Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

haklısın valla bende 92 kilo oldum 100 le gitcem heralde birde hamileliktenmidir nedir çok terliyorum durduk yere su gibi oluyorum geceleri yapış yapışım fena sıcaklara denk geldik uyku falan yok yani sabah ezanında anca uyursam uyuyorum artık bitik düşüyorum heralde :)) nefes darlığı bende de çok var özellikle sırt üstü yattığımda çok zorlanıyorum sol tarafa yatıyorum sol tarafım uyuşuyo sağa yatıyorum içim rahat etmiyo aynı şekilde sırt üstündede öyle kan akışı yavaşlıyomuş falan valla tam bir kabus bildiğin gibi değil bazen diyorum acaba bi benmi böyle geçiyorum yoksa tüm hamileler böylemi ama şundan eminim ikinciyi yapcağım zaman kesinlikle son 3 ayı kışa denk getircem en azından terden yırtarız :))

Canım emin ol hepimiz aynı durumdayız :) Normal bunlar. Bebişler iyi olsun da :) Benim ikinci çocuğum kışa denk gelmişti, rahat geçirmiştim ama bu sefer de grip korkusu kayıp düşme korkusu vardı :) Az kaldı ha gayret.

Fulya canım, gözün aydın ayrıntılıyı da atlattın çok şükür. Maşallah oğluşuna. Evet bence de boylu olacak bebiş. Kilosu da iyi maşallah. Çok sevindirik oldum canımmm

Eki Görüntüle 758600

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allahımm nasıl güzel bir duygu bu dünden beri bakıp bakıp ağlıyorum...
Rabbim nerede isteyen varsa sesini duysun aratmadan bekletmeden nasip etsin..
biz hamilelerede sağlıcakla yawrularına kavuşmayı nasip etsin inşallah....

fulicimmm maşallahhhh oğlunaa renkli görmek bambaşka maşallahhh allah nazarlardan saklasın

kızlarr günaydın bugün il dışı tayinler açılacak ama daha açılmadı bilgisayar başında onu bekliyorum. şu 5 günlük sürede onunla uğraşcam gerçi tayin isteyip istememe konusunda emin değilim ama zaten çıkması çok zor olduğpu için kendimizi biraz oyalayalım bakalım. haftaya cuma açıklanacak ben de cvmtesi doktora gitcem zaman geçirmiş olurum diyorum :DDDDD uzun zamandır ilk defa dün gece bebişimi görmedim rüyamda :52::12::12:

Günaydın didoş, fatmik, ve bambu ve de varsa gelecek olanlar...
Bambucum inşallah gönlüne göre olur canım. Bebeğinin şansına çıkar tayin belki. Kızlar herkesin aakları şişer ben göz altlarım dudaklarım ve burnum şişiyor sabahları. Siz de oluyor mu bu?

kızlar merhabalar
herkese günaydın nasılsınız.
ben pek iyi deilim.
3 gündür raporlu yatıyodum bugün işbaşı yaptım. salı sabah acillik oldum. besin zehirlenmesi. pazartesi öğlen yediğim yemekten şüpeleniyom.
allahıma şükür oğluşuma bi şey olmadı. o da aç kalmış olmalı ki serumları yiyince kıpır kıpır oldu karnımda. artık çok bariz hissediyom canımın parçasını:49::nazar: pazartesideki dr. kontrolümüz de öne çekmiş olduk erkenden gördük oğluşumuzu ama o hastalık haliyle bi şey anlamdık eşimle birlikte. bi gözümüz gördü bi gözümüz görmedi. 288 gr olmuş paşam.
tetenoz aşısını da olmamı istedi dr. ama 1 hafta bekliycem iyileşmek için.
o kadar yemek yememe ve su kaybına tansiyonum da düştü tabi ve biraz kilo kaybım var. yediğim serumlar sağolsun kendime getirdi beni. şimdi de yediklerimi çıkarmamak için zor tutuyom kendimi.
bugün çok uğrayamayabilirim kızlar. 3 günlük işlerim birikmiş bi de başbakan geliyor bugün, tüm şehir ve resmi kurumlar ayakta.
yarın tam gün nöbetçiyim ama uğrarım yanınıza.

Son düzenleme:
kızlar merhabalar
ben pek iyi deilim.
3 gündür raporlu yatıyodum bugün işbaşı yaptım. salı sabah acillik oldum. besin zehirlenmesi. pazartesi öğlen yediğim yemekten şüpeleniyom.
allahıma şükür oğluşuma bi şey olmadı. o da aç kalmış olmalı ki serumları yiyince kıpır kıpır oldu karnımda. artık çok bariz hissediyom canımın parçasını:49::nazar: pazartesideki dr. kontrolümüz de öne çekmiş olduk erkenden gördük oğluşumuzu ama o hastalık haliyle bi şey anlamdık eşimle birlikte. bi gözümüz gördü bi gözümüz görmedi.
o kadar yemek yememe ve su kaybına tansiyonum da düştü tabi ve biraz kilo kaybım var. yediğim serumlar sağolsun kendime getirdi beni. şimdi de yediklerimi çıkarmamak için zor tutuyom kendimi.
bugün çok uğrayamayabilirim kızlar. 3 günlük işlerim birikmiş bi de başbakan geliyor bugün, tüm şehir ve resmi kurumlar ayakta.

tubişimm çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et keşke raporunu uzatsaydınnnbugün başlamasaydın

