- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.341
Geldim kızlar. Minikim yine yüzünü göstermediVe 2000 gr 44 cm boyunda. 33 haftalık. Doktor herşey yolunda dedi. 10 gün sonraya randevu verdi. Nst ye girdim ilk kez. Sancı çıkmadı. Doktor dedi ki senin hamileliğin bana bile çoook uzun geldi :)))) Sanki bir yıldır gebeymişsin gibi hissediyorum dedi :)))) Dedim al benden de o kadar :)) Bir de pazarlık yaptım, 3000 gr olur olmaz alın dedim :))) Bu gidişle öyle olacak dedi. Doğum iznini sat'a göre verdiği için önümüzdeki 4 hafta içinde doğum gerçekleşmeliymiş :))) Yani 37 ultrason tarihine göre 37 biter bitmez doğum olacak hayırlısıyla. Benden bu kadar kızlar. Öpüyorum sizi.
Kızlar bende sağlık ocağına gittim geldim. DÜn akşam yine ağrılarım oldu eşim diyo acile gidelim diye bende yok dedim kasık ağrısı bu sancı değil bişey yapmazlar geri gönderirler dedim. Ebeyle konuştum o da dedi bu durumu doktoruna söyle. Kan ve idrar tahlili yaptı. Şişliklerin çok fazla dedi (ki bu yine azalmış hali) idrarda protein çıktı ama çok fazla değil dedi ilaç kullanmayı gerektirmez dedi su içimini artır dedi.. Kan değerimi de öğleden sonra öğreneceğim ilaçları kullanmıyorum inşallah çok düşmemiştir. Bu aradaa 3 haftadır aynı kilomdayım çok mutlu oldumm
ABBLAMMM MAŞŞALLAH ZEYNEP NARİNİMİZE TOPARLADI KENDİNİ KÜÇÜK PRENSESİMİZEEE AZ KALDI ARTIK DOĞUMA BEN BU HEYECANLA NE YAPICAM BİLMİYORUM ACAYİP HEYECANLANIYORUM YAAAAAAA
DİDOŞUM HOŞGELDİNNN SORUN ÇIKMAMASINA SEVİNDİM BEBEĞİM ŞİŞLİK DERKEN SADECE AYAKTAMI OLUYO SENİN BENİM AYAKLARIM ŞİŞİYO 2 GÜNDÜR DOKTORUMA DA HAFTAYA GİDİCEM O ZAMAN SORAR SORUŞTURURUM DİE BEKLİYORUM
evet artık kurtuluyom nöbet işinden, artık çok yoruyodu. dün nöbet çıkışı da dinlenemediğim için bugün turşu gibiyim.GÜNAYDIN FATMİKİMMM MAVİŞİMMMMMMMMM MAŞŞALLAHHH KIZÇENİZEEEEEEE 41,5 KEREEEEE DARISI BASIMIZA İNŞALLAHHHH
KIZ BEN YERİM O KÜÇÜK ADAMI MAŞŞALLAHHH SÜPANALLAH AYRICA SON NÖBETİN OLMASINA KENDİM KADAR SEVİNDİM İNAN
GÜNAYDIN GÜLÜCÜKÜMMMMM HABER BEKLİYORUZ TOSUN ALP KAÇ KG OLMUŞŞŞŞ
gggggggggggggüüüüüüüüüüüüüünnnnnayyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnGünaydın annişkolaaarrrrrrrrrr
Ablacım bak o kadar korkuyordun ama senin kızın kilosu da gayet iyi bence bak benim oğlana tosun diyoruz ama arasında 300 gr var sadece senin kız da az değil hani :)) Senin doktor bile bi alemmiş ha yeter doğur artık demeye getirmiş4 hafta sonra doğacak kızın inşallah(en geç) hadi bakalım Allah hayırlısıyla kurtarsın ablacım.
