Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın annişlerr napıyonuzz

iremmm sen napıyosunn bitti mi tatilinnn ne cabuk ne yaptın annenle alışverişini yaptın mı

iremmm sen napıyosunn bitti mi tatilinnn ne cabuk ne yaptın annenle alışverişini yaptın mı

bitti tatlım , valla alışverişi kendime yaptım kızıma bişey almadım :9::9::9: Tunikler ucuzdu birde bol yazlık pantolonlar aldım kendime , gecelik sabahlık işimide hallettim bir gecelik birde sabahlıklı alt üst takım aldım 100 gayme verdim kapattım o defteride :1::1: Annem bişeyler almış örmüş kızçeme bayramdan sonrada yatak yorgan işi için çıkcam dedi kısmetse bana da alıp yaptıklarını vermedi kendi getircekmiş :1::1::1: Benim aldıklarımı görünce zaten sen kolaylamışın işi dedi ben sadece netten banyo sağlık ürünleri cinsini alcam artık :16::16::16: şimdi geldimde baktım ne zaman izne ayrılıyom diye gün saymaya başladım 11 hafta sonra izne ayrılcam kısmetse az kalmış :52::52::52::52: Bugün şeker yüklememiz var öğleden sonra yine yokum kimsecikler yok sakinlemiş herkesler dağılmış .........

selam annişler nasılsınızzzzz

tubişim çok büyük geçmiş olsun ballı lokmammm artık iyisiniz maşşallah dikakt kendine ve yiğenime canım benimmm

iremiom hoşgelmişsin sefalar getirmişsin bende c.tesi günü yaptırıcam şeker yüklemesini

dün benim doğum günümdü oğluşumda doğum günüm şerefine çok şiddet uyguladı bana habire tepikledi döndü ne kadar mutlu etti beni :16::16::16::16::16:

ama ben hepinizi çok özledimmmmmmmm

tubişim çok büyük geçmiş olsun ballı lokmammm artık iyisiniz maşşallah dikakt kendine ve yiğenime canım benimmm

iremiom hoşgelmişsin sefalar getirmişsin bende c.tesi günü yaptırıcam şeker yüklemesini

dün benim doğum günümdü oğluşumda doğum günüm şerefine çok şiddet uyguladı bana habire tepikledi döndü ne kadar mutlu etti beni :16::16::16::16::16:

Hosbulduk tatlim gel arkamdan acma arayi :34:

merhaba kızlar nasılsınız. yoğun bi gün anca geldimm.
günaydın millet ben geldim :3::3::3::3:
günaydın, hoş geldin beyaaa :3::3:

gunaydin kizlarr herkesler iyidir umarim :16:
günaydın pardon tünaydın kızlarrr :16:

bitti tatlım , valla alışverişi kendime yaptım kızıma bişey almadım :9::9::9: Tunikler ucuzdu birde bol yazlık pantolonlar aldım kendime , gecelik sabahlık işimide hallettim bir gecelik birde sabahlıklı alt üst takım aldım 100 gayme verdim kapattım o defteride :1::1: Annem bişeyler almış örmüş kızçeme bayramdan sonrada yatak yorgan işi için çıkcam dedi kısmetse bana da alıp yaptıklarını vermedi kendi getircekmiş :1::1::1: Benim aldıklarımı görünce zaten sen kolaylamışın işi dedi ben sadece netten banyo sağlık ürünleri cinsini alcam artık :16::16::16: şimdi geldimde baktım ne zaman izne ayrılıyom diye gün saymaya başladım 11 hafta sonra izne ayrılcam kısmetse az kalmış :52::52::52::52: Bugün şeker yüklememiz var öğleden sonra yine yokum kimsecikler yok sakinlemiş herkesler dağılmış .........

tatil sana yaramış bacımm, güle güle kullan aldıklarını.
ben daha bebişe pek bi şey almadı. bi don bi de hastane çıkışı. ayrıntılı ultrasondan sonra vurcam kendimi internete:1::1:
inşallah şeker değerlerin güzel çıkar canım, haberdar et bizi.

geçmiş doğum gübnün kutlu olsun bacım.
teşekkür ederim canım, bulantılarım anca bugün geçti tam olarak.

ben de bu hafta aşı olcam büyük ihtimal perşembe günü. nöbetlerimi bitireyim öle, evde dinlenmiş olurum bi yan etkisi olsa da.
benim de 6 ağustos kontrol, 13 ağustosta da ayrıntılım var:34:

geçmiş doğum gübnün kutlu olsun bacım.
teşekkür ederim canım, bulantılarım anca bugün geçti tam olarak.

