Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu ramazanda ben de çok uyumaya başladım ya. yoruluyoz ondan mı ki. geçen perşembe bi grup ağırladım iftara sabahı işe pert geldim. üstüne bi de c.tesi nöbet. o günden beri habire uyuyom. o koltuk senin bu koltuk benim. oturma odasındaki çekyatı yeniden açtım. hatta sığmıyom bi yere kocamı da itekliyomuşum uyku sersemi :9::9::9::9:
ben bu sene derin dondurucuya çok şey attım. börek, ayıklanmış sebze, rende domates felan... sofra kurarken rahat ediyom bir nebze:34:

ben gece eşim sahura kalkınca ki evde bile yemiyo ama uyanıyom sonra gözüm dalıyo namaz için sesleniyo ondan sonra sabah uyanamıyom resmen sırf bebeğim için kalkıyom yoksa kahvaltısız gelcem işe resmen , birazda annemlerde daha geç kalkıyodum didoşun dediği hesap hep uyku düzeni kalmadı gelelide akşam iftar öncesi uyuyum diyom ama bir türlü olmadı sanki bir uyusam uyku ihtiyacım bitcek :9::9::9: bende buzluğa attım ama yine yapılcaklarım var kız sen sodalı böreği bilirsin ben hiç yapmadım nasıl yapıyon de bakıyım ben akşam hazırlasamda yarın işten eve gidince atsam fırına diyom çok beklemiş olur mu kimi 1-2 saat beklet diyo kimi bir gün diyo :44::44:

ramazanda uyku düzeni bozulduğu için öyle oluyor canım. bende bi gündüz uykusu yapıyorum yoksa dayanamıyorum gece uyku bölündüğü için.

İftara misafir çağırmak da hiç kolay iş değil eşimin arkdaşları gelmişti bir akşam nasıl yorulmuştum 2 aile daha çağırmayı düşünüyoduk ama sanırım çağıramayacaz dayanamıyorum çünkü

evet canım ya resmen uyku düzenim bozuldu ondan oldu galiba , bende yarın 2 aile çağırcam eğer halledebilirsem c.teside eşimin dayılarını sesliycem hemde 4 teneler :18::18::18::18:

ben gece eşim sahura kalkınca ki evde bile yemiyo ama uyanıyom sonra gözüm dalıyo namaz için sesleniyo ondan sonra sabah uyanamıyom resmen sırf bebeğim için kalkıyom yoksa kahvaltısız gelcem işe resmen , birazda annemlerde daha geç kalkıyodum didoşun dediği hesap hep uyku düzeni kalmadı gelelide akşam iftar öncesi uyuyum diyom ama bir türlü olmadı sanki bir uyusam uyku ihtiyacım bitcek :9::9::9: bende buzluğa attım ama yine yapılcaklarım var kız sen sodalı böreği bilirsin ben hiç yapmadım nasıl yapıyon de bakıyım ben akşam hazırlasamda yarın işten eve gidince atsam fırına diyom çok beklemiş olur mu kimi 1-2 saat beklet diyo kimi bir gün diyo :44::44:

evet canım ya resmen uyku düzenim bozuldu ondan oldu galiba , bende yarın 2 aile çağırcam eğer halledebilirsem c.teside eşimin dayılarını sesliycem hemde 4 teneler :18::18::18::18:

canım ben sodalı böreği gece döşüyom ertesi gün öğlen veya akşam üzeri pişiriyom. dolapta 1 gün bekliyo yani.
kıymalı veya peynirli yapıyom.
1 şişe soda, 2 yumurta, 1 bardak süt, 1 bardak sıvı yağ koyuyom karışıma.
bi de ben tepsinin en altına ve yufkaları döşedikten sonra en üste milföyü az bi şey açıp seriyom daha bi hoş oluyo. tavsiye ederim :34: milföy koyarsan pişirmeden evvel kesmen gerek.
anam dört dayı, eşleri çocukları. umarım yengeler güp oturdum deildir de yardım ederler sana...