fatmişşşş yaa sizin yeğen nasıl annesi nasıl zor olmuş mu? doğum hikayesini merak ediyorum :)
günaydın tubişimm biz iyiyiz sen nasılsın ne güzel bir tombiş oğluş daha :) bizim topiğin gerçekten maşallahı var göbüştekileri iyi besliyoruz :) Foto yok mu foto bizde görelim şu oğlanı :)
Günaydon fitoşumm senden de güzel haberler bekliyoruz yaa ne güzel herkes doktora gidiyo bize de kaldı 3 gün :)
Kızlar bende sağlık ocağına gittim geldim. DÜn akşam yine ağrılarım oldu eşim diyo acile gidelim diye bende yok dedim kasık ağrısı bu sancı değil bişey yapmazlar geri gönderirler dedim. Ebeyle konuştum o da dedi bu durumu doktoruna söyle. Kan ve idrar tahlili yaptı. Şişliklerin çok fazla dedi (ki bu yine azalmış hali) idrarda protein çıktı ama çok fazla değil dedi ilaç kullanmayı gerektirmez dedi su içimini artır dedi.. Kan değerimi de öğleden sonra öğreneceğim ilaçları kullanmıyorum inşallah çok düşmemiştir. Bu aradaa 3 haftadır aynı kilomdayım çok mutlu oldumm
Hoşbuldukk canımm.. Benim ayak, bacak ve ellerimde var şişlikler..ilk önceleri sadece ayaktaydı sonradan ellerim de şişti ama yüzümde yok. Eğer yüzünde şişiyorsa önemlidir. Bir de tansiyonunu takip etmen gerekiyor. Eğer tansiyonun yüksek çıkarsa sıkıntı vardır (Allah korusun). idrarda protein e baktırdı o da biraz yüksek çıktı öyle canım. Sende doktoruna söyle gerekirse bi idrar tahlili ister.
günaydın kızlar nasılsınızzz..
göbekli iri oğluşumla geldik biz de.
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. çok güzel geçti. ultrasona geç aldıkları için öğlen oldu, benim karnım acıktı tabi. dr. bakarken gurul gurul sesler geliyi midemdenoğluşumda her zamanki gibi ben açım diye zıplayıp duruyodu içerde, uyanıktı. yumuk yumuk ellerini oynattı durdu. haftasından ilerde. kendi dr.um da demişti zaten. doğum tarihi 29 kasıma çekildi. çünkü ben şu an oğluşumun ölçümlerine göre 25+4 görünüyorum 700 gr kadar civarındaymış kilosu. ve babasının kopyası, burnu ağzı, ellerinin küt küt tombik oluşu.
çok keyifliydi. bu arada hiç ücret almadılar, biz temkinli gitmiştik ama iyi oldu almadıkları
ben deniz bugün yine nöbetçiyim. allahıma şükür son nöbetimyarın da Dr.a gidip nöbetten düşme raporunu alıcam
yerim onu yerrr sevgi yumağı olucak Zeynep Narinimizzzzay abla haklısın valla nerden nereye birde peşpeşe dizildik ya kısmete peşpeşe doğurucaz Allahın izniyle sonrada hep birlikte büyütücez bebişleri canım eğer çömeliyosan zor çünkü ben evdede iştede oturmalı kullanıyorum ama bayram dönüşü gemide çok sıkıştım dayanamadım wc ye gittim (normalde dısarıda gitmem) oturmalıya girmedim çömmeliye girdim ama işkence çektim afedersin ayakta şettim desem yeridir eziliyomudur bebiş bilemem ama ben çömelemedim o kadar diyim
Göğsünden süt gelen var mı kızlar?
Canım ben şahsen aylardır normal tuvalet kullanamıyorum aynen senin dediğin gibi bebek eziliyormuş gibi oluyor zaten elin bir tarafına yetişmiyo bi de kalktıktan sonra karnıma ağrı giriyo vs. Klozet kullanıyorum.
