Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

3 ay canım zaten 5 buçuk aylık evliyim yaşımdan dolayı beklemek istemedim inş en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarıma alırız

taze gelinn ne güzel :) iyi yapmışsın canım beklememekle. ben şahsen beklediğim için pişmanım. 7 ay oldu bizimde isteyeli bu 8. ayımız inşallah gelir bebişlerimiz

günaydın hatunlar yeni bir haftadan selamlar

günaydın yawrummmm anneciğini gördünn topladın enerjiyi mutluluğuuuu güzel bir hafta basladı değil mi :)

günaydın kerkesee. bu topic de ilgimi çekti ocak ayında gebelik müjdesini yaşarız inşallah hep birlikte.

bat 7 ocak listeye eklerseniz sevinirim

günaydın canımm hoşgeldinnnnnnnn :29::29::29:

kızlar test yaptım pozitif çıktı.hamileyim.Rabbim bu mutluluğu sizlerde yasatsın:49:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: tebrikler canımmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı basımıza olsun inşallahhhhhh :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar test yaptım pozitif çıktı.hamileyim.Rabbim bu mutluluğu sizlerde yasatsın:49:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ugozaaaaa canım çok tebrik ederim. allah önce pıt pıt larını duyurmayı daha sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: topiğimizin kurdelasını kesmiş oldun canım. ayağını iyi sür bize de bulaşsın, dualarını da esirgeme bizden.
ççoookkkk öpüyorum seniii.:16::16::16:

Back