ben de bu hafta aşı olcam büyük ihtimal perşembe günü. nöbetlerimi bitireyim öle, evde dinlenmiş olurum bi yan etkisi olsa da.
benim de 6 ağustos kontrol, 13 ağustosta da ayrıntılım var:34:

nasıl güzel oluyo ayrıntılı bide totosunu dönmezse :9::9::9::9:be

nde şimdi konuştum doktorla c.tesi şeker yüklemesi yapıcam ama o hastanede değilmiş 31 temmuza gel dedi genel muaynemizi olur sonuçlarına bakarız dedi birde o gün araya alıcaklar bizi ayrıntılıda yüzünü görebilicekmiyiz die paşamızın :52::52::52::52::52::52::52:

Allah gülmelerden ayırmasın tatlımm :)) Sıcaklardan olsa gerek herkes kendini biryerlere mi atıyor ne :)) Bu arada benim gözüm aydın, ufaktan ufaktan sancılar girmeye başladı sanırım. Son aylarda doğal bu sancılar gerçi ama insan heyecanlanıyor. Yarın doktor kontrolümüz var ve muhtemelen doğum tarihimi belirleyecek doktor...Çantalarım hazır. Bir tek lohusa pijamam eksik. Gecelik aldım ameliyat sonrası için ama pijama da şart. Netten fiyatlara baktım çok pahalı geldi. Sadece birkaç gün giyeceğim şeye 150 tl vermem doğrusu. Puff çok heyecanlı...

amin canım cümlemizi inş. gözün aydın olsun gerçekten rahatlamaya çok az kaldı inş sağlıkla kucağına al bebeğini tabi zamanında:))
ben set aldım burdan pijama takımı özel önü açılabilen birde sabahlığı 70 tly di yani aslında sonrada giyebilirsin o tarz modellerde var öyle birşey tercih edebilirsin,banada ara ara ağrı geliyo sağ tarafıma doktor normal dedi gerçi bana daha çok var ama insan heycan yapıyo yinede seni çok iyi anlıyorum :)) doğum tarihini paylaş mutlaka şimdide doğum sırasına koyalım bakalım :))

kızlar göğüs pompası alan var mı hiç aranızda.
bana bi arkadaşım philips avent önermişti. bi sitede indirime girmiş alsam mı diye düşünüyom da. hem ilk günler için hem de çalışan bi anne olarak :44:

geçenlerde e bebektede %25 indirim vardı takip etmek lazım ben şimdi hangisini almamız lazım bilemediğim için alamamıştım

o indirimi ben de gördüm. ben her hafta programı seyrediyom, internet sitesinden şifreyi giriyom ama cebime şifre gelmiyor. yoğunluktan herhal. neyse o site henüz sarmadı beni.
şimdi kamuoyu yoklaması yapıyom, hemşirelere felan soruyom markaları..

Doktordan geliyorum kızlar. Doğum tarihim 19 eylül. O günü ben istedim. Tanışma nişanlanma ve evlenme yıldönümümüz :)Hepsinin arasında iki yıl var. Gelelim Zeynonun durumuna. 29+1 haftalık görünüyor. Geç döllenme olduğu kesinleşti dedi doktor. 1300 gr ve 37 cm boyunda. Sırtı dönük olduğu için yüzünü göremedim. Bir de doktorda yoğunluk vardı, fazla uzun bakmadı sinir oldum. Oysa yüzünü çok görmek istiyordum. Doktor bebek iyi dedi. 10 gün sonra tekrar gidecekmişim. Bebeğin kilo alışına bakacakmış. Bu arada ben iki kilo daha verdim :( Çok moralim bozuldu tartıya çıkınca. Doktor ine kilo verişlerim için birşey demedi. Niye böyle oluyorsun sen demekle yetindi. Hiçbir şey yiyemediğimi yiyince de kustuğumu, açlıktan ölecek kadar kötü olduğumu söledim, sadece Allah Allah ya demekle yetindi. Senin kilo verişine rağmen bebeğin kilo alışı iyi dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu durum...Doğum raporumu da aldım bu arada. Artık özgürüm evvelallah. Dua edin birşeyler yiyebileyim kızlar, yoksa gerçekten bayılacağımmm

günaydın kuzular ve annişleri , biz dün şeker testimizi yaptırdık sonuç için doktorumla konuşmadım bugün arıycam ama netten baktım iyi çıkmış olarak gördüm 50 gr. yüklemesiydi 124 çıkmış 140 altı yani :34: kızçemde iyiydi günüyle uyumlu 900 gr ve 32 cm olmuş sıpam benim :16::16::16:

tubiş ben aventin yeni doğan setini aldım şu dörtlü biberonlardan unnoda da daha uygun ben 80 küsüre almıştım , alırsamda yine aventin elektrikli pompasını alcam ama açıkçası işe başlarken almayı düşünüyorum ........

Back