için herhalde.

oyy oyy oyyy tosunn olacak sizin oğlanlarrr

canm bnm duruma göre değişiyor sanırım kimiside alaturka diyor ...Haziran da doğum yapan arkadşım var diyo kaç tane kilot yırrtım anlatamam hayırlısı bakalım ...

Göğsünden süt gelen var mı kızlar?

Aynur abla ben eşimin memleketindeydim bayram öncesi 20 haftalıktık ozaman en çok orada fark ettim ki tişörtlerim ıslanıyodu hatta kahvaltı ederken birden ıslaklık hissettim anlamadım ya dedim bune ıslaklık diye bizim küçük yiğende yenge meyve suyu damlamıştır dedi özellikle beyaz tişörtte kuruduktan sonra turuncuya yakın bir reng alıyordu endişelendim gelince netten baktım olabiliyomuş ama bilmiyorum...Ve o sıralar sabahları yoğun burun kanamasıda yaşamıştım :44:

didem cnm seni takmin edebiliyorum ya Allah yardımcın olsun ...teşk.ler cnm

h.buldum ablacım haklısın eskiden konfor mu varmış bende ev harici açıkcası klozet kullanamıyorum köyde de klozetti nerdeyse altıma ediyodum bide o arada tuvaleti temizliyodum . Çok manyağım ya ama napim şimdi şirkette alaturka ya kafama takıldı ...Dün afedersin biraz fazla oturma zorunda kaldım yavrum kasıklarıma dürttü resmen çok korktum zarar görüyodur diye :18: Ablacım benim birtek karnım çıktı Allah'a şükürler olsun kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum süslenmeye başladım yeniden her işimide kendim yapıyorum eski halim gibiyim hatta ulaş kızıyo diyo ne kadar hor davranıyosun kendine diyo :44: yapmamalımıyım ki ?

anladım cnm bende ikisinde de idare ediyorum şimdilik ama daha 5,5 ayda nazlanmaya başladım hayırlısı artık

didoşum yeğenim öyle tatlıki ama annesine sormadan buraya fotosunu koyamam
dün eltimi görünce şok oldum bütün gece sancı cekmiş ve doğurmuş olmasına rağmen çok dinçti sesi kendi çok iyiydi dedim normal doğum mucizesi ne olur kızlar tıbbi zorunluluk olmadığı sürece sakın sezeryana yatmayın normal doğurun eltim sancılar çok kötüydü diyor ama bence çok dirayetli çıktı. son zamanlarda artık ıkıncak gücü kalmamış ebeler bastırmış öyle doğmuş tam detylı anlatamadı bende sormadım ama en kısa zamanda başbaşa kalınca anlatır eltim bana 6 dikişi varmış emzirmeye başladı işte en kısa zamanda iyilecek eminimm

fulimmm darısı başımıza yaa dün kızçe anasını emerken zor tuttum göz yaşlarımı ne güzel bir duygu eltimde diyor hiç bişeye benzemiyo hiç bir duyguya

günaydın kızlar.. ya ben çok gerginim yaa kaynana kayınpeder yanında kalmaktan nefret ediyorum 10 gün sonra gitcem ama o kadar bunaldımki.. hele çocuk olunca daha zor bizim oğlan aldı başını gidiyo şımarıklıkta o da geriyo beni.. şimdiden bi dahaki senenin stresi sardı tatilin uzun olmasına sevinemiyorum sırf bu yüzden yaaa annemin yanında olmak varken burda olmak çok sinir bozucu ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok gerildimmmmmmm.. eşimle ayrı takılalım desem onu da kabul etmez benimki

tubişimm telefonun gelir gelmez bekliyorum resimlerii o tombik oğluşunu ve tabiki senin göbüşüü :))
canım haftalar arttıkça geçmişi unutuveriyoruz heemen ama normaldir sanırım çünkü hepimiz ağrı çeke çeke büyüttük sıpaları . yine de sorarsın doktoruna

uyurken hareketsiz kaldığımız için kan dolaşımı azalıyor ya ondan ellerin şişmesi normal canım dediğin gibi gün içerisinde azalıyr. Mümkün olan her fırsatta yan gel yat osman moduna geçmeliyiz artık

FAtmişim tabiki annesine sor izin verirse öyle görelim bizde minik yavrucağı Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede daha da toparlanır.

canım benim nasılki sen kendi anne babanı görmek istiyorsan eşinde kendi anne babasını görmek istiyordur ve onlarla vakit geçirmek istiyordur. Şimdi senin eşin sana deseki sizinkilere gitmeyelim hep bizimkilerde geçirelim tatilii ne düşünürsün?? olmaz dimi o yüzden o senin için katlanıyorsa sende onun için katlanacaksın. Olaylara iyi yönünden bak hep gerginlik çıksın şeklinde değil de olumsuzlukları görmeden hayatına devam et inan daha mutlu olacaksın.

