• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ba ba baaaakkk benden önce açmış dükkanı :9::9::9: günaydın didoşummmm, nasılsın.

Fitoşumm benim kilo 71.5-72 arasında geziyor doktora gidince farklı evde farklı çıkıyor ama çok fazla artış yaşamıyorum sanki :)

selam hoşgeldin diarcımm prof. güzel şeyler demiş bak ne güzel için rahatlamıştır o kan testini hiç duymadım ama dedikleri gibi dna incelemesi ise daha net sonuç verir ve inşallah ordan da güzel haberler gelecek :34:

İremm aldığın bebek arabasını gördümm güle güle kullanın inşallah. Fiyatını ve markasını yazmamışsın kaça aldınn??

Fulii battaniye de pek güzel olmuş maşallah bizim oğlanlar kıskanacak :9::9:

fatmaa sen nasılsın canımm pek uğramaz oldun buralara oğluşumuz nasılll? Bu arada serap nasıl olduu o da ekim annelerinde takılıyor:44::44:

Tubiş ben oğluşa henüz bakım ürünlerinden bir şey almadım pişik kremi ya da losyon yağ vs almadım. sadece şampuanı var sabunu bile yok siz diyince hatırladım :)) Pişik için bir tane sitede okumuştum doğal evde kendimiz pişik kremi yapabiliriz. BUnun için gerekli malzeme mısır nişastası ve güzel kokan bir koku (lavanta yağı gibi) karıştırıyorsun ve rahat kullanabileceğin bir kaba döküyorsun hepsi bu :)) Ben denemedim ama deneyebilirim :34:

ben sebamed te karar kıldım canım tabi ben de daha almam, son 1 ay kala falan alırım. ondan önce önümüzdeki ay kıyafetleri tamamlıcam, sonraki ay araba,yatak, otokoltuğu/anakucağı :34:

günaydın teyzoşlarımmm ve minik arkidişlerim, nasılsınızzz....
bugün de ben yazayım size dedim. zira annem nöbetten çıktı kahvaltı yapıyo, o yisin sora bana da gelsin mamalar.
biz bugün ayrıntılı ultrasona gidiyozzz, annemle babam uzun uzun beni seyretcekler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepiciğinizi çoookkkk öpüyorum, görüşmek üzere :3:

evet canım senden önce açtık dükkanı dün uğrayamadım bugün erkenden damladım :)))
Ayrıntılı ultrtason oh ne güzel yaa bende gelem mii özledim sıpamııı :)
GÜzel haberlerle gelin inşallah canımm

Kızlar ya bu arada benim 2-3 gündür acayip ağrılarım var sol kasığıma ağrı giriyor sonra karnıma sürekli ağrı giriyr bazen bu adet ağrısına da benziyor gecelerigündüzleri sızlanıp duruyorum doğum ağrısı değildir diye düşünüyorum ama ya öyle birşeyse diye de düşünmeden edemiyorum.
Bİr de çok özel olacak ama o özel bölgede sanki bir yumuşama var :44::44::44: bunun bir sıkıntısı olur mu ki???
canım benim benzer ağrıların hafiflerini ben de hissediyom ben rahmin ve karnın genişlemesine bağlıyom ama senin haftalar ilerde tabi bilemem.
ayrıca bana bi arkadaşım demişti ki o bölge doğuma doğru çok şekil değiştiriyomuş, şişme, yumuşama başka birinin şeyi gibi oluyomuş yani:9:

Kızlar gunaydin eltim dogurdy bu sabah minik prensesi goremedim daha çok merak ediyorum

günaydın fatmammm. gözünüz aydın canım, allah hem bebişinize hem de ailesine uzun sağlıklı ömürler versin.
darısı hayırlısı ile zamanında bizim başımıza:34:

canım benim benzer ağrıların hafiflerini ben de hissediyom ben rahmin ve karnın genişlemesine bağlıyom ama senin haftalar ilerde tabi bilemem.
ayrıca bana bi arkadaşım demişti ki o bölge doğuma doğru çok şekil değiştiriyomuş, şişme, yumuşama başka birinin şeyi gibi oluyomuş yani:9:

günaydın fatmammm. gözünüz aydın canım, allah hem bebişinize hem de ailesine uzun sağlıklı ömürler versin.

