Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar göğüs pompası alan var mı hiç aranızda.
bana bi arkadaşım philips avent önermişti. bi sitede indirime girmiş alsam mı diye düşünüyom da. hem ilk günler için hem de çalışan bi anne olarak :44:

tubişciğimm benim bi arkadaşım verdi geçen sene doğum yapan çok fazla kullanmış ve çok memnunmuş bende kullanacağım tabiki ihtiyacım olursaa bence sen almalısın ücretsiz almayı düşünmüyorsun o zaman 4 aylık bebeği bırakıp giderken sütünü sağarsın en azından

bitti tatlım , valla alışverişi kendime yaptım kızıma bişey almadım :9::9::9: Tunikler ucuzdu birde bol yazlık pantolonlar aldım kendime , gecelik sabahlık işimide hallettim bir gecelik birde sabahlıklı alt üst takım aldım 100 gayme verdim kapattım o defteride :1::1: Annem bişeyler almış örmüş kızçeme bayramdan sonrada yatak yorgan işi için çıkcam dedi kısmetse bana da alıp yaptıklarını vermedi kendi getircekmiş :1::1::1: Benim aldıklarımı görünce zaten sen kolaylamışın işi dedi ben sadece netten banyo sağlık ürünleri cinsini alcam artık :16::16::16: şimdi geldimde baktım ne zaman izne ayrılıyom diye gün saymaya başladım 11 hafta sonra izne ayrılcam kısmetse az kalmış :52::52::52::52: Bugün şeker yüklememiz var öğleden sonra yine yokum kimsecikler yok sakinlemiş herkesler dağılmış .........

iyi yapmıssın canım bizimde yeni cicilere ihtiyacımız oluyor pacoz pacoz geziyoruz yoksaa
şeker yüklemen sorunsuz çıkar umarım

selam annişler nasılsınızzzzz

tubişim çok büyük geçmiş olsun ballı lokmammm artık iyisiniz maşşallah dikakt kendine ve yiğenime canım benimmm

iremiom hoşgelmişsin sefalar getirmişsin bende c.tesi günü yaptırıcam şeker yüklemesini

dün benim doğum günümdü oğluşumda doğum günüm şerefine çok şiddet uyguladı bana habire tepikledi döndü ne kadar mutlu etti beni :16::16::16::16::16:

ama ben hepinizi çok özledimmmmmmmm

doğumgünün kutlu olsun fulicim bebeğinle nice senelere inşallah

Doktordan geliyorum kızlar. Doğum tarihim 19 eylül. O günü ben istedim. Tanışma nişanlanma ve evlenme yıldönümümüz :)Hepsinin arasında iki yıl var. Gelelim Zeynonun durumuna. 29+1 haftalık görünüyor. Geç döllenme olduğu kesinleşti dedi doktor. 1300 gr ve 37 cm boyunda. Sırtı dönük olduğu için yüzünü göremedim. Bir de doktorda yoğunluk vardı, fazla uzun bakmadı sinir oldum. Oysa yüzünü çok görmek istiyordum. Doktor bebek iyi dedi. 10 gün sonra tekrar gidecekmişim. Bebeğin kilo alışına bakacakmış. Bu arada ben iki kilo daha verdim :( Çok moralim bozuldu tartıya çıkınca. Doktor ine kilo verişlerim için birşey demedi. Niye böyle oluyorsun sen demekle yetindi. Hiçbir şey yiyemediğimi yiyince de kustuğumu, açlıktan ölecek kadar kötü olduğumu söledim, sadece Allah Allah ya demekle yetindi. Senin kilo verişine rağmen bebeğin kilo alışı iyi dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu durum...Doğum raporumu da aldım bu arada. Artık özgürüm evvelallah. Dua edin birşeyler yiyebileyim kızlar, yoksa gerçekten bayılacağımmm

ablacım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim bendede sanırım bi geç döllenme durumu var oğlanın kilosu hep az çıkıyor bakalım ne olacak sondurumlarr

günaydın kuzular ve annişleri , biz dün şeker testimizi yaptırdık sonuç için doktorumla konuşmadım bugün arıycam ama netten baktım iyi çıkmış olarak gördüm 50 gr. yüklemesiydi 124 çıkmış 140 altı yani :34: kızçemde iyiydi günüyle uyumlu 900 gr ve 32 cm olmuş sıpam benim :16::16::16:

şekerinin çıkmamasına sevindim iremcim rahat rahat karpuz yiyebilirsn

günaydın hatunlar nasılsınızzzz...
tubiş ben aventin yeni doğan setini aldım şu dörtlü biberonlardan unnoda da daha uygun ben 80 küsüre almıştım , alırsamda yine aventin elektrikli pompasını alcam ama açıkçası işe başlarken almayı düşünüyorum ........

tubişciğimm benim bi arkadaşım verdi geçen sene doğum yapan çok fazla kullanmış ve çok memnunmuş bende kullanacağım tabiki ihtiyacım olursaa bence sen almalısın ücretsiz almayı düşünmüyorsun o zaman 4 aylık bebeği bırakıp giderken sütünü sağarsın en azından
teşekkür ederim kızlar. evet avent ürünlerinde karar kıldım. eşim bi de çocuk dr.u arkadaşına sorcak bugün. illa o da araştırcak yani oğluşu için :1::1::1: bugün yarın sipariş veririz.
tabi ben dün geceyi boş geçirmedim. yaptım bi kaç alışveriş.
Fenerbahçe nevresim takımı, polar kundak ve alt açma bezi aldım. çok tatlılar. gelince fotolarını koyarım:34:

Doktordan geliyorum kızlar. Doğum tarihim 19 eylül. O günü ben istedim. Tanışma nişanlanma ve evlenme yıldönümümüz :)Hepsinin arasında iki yıl var. Gelelim Zeynonun durumuna. 29+1 haftalık görünüyor. Geç döllenme olduğu kesinleşti dedi doktor. 1300 gr ve 37 cm boyunda. Sırtı dönük olduğu için yüzünü göremedim. Bir de doktorda yoğunluk vardı, fazla uzun bakmadı sinir oldum. Oysa yüzünü çok görmek istiyordum. Doktor bebek iyi dedi. 10 gün sonra tekrar gidecekmişim. Bebeğin kilo alışına bakacakmış. Bu arada ben iki kilo daha verdim :( Çok moralim bozuldu tartıya çıkınca. Doktor ine kilo verişlerim için birşey demedi. Niye böyle oluyorsun sen demekle yetindi. Hiçbir şey yiyemediğimi yiyince de kustuğumu, açlıktan ölecek kadar kötü olduğumu söledim, sadece Allah Allah ya demekle yetindi. Senin kilo verişine rağmen bebeğin kilo alışı iyi dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu durum...Doğum raporumu da aldım bu arada. Artık özgürüm evvelallah. Dua edin birşeyler yiyebileyim kızlar, yoksa gerçekten bayılacağımmm
hayırlı olsun ablacım. senin günü belli yani artık. gün netleşince daha da bi heyecan basar insanı di mi. Zeynep Narinimizin iyi olması çok güzel ama sen niye kilo verdin ablacım. dr.un normal şartlarda bu işe el atması lazım. çünkü lohusalık döneminde vücutta biriken yağlara ve kaloriye annenin ihtiyacı oluyomuş. başka bi Dr.a daha mi danışsan acaba:44::44::44:
günaydın kuzular ve annişleri , biz dün şeker testimizi yaptırdık sonuç için doktorumla konuşmadım bugün arıycam ama netten baktım iyi çıkmış olarak gördüm 50 gr. yüklemesiydi 124 çıkmış 140 altı yani :34: kızçemde iyiydi günüyle uyumlu 900 gr ve 32 cm olmuş sıpam benim :16::16::16:

tekrar günaydın bacım. gözün aydın, kızçene de maşallahhh.
kız kızçene sıpa deme be kız o narin narin hitap et :9::9::9:
ben de sizin değerleri bi kenara yazıyom. sonra kendi ölçümümle karşılaştırcam, gerçi benim dr. hemen sonuçları alıp aynı gün içinde görüşmeye çağırıyo.