Hoşgeldin canım, büyütmüşsün bebeni :))
Hiç korkma, çömelmeyle bebeğe bişeycik olmaz. Eskiden klozet mi varmış :)) Millet ağaç arkalarına şey ediverirmiş canım...Karnını bir akvaryum olarak düşün. Sen ne şekil alırsan al, rahim kendini korumaya alır ve uygun şekle girer tatlım. Haftalar ilerledikçe çömelmek zor oluyor ama. Ben yine de klozeti tercih etmiyorum. Affedersiniz de onda tuvaletimin tamamını yapmışım gibi hissetmiyorum. Takma kafana böyle şeyleri. Yükseğe uzanmaya çalışma, dizlerini bükmeden eğilme kafi.
canım benim evde de iştede alaturka şimdilik sıkıntım yok ama bebeğin pozisyonundan sıkıntı yaşadığımda wc ye gitmekte sıkıntı ama sanmıyorum bebeğe zararı olacağını eskiden alafranga mı varmış, ayrıca normal doğumda tam oturma pozisyonunu yaptırıyolar bence faydası da olabilir öyle oturmanın ama sor yinede doktoruna .....süt gelme gibi değilde benim 4. ayda falan başladı azıcık akıntı olup sütyenimi kirletiyo, böyle ciddi bir damla falan yok ....
Ablacım bak o kadar korkuyordun ama senin kızın kilosu da gayet iyi bence bak benim oğlana tosun diyoruz ama arasında 300 gr var sadece senin kız da az değil hani :)) Senin doktor bile bi alemmiş ha yeter doğur artık demeye getirmiş4 hafta sonra doğacak kızın inşallah(en geç) hadi bakalım Allah hayırlısıyla kurtarsın ablacım.
fatmişşşş yaa sizin yeğen nasıl annesi nasıl zor olmuş mu? doğum hikayesini merak ediyorum :)
günaydın tubişimm biz iyiyiz sen nasılsın ne güzel bir tombiş oğluş daha :) bizim topiğin gerçekten maşallahı var göbüştekileri iyi besliyoruz :) Foto yok mu foto bizde görelim şu oğlanı :)
Günaydon fitoşumm senden de güzel haberler bekliyoruz yaa ne güzel herkes doktora gidiyo bize de kaldı 3 gün :)
GÜNAYDIN FATMİKİMMM MAVİŞİMMMMMMMMM MAŞŞALLAHHH KIZÇENİZEEEEEEE 41,5 KEREEEEE DARISI BASIMIZA İNŞALLAHHHH
KIZ BEN YERİM O KÜÇÜK ADAMI MAŞŞALLAHHH SÜPANALLAH AYRICA SON NÖBETİN OLMASINA KENDİM KADAR SEVİNDİM İNAN
GÜNAYDIN GÜLÜCÜKÜMMMMM HABER BEKLİYORUZ TOSUN ALP KAÇ KG OLMUŞŞŞŞ
evet artık kurtuluyom nöbet işinden, artık çok yoruyodu. dün nöbet çıkışı da dinlenemediğim için bugün turşu gibiyim.
canikom sen de c.tesileri çalışmıyomuşsun artık. sankim geçen sefer sayfalarda öle bi şey okumuştum. senin için çok güzel olmuş. artık kendine oğluşuna daha çok vakit ayırırsin
gggggggggggggüüüüüüüüüüüüüünnnnnayyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnn
canımcım günaydın teşekkür ederim. benim tel bozuldu ya foto çekemiyom. telim garantiden gelsin arka arkaya yüklüycem resimleri söz.
son haftalarda senin oğlan azcık yorcak galiba annesini. ama değerlerinde sıkıntı olmaması güzel. yalnız kan ilaçlarını düzenli kullan canımbak doğumun yaklaşıyo, kana cana ihtiyacın olucak. ihmal etme.
kızlar benim de özellikle oğluşum çok hareket ettiğinde alt karın bölgemde gerilme ve adet ağrısına benzer hafif bi ağrı oluyo. bu dönemlerde siz de yaşadınız mı bunu. yorgunluktan mı acaba. yarın Dr.a sorayım bakimm.