canım orası öyle de insan her zaman olumlu düşünemiyo malesef bugün fazla negatifim zaten ben .. neyse ben oğlumu yıkamaya gidiyorum öptüm sizi

ha ha bilirim o gerginlikleri ama ne yaparsan kendine yaparsın canım. benimki gibi olsa ne yapcan. benim annemlerle kayınvalidemler aynı şehirdeler. yanlarına gittik mi en çok kayınvalidem onlarda kalalım ister. oğlan tarafılar ya. hep tatil planlarını kendilerine göre yaparlar. ya bu çocukların da bi planı olur, gelinin ailesinin de bi planı olur demek yok hiç. ben en son çareyi eşimi ailesinin yanında bırakıp tek bizimkilerin yanında kalmakta buldum. baktım 10 günlüğüne gidiyosak kendi ailemde sadece 2 gün kalabiliyorum. yok artık ben gider diyorum eşime, Allahtan eşim anlayışlı

kız senin eşin o konuda iyi anlayışlıymış benimki beni yalnız bırakmaz da :)) aynen senin hesap benim ailemin yanında 2-3 gün ancak kalabiliyoruz tatilin geri kalanı onun ailesinin yanında geçiyor malesef benim aram iyi çok şükür kayınvalidemlerle ama köy yeri ne işi bitiyo ne dedikodusu sıkılıyorum bir de iki kaynanalı sayılırım ben :)))))

benimki de salmazdı canım da. tatili ikiye bölüp yürü bizimkilere diyince "e sen git ben arkadan gelirim" demeye başladı benim aram ne çok iyi ne çok kötü kayınvalidemlerle. ama bunalıyom. çok kısıtlıyolar bizi. arkadaşlarla buluşcaz bi akşam diyelim ki "daha geleli ne kadar oldu, özlemimiz bitmedi, ne diye gidiyosunuz arkadaşlarınıza" falan diye karışınca, ben kaçıyom artık.

iki kaynanalı derken, kayınvalidenin de kayınvalidesi mi var yanlarında, yoksa cici anne mi var :26:

ellerimde ve yüzümde yok şimdilik ayaklarda ve bilekte başladı aslında normalde işte ne bilim ya icat arıyorum snaırım kendime tansiynumuda ölçüyorum ama tabi bilekten dijitalle ne kadar doğru gider bilmiyorum hep normal çıkıyo haftaya cuma gidince diyimde ne gerekiyosa ister zaten dr

evet bebeğim c.tesilerim yok en azından dinlenip evimle ve oğlumun eksikleri ile ilgilenebiliyorum
yawrum benim sıpa şuan kasıklarımda maç yapıyo sanki bi sağa vururyo bi sola altan fırlıycak die korkuyorum sıpammm yani demem oki bendede oluyo kasık ağrısı snaırım yükleniyo sıpalar sen yarın sor ama doktoruna için rahat etsin hatta banada bilgi ver

fulimmm darısı başımıza yaa dün kızçe anasını emerken zor tuttum göz yaşlarımı ne güzel bir duygu eltimde diyor hiç bişeye benzemiyo hiç bir duyguya

oyyyyyyyyyyyy kurban olsunlar onu verene kız nasıl güzel bir duygudur Allahım sen dileyen isteyen bekleyen herkese nasip et yarabbim bizlerede sağlıklı dopumlar nasip etttt (aminnnnnnnnnnnn)

Çok şükür canım, kilo artışı iyi dedi doktor. dOĞUMDA 3 kilo üzeri ancak olur dedi. Organ gelişimi tamam olsun da.
Senin idrarda protein çıkması önemli canım. Kendi doktoruna söyledin mi bunu. Benim idrarda eser miktar yazıyordu, olmasa daha iyiydi demişti ebem. doktor önemli bulmamış olacak ki yorum yapmamıştı o konuda. Bana yine tahlil falan vermedi. Oysa dudaklarım burnum gözlerim balon gibi. Ellerde ayaklara baktı şiş yok dedi. Yanlış anlama sakın dior doktor, seni seviyorum, iki haftada bir görmekten de memnunum ama çok üzün sürdü sanki diyor :)))) Demek biz sıkılmakta ne kadar haklıyız :)))

Şu geç döllenme işi olmasaydı iki hafta sonra doğuruyordum yaa :)) Ne olurdu zamanında tutunsaydı güzel sıpam:)) Neyse sonraki randevuyu bekelrken geçip gider nasılsa.

Tuğbacım maşallah oğluna. Bu oğlanlar felaket yahu, gümbür gümbür geliyorlar :))) Rapor alacak olmana da sevindim canım.

İnsanın önündekiler doğurmaya başlayınca sıranın kendine geldiğini düşünerek heyecanı artıyor tabi canım benim:)))) Aha senin de ne kaldı şurda. Oluydu vardı yoktu derken tee kaçıncı hafta oldu maşallah...Dün çantama son eksiklerimi de ekledim, besmelele kapattım. Hayırlısıyla mutlulukla hastaneye gitmek ve bebişlerimizle eve dönmek nasip olsun inşallah.

ablamm sorma bi heyecan basıyo bi panik bide bazen geçmiyo hissine kapılıyorum dediğin gibi tuttuydu tutmadıydı ekşındı derken nerelere geldik Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh

seb bütün işini bitirdin bende dün eksik listemi bitirdim bişicik kalmamış bi benim lohusa pijamam bide Erenin banyo bakım malzemeleri kalmış onlarıda tamamlayalım başlıycam bende yıkayıp yerleştirmeye sona bırakırsam yapamam gibi geliyo hazır hazır beklesin herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…