Son düzenleme:
şekerinin çıkmamasına sevindim iremcim rahat rahat karpuz yiyebilirsn

evet alışveriş iyi oldu rahat şeyler aldım hep etek pantolona yakın pantolonlar boö tunikler doğumdan sonrada evde rahat rahat giyerim diye iyi oldu valla , karpuz dayanamayıp bir kaç dilim atıyom ağzıma ama çok yemiyorum resmen şişiyorum karnım kaskatı oluyo o yüzden bu sene karpuz yok sayılır :50::50::50::50:

teşekkür ederim kızlar. evet avent ürünlerinde karar kıldım. eşim bi de çocuk dr.u arkadaşına sorcak bugün. illa o da araştırcak yani oğluşu için :1::1::1: bugün yarın sipariş veririz.
Fenerbahçe nevresim takımı, polar kundak ve alt açma bezi aldım. çok tatlılar. gelince fotolarını koyarım:34:

ben de sizin değerleri bi kenara yazıyom. sonra kendi ölçümümle karşılaştırcam, gerçi benim dr. hemen sonuçları alıp aynı gün içinde görüşmeye çağırıyo.

hadi cicileri hayırlı olsun oğluşunun , araştırın bakalım bizde sizden alırız avent bilgilerini :34: ben öğleden sonra ölçüme gittim boşuna bekleme yarın sorarsın sonucu dedi akşam eve gidince netten baktım sonuca normal görünüyo ama kan değerim 11.1 e düşmüş bakalım ne diycek hala 11 olunca belki bişey demez :26::26::26:

günaydın hatunlar nasılsınızzzz...

hayırlı olsun ablacım. senin günü belli yani artık. gün netleşince daha da bi heyecan basar insanı di mi. Zeynep Narinimizin iyi olması çok güzel ama sen niye kilo verdin ablacım. dr.un normal şartlarda bu işe el atması lazım. çünkü lohusalık döneminde vücutta biriken yağlara ve kaloriye annenin ihtiyacı oluyomuş. başka bi Dr.a daha mi danışsan acaba:44::44::44:

günaydın canım aldığın cicileri güle güle kullansın bebeğinnn

evet alışveriş iyi oldu rahat şeyler aldım hep etek pantolona yakın pantolonlar boö tunikler doğumdan sonrada evde rahat rahat giyerim diye iyi oldu valla , karpuz dayanamayıp bir kaç dilim atıyom ağzıma ama çok yemiyorum resmen şişiyorum karnım kaskatı oluyo o yüzden bu sene karpuz yok sayılır :50::50::50::50:

hadi cicileri hayırlı olsun oğluşunun , araştırın bakalım bizde sizden alırız avent bilgilerini :34: ben öğleden sonra ölçüme gittim boşuna bekleme yarın sorarsın sonucu dedi akşam eve gidince netten baktım sonuca normal görünüyo ama kan değerim 11.1 e düşmüş bakalım ne diycek hala 11 olunca belki bişey demez :26::26::26:
teşekkür ederiz irem neva teyzesi :1:
benim kan değerim de 13 den 12,4 e düşmüş bi de düzenli kan ilacı kullandığım halde. umarım daha da düşmez benimkisi. aslında sana ilaca başlar yakında.
burda bi hemşireye de sordum o ürünleri. o daha önce istanbulda özel bi hastanede çalışmış, şu meşhur kaan kocatepenin yanında. hastanede onlar avent kullanıyomuş, kendi oğlunda da onu kullanmış. hatta pompa seni sağarken hiç acı hissetmezsin, yumuşak yumuşak masaj da yapar dedi. bi de ürünlerin BPA içermemesi de avantajmış.

günaydın canım aldığın cicileri güle güle kullansın bebeğinnn

teşekkürler Fatma teyzesi. senin oğluş nasıl. isim konusunu netleştirdiniz mi. bi ar Gökalpten vazgeççek gibiydiniz.

günaydın millet ben geldim :3::3::3::3:

Hoşgeldin irem ve minik kızıı nasılsınızz?? Konya havası almak yaradı mı sizse?