benim şişmelerim de ellerimde başladı. son 15 gündür sabah kalktığımda evlilik yüzüğüm parmağıma oturmuş oluyo. ama işe gelip çalışmaya başlayınca düzeliyor. ayaklarımda nöbet sabahları şişiyo. çok uzun süre ayakta durduğum için herhalde.
didoşum yeğenim öyle tatlıki ama annesine sormadan buraya fotosunu koyamam
dün eltimi görünce şok oldum bütün gece sancı cekmiş ve doğurmuş olmasına rağmen çok dinçti sesi kendi çok iyiydi dedim normal doğum mucizesi ne olur kızlar tıbbi zorunluluk olmadığı sürece sakın sezeryana yatmayın normal doğurun eltim sancılar çok kötüydü diyor ama bence çok dirayetli çıktı. son zamanlarda artık ıkıncak gücü kalmamış ebeler bastırmış öyle doğmuş tam detylı anlatamadı bende sormadım ama en kısa zamanda başbaşa kalınca anlatır eltim bana 6 dikişi varmış emzirmeye başladı işte en kısa zamanda iyilecek eminimm
günaydın kızlar.. ya ben çok gerginim yaa kaynana kayınpeder yanında kalmaktan nefret ediyorum 10 gün sonra gitcem ama o kadar bunaldımki.. hele çocuk olunca daha zor bizim oğlan aldı başını gidiyo şımarıklıkta o da geriyo beni.. şimdiden bi dahaki senenin stresi sardı tatilin uzun olmasına sevinemiyorum sırf bu yüzden yaaa annemin yanında olmak varken burda olmak çok sinir bozucu ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok gerildimmmmmmm.. eşimle ayrı takılalım desem onu da kabul etmez benimki
canım benim nasılki sen kendi anne babanı görmek istiyorsan eşinde kendi anne babasını görmek istiyordur ve onlarla vakit geçirmek istiyordur. Şimdi senin eşin sana deseki sizinkilere gitmeyelim hep bizimkilerde geçirelim tatilii ne düşünürsün?? olmaz dimi o yüzden o senin için katlanıyorsa sende onun için katlanacaksın. Olaylara iyi yönünden bak hep gerginlik çıksın şeklinde değil de olumsuzlukları görmeden hayatına devam et inan daha mutlu olacaksın.
günaydın kızlar.. ya ben çok gerginim yaa kaynana kayınpeder yanında kalmaktan nefret ediyorum 10 gün sonra gitcem ama o kadar bunaldımki.. hele çocuk olunca daha zor bizim oğlan aldı başını gidiyo şımarıklıkta o da geriyo beni.. şimdiden bi dahaki senenin stresi sardı tatilin uzun olmasına sevinemiyorum sırf bu yüzden yaaa annemin yanında olmak varken burda olmak çok sinir bozucu ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok gerildimmmmmmm.. eşimle ayrı takılalım desem onu da kabul etmez benimki
ha ha bilirim o gerginlikleri ama ne yaparsan kendine yaparsın canım. benimki gibi olsa ne yapcan. benim annemlerle kayınvalidemler aynı şehirdeler. yanlarına gittik mi en çok kayınvalidem onlarda kalalım ister. oğlan tarafılar ya. hep tatil planlarını kendilerine göre yaparlar. ya bu çocukların da bi planı olur, gelinin ailesinin de bi planı olur demek yok hiç. ben en son çareyi eşimi ailesinin yanında bırakıp tek bizimkilerin yanında kalmakta buldum. baktım 10 günlüğüne gidiyosak kendi ailemde sadece 2 gün kalabiliyorum. yok artık ben gider diyorum eşime, Allahtan eşim anlayışlı
