- Konu Sahibi antidepresif
- #31.901
,,her tarafım ayrı ağrıyor...
Geçmiş olsun canımmmm. Ceryanda mı kalıyorsun acaba? Niye bu kadar ağrın var ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,,her tarafım ayrı ağrıyor...
sen dededen harçlık diyince aklıma banka reklamı geldi. Erdal özyağcıların oynadığı. torun bayram harçlığı muhabbeti yapıyo ya."dede benim gelişim sana zaten o kadar" diye. bizde aklımızın bi kenarına yazdık bu repliği. ilerde beizim oğlan da böle isticek. izmire giderken ödediğimiz yol paralarını ve hatta daha fazlasını dedelerden tahsis edicez.![]()
Sağol didoşum, senin bebişin de çok yakışıklı olacak bayramda inşallah. Onu bir an beyaz, papyonlu bir mevlit takımının içinde hayal ettim. İnşallah sağlıcakla gelirler de, gerisi mühim değil.
Önceki gece ben de kendi kendime normal doğum yaptığımı gördüm. Bebişimi saracak battaniye arayıp durdum sürekli. Nye sardıysam küçük ayakları dışarıda kalıyordu. Ya bu bebek hani zayıftı diyordum. Sonra kızım geldi uyandırdı beni. Meğersem öğle olmuş :))))
Kızlarr bu Kübrayı toplaşıp yolalım mı :))))
Sen nerelerdeydin canım ya. Aklımıza neler geldi...Aşk olsun sana. Aylardır bir selambile vermedin, öldük meraktan...
Nasılsın, oğluşun ne alemde? Nerelerdeydin anlat biraz...
sıcak aylarda hamişlik zor valla kübra, ben bi nebze şanslıyım. buralarda hava serin. dün hırkaykla dolandım
biz oğluşumla iyyiz canım. önümüzdeki hafta kontrolümüz var sabırsızlıkla onu bekliyoruz..
valla ablacm ölüm hastalık evdeki net arızası vs. bir dünya sey atlattık ama cok şükür su an iyiyiz ugramak isterdim ama hersey üst üste gelince olmadı bir türlü
oğluş çok iyi acuuk iri olckmıs doktorun dediğine göre ..p.tesi kontrol var bakalım ne kadar olmus sıpazeynep kızım nasıl ablacım hersey yolunda mı
![]()
Çok geçmişler olsun canım...Baya şey atlatmışsın. Emre bey tombiş olacak demek maşallah. Zeynep Narin aynen narin narin devam ediyor büyümesine. Ne iri ne zayıf bir bebek. Biraz uzun o kadar. Ama Allaha şükür sağlığı yerinde görünüyor. Ben ise aynen yiyememeye bulantılara ve kilo vermeye devam....
bu arada öznur gelmiş ne oldu cnm cinsiyeti öğrendiniz miii![]()
:)))Biz de kullanabiliriz bu repliği e malum ankara yolu da az masraflı değil :))
Güzel bir mevlüt takımı giydirmek istiyorum oğluma bakalım nasip olursa bi de tombiş olacak gelen giden ısırır artık :)
Senin rüya da öğle rüyası :)) Ama doğum yapmak iyiidir sıkıntıdan kurtulmayla yorumlanır :) Hayır olsun inşallah
kızlarr benim bu devlet hastanelerinden çektiğim nedir yaaa öğrenemedim yine bişey.. girdim içeri adam kaç haftalık dedi 15 bitti deddimöm beni renkli ultrasona gönderdi gün versinler dedi. e dedim cinsiyetine siz baksanız aynı gün devlet izin vermiyor iklisine birdewn dedi bi sürü şey saydı zaten sinir oldum çıktım geldim. renkli ultrasonda da doktor yokmuş deli oldum.. devlet hastanesine gitmeye tövbe ettim akşam kendi doktoruma gitcem ..adam jet gibi zaten ultrasonla baktıklarına da tekk kelime etmiyor kendi kendine bakıyo sonra başka yerlere gönderiyo.. hep bana mı denk geliyo böyleleri bilmem .. aman neyse bu arada topik baya hareketleenmiş kan can gelmiş walla.. akşam yazarım inşallah sonucu sizeDDDD
Geçmiş olsun canımmmm. Ceryanda mı kalıyorsun acaba? Niye bu kadar ağrın var ki..
kızlarr benim bu devlet hastanelerinden çektiğim nedir yaaa öğrenemedim yine bişey.. girdim içeri adam kaç haftalık dedi 15 bitti deddimöm beni renkli ultrasona gönderdi gün versinler dedi. e dedim cinsiyetine siz baksanız aynı gün devlet izin vermiyor iklisine birdewn dedi bi sürü şey saydı zaten sinir oldum çıktım geldim. renkli ultrasonda da doktor yokmuş deli oldum.. devlet hastanesine gitmeye tövbe ettim akşam kendi doktoruma gitcem ..adam jet gibi zaten ultrasonla baktıklarına da tekk kelime etmiyor kendi kendine bakıyo sonra başka yerlere gönderiyo.. hep bana mı denk geliyo böyleleri bilmem .. aman neyse bu arada topik baya hareketleenmiş kan can gelmiş walla.. akşam yazarım inşallah sonucu sizeDDDD
dün temzilik yaptım da dip köşe temziliği![]()
Aaaaa!!! Canım tehlikeli döneme girdin artık. Neden kendini yoruyorsun. Hem de dip köşe. Ben yatak odamı dip köşe temizleyip eşyaların yerini değiştirdim o haftadan beri kasılmalarım arttı. Çok tehlikeli bu tür işler. Yatıp dinlen bari canım ya...
olsn abla ya inan zayıf dogan bebek daha cabuk toparlıyo mervem 3kg dogdu herkes zayıf dıye basımın yedi ama simdi topac gibi masallahbu arada senin bulantı ve iştahsızlık sanırım 9 ay boyunca sürecek
![]()
buraları yanıyor yahuuuu ter atıyorum heryerimden bennn
antiş hoşgeldin bacımmmmmmm
öznurcum sakin ol yawrum devlet hastaneleri hep böyleymiş hep böyle duydum akşama sakin sakin gör bebişini öğren cinsiyetini bizede habr ver ama meraktan çatlatma![]()
bayram temziliği aradan çıksın dedim canım ama şimdi resmen yürüyemiyorum bile ağrılarımdan...
Galiba canım. Zaten bugün sekiz ayım bitti, dokuz aya girdim bile :)))
3 kilo zayıf değilki normal. Benimkiler 3500 doğdu. Bu bebiş 2500 doğarsa öpüp alnıma koyacam:))) Evet hep öyle diyorlar zayıf bebek daha güçlü azimli oluyor diye. Doktor da öyle dedi. Ama insan kilolu olsun istiyor işte. Bende çok yüksek şeker çıkmasına rağmen bebek iri değil. En azından etkilenmediği için şükrediyorum.