Bambucum inşallah gönlüne göre olur canım. Bebeğinin şansına çıkar tayin belki. Kızlar herkesin aakları şişer ben göz altlarım dudaklarım ve burnum şişiyor sabahları. Siz de oluyor mu bu?
pek umudum yok ablacım da şansımızı denemek lazım tabi dediğin gibi belki bebişimizin şansı vardır bu konuda..
kızlar merhabalar
ben pek iyi deilim.
allahıma şükür oğluşuma bi şey olmadı. o da aç kalmış olmalı ki serumları yiyince kıpır kıpır oldu karnımda. artık çok bariz hissediyom canımın parçasını:49::nazar: pazartesideki dr. kontrolümüz de öne çekmiş olduk erkenden gördük oğluşumuzu ama o hastalık haliyle bi şey anlamdık eşimle birlikte. bi gözümüz gördü bi gözümüz görmedi. 288 gr olmuş paşam.

canım sana da çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın kendini. kolay gelsin sana hasta hasta baya bi yoğum geçecek işlerin galiba ama kendini çok yormamaya çalış yine de

aynur abla benim gözlerim ve burnum genelde gece yatarken şekerli yersem ya da çok yersem şişiyor ama midem hafif yattığım zaten normal kalkıyorum yataktan. Sanırım şekerle alakalı bir durum.

kızlar merhabalar
ben pek iyi deilim.

Tubişşş kaç gündür merak ediyordum senii çokk çokk geçmiş olsun çok şükür ki sana da bebbeğe de bir şey olmamış. Dikkat et kendine yine de çok çalışıp halsiz düşme başbakan gelecek de sizin evrakları kontrol etmeyecek yaa :1::1::1: YOrma kendini iyi haberlerini bekliyoruzz bu arada paşaya da maşallkah kilosu güzel :nazar::nazar:

Bambu il dışı tayinlerinde hayırlısı olsun canım yeni bebekle yeni ortam vs senin için iyi olacaksa olsun inşallah :34::34:

Bambu il dışı tayinlerinde hayırlısı olsun canım yeni bebekle yeni ortam vs senin için iyi olacaksa olsun inşallah :34::34:

inşallah canım yaa hayırlısı olsun bakalım rahatım yerinde aslında kararsızım yani çıkacağı da yok ya hayırlısı.. çıkmayacağını düşündüğüm için rahatım zaten

kızlarrrrr herkeslere iyi geceler.
rapor sonrası mesai ve nöbet çekilmiyor ama ben yine buralardayım :37:
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. allaha şükür daha iyiyiyim şu an.
siz neler yaptınız. gerçi topik yine boş kalmış ama, neyse şu yaz bi geçsin toplaşırız yine:10::10::10:
inşallah canım yaa hayırlısı olsun bakalım rahatım yerinde aslında kararsızım yani çıkacağı da yok ya hayırlısı.. çıkmayacağını düşündüğüm için rahatım zaten
bambu canım sonuçlar açıklandı, durum nasıl var mı olumlu bi gelişme:34:

Eki Görüntüle 758600

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allahımm nasıl güzel bir duygu bu dünden beri bakıp bakıp ağlıyorum...
Rabbim nerede isteyen varsa sesini duysun aratmadan bekletmeden nasip etsin..
biz hamilelerede sağlıcakla yawrularına kavuşmayı nasip etsin inşallah....

oyyy maşallahhh senin oğluşuna. uykucu totoyu dönceğine yüzünü dönsene di mi..
ben bu son gidişimde apar topar gittiğim için bi şey anlamadım, artık 6 ağustostaki kontrolümüzü ve 13 ağustostaki ayrıntılı ultrasonumuzu beklicez:49:

kızlarrrrr herkeslere iyi geceler.
rapor sonrası mesai ve nöbet çekilmiyor ama ben yine buralardayım :37:
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. allaha şükür daha iyiyiyim şu an.
siz neler yaptınız. gerçi topik yine boş kalmış ama, neyse şu yaz bi geçsin toplaşırız yine:10::10::10:

bambu canım sonuçlar açıklandı, durum nasıl var mı olumlu bi gelişme:34:

oyyy maşallahhh senin oğluşuna. uykucu totoyu dönceğine yüzünü dönsene di mi..
ben bu son gidişimde apar topar gittiğim için bi şey anlamadım, artık 6 ağustostaki kontrolümüzü ve 13 ağustostaki ayrıntılı ultrasonumuzu beklicez:49:

canım şimdi tercihleri yapıyoruz cuma günü açıklanacak inşallah.. haberdar ederim sizi mutlaka

canım ya çok yaşa emi güldüm akşam akşam :)) bende öyle bir bakıyım dedim ama yine kimse yok :44::44:

Allah gülmelerden ayırmasın tatlımm :)) Sıcaklardan olsa gerek herkes kendini biryerlere mi atıyor ne :)) Bu arada benim gözüm aydın, ufaktan ufaktan sancılar girmeye başladı sanırım. Son aylarda doğal bu sancılar gerçi ama insan heyecanlanıyor. Yarın doktor kontrolümüz var ve muhtemelen doğum tarihimi belirleyecek doktor...Çantalarım hazır. Bir tek lohusa pijamam eksik. Gecelik aldım ameliyat sonrası için ama pijama da şart. Netten fiyatlara baktım çok pahalı geldi. Sadece birkaç gün giyeceğim şeye 150 tl vermem doğrusu. Puff çok heyecanlı...

günaydın sevgili topik.. ben tercihlerle uğraşıyorum ben sakarya istiyorum eşim afyon galiba tercih falan yapmıcaz :DDDD şaka bi yana da cuma belli olacak bakalım tabi ihtimal çok çok çok az.. neyse haftasonu doktora gidiyorum bakalım bebişimö gösterecek mi kendiniiii

Back