selam annişler nasılsınızzzzz

tubişim çok büyük geçmiş olsun ballı lokmammm artık iyisiniz maşşallah dikakt kendine ve yiğenime canım benimmm

iremiom hoşgelmişsin sefalar getirmişsin bende c.tesi günü yaptırıcam şeker yüklemesini

dün benim doğum günümdü oğluşumda doğum günüm şerefine çok şiddet uyguladı bana habire tepikledi döndü ne kadar mutlu etti beni :16::16::16::16::16:

ama ben hepinizi çok özledimmmmmmmm

Günaydın fulicimmm geçmiş doğum günün kutlu olsun ne güzel doğum gününde yavrun seninle benim doğum günümde de yavrum kucağımda olacak inşallah :)

Aynur abla günaydınn senin doğum tarihi kesinleşmiş ne güzel artık şafak sayaabilirsin sen ve güzel bir tarihte doğacak kızın bakalım ben ne zaman doğuracağım belki doktor bir şey söyler bu gittiğimde. Kilo verme konusunda da artık bebek iyice büyüdüğü için daha çok besin depoluyor ve senden götürüyor sen de doğru düzgün bir şey yemediğin için haliyle kilo veriyorsun. Bu ara ben inanılmaz çok acıkıyorum sen de az da olsa yemeye çalış abla kendi mideni bizden daha iyi sen biliyorsun.

İremcik kendine aldıklarını güle gülel giy canım kendine bir şeyler almakla çok iyi yapmışsın çünkü ben artık bıktım aynı şeyleri giymekten göbek büyüdükçe hiçbir şeyin içine sığmaz oldum pijamaya talimm evde geziyorum öyle..:47:
Ka değerin de bence baya düşük 12 nin altına ilaç vermişti doktorum sen bi hatırlat doktoruna sonra sıkıntı çekme:34:

Tubiş ben medela markasınada iyi diye duydum avent içinde bende avent alacam büyük ihtimal , biberonları dediğin gibi bpa sız aldım bende :34:

Kızlarrr biz haftasonu ankaraya gittik geldikk gitmişken oğlumuzun beşiğini ve bebek arabası ile pusetini de aldık ben pek bir rahatladım :))
Beşiği park yatak olarak aldık taşıması kolay diye . bebek arabasının da beşiğinde markası kraft ikisini de eşim kendi beğendi meğer o da pek hevesliymiş almaya:1::1: Beşiği eve getirip yerleştirmeyi düşünüyordum pek heveslenmiştim ama annemlerde bıraktım bebek orada doğacak rahatça yatsın diye.

Bizde haberler böylee haftasonu yada diğer hafta içi de kontrolümüz olacak inşallahh oğluşum ne kadar olmuş merak ediorum :)

Tubiş ben medela markasınada iyi diye duydum avent içinde bende avent alacam büyük ihtimal , biberonları dediğin gibi bpa sız aldım bende :34:
medelayı ben de duydum canım ama sağarken memişlere çok acı veriyomuş dediler vazgeçtim.
Kızlarrr biz haftasonu ankaraya gittik geldikk gitmişken oğlumuzun beşiğini ve bebek arabası ile pusetini de aldık ben pek bir rahatladım :))
Beşiği park yatak olarak aldık taşıması kolay diye . bebek arabasının da beşiğinde markası kraft ikisini de eşim kendi beğendi meğer o da pek hevesliymiş almaya:1::1: Beşiği eve getirip yerleştirmeyi düşünüyordum pek heveslenmiştim ama annemlerde bıraktım bebek orada doğacak rahatça yatsın diye.

Bizde haberler böylee haftasonu yada diğer hafta içi de kontrolümüz olacak inşallahh oğluşum ne kadar olmuş merak ediorum :)

hoş geldin didoşş, nasılsın. ohh güle güle kullansın oğluşun, mis gibi derin derin uyusun yatağında. aldıklarının resmini netten bulursan yüklesene merak ettim, fikir olsun bana da.

