- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.281
sorma bendede üşengeçlik başladı muhtemelen senin gibi olurum birde çok yürüyünce belim ağrıyo bu bir ay içinde alırız parça parça bakalım dısarda işimiz kalmasın nolur nolmaz maşşallahh size kuzummm lina yı beğendim şahsen ecre sıcak gelmedi nedense duyarsam değişik isim söylerim tabi kuzucummm memnuniyetleee
garantisi o markayı satan her yerden oluyomuş kadının nosunu falanda verdiler, bilmiyorum ki valla bir gazla aldım inş. sıkıntı olmaz, fiyat çok uygun geldi burada öyle bişey alamazdım açıkçası kısmet olursa uzun süre kullanılır diyede düşündüm diğer bebişide çıkartır aradan, tabi gelirse bana 2 ay rahat yok bu gidişleİnşallah istediğin gibi gelir siparişin canım. Ben açıkçası yurt dışı alışverişlerinden çekiniyorum. Bir şeyy olsa kimi kime şikayet edeceğiz. Ama daha önce alanlar var diyorsun, bir şey olmaz bence. Çok da iyi bir fiyata almışsın.Ben yyeğenimin bebek arabasını aldım, ekstra masraf olmadı bana çok şükür :))
yürüyüş yapıyon mu fulim ya ben ramazanı bahane etmiştim ama tek başımada çıkamıyom dün iş çıkışı yürüdüm ama bakalım dün güneş yoktu oldu bugün güneş olursa kalır, akşam yemekten sonraya kalıncada ağırlaşıyom hepten hiç istemiyo canım , şiştikçede şişiyorum artık ayda 3 kilo alıyom galibasorma bendede üşengeçlik başladı muhtemelen senin gibi olurum birde çok yürüyünce belim ağrıyo bu bir ay içinde alırız parça parça bakalım dısarda işimiz kalmasın nolur nolmaz maşşallahh size kuzummm lina yı beğendim şahsen ecre sıcak gelmedi nedense duyarsam değişik isim söylerim tabi kuzucummm memnuniyetleee
ya benim evde o kadar çok iş var ki boya ile birlikte odaları değiştircem en son düşünceğim şey ütüler inan o kolay zaten avuç içi kadar kıyafetleri bir kere ütü bas yeterbi gayret onlarıda bitirelimde evde yıkayıp ütüleyip yerleştirme kalsın (ben bu gülen tepinen ikonları koyamıyorum yahu)
bana ilk 3 ay birde şimdi çok zor geçiyo sanki , o arada ki 3 ay nası geçti hiç bişey anlamadımİnşallah canım :) Valla ben üçüncü bebekte bu kadar heyecanlıysam sizleri düşünemiyoum :)) O kadar merak ediyorum ki yüzünü gözünü. Bi doğsun kucaktan hiç inmeyecek bizim kız. Ablalarından bana sıra bile gelmeyecek :)) İçindeyken geçmiyor zaman ama sizin haftalarınız bana acayip hızlı geçmiş gibi geliyor. Bütün o zamanları biz mi yaşadık yahu :))Topiğe ilk cevap yazan benim, belki de o yüzden herkesin seceresi ezberimde, film şridi gibi bütün konuştuklarımız :)))))
kızlar nabersinizzz?? forumdan düşmüşsünüz yinee ...
Aynur abla dediklerin rahatlattı beni biraz ebem yakın aslında ama orada nst var mı hiç bilmiyorum (olursa şaşırcam) yarın bi gideyim hem tahlil filan da yapaacaktı hepsi aradan çıksın. Doğum sancısı değildir zaten öyle olsa dediğin gib işiddetini artırır ama sık sık yoklamaya başladı inşallah rahat doğum yaparım. Bu arada senin randevunu inan kendiminkinden daha çok merak ediyorum kızımız ne yapmış kaç kilo olmuş merak içerisindeyim . Benim randevu cumartesiye kaldı ..
