Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar :3::3:sevo24 adlı arkadaşımız sanırım beni yanlış anlamış :44::44::44:beni hamile zannetmiş :16::16::16:
canım ben hamile değilim
:58::58::58:inşallah haftaya bugün size müjdeli haber veririm :34::34::34:sadece hamiş bir arkadaşımızı tebrik ettim :16::16::16:
ugozaydı sanırım
:16::16::16:benim 31 aralık bat :46::46::46:

inşallah olmuştur ama benim frekanslar bozulduğu için umut diye bişey kalmadı yaw hayırlısı.......

inşallah kuzumm işte biz ne yapsakta kendi zamanını bekliyor bebişşşş ah bi hamile kalabilsek bir kucağımıza alabilsekkk ooffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar :3::3:sevo24 adlı arkadaşımız sanırım beni yanlış anlamış :44::44::44:beni hamile zannetmiş :16::16::16:
canım ben hamile değilim
:58::58::58:inşallah haftaya bugün size müjdeli haber veririm :34::34::34:sadece hamiş bir arkadaşımızı tebrik ettim :16::16::16:
ugozaydı sanırım
:16::16::16:benim 31 aralık bat :46::46::46:

:1::1::1::1::1::1::1::1: inşallah seninde güzel hbrini alıcazzz bitanemm benimmmmm :46::46::46::46::46:

İnş ama sabah test yaptım çıkmadı ben niye bu kadar sabırsızım bilmiyorum henüz 3 ay oldu sayılır isteyeli 2. çocuğu ama kendime kızsamda akışına bırak desemde olmuyor:(

öyle işte istemsiz bir stres içindeyiz düşünmiycem etmiycem diyorum kendimi dalmış uzaklara bununla boğuşurken buluyorum ya gece gündüz gülerken ağlarken dua ederken yemek yerken su içerken hatta uyurken bile düşünülürmü yaaa çıldıriciiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah kuzumm işte biz ne yapsakta kendi zamanını bekliyor bebişşşş ah bi hamile kalabilsek bir kucağımıza alabilsekkk ooffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

:1::1::1::1::1::1::1::1: inşallah seninde güzel hbrini alıcazzz bitanemm benimmmmm :46::46::46::46::46:

öyle işte istemsiz bir stres içindeyiz düşünmiycem etmiycem diyorum kendimi dalmış uzaklara bununla boğuşurken buluyorum ya gece gündüz gülerken ağlarken dua ederken yemek yerken su içerken hatta uyurken bile düşünülürmü yaaa çıldıriciiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah tatlım hepimizin inşallah
:16::16::16:

benim nette sıkıntı var kızlar muhabbeti geriden takip ediyom. bi çok yazdığımda sayfaya geçmeden kayboluyo.,
canım test hala gülmedi bana :43::43::43::43: çatlamadım herhalde bu ay çatlamıycam sanırım:43::43::43::43:
bacım test bozuk olmaz dimi...

benim de yogun bir akıntım var anlamdım gitti artık:31:
canım batına ne kadar var bakamadım ilk sayfadan(internet bağlantım sağolsun) ama akıntı hamişlik belirtisi. benim ilk hamilelik belirtimdi. koyu sarı yoğun akıntı.

kızlar benide eklermisiniz listeye bat bugün

anaaaammm :52::52::52: gelmediyse test yapsana hadi bugün güzel bir haber daha alalımmmm..

ay acıyo kız bende alla allaaaa

bak yine açtım dinliyommm :27::27::27::27:

benim internetten dolayı açmıyo galiba. neyse sen söle biz oynayalım artıkın :8::8::8:

aynen valla benimki artık benle matrak geçiyor bak diyor ateşim 36 çıktı ben de hamile olabilirmiyim:)

benim nette sıkıntı var kızlar muhabbeti geriden takip ediyom. Bi çok yazdığımda sayfaya geçmeden kayboluyo.,

Canım batına ne kadar var bakamadım ilk sayfadan(internet bağlantım sağolsun) ama akıntı hamişlik belirtisi. Benim ilk hamilelik belirtimdi. Koyu sarı yoğun akıntı.

Anaaaammm :52::52::52: Gelmediyse test yapsana hadi bugün güzel bir haber daha alalımmmm..

Benim internetten dolayı açmıyo galiba. Neyse sen söle biz oynayalım artıkın :8::8::8:

canım 3 ocak var daha:32::32::32::32::32:

benim nette sıkıntı var kızlar muhabbeti geriden takip ediyom. bi çok yazdığımda sayfaya geçmeden kayboluyo.,

canım batına ne kadar var bakamadım ilk sayfadan(internet bağlantım sağolsun) ama akıntı hamişlik belirtisi. benim ilk hamilelik belirtimdi. koyu sarı yoğun akıntı.

anaaaammm :52::52::52: gelmediyse test yapsana hadi bugün güzel bir haber daha alalımmmm..

benim internetten dolayı açmıyo galiba. neyse sen söle biz oynayalım artıkın :8::8::8:

kuzum bilmiyorum ki test bozuk mu 1 digital kit 20 tanede test çubuğu almıştım 6 tane kalmış hala gülmedi 1 saat sonra fln bugunkünü de yapıcam bakalım tutarsa tutar artık tutmazsa dra :43::43::43::43::43:

aynen valla benimki artık benle matrak geçiyor bak diyor ateşim 36 çıktı ben de hamile olabilirmiyim:)

:))) alem bunlar yaaaaa

bu arada ben 3 gundur ölçüyorum ateşimi

22/12/12 de 36.0
23/12/12 de 36.4
24/12/12 de 36.3

anlamıyom kiii ölçüyom işteeee :1::1::1:

Back