Didoş acayip iyi geldi tatil valla yaradı bize , kan için zaten demir hapı içiyorum kan hapı zaten bir taraftan ama 11 in altına düşerse 2 ye çıkartıyo benim doktor bakalım sınırda olunca belki 2 adete çıkarır :44::44::44:

Tubiş ben medela yı bebiş çekim gücüyle aynıymış diye duydum acıyı duymadım

$besik.jpg $kraft-relax-travel-sistem-x.jpg $5892_3.jpg

kızlar işte aldıklarımız bunlar..
Bebek arabasını çok beğendim gerçekten pierre cardinden daha kaliteli ve katlandığı zaman az yer kaplıyor. Özellikle arabası olanlar için az yer kaplaması önemli olacaktır tavsiye ederim :)

Bende pierre cardin almasam ya kraft ya chicco alacaktım , ben netten bakmamıştım ama mağazada 290 dı iyi almışınız fiyatlarıda güzel güle güle kullansın ,

kızlar ya bana annemler dedi ki iyi aldığın hastane çıkışını koyma hastane çantana, hastane iyi temizler mi bebeği, ayrıca ilk tuvaletide bulaşabilir o zor mu çıkıyomuş nedir tam anlamadım o kısmı vasat bişey koy dediler :44::44::44:

Bende pierre cardin almasam ya kraft ya chicco alacaktım , ben netten bakmamıştım ama mağazada 290 dı iyi almışınız fiyatlarıda güzel güle güle kullansın ,

kızlar ya bana annemler dedi ki iyi aldığın hastane çıkışını koyma hastane çantana, hastane iyi temizler mi bebeği, ayrıca ilk tuvaletide bulaşabilir o zor mu çıkıyomuş nedir tam anlamadım o kısmı vasat bişey koy dediler :44::44::44:

canım bebeği eskisi gibi şangur şungur suyla yıkamıyolar galiba , üzerindeki koruyucu katman hemen gitmesin diye ama benim hastanede gördüğüm bebkler hep temiz oluyolar. ilk tuvalet olayını bilmiyom. yine de herkes geliyor fotolar çekiliyo derken bebk güzel veya yakışıklı görünmeli bence, ama bilemedim tabi.

canım bebeği eskisi gibi şangur şungur suyla yıkamıyolar galiba , üzerindeki koruyucu katman hemen gitmesin diye ama benim hastanede gördüğüm bebkler hep temiz oluyolar. Ilk tuvalet olayını bilmiyom. Yine de herkes geliyor fotolar çekiliyo derken bebk güzel veya yakışıklı görünmeli bence, ama bilemedim tabi.

kız çirkin kıyafet demek istemedim ben mesela hastane çıkışının yerini çok beğendim kirlenip leke zor çıkarsa üzülürüm açıkçası, yinede güzel bişey koycam kızçeme :1::1::1: Kasım annelerinde de sordum ilk tuvaleti siyah biraz ilginç oluyomuş annemler onu demek istedi galiba ben hastane çıkışımı koymama kararı aldım şuan ...

kız çirkin kıyafet demek istemedim ben mesela hastane çıkışının yerini çok beğendim kirlenip leke zor çıkarsa üzülürüm açıkçası, yinede güzel bişey koycam kızçeme :1::1::1: Kasım annelerinde de sordum ilk tuvaleti siyah biraz ilginç oluyomuş annemler onu demek istedi galiba ben hastane çıkışımı koymama kararı aldım şuan ...

ama adı üstünde hastane çıkışı :44: he he
ay onu bırak bi de gazlı kaka denen bi şey oluyomuş ileriki günlerde :1: benim arkadaşımın yüzüne üzerine felan gelmiş kaka :9::9::9: dikkatli siper almak gerek kaka işine :52::52::52::52:

kraftla chicco güzel ikisi de tabi modelden modele de fiyatı değişiyor pusetsizler daha ucuz oluyor.

hastane çıkışı olayı bak şimdi benimde kafamı karıştırdı:44::44::44: Bir de ben devlet hastanesinde doğum düşünüyorum yanımda da kimse olmayacak (almıyolarmış) eve getirince mi o güzel hastane çıkışını giydirsem bilemedim şimdi:31::31:

ama adı üstünde hastane çıkışı :44: he he
ay onu bırak bi de gazlı kaka denen bi şey oluyomuş ileriki günlerde :1: benim arkadaşımın yüzüne üzerine felan gelmiş kaka :9::9::9: dikkatli siper almak gerek kaka işine :52::52::52::52:

tubiş o gazlı kaka olayını bende duydum arkdaşımdan fena batırıyormuş ortalığı artık altını değiştirirken her tarafı sağlama almak lazım:1::1::1:

Son düzenleme:
Back