yürüyüş yapıyon mu fulim ya ben ramazanı bahane etmiştim ama tek başımada çıkamıyom dün iş çıkışı yürüdüm ama bakalım dün güneş yoktu oldu bugün güneş olursa kalır, akşam yemekten sonraya kalıncada ağırlaşıyom hepten hiç istemiyo canım , şiştikçede şişiyorum artık ayda 3 kilo alıyom galibaya benim evde o kadar çok iş var ki boya ile birlikte odaları değiştircem en son düşünceğim şey ütüler inan o kolay zaten avuç içi kadar kıyafetleri bir kere ütü bas yeter bu arada sizede söyleyim ben anne topiğinden biri dedi şu renk koruyucu mu nedir ondan alcam , makinede rahatça yıkıycam biraz önce benimde mesaj yarım çıktı niye oldu anlamadım ....bana ilk 3 ay birde şimdi çok zor geçiyo sanki , o arada ki 3 ay nası geçti hiç bişey anlamadım
ağırlaşma veya aşerme anlamında demedim abla şükür hala sıkıntım yok , zaman geçmiyo ağırdan gidiyo , birde iş yeri batmaya başladı bana bir izin zamanım gelseydi seve seve evde 5 haftamı uzun uzun geçiririmDet ordan, ben senin bir güne bir gün şikayet ettiğini duymadım be yaa maşallah sübhanallah :)) İçimizde en güzel sen geçirdin hamileliği, inşalah da öyle devam eder canım. Ama son haftalar gerçekten çile bülbülüm çile. Şanslısın son zamanların serin havalara denk gelecek. Hayyırlısıyla doğsunlar da
yerim onu yerrr sevgi yumağı olucak Zeynep Narinimizzzzay abla haklısın valla nerden nereye birde peşpeşe dizildik ya kısmete peşpeşe doğurucaz Allahın izniyle sonrada hep birlikte büyütücez bebişleriİnşallah canım :) Valla ben üçüncü bebekte bu kadar heyecanlıysam sizleri düşünemiyoum :)) O kadar merak ediyorum ki yüzünü gözünü. Bi doğsun kucaktan hiç inmeyecek bizim kız. Ablalarından bana sıra bile gelmeyecek :)) İçindeyken geçmiyor zaman ama sizin haftalarınız bana acayip hızlı geçmiş gibi geliyor. Bütün o zamanları biz mi yaşadık yahu :))Topiğe ilk cevap yazan benim, belki de o yüzden herkesin seceresi ezberimde, film şridi gibi bütün konuştuklarımız :)))))
canım eğer çömeliyosan zor çünkü ben evdede iştede oturmalı kullanıyorum ama bayram dönüşü gemide çok sıkıştım dayanamadım wc ye gittim (normalde dısarıda gitmem) oturmalıya girmedim çömmeliye girdim ama işkence çektim afedersin ayakta şettim desem yeridir eziliyomudur bebiş bilemem ama ben çömelemedim o kadar diyimTamam cnm Allah razı olsunBide kafama takılan bişi var haftaya ayrıntılıya gittiğim dr.a sorsam mı :44: Afedersiniz ben oturup tuvaletimi yaparken çok endişe duyuyorum bebiş ezilirmi zarar görür mü diye klozete de sadece evde girebilyorum sizin kiler kocaman oldu durum nedir ?
yerim onu yerrr sevgi yumağı olucak Zeynep Narinimizzzzay abla haklısın valla nerden nereye birde peşpeşe dizildik ya kısmete peşpeşe doğurucaz Allahın izniyle sonrada hep birlikte büyütücez bebişleri canım eğer çömeliyosan zor çünkü ben evdede iştede oturmalı kullanıyorum ama bayram dönüşü gemide çok sıkıştım dayanamadım wc ye gittim (normalde dısarıda gitmem) oturmalıya girmedim çömmeliye girdim ama işkence çektim afedersin ayakta şettim desem yeridir eziliyomudur bebiş bilemem ama ben çömelemedim o kadar diyim
Tamam cnm Allah razı olsunBide kafama takılan bişi var haftaya ayrıntılıya gittiğim dr.a sorsam mı :44: Afedersiniz ben oturup tuvaletimi yaparken çok endişe duyuyorum bebiş ezilirmi zarar görür mü diye klozete de sadece evde girebilyorum sizin kiler kocaman oldu durum nedir ?
Canım senin sağlık ocağı tahlil yapıyor en azından. Biz de o yok. Bi kalbini dinliyor. Nst bazılarında oluyor. Bizim sağlık ocağı çok büyük ama var mı yok mu bilmiyorum. Olsun yyine de eben seni iyice bilgilendirir. Aslında var ya doktor hikaye. Normal doğumda en önemli şey ebeler. Doktor bakıp gidiyor, tüm işi ebeler yapıyor. Ama malesef ebe seçme şansımız yok. O gün şansımıza kim çıkarsa :))) Allah hepimizi merhametli ebelerle karşılaştırsın. Benim şu anki eben doğum yaptırmıyor sağlık ocağında olduğu için. Ama eğer normal doğum şansım olsaydı mutlaka onu isterdim yanımda. Çok merhametli ve bilgili bir kadın.
Şimdiyatıp uyuyacağım biraz. Sonra pazara gidip iç çamaşırı alacağım büyük büyük :) Bir de terlik. Bebek ve hasta bezi ayrıca. Eşim sabah daha ne bekliyorsun diye tembihledi almam için. Ha bir de hala banyo takım taklavatım yok :) Koskoca ilçede bir bebek küveti bulamadım yahu. Bütün bunları halledikten sonra, saat beşte ZeynepNarin hanımefendiyi ziyarete gideceğiz. Eksik olma tatlım, biliyorum seni ben...İnşallah sen de cumartesi günü Hasan Umut canımı görür ağrılarını sızılarını unutursun hayırlısıyla. Tosun oldu o şimdi tosun verene kurban olduğum...
