- Konu Sahibi antidepresif
- #31.921
Dün saat beşte sipariş verdim, şimdi geldi kargom. Görüşürüz sonra kızlar. Bi bakayım cicilerimize...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım üzülme, akşama öğrenirsin. Devletteki doktorlar hep böyle. Oyuncakalrı ellerinden alınmış çocuk gibiler. Bi memnuniyetsizlik bi isyan hali onlarda. Bilerek yapıyorlar sanki kimse gelmesin diye. Muayenehane hakları ellerinden alındı da milleti kazıklayamıyorlar diye mi böyle yapıyorlar. Benim devlleteki doktorum da seninki gibi. Ne zaman yanına girsem masasına yatmış uyuyor oluyor. O yüzden adına Garfild koydum. Ultrasona da formalite icabı koyuyor çünkü cihaz Nuh aleyhiselam zamanından kalma. Bırak bebeği derimi görüyorsa namerdim :)))) Devlet hastaneleri büyüttü, tertemiz hale getirdi ama şu doğum doktorlarına ve ultrasonlara bir çare bulamadı. Gerçi hakkını yemeyeyim burda bir devlet hastanesi var cihazları o kadar ileriymiş ki bebeğin göz rengini bile gösteriyormuş...
buraları yanıyor yahuuuu ter atıyorum heryerimden bennn
antiş hoşgeldin bacımmmmmmm
öznurcum sakin ol yawrum devlet hastaneleri hep böyleymiş hep böyle duydum akşama sakin sakin gör bebişini öğren cinsiyetini bizede habr ver ama meraktan çatlatma![]()
ben de iş yaparken anlamadım orulduğumu ama akşama doğru ölüorum sandım. Hele ertesi gün...Uzan dinlen bol bol. Neyine senin bayram temizliği, karnı burnunda hatunsun kuzumm.
devlette malesef öyle cnm canım sonra işte özel hastanelerde patlama yasanıyor hastasyla düzgün ilgilenmıyor cogu doktor..mesai bitsede gitsek derdindelerneyse aksama hayırlı haberlerini bildir bize
![]()
hosbuldk bacıımaynı bende senın gibiyim helede oğlum mideme dogru baskı yaptıkca iyice fenalık geciriyorum geceleri su gibi oluyorum Allah yardımcımız olsn
bu arada karnım top gibi çok enteresan geliyor bana mervişte yayvan geniş bir karından sonra oğluşum pek bir sivri yahuuu
![]()
oyy çok kesmişler be abla onla ne ciciler alınırdı narinebenim otuz gün için 700 liramı kestiler :))
Dün sonuçları aldım sonuç poitif :artmış down sendromu riski dünyam başıma yıkıldı o an. Ağlamaya başladım doktora gösterdik amniyosentez dedi.Aksi gibi amniyosentez yapacak doktor bayram tatiline çıkmış bile12 ağustosa gün verdi ben nasıl bekleyeceğim .. bu test kesin down sendromu demek değil dedi doktor moral vermeye çalıştı eşim de aynı desteek olmaya çalışıyor. Ailelerimize de söyleyemedik test sonucu çıkmamış dedik söyleyemem böyle bişeyi kimse bilmeyecek amniyosentezi .
Ne olur kimseye söyleyemedğimiz için dua istyemiyorum...
oyy çok kesmişler be abla onla ne ciciler alınırdı narine
Fulim benden iyidir sendende iyi anlaşılan sahalara dönmüşün bebekim , ben sadece uykusuzluk çekiyom bu ara ramazan çıkınca öyle devam edecek mi meraktayım açıkçası , askerlerin terhisi gibi 100 den aşağı düştük heyecandayım son 2 ayım kaldı izine hayırlısıyla
Anti gacısı hoşgeldin kız![]()
canım benim ne olur içini ferah tut. benden 2 ay önden arkadaşıma da aynı böle dediler, ankaraya sevk ettiler amniyosentez için. allaha şükür hiç bi şey çıkmadı. dualarım seninle allahın izniyle sağ sağlim alıcaksın bebeğini kucağına.Dün sonuçları aldım sonuç poitif :artmış down sendromu riski dünyam başıma yıkıldı o an. Ağlamaya başladım doktora gösterdik amniyosentez dedi.Aksi gibi amniyosentez yapacak doktor bayram tatiline çıkmış bile12 ağustosa gün verdi ben nasıl bekleyeceğim .. bu test kesin down sendromu demek değil dedi doktor moral vermeye çalıştı eşim de aynı desteek olmaya çalışıyor. Ailelerimize de söyleyemedik test sonucu çıkmamış dedik söyleyemem böyle bişeyi kimse bilmeyecek amniyosentezi .