kız senin eşin o konuda iyi anlayışlıymış benimki beni yalnız bırakmaz da :)) aynen senin hesap benim ailemin yanında 2-3 gün ancak kalabiliyoruz tatilin geri kalanı onun ailesinin yanında geçiyor malesefbenim aram iyi çok şükür kayınvalidemlerle ama köy yeri ne işi bitiyo ne dedikodusu sıkılıyorum bir de iki kaynanalı sayılırım ben :)))))
ellerimde ve yüzümde yok şimdilik ayaklarda ve bilekte başladı aslında normalde işte ne bilim ya icat arıyorum snaırım kendime tansiynumuda ölçüyorum ama tabi bilekten dijitalle ne kadar doğru gider bilmiyorum hep normal çıkıyo haftaya cuma gidince diyimde ne gerekiyosa ister zaten drHoşbuldukk canımm.. Benim ayak, bacak ve ellerimde var şişlikler..ilk önceleri sadece ayaktaydı sonradan ellerim de şişti ama yüzümde yok. Eğer yüzünde şişiyorsa önemlidir. Bir de tansiyonunu takip etmen gerekiyor. Eğer tansiyonun yüksek çıkarsa sıkıntı vardır (Allah korusun). idrarda protein e baktırdı o da biraz yüksek çıktı öyle canım. Sende doktoruna söyle gerekirse bi idrar tahlili ister.
evet artık kurtuluyom nöbet işinden, artık çok yoruyodu. dün nöbet çıkışı da dinlenemediğim için bugün turşu gibiyim.
canikom sen de c.tesileri çalışmıyomuşsun artık. sankim geçen sefer sayfalarda öle bi şey okumuştum. senin için çok güzel olmuş. artık kendine oğluşuna daha çok vakit ayırırsin
gggggggggggggüüüüüüüüüüüüüünnnnnayyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnn
canımcım günaydın teşekkür ederim. benim tel bozuldu ya foto çekemiyom. telim garantiden gelsin arka arkaya yüklüycem resimleri söz.
son haftalarda senin oğlan azcık yorcak galiba annesini. ama değerlerinde sıkıntı olmaması güzel. yalnız kan ilaçlarını düzenli kullan canımbak doğumun yaklaşıyo, kana cana ihtiyacın olucak. ihmal etme.
kızlar benim de özellikle oğluşum çok hareket ettiğinde alt karın bölgemde gerilme ve adet ağrısına benzer hafif bi ağrı oluyo. bu dönemlerde siz de yaşadınız mı bunu. yorgunluktan mı acaba. yarın Dr.a sorayım bakimm.
fulimmm darısı başımıza yaa dün kızçe anasını emerken zor tuttum göz yaşlarımı ne güzel bir duygu eltimde diyor hiç bişeye benzemiyo hiç bir duyguya
ABBLAMMM MAŞŞALLAH ZEYNEP NARİNİMİZE TOPARLADI KENDİNİ KÜÇÜK PRENSESİMİZEEE AZ KALDI ARTIK DOĞUMA BEN BU HEYECANLA NE YAPICAM BİLMİYORUM ACAYİP HEYECANLANIYORUM YAAAAAAA
DİDOŞUM HOŞGELDİNNN SORUN ÇIKMAMASINA SEVİNDİM BEBEĞİM ŞİŞLİK DERKEN SADECE AYAKTAMI OLUYO SENİN BENİM AYAKLARIM ŞİŞİYO 2 GÜNDÜR DOKTORUMA DA HAFTAYA GİDİCEM O ZAMAN SORAR SORUŞTURURUM DİE BEKLİYORUM
İnsanın önündekiler doğurmaya başlayınca sıranın kendine geldiğini düşünerek heyecanı artıyor tabi canım benim:)))) Aha senin de ne kaldı şurda. Oluydu vardı yoktu derken tee kaçıncı hafta oldu maşallah...Dün çantama son eksiklerimi de ekledim, besmelele kapattım. Hayırlısıyla mutlulukla hastaneye gitmek ve bebişlerimizle eve dönmek nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?