• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Anladım canım öğretmenlikte zaten izin diye bir şey olmuyor illaki rapor alman gerekiyor. Atanalım da artık gerisini ona göre araştırırım:1::1:

Canım sana kendimden örnek vereyim. Ben atandığımda dört aylık hamileydim ilk bebeğime. Ayda bir gün izin alıp kontrole gitmemi bile bahane edip uyardılar sürekli. Hatta başkan beni yanına çağırıp "seninle ne yapacağız böyle her ay sevk alıyorsun" dedi. Üstelik o da bir doktordu. Neyse bir kaç ay sonra yani bir yılım dolmadan doğum iznine ayrıldım. O zamanlar doğum izni doğumdan önce ve sonra olarak iki kere heyet raporuyla alınıyordu. Doğumdan önce bir ay, sezeryanda doğum sonrası iki ay. İznim bitince asalet tastiki sınavına girdim. Bütün soruları ful yapmama rağmen 73 gibi bir puan aldım. Dosyamı görmek istedim. Bana söyledikleri ne biliyor musun, bir yılın dolmadan çok izin aldın ve doğum rapuru kullandığın için kannat kullanıldı ve notun düşürüldü. Bilmiyorum şimdilerde de bu kadar keyfi midir uygulamalar. Ama sanırım amire bağlı herşey...

ne yapıyorsunuz gacılarrrrrr :8::8::8:

anticimmmmmmm topikimizin anası hoşgeldinnn oğluşunlannnn birlikteeee :16::16::16:

tubikimmmm :54::54::54::54: o yanındaki arkadasa benden selam söyle en içten dileklerimle yuhhhluyorum kendilerinii :9::9:

iremiommmmmmmmmmm bebikom nassınnn :54::54:

fatmikimmm mavişimmmm :54::54::54::54::54::54:

didoşummmmmmmmmm sen nabıon yawrummmm :16::16::16::16: :54::54:

bambum yani öznurum güzel haberlerini bekliyorum canım benim oğluşununda doğum günü kutlu olsun bebeğimmmmm :54::54::54::54::54:

tubişimm senin arkadaşın nasıl memur ya ki sende memursun sözleşmeli olsan eziyo desem anlıcam sen bi gün bile gitmemezlik yapmadın

benim oda arkadaşım 27 yıllık memur canım, biraz da çoban tipli kaba saba bi adam. yıllık izni çok fazla. hepsini yaza saklamış. bozdurup bozdurup harcıyo işte. müdür de nasıl olsa ben varım diye izni rahat veriyo. ben olmasam bi yere kımıldayamaz. günlük bile bi sürü rutin iş var.

anticimmmmmmm topikimizin anası hoşgeldinnn oğluşunlannnn birlikteeee :16::16::16:

tubikimmmm :54::54::54::54: o yanındaki arkadasa benden selam söyle en içten dileklerimle yuhhhluyorum kendilerinii :9::9:

bambum yani öznurum güzel haberlerini bekliyorum canım benim oğluşununda doğum günü kutlu olsun bebeğimmmmm :54::54::54::54::54:

Ben ben e bennn :((

Günaydın canımcımm...

ablaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana günaydınların en şahanesiiiiiiiiiiii :54::54::54::54::54:öpmelere doyamam seniiii :54::54::54::54::54::54:

Ayşhh bir sevindirik olduk kızımla bak şimdi canım benim...Özledim neşeni varlığını yahuuu :)))) Ben de seni ve Eren'i öpüyorum. Bu arada el emeği göznuru magnetlerin harika olmuş canım.

Ayşhh bir sevindirik olduk kızımla bak şimdi canım benim...Özledim neşeni varlığını yahuuu :)))) Ben de seni ve Eren'i öpüyorum. Bu arada el emeği göznuru magnetlerin harika olmuş canım.

ayy yerim ben siziiii :16::16::16::16:

bende hepinizi tek tek özledimmmmm :16::16::16::16: öp bizi abla öpppp bayılıyoruz bizde sevilmeye sırnaşıveriyoruz hemen :9::9::9::9::9:

teşekkürederimmmm bu arada hem sana ablacım hemde diğer kızçelerime beğenmenize sevindim magnetlerimizi :52::52::52:

şimdi sırada kapı süsü ve battaniye yastık ve anı defteri var :27::27::27:

dün pazen kumaşım elyafımda geldi sırasıyla bütün hepsini bitirip sizlerlede paylaşıcam inşallah :8::8:

kızlar ya siz biliyorsunuzdurr.. memurlukta bir yıl dolmadan rapor alınabiliyor mu?? hani senelik 40 gün mü ne rapor alma hakkı var ya bir yıl dolmadan oonu kullanabiliyor muyuz??
evet canım kullanıyosun. ben kullandım. 2011 eylülde atandım. iremin dediği gibi 7 günden sonrası maaştan kesiliyor ama çok bi miktar deil. ben kürtajımdan dolayı 2 haftayı raporlu geçirdim öle aman aman bi para kesilmedi. günlük ücretinin %25 i kadar bi şey kesiliyor. heyet raporlarında kesinti yok.
ayrıca yıllık izin hakkın olmasa bile 10 günlük mazeret iznin de var. ama amirinin gönlüne bağlı.