Sabah sabahh öldüm gülmektennnn:52: :)) Arkadaşın ne güzel tarif etmiş öylee bende bu benim mi diye kendime sormadan edememiştim:1::1::1::1::17:

günaydın kızlar :3::3::3::3:
Kızlar gunaydin eltim dogurdy bu sabah minik prensesi goremedim daha çok merak ediyorum

gözünüz aydın fatoş ay gerçekten miniciktir o şimdi hemen git bir idman yap bakalım :9::9::9:

didoşum markası casual cadillac mı ne casual kesin :1::1: fiyatıda 3 parça 260 ama bugün biri bana aldığım sayfa için çok güvenilir değil dedi tırsıyorum şimdi ya önceden yine kk da sayfayı önereni duyduğum için rahat aldım ama şuan tırsıyom kaldı 49 gün :1::1::1: ben her türlü 7-8 haftayı saycam benim izne ayrılcağım zamana geliyo bakalım nolcak .....

bu arada size bişey sorcam benim kızın hareketler sertleşti ama dirsaği mi dizimi keşfedemiyorum hissettiğim uzuv, birde aşağıya bazen baskısı oluyo wc den çıksam bile sanki gitmemiş gibi oluyorum o zamanlar başı aşağıda mı oluyo yoksa yukarıda mı baskı yapan ne tarafı bu kızın dönüp duruyo anladığım, tecrübeliler deyin bakem ...

Son düzenleme:

ayy ne güzell ne güzelll Gözünüz aydın canımmm darısı sırasıyla bizlere olsun inşallahhh minik prensesten iyi haberler ve güzel pozlar bekliyoruzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

saolun kızlarr aminnnn
ben daha göremedim sizlere foto eklerim mutlaka

günaydın kızlar :3::3::3::3:

gözünüz aydın fatoş ay gerçekten miniciktir o şimdi hemen git bir idman yap bakalım :9::9::9:

didoşum markası casual cadillac mı ne casual kesin :1::1: fiyatıda 3 parça 260 ama bugün biri bana aldığım sayfa için çok güvenilir değil dedi tırsıyorum şimdi ya önceden yine kk da sayfayı önereni duyduğum için rahat aldım ama şuan tırsıyom kaldı 49 gün :1::1::1: ben her türlü 7-8 haftayı saycam benim izne ayrılcağım zamana geliyo bakalım nolcak .....

bu arada size bişey sorcam benim kızın hareketler sertleşti ama dirsaği mi dizimi keşfedemiyorum hissettiğim uzuv, birde aşağıya bazen baskısı oluyo wc den çıksam bile sanki gitmemiş gibi oluyorum o zamanlar başı aşağıda mı oluyo yoksa yukarıda mı baskı yapan ne tarafı bu kızın dönüp duruyo anladığım, tecrübeliler deyin bakem ...

o benim süt kızım olacak şimdilik ben onu emziremicem ama oğlum doğunca karşılıklı emzircez ve çocuklar süt kardeş olacak

hayali bile güzel dimiiiiiii

bu arada normal doğum mu oldu sezeryan mıı?? nasıl oldu anlatsana

evet canım ya zaten dün geceden beri hiç uyumadım sanki kendim doğuruyomuş gibi heyecanlıydım
gece 12ye kadar hep gmailden konuştuk sancısı geliyodu evdeydi sonra yattık gece 2de telefon çaldı eşimin abisi biz hastanedeyiz dedi ben biliyodum ama oğlumda hissetti uyutmadı beni kalktık gittik içeri almadılar doğumhanede sancı çekiyomuş tekrar eve döndük o ara ben bi saat uyumuşum sabah 6da telefon çaldı doğdu diye normal doğum oldu sütü hemen geldi hastanede toplam 4 saat sancı çekti bence çok iyi tabiki doğururken zordur ama en azından normal oldu bugün evine çıkar heralde

evet canım ya zaten dün geceden beri hiç uyumadım sanki kendim doğuruyomuş gibi heyecanlıydım
gece 12ye kadar hep gmailden konuştuk sancısı geliyodu evdeydi sonra yattık gece 2de telefon çaldı eşimin abisi biz hastanedeyiz dedi ben biliyodum ama oğlumda hissetti uyutmadı beni kalktık gittik içeri almadılar doğumhanede sancı çekiyomuş tekrar eve döndük o ara ben bi saat uyumuşum sabah 6da telefon çaldı doğdu diye normal doğum oldu sütü hemen geldi hastanede toplam 4 saat sancı çekti bence çok iyi tabiki doğururken zordur ama en azından normal oldu bugün evine çıkar heralde

ayyy canım benim ya ne güzel hastanede hemen doğurmuş Allah bizlere de kolay doğum nasip etsin. Ayrıntıları artık sana sonra anlatır ama eminim o kucağına alışı filan çok güzeldir yaa bak heyecanlandımm şimdidenn. İnşallah dikişi filan da çok yoktur .

ayyy canım benim ya ne güzel hastanede hemen doğurmuş Allah bizlere de kolay doğum nasip etsin. Ayrıntıları artık sana sonra anlatır ama eminim o kucağına alışı filan çok güzeldir yaa bak heyecanlandımm şimdidenn. İnşallah dikişi filan da çok yoktur .

