Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:))) Biz de kullanabiliriz bu repliği e malum ankara yolu da az masraflı değil :))

Güzel bir mevlüt takımı giydirmek istiyorum oğluma bakalım nasip olursa bi de tombiş olacak gelen giden ısırır artık :)

Senin rüya da öğle rüyası :)) Ama doğum yapmak iyiidir sıkıntıdan kurtulmayla yorumlanır :) Hayır olsun inşallah

valla ablacm ölüm hastalık evdeki net arızası vs. bir dünya sey atlattık ama cok şükür su an iyiyiz ugramak isterdim ama hersey üst üste gelince olmadı bir türlü
oğluş çok iyi acuuk iri olckmıs doktorun dediğine göre ..p.tesi kontrol var bakalım ne kadar olmus sıpazeynep kızım nasıl ablacım hersey yolunda mı

desene bayram öncesi bayram şekerini göreceksin bizimde p.tesi kontrolümz var sabırsızlanıyorum

Çok geçmişler olsun canım...Baya şey atlatmışsın. Emre bey tombiş olacak demek maşallah. Zeynep Narin aynen narin narin devam ediyor büyümesine. Ne iri ne zayıf bir bebek. Biraz uzun o kadar. Ama Allaha şükür sağlığı yerinde görünüyor. Ben ise aynen yiyememeye bulantılara ve kilo vermeye devam....

olsn abla ya inan zayıf dogan bebek daha cabuk toparlıyo mervem 3kg dogdu herkes zayıf dıye basımın yedi ama simdi topac gibi masallah bu arada senin bulantı ve iştahsızlık sanırım 9 ay boyunca sürecek

bu arada öznur gelmiş ne oldu cnm cinsiyeti öğrendiniz miii

kızlarr benim bu devlet hastanelerinden çektiğim nedir yaaa öğrenemedim yine bişey.. girdim içeri adam kaç haftalık dedi 15 bitti deddimöm beni renkli ultrasona gönderdi gün versinler dedi. e dedim cinsiyetine siz baksanız aynı gün devlet izin vermiyor iklisine birdewn dedi bi sürü şey saydı zaten sinir oldum çıktım geldim. renkli ultrasonda da doktor yokmuş deli oldum.. devlet hastanesine gitmeye tövbe ettim akşam kendi doktoruma gitcem ..adam jet gibi zaten ultrasonla baktıklarına da tekk kelime etmiyor kendi kendine bakıyo sonra başka yerlere gönderiyo.. hep bana mı denk geliyo böyleleri bilmem .. aman neyse bu arada topik baya hareketleenmiş kan can gelmiş walla.. akşam yazarım inşallah sonucu sizeDDDD

Isırmasınlar oğluşumuuu, öpmesinler bile, koklasınlar sadece :)))) Ben şimdiden herkese tembihledim, bebeği öpmek isteyen altını açtığımda bacaklarını öpebilir. Hiç sevmiyorum şılap şulup öpmeleri :))))) Tabi büyüklere birşey diyebilir miyim bilmiyorum :))))

Doğum kurtuluş derler inşallah bakalım. Akşam eşime diyorum ki doktorla konuşsak erken alsa bebeği...O kadar bunaldım ki. Ama tabi birgün bile içerde kalsa iyi. Sürekli çıkartmak beni mahvetti. Bir de son bir haftadır kasılmalar çok arttı. Öğleden sonra ebeye gidip soracağım tehlikeli mi diye. Gittikçe şiddetleri de artıyor, kalbim hızla atıyor o an, nefesim kesiliyor, karnım resmen bir tarafa yığılıp taş oluyor...Bu haftalarda kasılma normal ama bu kadarı normal mi bilemedim.

devlette malesef öyle cnm canım sonra işte özel hastanelerde patlama yasanıyor hastasyla düzgün ilgilenmıyor cogu doktor..mesai bitsede gitsek derdindelerneyse aksama hayırlı haberlerini bildir bize

Canım üzülme, akşama öğrenirsin. Devletteki doktorlar hep böyle. Oyuncakalrı ellerinden alınmış çocuk gibiler. Bi memnuniyetsizlik bi isyan hali onlarda. Bilerek yapıyorlar sanki kimse gelmesin diye. Muayenehane hakları ellerinden alındı da milleti kazıklayamıyorlar diye mi böyle yapıyorlar. Benim devlleteki doktorum da seninki gibi. Ne zaman yanına girsem masasına yatmış uyuyor oluyor. O yüzden adına Garfild koydum. Ultrasona da formalite icabı koyuyor çünkü cihaz Nuh aleyhiselam zamanından kalma. Bırak bebeği derimi görüyorsa namerdim :)))) Devlet hastaneleri büyüttü, tertemiz hale getirdi ama şu doğum doktorlarına ve ultrasonlara bir çare bulamadı. Gerçi hakkını yemeyeyim burda bir devlet hastanesi var cihazları o kadar ileriymiş ki bebeğin göz rengini bile gösteriyormuş...

dün temzilik yaptım da dip köşe temziliği

Aaaaa!!! Canım tehlikeli döneme girdin artık. Neden kendini yoruyorsun. Hem de dip köşe. Ben yatak odamı dip köşe temizleyip eşyaların yerini değiştirdim o haftadan beri kasılmalarım arttı. Çok tehlikeli bu tür işler. Yatıp dinlen bari canım ya...

buraları yanıyor yahuuuu ter atıyorum heryerimden bennn

antiş hoşgeldin bacımmmmmmm

öznurcum sakin ol yawrum devlet hastaneleri hep böyleymiş hep böyle duydum akşama sakin sakin gör bebişini öğren cinsiyetini bizede habr ver ama meraktan çatlatma

bayram temziliği aradan çıksın dedim canım ama şimdi resmen yürüyemiyorum bile ağrılarımdan...

olsn abla ya inan zayıf dogan bebek daha cabuk toparlıyo mervem 3kg dogdu herkes zayıf dıye basımın yedi ama simdi topac gibi masallah bu arada senin bulantı ve iştahsızlık sanırım 9 ay boyunca sürecek

Galiba canım. Zaten bugün sekiz ayım bitti, dokuz aya girdim bile :)))

3 kilo zayıf değilki normal. Benimkiler 3500 doğdu. Bu bebiş 2500 doğarsa öpüp alnıma koyacam:))) Evet hep öyle diyorlar zayıf bebek daha güçlü azimli oluyor diye. Doktor da öyle dedi. Ama insan kilolu olsun istiyor işte. Bende çok yüksek şeker çıkmasına rağmen bebek iri değil. En azından etkilenmediği için şükrediyorum.

hosbuldk bacıımaynı bende senın gibiyim helede oğlum mideme dogru baskı yaptıkca iyice fenalık geciriyorum geceleri su gibi oluyorum Allah yardımcımız olsnbu arada karnım top gibi çok enteresan geliyor bana mervişte yayvan geniş bir karından sonra oğluşum pek bir sivri yahuuu

ana yüregi işte 4kgdan asagı oldu mu pek zayıf geliyo bebişlerbu arada sekerine ragmen kilolu olmaması gercekten sükredilecek bir durum abla olsn o bizm narin kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…