- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.081
bu sefer ağzımdan kaçırdım eşime duydu sinirlendi ben konuşurum annemle dedi ama ben müsade etmedim benim yüzümden kötü olmasını istemedim annesiyle
karışığım, bıktım bu çatlama gününü aramaktan yawww..............
yaa umudumuzu kaybetmek yok kızlar ayrıca keyfini çıkar bakarsın bebiş gelmiş olur
evt ya dünde yazmıştım kanama gibi bişi geldi çok azdı akıntının içinde kırmızı leke yani ne olduğunu anlayamadım yumurtlamamda yakın bu aralar ondan mı yoksa bi sorun mu var anlayamadım test alıcam üstüne mi gördüm merak ediyorum başım filan da dönüyor
senin niye gecikti yumurtlaman pko varmıydı sende
nasılsın cnmmmmm
bitanem günaydınn aranızdaki sorun ne bilemiyorum ama her zaman derim "insanın bir eşref saati vardır bir de eşşek saati" ikinizinde eşşek saatine denk geldi sanırım :2: akşama kadar belki sakinleşir usulunce aşarsınız prbleminizi sıkma canını olur mu arkadaşımmm
kızlar size bişey danışmak sormak istedim bilginiz yoksa bile en azından bilgimiz yok die cvp atsaydınız bari
günaydın kerkesee. bu topic de ilgimi çekti ocak ayında gebelik müjdesini yaşarız inşallah hep birlikte.
bat 7 ocak listeye eklerseniz sevinirim
günaydın hatunlar yeni bir haftadan selamlar
gügügügügügüggügüüüüüügüüünayydınnnnnnnnnnnn
iyi haftalar olsun kızçelerrrrrrr
kızlar merhaba nasılsınızz. güne ve dolayısıyla haftaya çok kötü başladım. allahtan topiği açınca güzel haberini aldım ugozanın da yüzüm azcıkın güldü.
eşimle tartıştık. daha doğrusu tam bi tarrışma deil amma eve gidince kıyamet kopacak sanırım. her zaman yaşadığımız şey evlendiğimizden beri. ama bazen tavan yapıyo. yine öle oldu. sabrımı fazla zorladıı. moralim çok bozuk
günaydın kızlar..........
geçmiş olsun cnmm inşallah bebişe işarettir hiç tecrubem yok dediğin konuda ihmal etme ama
yok cnm pko fln ısrarla yapıyorum test olmazsa adet zamanı dr gidicem
Canım bizim problemimiz bilgisayar ve cep telefonu, daha doğrusu bunlardaki oyunlar. eşimde oyun oynama bir bağımlılık haline gelmiş durumda. nasıl anlatsam şimdi. akşam eve gelir yemek yer telefonu veya bilgisayarı alır eline başlar oynamaya. online da oynuyo indirdiği oyunları da oynuyo. hele bi de yenildiyse yenene kadar devam ediyo. geceleri de saat 2'ye 3'e kadar oynar. hep ben uyuduktan sora yatar yani. konuşursun o kadar dalar ki oyuna cevap vermez sana. çoğu zaman konuşmak paylaşmak istediğim şeyler birikir içimde dikkati oyunda olduğu için bi paylaşımda bulunamam.
annesi de dahil bi çok kişi farkında bu durumun. artık bağımlılık yani. kabul de etmiyo. diyorum kendi başımıza çözüm bulumıyoruz destek alalım. yok yanaşmıyo..bu gece sinirlendim madem oyunu bana tercih ediyosun dedim kızdım başka odada yattım sinirimden.
aksam ordaki ''bir sürü kişi''den biri de bendim dikkatimden kaçmış olsa gerek ziraa burdakı tüm arkadaslarım o kadar iyi niyetli insanlarki kesinlikle bilgisi dahılinde olan herseye cevap verir bilgisi yoksa bunuda belirtir..lütfen canım önyargılı davranmayalım burda herkes cok hassas rabbim inşallah gönlünden gecenı verir..
günaydın canım eklerim tabiii hoşgeldin
günaydıın yawruu
günaydın cancazıım nasılsın
günaydın canım lütfen sıkma canını sakin ol çözülmeyecek hiçbişey yok bu dünyada
günaydın kardeşşş
günaydın canım
en iyisi doktora gitmek o zaman bende bi aşsam şu fobimi ama akşama teste bişi çıkmazsa doğru doktora yarın
haftasonu camasır suyu kokuları eşliğinde geçtiiyi dielim iyi olsun bitanemmmmm yaaaaa naısl geçti hafta sonun ben c.tesi ailemi gördüm pazarda full uyudummmm miskin miskinnn ama iyi geldii :)
evet cnm dikkat etmek lazım o yuzden diyorum ya bu aydan hiç mi hiç ümidim yok benim
haftasonu camasır suyu kokuları eşliğinde geçtitemizlik yani tüm haftasonumu yedi diyebilirm
ah bilirim tatlım o durumu. benim kayınvalidemi geçtim kayınpederim bile laf sokardı bana. hem de eşimin esnaf erkek arkadaşlarının yanında o derece yani. "bu doğurmayacak zaten biz çalı süpürgesini kundak yapıp yağımızda sallıcaz artık" kayınvalidem "süs biberi mi aldık seni tabi doğurcan" falan derlerdi. 2 yıl çektim canım en sonunda patladım. dedim ki ya allah göstermesin bizim bebeğimiz olmasa senin annen baban nasıl bakıcak benim yüzüme. nitekim kötü bi durum yaşadım. hamileliğim devam etmedi. şimdi ağızlarını bıçak açmıyo. bana karşı da çok pişmanlar. ilişkimiz daha iyi ama ne oldu. o sözleri mahçuplukları unutamıyorum.bu sefer ağzımdan kaçırdım eşime duydu sinirlendi ben konuşurum annemle dedi ama ben müsade etmedim benim yüzümden kötü olmasını istemedim annesiyle
aksam ordaki ''bir sürü kişi''den biri de bendim dikkatimden kaçmış olsa gerek ziraa burdakı tüm arkadaslarım o kadar iyi niyetli insanlarki kesinlikle bilgisi dahılinde olan herseye cevap verir bilgisi yoksa bunuda belirtir..lütfen canım önyargılı davranmayalım burda herkes cok hassas rabbim inşallah gönlünden gecenı verir..
günaydın canım eklerim tabiii hoşgeldin
günaydıın yawruu
günaydın cancazıım nasılsın
günaydın canım lütfen sıkma canını sakin ol çözülmeyecek hiçbişey yok bu dünyada
günaydın kardeşşş
günaydın canım
niye kuzum umutsuzluga kapılmak yasaaaaak
canım test hala gülmedi banaçatlamadım herhalde bu ay çatlamıycam sanırım
Bu arada tekrardan hatırlatmak isterim burda herkesin sordugu soruya cevap verilir yada listeye eklenir ama insanız hepimiz ola ki gözümden kacar listeye eklemedıysem lütfen tekrardan yazın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?