ölücem meraktan bide biz aynı hastanede doğum yapıcaz tutumları filan nasıldı hepsini öğrenmek istiyorum
kız sabah ben oturdum ağladım doğum haberi gelince eltimi düşünemiyorum neler hissetti kimbilir

biz de sizi çok ösledik yaaaaaa....Ben evde paso yatıyorum,didoş diyodu ya uykular geri geldi diye aynen bende öyle oldu,ilk başlardaki gibi sürekli uyukluyorum...Bizde baya eksik var ya,kıyafetlerimiz ilk zamalar için tamam sayılır,ama biraz büyük te almak lazım,arabamız beşiğimiz hiç bişeyimiz yok daha...:(gerçi biz beğendik,bir gün içinde alınır nasılsa...
aynen öyle gülücüküm beğendiyseniz müsait bi zamanda alması kalır takılma bir anda biter alışverişiniz
Fitoşumm benim kilo 71.5-72 arasında geziyor doktora gidince farklı evde farklı çıkıyor ama çok fazla artış yaşamıyorum sanki :)selam hoşgeldin diarcımm prof. güzel şeyler demiş bak ne güzel için rahatlamıştır o kan testini hiç duymadım ama dedikleri gibi dna incelemesi ise daha net sonuç verir ve inşallah ordan da güzel haberler gelecek :34:İremm aldığın bebek arabasını gördümm güle güle kullanın inşallah. Fiyatını ve markasını yazmamışsın kaça aldınn??Fulii battaniye de pek güzel olmuş maşallah bizim oğlanlar kıskanacak :9::9:fatmaa sen nasılsın canımm pek uğramaz oldun buralara oğluşumuz nasılll? Bu arada serap nasıl olduu o da ekim annelerinde takılıyor:44::44:Tubiş ben oğluşa henüz bakım ürünlerinden bir şey almadım pişik kremi ya da losyon yağ vs almadım. sadece şampuanı var sabunu bile yok siz diyince hatırladım :)) Pişik için bir tane sitede okumuştum doğal evde kendimiz pişik kremi yapabiliriz. BUnun için gerekli malzeme mısır nişastası ve güzel kokan bir koku (lavanta yağı gibi) karıştırıyorsun ve rahat kullanabileceğin bir kaba döküyorsun hepsi bu :)) Ben denemedim ama deneyebilirim :34:
teşekürederiz didoşşşş teyzesiiii
günaydın teyzoşlarımmm ve minik arkidişlerim, nasılsınızzz....bugün de ben yazayım size dedim. zira annem nöbetten çıktı kahvaltı yapıyo, o yisin sora bana da gelsin mamalar.biz bugün ayrıntılı ultrasona gidiyozzz, annemle babam uzun uzun beni seyretcekler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:hepiciğinizi çoookkkk öpüyorum, görüşmek üzere :3:
seni yerim ben küçük erkek teyze kurban olsun sana güzel güzel pozlar ver olur mu paşam Kerim Eren arkadaşın gibi totonu dönme
Kızlar ya bu arada benim 2-3 gündür acayip ağrılarım var sol kasığıma ağrı giriyor sonra karnıma sürekli ağrı giriyr bazen bu adet ağrısına da benziyor gecelerigündüzleri sızlanıp duruyorum doğum ağrısı değildir diye düşünüyorum ama ya öyle birşeyse diye de düşünmeden edemiyorum. Bİr de çok özel olacak ama o özel bölgede sanki bir yumuşama var :44::44::44: bunun bir sıkıntısı olur mu ki???
kuzum benimde kasığımda baskı oluyo ama sen son ayındasın daha farklıdır o yüzden pek yorum yapamıycam
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ilk tanıdık doğum haberi geldi nasıl duygulandımmmmmmmm Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun Rabim bahtını güzel yazsın küçük meleğinnnn bizim içinde kokla onu süt annesi
canım benim benzer ağrıların hafiflerini ben de hissediyom ben rahmin ve karnın genişlemesine bağlıyom ama senin haftalar ilerde tabi bilemem.ayrıca bana bi arkadaşım demişti ki o bölge doğuma doğru çok şekil değiştiriyomuş, şişme, yumuşama başka birinin şeyi gibi oluyomuş yani:9:günaydın fatmammm. gözünüz aydın canım, allah hem bebişinize hem de ailesine uzun sağlıklı ömürler versin.darısı hayırlısı ile zamanında bizim başımıza:34:
ahahahahahahaha ayyy kız çok güldüm başka birinin şeyi gibi he :D
ben çıkıyorum kızlar öpüldünüz :54::54::54::54:
öptük seni balı lokmammm
günaydın kızlar :3::3::3::3: gözünüz aydın fatoş ay gerçekten miniciktir o şimdi hemen git bir idman yap bakalım :9::9::9:didoşum markası casual cadillac mı ne casual kesin :1::1: fiyatıda 3 parça 260 ama bugün biri bana aldığım sayfa için çok güvenilir değil dedi tırsıyorum şimdi ya önceden yine kk da sayfayı önereni duyduğum için rahat aldım ama şuan tırsıyom kaldı 49 gün :1::1::1: ben her türlü 7-8 haftayı saycam benim izne ayrılcağım zamana geliyo bakalım nolcak .....bu arada size bişey sorcam benim kızın hareketler sertleşti ama dirsaği mi dizimi keşfedemiyorum hissettiğim uzuv, birde aşağıya bazen baskısı oluyo wc den çıksam bile sanki gitmemiş gibi oluyorum o zamanlar başı aşağıda mı oluyo yoksa yukarıda mı baskı yapan ne tarafı bu kızın dönüp duruyo anladığım, tecrübeliler deyin bakem ...
günaydın iremiommmm benim oğlanda öyle habire dönüyo ve sert vuruyo karnım bi oraya bi buraya dönüyo bende kestiremiyorum kafası ne ara aşağı iniyo yukarı çıkıyo die ama zaman zaman banada baskısı büyük oluyo mesela ben kaldırıma adım atarken bacağımı kaldırıyorum ya o zaman sıkıntı çekiyorum iki gündür