sorma bebeğim bende eşimin peşine sahurda dolanıyorum gerçi kalkma diyo ama ben gece en az 4 kere uyanıyorum kalkıyorum belkim ramazandan sonra düzeliriz şimdi ister istemez sahura da endeksliyorum kendimi o yüzden uyanıyorum en azından 2 ye falan düşer belki uyanmalarımız yani inşallahhh
kız 2 ayım kaldı diyon şafak iki hanelere düştü doktorum sezeryan dedi bana eğer öyle olursa ekim sonu kasım bası alırlar dio herkez normal sancının gelmesini beklemezler diolar anammmm kurban bayramının peşine doğurucam galiba benide bi heyecan sardıki sorma gitsin![]()
canım yüreğini ferah tut aminosentez yapılsada nrisk yüksek çıksada sapasağlam doğan bebekler var nolu yüreğini ferah tut meleğine sarıl dualarımız seninle arkadasım Allahın izni ile tertemiz çıkıcak sonuçların rabbim yar ve yardımcınız olsun...
sağolun kızlar inşallah güzel haberler veririm size.beklemek zor olacak bayram buruk geçecek kimseye bişey belli etmemek için bayramda zorla gülümseyeceğim bebeğii soracaklar iyi diyeceğim Allahım yarddım eder inşallahcanım benim ne olur içini ferah tut. benden 2 ay önden arkadaşıma da aynı böle dediler, ankaraya sevk ettiler amniyosentez için. allaha şükür hiç bi şey çıkmadı. dualarım seninle allahın izniyle sağ sağlim alıcaksın bebeğini kucağına.
eğer başkalarına söleman stres yaratacaksa sende boşver deme kimseye.
canım benim ne olur içini ferah tut. benden 2 ay önden arkadaşıma da aynı böle dediler, ankaraya sevk ettiler amniyosentez için. allaha şükür hiç bi şey çıkmadı. dualarım seninle allahın izniyle sağ sağlim alıcaksın bebeğini kucağına.
eğer başkalarına söleman stres yaratacaksa sende boşver deme kimseye.
fulim neye bakarak sezeryan dedi dr.un sana.
sağolun kızlar inşallah güzel haberler veririm size.beklemek zor olacak bayram buruk geçecek kimseye bişey belli etmemek için bayramda zorla gülümseyeceğim bebeğii soracaklar iyi diyeceğim Allahım yarddım eder inşallah
Dün sonuçları aldım sonuç poitif :artmış down sendromu riski dünyam başıma yıkıldı o an. Ağlamaya başladım doktora gösterdik amniyosentez dedi.Aksi gibi amniyosentez yapacak doktor bayram tatiline çıkmış bile12 ağustosa gün verdi ben nasıl bekleyeceğim .. bu test kesin down sendromu demek değil dedi doktor moral vermeye çalıştı eşim de aynı desteek olmaya çalışıyor. Ailelerimize de söyleyemedik test sonucu çıkmamış dedik söyleyemem böyle bişeyi kimse bilmeyecek amniyosentezi .
sağolun kızlar inşallah güzel haberler veririm size.beklemek zor olacak bayram buruk geçecek kimseye bişey belli etmemek için bayramda zorla gülümseyeceğim bebeğii soracaklar iyi diyeceğim Allahım yarddım eder inşallah
ballı lokmam ben şeker testinde tansiyonumu 18/10 çıkarınca birde kgli olunca dediki bana normal doğum gözükmüyor sana dedi zaten geçmişimde bir bel fıtığı vakası var ne seni ne bebeği riske atamam dedi bilmiyorum son ay ne olur ne biter bilmiyorum içimde çok büyük dert kaldı normal doğumu çok istiyorum ama olmayacak sanırım kendimi sezeryana alıştırmaya çalışıyorum![]()