Son düzenleme:
senin hamişliğin ilerledi tatlım içinden gelmiyosa da zorlama kendini. bi de oraların sıcağı bilirim yani. seni daver etsinler ayol, iki canlısın :34: ben bu hafta 2 yere davetliyim. pek mutluyum o iki gün yemekle uğraşmıcam deyü :21::21::21::1:

İçimden geliyo da bacaklarımdan gelmiyo :1::1: ayakta duramıyorum fazla bir de dediğin gibi sıcak öldürüyo adamı.. :))

haftasonu ankaradaydık ya ohh be dedim ne kadar serin geldi (gece yorganla yattım) suyu bir açıyosun serin serin akıyo burada su serinleyene kadar 2 kova su gidiyo:1::1::1:

Senin akrabalar vardır orda canımm ama yardıma gelsinler bi zahmet dimiii :))))

İçimden geliyo da bacaklarımdan gelmiyo :1::1: ayakta duramıyorum fazla bir de dediğin gibi sıcak öldürüyo adamı.. :))

haftasonu ankaradaydık ya ohh be dedim ne kadar serin geldi (gece yorganla yattım) suyu bir açıyosun serin serin akıyo burada su serinleyene kadar 2 kova su gidiyo:1::1::1:

Senin akrabalar vardır orda canımm ama yardıma gelsinler bi zahmet dimiii :))))

anammm burası da ankara gibi. banyo yapcağın zaman su ısınana kadar bayağı vakit geçiyo :52: direk suya elini koyamıyon ve gece biz de battaniye ile yatıyoz. hep soğuk diye yakınırdım hamişlikte bu sene bu serinlik iyi geldi bana.
en azından bebiş tam zır sıcaklara gelmicek didoşum, pişik olurdu herbiyerciği kıyamam ben ona :5:

canım ben sodalı böreği gece döşüyom ertesi gün öğlen veya akşam üzeri pişiriyom. Dolapta 1 gün bekliyo yani.
Kıymalı veya peynirli yapıyom.
1 şişe soda, 2 yumurta, 1 bardak süt, 1 bardak sıvı yağ koyuyom karışıma.
Bi de ben tepsinin en altına ve yufkaları döşedikten sonra en üste milföyü az bi şey açıp seriyom daha bi hoş oluyo. Tavsiye ederim :34: Milföy koyarsan pişirmeden evvel kesmen gerek.
Anam dört dayı, eşleri çocukları. Umarım yengeler güp oturdum deildir de yardım ederler sana...
milföy kısmını anlamadım ama benim aldığım tariftede önceden kesiyon , karışımı süt yağ yumurta yufkaların arasına sürüyo sodayı üstüne döküyo , sen yufkaların arasına sürmüyon üstüne mi döküyon hepsini, dayıların bakalım hepsi gelir mi bende zaten yorulcam hepsi toplu çıksın diyom birşeyler buzlukta olunca çok iş kalmayacak kısmetse ben pek milletle iş yapmayı beceremem sofra kurmada getirip götürseler yeter valla kompostoma kadar yaptım pilav ve ana yemeği fırına sürcem son anda sadece tabi becerebilirsem :9::9::9:...

senin akrabalar vardır orda canımm ama yardıma gelsinler bi zahmet dimiii :))))

akraba varda damak tadımız farklı ben pek yardım isteme taraftarı değilim açıkçası yesinler beğenmezlerse gelmezler bir daha :1::1::1::1:

anammm burası da ankara gibi. banyo yapcağın zaman su ısınana kadar bayağı vakit geçiyo :52: direk suya elini koyamıyon ve gece biz de battaniye ile yatıyoz. hep soğuk diye yakınırdım hamişlikte bu sene bu serinlik iyi geldi bana.
en azından bebiş tam zır sıcaklara gelmicek didoşum, pişik olurdu herbiyerciği kıyamam ben ona :5:

banyo yaparken sen suyun ısınmasını bekliyosun ben nerdeyse şofbeni açmadan girecem suya:1::1::1: Kız bu sıcakta ben bile pişik oldum tayt giymezsem bacağın birbirine değen yeri pişik oluyo. yavrucum serinde doğacak inşallah ankarada pişik olmasınnminik poposu

milföy kısmını anlamadım ama benim aldığım tariftede önceden kesiyon , karışımı süt yağ yumurta yufkaların arasına sürüyo sodayı üstüne döküyo , sen yufkaların arasına sürmüyon üstüne mi döküyon hepsini, dayıların bakalım hepsi gelir mi bende zaten yorulcam hepsi toplu çıksın diyom birşeyler buzlukta olunca çok iş kalmayacak kısmetse ben pek milletle iş yapmayı beceremem sofra kurmada getirip götürseler yeter valla kompostoma kadar yaptım pilav ve ana yemeği fırına sürcem son anda sadece tabi becerebilirsem :9::9::9:...