Ben döndüğünü ağrı azalıp çoğalınca anlıyorum hangi tarafı kestiremiyom ama dediğin gibi o pozisyonuna denk gelince oturma dışında herşey sıkıntı oluyo banada, büyük bir ağırlık hissediyom ama inş. Baş aşağı pozisyon değildir hem normal isteyip hemde o ağrıyı çekersek 3 ay yandık .....

Ben döndüğünü ağrı azalıp çoğalınca anlıyorum hangi tarafı kestiremiyom ama dediğin gibi o pozisyonuna denk gelince oturma dışında herşey sıkıntı oluyo banada, büyük bir ağırlık hissediyom ama inş. Baş aşağı pozisyon değildir hem normal isteyip hemde o ağrıyı çekersek 3 ay yandık .....

iremcim bende bebeğin neresi neresi anlamıyorum ama her zaman kafası aşağıda oluyo benim sıpanın ve eğer ki kafası yukarıda olsa karnımın şekli daha farklı dururdu diye düşünüyorum. Sanki kafası hep aşağıda gibi. Tabi senin kız içerde ne taklalar atıyodur bilemiycem :))

iremcim bende bebeğin neresi neresi anlamıyorum ama her zaman kafası aşağıda oluyo benim sıpanın ve eğer ki kafası yukarıda olsa karnımın şekli daha farklı dururdu diye düşünüyorum. Sanki kafası hep aşağıda gibi. Tabi senin kız içerde ne taklalar atıyodur bilemiycem :))

canım gr olarak küçük olduğu için öyle çok belirgin değil uzuvları bişey hissediyom ama neresi ve durmadan döndüğü kesin , en basit bazen namaz kılarken sanki karnım yok gibi kılıyorum hiç bir sıkıntım olmuyo ama bazen oturma pozisyonu özellikle sıkıntı veriyo ki zaten her adım sıkıntı o zamanlar, dirsekte olabilir tekme zannettiğim şey ,bakalım muayenede ortaya çıkar heralde ......

senin ki aşağıdaymış ya öyle çok bir baskı hissediyormuydun özellikle bizim haftalarda ...

senin ki aşağıdaymış ya öyle çok bir baskı hissediyormuydun özellikle bizim haftalarda ...

Çok baskı hissetmiyodum ama 30 lu haftalardan itibaren bskıları hissetmeye başladım sürekli wc gelmiş gibi his oluyo. bide bel ağrım oluyodu hatırlarsanız (hala da oluyo)

Back