günaydın fulimmmmm.... nasılsın...
sen yazmışsın ya akşamları karnımı seyrediyoz diye. biz de başladık eşimle göbüşümüzü seyretmeye. pıt pıt karnım seyiriyo benim de :16::16::16:
oda arkadaşım gelsin afedersiniz eşimin küfürlerini ve sizin yuhlarınızı ileticem kendisine:9:

evet canım kullanıyosun. ben kullandım. 2011 eylülde atandım. iremin dediği gibi 7 günden sonrası maaştan kesiliyor ama çok bi miktar deil. ben kürtajımdan dolayı 2 haftayı raporlu geçirdim öle aman aman bi para kesilmedi. günlük ücretinin %25 i kadar bi şey kesiliyor. heyet raporlarında kesinti yok.
ayrıca yıllık izin hakkın olmasa bile 10 günlük mazeret iznin de var. ama amirinin gönlüne bağlı.

sen yazmışsın ya akşamları karnımı seyrediyoz diye. biz de başladık eşimle göbüşümüzü seyretmeye. pıt pıt karnım seyiriyo benim de :16::16::16:
oda arkadaşım gelsin afedersiniz eşimin küfürlerini ve sizin yuhlarınızı ileticem kendisine:9:

iyiyim bebeğimmmmmmmmmmmmmm sizin yanınıza geldim daha iyi oldummm
yerim ben o paşayı annesiiii ben pıtpıtlarını görüyodum ama eşim anlamıyodu pek kilolu olduğumdan :9::9::9::9: şimdi bildiğin yer değiştiriyo lömbür lömbür karnım onunla birlikte şekil değiştiriyo sıpaaa babamızda alenen şahit oluyo artık 1 haftadır falan kendide hissetmeye başlayınca daha bi keyfilendi gelip gidip göbeğimi açıp öpüyo :9::9::9::9: senin tabi daha erken gözüktü yerim onları ben yerrrrr totolarını yerim hepsininnnn :9::9::9::9:

Canım sana kendimden örnek vereyim. Ben atandığımda dört aylık hamileydim ilk bebeğime. Ayda bir gün izin alıp kontrole gitmemi bile bahane edip uyardılar sürekli. Hatta başkan beni yanına çağırıp "seninle ne yapacağız böyle her ay sevk alıyorsun" dedi. Üstelik o da bir doktordu. Neyse bir kaç ay sonra yani bir yılım dolmadan doğum iznine ayrıldım. O zamanlar doğum izni doğumdan önce ve sonra olarak iki kere heyet raporuyla alınıyordu. Doğumdan önce bir ay, sezeryanda doğum sonrası iki ay. İznim bitince asalet tastiki sınavına girdim. Bütün soruları ful yapmama rağmen 73 gibi bir puan aldım. Dosyamı görmek istedim. Bana söyledikleri ne biliyor musun, bir yılın dolmadan çok izin aldın ve doğum rapuru kullandığın için kannat kullanıldı ve notun düşürüldü. Bilmiyorum şimdilerde de bu kadar keyfi midir uygulamalar. Ama sanırım amire bağlı herşey...

ablacım artık bu kadar keyfi uygulamalar yok sorun çıkartmazlar çok fazla

günaydın kuzummmm

Kızlarr civilde yazlıklar indirimde. Benim herşeyyden fazlasıyla var ama dayanamayıp iki parça aldım yine :) Kurban bayramında giymesi için cici aldım kzıma teyzeleri. Çoğu şey tükenmiş bile. İnşallah giydirmek nasip olur...

iyiyim bebeğimmmmmmmmmmmmmm sizin yanınıza geldim daha iyi oldummm
yerim ben o paşayı annesiiii ben pıtpıtlarını görüyodum ama eşim anlamıyodu pek kilolu olduğumdan :9::9::9::9: şimdi bildiğin yer değiştiriyo lömbür lömbür karnım onunla birlikte şekil değiştiriyo sıpaaa babamızda alenen şahit oluyo artık 1 haftadır falan kendide hissetmeye başlayınca daha bi keyfilendi gelip gidip göbeğimi açıp öpüyo :9::9::9::9: senin tabi daha erken gözüktü yerim onları ben yerrrrr totolarını yerim hepsininnnn :9::9::9::9:

ben de yerim ben de yirimmm :56::56::56:
benim kocamı görmek lazım bide. 1 haftadır hareketlerini o da hissediyor. anammm oğluşuyla konuşurken ağzı gözü şekilden şekle giriyor, sesini değiştiriyor. :60::60::60::60::60::60::60:

Abla seninki de pek bir talihsizlikmişş yaa. Şimdi bu kadar zorlayacaklarını sanmıyorum sonuçta doğum iznimi kullacağım . ocak gibi bitiyor izin. ee okulun kapanmasına 1 ay kala ben gitsem çocuklara ne faydam olacak yani o açıdan 1 ay da rapor alıp 15 tatilden sonra göreve başlarım diye hesap yapıyorum tabii bakalımm evdeki hesap çarşıya uyarsa ne alaa :)

:1::1::1::1::1::1::1:

benim oda arkadaşım 27 yıllık memur canım, biraz da çoban tipli kaba saba bi adam. yıllık izni çok fazla. hepsini yaza saklamış. bozdurup bozdurup harcıyo işte. müdür de nasıl olsa ben varım diye izni rahat veriyo. ben olmasam bi yere kımıldayamaz. günlük bile bi sürü rutin iş var.

eski memurlarla uğraşmak zor adamlara laf geçiremiyolar işte

Sizin kocalar ne güzel seviyomuş öyle yavrularını yaa benimki pek fazla ilgilenmiyoo akşamları hareket etsin diye bekliyo oğlan da ya nazlanıyo ya da tepiniyo öyle yanii :)) Ama hareket ettikçe onun içi bir acayip oluyor onu anladımm :))))Şu anda kıyamıyor oğluşunaa

Back