akraba varda damak tadımız farklı ben pek yardım isteme taraftarı değilim açıkçası yesinler beğenmezlerse gelmezler bir daha :1::1::1::1:

Yardım derken getir götür işleri ve bulaşıkları makineye dizme kısmı :1: Sen parça parça yapıyosun yemekleri sanırım o zaman pek zorluk olmaz hepsini 2-3 saatte yapayım dersen çok zor olur.

yaa yemekten konu açılmışken patlıcan kabak fasülye domates patatesim vs var onlarla nasıl bir yemek yapsam (türlü hariç)???
biraz kıymam ve tavuğum da var .

banyo yaparken sen suyun ısınmasını bekliyosun ben nerdeyse şofbeni açmadan girecem suya:1::1::1: Kız bu sıcakta ben bile pişik oldum tayt giymezsem bacağın birbirine değen yeri pişik oluyo. Yavrucum serinde doğacak inşallah ankarada pişik olmasınnminik poposu

yardım derken getir götür işleri ve bulaşıkları makineye dizme kısmı :1: Sen parça parça yapıyosun yemekleri sanırım o zaman pek zorluk olmaz hepsini 2-3 saatte yapayım dersen çok zor olur.

Yaa yemekten konu açılmışken patlıcan kabak fasülye domates patatesim vs var onlarla nasıl bir yemek yapsam (türlü hariç)???
Biraz kıymam ve tavuğum da var .

kocam yardım eder canım olmadı ben yorulursam bırakıveriyom dursun kafamıza vuran mı var :9::9::9: Ay ben ne zamandır mücver canım çekiyo dolapta rendelenmiş hazırda hep yemek oluyo ilk fırsatta bir kavunla olayı koparcam :56::56::56:

biz geldikkkkkkk :52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlar ben çok şiştim yaa ne olacak bu halim artık psikolojim bozulmaya başladı.. 37 numara ayakkabı giyen ben artık 40 numara ancak giyebiliyorum çok moralim bozulduu yaa bir de sürekli aynı şeyleri giymekten sıkıldımm eski kıyafetlerimi bir umut deniyorum ama bacağımdan geçmiyor daha öyle oolunca da bir an önce zayıflamak istiyorummm:31::31::31::31::31:

didoşum çok normal bunlar az kaldı paşanı kucağına almaya hayırlısıyla sonra ne şişlik kalıcak ne kilo bitanem benimmm :16::16::16::16:

günaydın hatunlarrr...
dün ben deniz yine alışverişimi yaptım netten, kocamı sıkıştırmışken. avent marka pompa, göğüs pedi, yeni doğan biberon seti aldım hem kendime hem oğluşuma :34:
bugün de gece nöbetçiyim geçmez bugün bana

günaydın canım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. allah tercihlerinde gönlüne göre versin inşallah.

didoşumm senin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. oğlunla eşinle güzel yıllarınız olur inşallah.
az daha sabret canım 54 gün sonra oğluşunu alınca kucağına ne şişlik ne kilo hiç bi şey gelmicek aklına. az daha sabır bi tanem. kıyafet olyını boşver bi çoğumuz eski kıyafetlerimize giremicez. ama o minnaklarımız için her şeye değer:16:

fuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52:
özlettin kıs kendini, söle o elemana çabuk yetişsin :1:

bende özledim bendeeee elemanı bankaya gönderdim kaçtım yanınıza kihkihkihhhhh :9::9::9::9:

kilo en kolay halledeceğimiz iş ona gelene kadarrrr ya bu ramazan ben tekrar uykuya düştüm ama işten uyuyamıyom yarında iftara arkadaşları çağırdım yine erken yatamaycam bu akşam :31::31::31::31:

bu ramazanda ben de çok uyumaya başladım ya. yoruluyoz ondan mı ki. geçen perşembe bi grup ağırladım iftara sabahı işe pert geldim. üstüne bi de c.tesi nöbet. o günden beri habire uyuyom. o koltuk senin bu koltuk benim. oturma odasındaki çekyatı yeniden açtım. hatta sığmıyom bi yere kocamı da itekliyomuşum uyku sersemi :9::9::9::9:
ben bu sene derin dondurucuya çok şey attım. börek, ayıklanmış sebze, rende domates felan... sofra kurarken rahat ediyom bir nebze:34:

ramazanda uyku düzeni bozulduğu için öyle oluyor canım. bende bi gündüz uykusu yapıyorum yoksa dayanamıyorum gece uyku bölündüğü için.

İftara misafir çağırmak da hiç kolay iş değil eşimin arkdaşları gelmişti bir akşam nasıl yorulmuştum 2 aile daha çağırmayı düşünüyoduk ama sanırım çağıramayacaz dayanamıyorum çünkü

uyku ve misafir demeyin bana geçen haftam misafirle geçti birde sahurda kalkıyom ben zaten uyanıyom die kocişe sahurluk hazırlıyom onunla azbucuk bende atıştırıyom cumba yatak uyurgezer oldum ben :55::55::55::55::55:

dün gece kendimden çok korktum birden bire uyandım sol elim bileğimin kenarında damarım nasıl zongluyo duramıyorum ağrısından tansiyonumu ölçtim 9-5 düşmüş bir birbuçuk saat böyle seyretti sonra kendiliğinen düzeldi şimdi bileğim ağrıyo ama iyiyiz sizler nasılsınız yawruşlarımmmmm :16::16::16:

şimdi tepsiyi yağlıyom.
milföyler kare kare ya 4-5 tanesini açıp yağlanmış tepsiye seriyom.
soda da dahil tüm malzemeyi karıştırıyom. milföylerin üzerine fırçayla sürüyom.
üzerine yufkayı döşemeye başlıyom.
her yufka katına malzemeden fırça ile bol bol sürüyom.
yufkanın yarısını döşeyince iç malzemeyi koyuyom (peynir veya kıyma)
kalan yufkayı da aynı şekilde döşüyom.
sonra yine 4-5 milföyü açıp en üste yufkaların üztüne döşüyom.
böreği kesiyom.
sodalı karışımdan artanı kestikten sonra üzerine döküyom.
buzdolabında bekletiyom
pişirceğim zaman yumurtanın sarısını sürüyom, susam döküyom, 180 derecede kızarana kadar
AFİYET OLSUN :16:

siz bizi çok mu özledinizzzzzz :52::52::52::52::52:
alın o zaman size koca göbek fuliiii
$1002873_594715050572364_388097653_n.jpg :52::52::52::52::52::52::52:

Eklentiler

• $1002873_594715050572364_388097653_n.jpg
    $1002873_594715050572364_388097653_n.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $581427_594705223906680_1998327445_n.jpg
    $581427_594705223906680_1998327445_n.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 28
dün gece kendimden çok korktum birden bire uyandım sol elim bileğimin kenarında damarım nasıl zongluyo duramıyorum ağrısından tansiyonumu ölçtim 9-5 düşmüş bir birbuçuk saat böyle seyretti sonra kendiliğinen düzeldi şimdi bileğim ağrıyo ama iyiyiz sizler nasılsınız yawruşlarımmmmm :16::16::16:

geçmiş olsun canım sen yinede tuzlu ayran iç bu ara bari, benimde memleket sıcaktı orda hep düşüktü tansiyonum ....

şimdi tepsiyi yağlıyom.
Milföyler kare kare ya 4-5 tanesini açıp yağlanmış tepsiye seriyom.
Soda da dahil tüm malzemeyi karıştırıyom. Milföylerin üzerine fırçayla sürüyom.
üzerine yufkayı döşemeye başlıyom.
Her yufka katına malzemeden fırça ile bol bol sürüyom.
Yufkanın yarısını döşeyince iç malzemeyi koyuyom (peynir veya kıyma)
kalan yufkayı da aynı şekilde döşüyom.
Sonra yine 4-5 milföyü açıp en üste yufkaların üztüne döşüyom.
Böreği kesiyom.
Sodalı karışımdan artanı kestikten sonra üzerine döküyom.
Buzdolabında bekletiyom
pişirceğim zaman yumurtanın sarısını sürüyom, susam döküyom, 180 derecede kızarana kadar
afiyet olsun :16:

milföy yapmam büyük ihtimal :1: Aldığım tarifte 6 yufkayla sodayı üstüne döküp bekletiyo bir deneyim bakalım ya güzel olur yada böreksiz bir iftar :9::9::9::9:

banyo yaparken sen suyun ısınmasını bekliyosun ben nerdeyse şofbeni açmadan girecem suya:1::1::1: Kız bu sıcakta ben bile pişik oldum tayt giymezsem bacağın birbirine değen yeri pişik oluyo. yavrucum serinde doğacak inşallah ankarada pişik olmasınnminik poposu

Yardım derken getir götür işleri ve bulaşıkları makineye dizme kısmı :1: Sen parça parça yapıyosun yemekleri sanırım o zaman pek zorluk olmaz hepsini 2-3 saatte yapayım dersen çok zor olur.

yaa yemekten konu açılmışken patlıcan kabak fasülye domates patatesim vs var onlarla nasıl bir yemek yapsam (türlü hariç)???
biraz kıymam ve tavuğum da var .
patlıcan kabak patatesi yuvarlak yuvarlak kızart üzerine soğanlı kıymalı harç dök. biber ve domatesleri de koy üstüne. bizde oturtma derler buna. sür fırına tamamdır :34:
fasulye kavurmasını biliyosan yumurtalı fasulyeyi de öle yaparsın :56::56:

biz geldikkkkkkk :52::52::52::52::52::52::52::52:

didoşum çok normal bunlar az kaldı paşanı kucağına almaya hayırlısıyla sonra ne şişlik kalıcak ne kilo bitanem benimmm :16::16::16::16:

bende özledim bendeeee elemanı bankaya gönderdim kaçtım yanınıza kihkihkihhhhh :9::9::9::9:

uyku ve misafir demeyin bana geçen haftam misafirle geçti birde sahurda kalkıyom ben zaten uyanıyom die kocişe sahurluk hazırlıyom onunla azbucuk bende atıştırıyom cumba yatak uyurgezer oldum ben :55::55::55::55::55:
hoş geldin beyaaa :46::46::46::3::3::3:

üzerine mi yattın acaba canım. hep sağ veya solda yatmak zorunda oluyoz ya bi taraflarımız uyuşuyo yani:34:
tansiyon düşmeleri çıkmaları biz de normal fulim. devam ederse panik yap, yoksa rahat.
biz oğluşumla iyyiz. kıpraşıp duruyo benimkisi. 2 gündür yoruldu herhal pek sesi çıkmıyor bugün:34:
ben bugün nöbetçiyim. sonrada perşembe cuma nöbet izni kullancam, hafta sonu da 2 gün. dört günü kapatıcam. o arada iftarlarımı çıkartcam aradan.
şimdi ben yokken yapılcak işleri hazırlıyom, oda arkadaşıma kakalıcam :1::1::1::1: hep o mu bana yapacak azcuk da ben yapayım:35::35::35::35:

geçmiş olsun canım sen yinede tuzlu ayran iç bu ara bari, benimde memleket sıcaktı orda hep düşüktü tansiyonum ....

milföy yapmam büyük ihtimal :1: Aldığım tarifte 6 yufkayla sodayı üstüne döküp bekletiyo bir deneyim bakalım ya güzel olur yada böreksiz bir iftar :9::9::9::9:

sıcakta tetiklemiş olabilir yawrum doğru dedin istanbul cayır cayır yanıyo yaaaa :50::50::50::50::50::50:

patlıcan kabak patatesi yuvarlak yuvarlak kızart üzerine soğanlı kıymalı harç dök. biber ve domatesleri de koy üstüne. bizde oturtma derler buna. sür fırına tamamdır :34:
fasulye kavurmasını biliyosan yumurtalı fasulyeyi de öle yaparsın :56::56:

hoş geldin beyaaa :46::46::46::3::3::3:

üzerine mi yattın acaba canım. hep sağ veya solda yatmak zorunda oluyoz ya bi taraflarımız uyuşuyo yani:34:
tansiyon düşmeleri çıkmaları biz de normal fulim. devam ederse panik yap, yoksa rahat.
biz oğluşumla iyyiz. kıpraşıp duruyo benimkisi. 2 gündür yoruldu herhal pek sesi çıkmıyor bugün:34:
ben bugün nöbetçiyim. sonrada perşembe cuma nöbet izni kullancam, hafta sonu da 2 gün. dört günü kapatıcam. o arada iftarlarımı çıkartcam aradan.
şimdi ben yokken yapılcak işleri hazırlıyom, oda arkadaşıma kakalıcam :1::1::1::1: hep o mu bana yapacak azcuk da ben yapayım:35::35::35::35:

ojgördük beyaaaa benim sıpamda dün gece çok oynadı yoksa içim rahat etmezdi şimdi iyiyiz şükür dediğin gibi takip edeyim ilk kez oynadı tansiyonum

sende dediğin gibi kakala yawrum yapsın işlerini hep senmi uğrasıcaksın :9::9::9::9:

siz bizi çok mu özledinizzzzzz :52::52::52::52::52:
Alın o zaman size koca göbek fuliiii
Eki Görüntüle 763468 :52::52::52::52::52::52::52:

yerim ben sizi ya çok tatlısınız, kız erkek anası olcan ama benim karın daha çok erkek karnına benziyo top gibi resmen yanlarda bişey yok :1::1::1: Milletin erkek dediği kadar var kızçemin durumu :9::9::9: Canım tuzu azaltmıştım ama benim tansiyonda 9-5 lerde olunca mecbur tuzlu ayrana dayandım valla yaz günüde süper oluyo :56::56::56:

SElam kızlar öğleden beri size cevap yazacam yazacam bir türlü yazamadım eşim gelmişti o varken yazamadım.

Fuliii kız göbüşe bak göbüşeee:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: Sen kız anası gibi duruyon bacım erkek anasına pek benzemiyosun :)
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ilk defa kanlı canlı senin fotonu gördük süs püs kalmamış sende :1::1:

Tubişim deddiğin oturtma tarifini biliyorum bizde oturtma deriz :) Aklımdan geçiyodu öyle mi yapsam diye karar verdim öyle yapacağım.

Tansiyon konusunda da benim gibi çok şişliğiniz yoksa günde bir bardak tuzlu ayran işinizi görür :34::34:

Canım sıkıldıı demin kalktım gittim kuaföre saçımı kestirdim bir değişiklik iyi olduu yoksa psikolojim hiç iyi yerlere gitmyecektii:31::31:

kendi doktorum özel, dörtlü test için hastanenin doktoruna gittim.16 hafta olarak hesapladığım bebeğime 18+4 dedi nedenini sordum bebğin gelişimine göre belirliyoruz dedi,bebeğin gelişimi iyi iri bebek falan dedi
sizce neden olabilir telaşlandım Kaç gr olduğunu da söylemedi. Ama ultrasonu kapatırken güzel,gelişimi iyi falan demişti. Böyle bir durum yaşayan var mı

günaydın ..............

diar canım bu kötü bişey değil benimkide bir hafta ilerden gidiyo ama doktor doğumu etkilemez dedi açıkçası telaşlanmadım demekki iyi besleniyo gelişti bebeğin ....

kendi doktorum özel, dörtlü test için hastanenin doktoruna gittim.16 hafta olarak hesapladığım bebeğime 18+4 dedi nedenini sordum bebğin gelişimine göre belirliyoruz dedi,bebeğin gelişimi iyi iri bebek falan dedi
sizce neden olabilir telaşlandım Kaç gr olduğunu da söylemedi. Ama ultrasonu kapatırken güzel,gelişimi iyi falan demişti. Böyle bir durum yaşayan var mı

günaydın ..............

diar canım bu kötü bişey değil benimkide bir hafta ilerden gidiyo ama doktor doğumu etkilemez dedi açıkçası telaşlanmadım demekki iyi besleniyo gelişti bebeğin ....

günaydın kızlar gelişin ilerde olması ne güzel maşallah iyi besleniyor bebeğin demekki geri kalmasa ona üzülsen anlarım ama ilerde olması ne sana ne bebeğine zarar verir

Back