Göğsünden süt gelen var mı kızlar?
Tamam cnm Allah razı olsunBide kafama takılan bişi var haftaya ayrıntılıya gittiğim dr.a sorsam mı :44: Afedersiniz ben oturup tuvaletimi yaparken çok endişe duyuyorum bebiş ezilirmi zarar görür mü diye klozete de sadece evde girebilyorum sizin kiler kocaman oldu durum nedir ?
canım benim evde de iştede alaturka şimdilik sıkıntım yok ama bebeğin pozisyonundan sıkıntı yaşadığımda wc ye gitmekte sıkıntı ama sanmıyorum bebeğe zararı olacağını eskiden alafranga mı varmış, ayrıca normal doğumda tam oturma pozisyonunu yaptırıyolar bence faydası da olabilir öyle oturmanın ama sor yinede doktoruna .....Tamam cnm Allah razı olsunBide kafama takılan bişi var haftaya ayrıntılıya gittiğim dr.a sorsam mı :44: Afedersiniz ben oturup tuvaletimi yaparken çok endişe duyuyorum bebiş ezilirmi zarar görür mü diye klozete de sadece evde girebilyorum sizin kiler kocaman oldu durum nedir ?
süt gelme gibi değilde benim 4. ayda falan başladı azıcık akıntı olup sütyenimi kirletiyo, böyle ciddi bir damla falan yok ....Göğsünden süt gelen var mı kızlar?
benim geliyorr kuruyor bazen de çok akıyor çamaşırım sarı oluyor ordan anlıyorum aktığını.. Genelde göğsümün ucunda sarı bir şekilde kuruyup kalıyo sonra kendi düşüyo sonra bi daha akıyo kuruyoo
canım benim evde de iştede alaturka şimdilik sıkıntım yok ama bebeğin pozisyonundan sıkıntı yaşadığımda wc ye gitmekte sıkıntı ama sanmıyorum bebeğe zararı olacağını eskiden alafranga mı varmış, ayrıca normal doğumda tam oturma pozisyonunu yaptırıyolar bence faydası da olabilir öyle oturmanın ama sor yinede doktoruna .....süt gelme gibi değilde benim 4. ayda falan başladı azıcık akıntı olup sütyenimi kirletiyo, böyle ciddi bir damla falan yok ....
,yürüyüş yapıyon mu fulim ya ben ramazanı bahane etmiştim ama tek başımada çıkamıyom dün iş çıkışı yürüdüm ama bakalım dün güneş yoktu oldu bugün güneş olursa kalır, akşam yemekten sonraya kalıncada ağırlaşıyom hepten hiç istemiyo canım , şiştikçede şişiyorum artık ayda 3 kilo alıyom galibaya benim evde o kadar çok iş var ki boya ile birlikte odaları değiştircem en son düşünceğim şey ütüler inan o kolay zaten avuç içi kadar kıyafetleri bir kere ütü bas yeter bu arada sizede söyleyim ben anne topiğinden biri dedi şu renk koruyucu mu nedir ondan alcam , makinede rahatça yıkıycam biraz önce benimde mesaj yarım çıktı niye oldu anlamadım ....bana ilk 3 ay birde şimdi çok zor geçiyo sanki , o arada ki 3 ay nası geçti hiç bişey anlamadım
Göğsünden süt gelen var mı kızlar?
İnşallah inşallah uğurla kademle sağlıkla doğuracağız inşallah canımmm
abla su gibi mi tam bilmiyorum ıslatıyo çamaşırı göğüs ucumda da beyaz bazen tortu gibi oluyo ama çok değil dediğim gibi su dan çok süt gibi tortu beyaz yani...Anladım canım. Su gibi seninki o zaman. Benimde başta öyleydi, sonra sapsarı süte döndü.
Canım ben şahsen aylardır normal tuvalet kullanamıyorum aynen senin dediğin gibi bebek eziliyormuş gibi oluyor zaten elin bir tarafına yetişmiyo bi de kalktıktan sonra karnıma ağrı giriyo vs. Klozet kullanıyorum.
Evet ebeyle konuşmak iyi gelir (kilo konusunda her ne kadar moralimi bozacak olsada )) Benim arkdaşım ebe keşke bir hastanede çalışsaydı da onun olduğ yerde doğum yapsaydım diyorum ama işte nasip o da atanamadı bir türlü.
Bugün git de eksiklerini tamamla Zeynep narin kızımızın annesi az kaldı gelmesine :) Benimki tosun tosun inan 3100 gramdan çok çıkacak ağırlığı diye korkuyorum doktor hadi hemen doğurtalım dermiş bi de :)) süprizzz ben doğurdum da geldim derim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?