Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ahhh bitanemmm yaaaaaa fazlasıyla haklısın erkek milletindeki bu rahatlık devede yok umarım kısa sürede aşarsınız bu prblemi gerçi kabul etse asılacak işte ama rabbim sabır versin. zaten çalışıyoruz ev iş çekip çeviriyoruz eve gittiğimizde oturabildiğimiz 1 veya 2 saat ondada ilgi muhabbet bekliyo insan

öle tabi tatlım. ama bu akşam karşıma alıp konuşacam adam gibi. hayır işin peşini bıraksam aman ne yaparsa yapsın desem bu sefer iyice kopucaz diye korkuyorum. iyice ilgisizleşcek diye.
yarın öbür gün allah nasip ederde bebişimiz olsa yine aynı şeyi yapçak bu. bebişin tüm stresi bana kalcak. çünkü yeni evliyken de böleydi, cicim aylarında bile yanımızda hep bilg. vardı.

kızlaaaaaaar günaydın,,,,,

kaç gündür giremedim,,, şehir dışındaydım işler filan,,,,, özlemediniz mi beni :1::1::1::1::1: :16::16::16:

çok yazışmışsınız okuyamadım hepsini var mıdır güzel haberler başka bilmiyorum ama sanırım ilk hamişimizi vermişiz topikten... çok sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun... Sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin rabbim....
Haberlerin arkası da bol bol gelsin inşallaaaaaaah....

Ben dün gece uykumdan uyanacak kadar şiddetli bir ağrı ile kırmızıları gördüm.... Uyku sersemi ağrım mı çoktu yoksa içten içe çok mu ümitlenmişim,,, sinirlerim mi bozuldu bilmiyorum baya bir ağladım... Zavallı kocacığımın eli ayağına dolaştı...ne yapacağını şaşırdı... Karnıma masaj yapıp dualar okudu havlular ısıttı... Mükemmel bir adamla evli olduğumu bir kere daha anladım... Baba olsa dünyanın en iyi babası olacağını biliyorum,,, umarım en kısa zamanda yaşarız o mutluluğu....

olan adamlara oluyo adet oluruz ağlarız olmayız ağlarız neyapcaklarını şaşırdılar

Kızlaaaaaaar Günaydın,,,,,

Kaç gündür giremedim,,, şehir dışındaydım işler filan,,,,, Özlemediniz mi beni :1::1::1::1::1: :16::16::16:

Çok yazışmışsınız okuyamadım hepsini var mıdır güzel haberler başka bilmiyorum ama Sanırım ilk hamişimizi vermişiz topikten... Çok sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin Rabbim....
Haberlerin arkası da bol bol gelsin inşallaaaaaaah....

Ben dün gece uykumdan uyanacak kadar şiddetli bir ağrı ile kırmızıları gördüm.... Uyku sersemi ağrım mı çoktu yoksa içten içe çok mu ümitlenmişim,,, sinirlerim mi bozuldu bilmiyorum baya bir ağladım... Zavallı kocacığımın eli ayağına dolaştı...ne yapacağını şaşırdı... Karnıma masaj yapıp dualar okudu havlular ısıttı... Mükemmel bir adamla evli olduğumu bir kere daha anladım... Baba olsa dünyanın en iyi babası olacağını biliyorum,,, umarım en kısa zamanda yaşarız o mutluluğu....

özledik cnm özlemezmiyiz:16::16::16:

ilk kırmızıyı görünce nasıl üzülüyo insan içim acıyo resmen ama Rabbimden büyük yok ki peşine yeni umutlarla bekliyoruz işte ...

benim de yogun bir akıntım var anlamdım gitti artık:31:

benimde tam tersi kupkuru :43::43::43::43::43::43:

bu arada tekrardan hatırlatmak isterim burda herkesin sordugu soruya cevap verilir yada listeye eklenir ama insanız hepimiz ola ki gözümden kacar listeye eklemedıysem lütfen tekrardan yazın kızlar:42::42:

ya bide akşam ugoza o arkadaşa cevap verdi sandım ben ayrıca benimde kafam karışıktı o arkadaşa cevap verip kafasını karıştırmak istemedim akşam sen ben ugoza vardı zaten anticim

Yaz gülüm yaz,,, umutları önümüzdeki aya kaldı yaz bana :5:

yeni bat ne canım:ssz::ssz:

ohh evin miss olmuştur benimde ii bi temizliğe ihtiyacım var kakılmış moduna geçmem lazım:21::21::21:

benımki delilik temizlik krizine giriyrum yaa:52::52::52:

özledik cnm özlemezmiyiz:16::16::16:

ilk kırmızıyı görünce nasıl üzülüyo insan içim acıyo resmen ama Rabbimden büyük yok ki peşine yeni umutlarla bekliyoruz işte ...

benimde tam tersi kupkuru :43::43::43::43::43::43:

valla kuzum anlamadım cok yogun krem gibi akıntı var dünden beri :53::53:

olan adamlara oluyo adet oluruz ağlarız olmayız ağlarız neyapcaklarını şaşırdılar

Çok üzüldüm zaten onun o haline.... aslında hep çok sancılı olur benim.
İki gün önce ağrı kesici içsem çok rahat atlatırım ama umut işte hadi hamileysem diye ilaç içmiyorum öncesinde... ama bu son aydı... artık normal hayatıma dönüyorum... dikkat ediğp özen gösterdikçe daha çok stres oluyor. Dikkat edip 1 birimm fayda sağlayacağız diye dikkat ederken stress yapıp 10 birim zarar sağlıyoruz...

kız belki de test bozuktur ya da erken ya da geç yumurtladın takma kafyaa yaa çalışmaya devam et

inşallah biz yinede alışmayı bırakmıyoruz test gülmesede biz güleriz diyip dalıyoruz :1::1::1::1::1::1::1::1:
ohh evin miss olmuştur benimde ii bi temizliğe ihtiyacım var kakılmış moduna geçmem lazım:21::21::21:

benimde benimdeeee bu hafta es geçtimmm yattım uyudum valla keyif yaptımmm zaten iki kişi batmıyo bile ev ama insanın içine sinmiyo yinede bu hafta keyif ilan ettim kendime koçişle uyudum uyudum kaltımmm :))))

öle tabi tatlım. ama bu akşam karşıma alıp konuşacam adam gibi. hayır işin peşini bıraksam aman ne yaparsa yapsın desem bu sefer iyice kopucaz diye korkuyorum. iyice ilgisizleşcek diye.
yarın öbür gün allah nasip ederde bebişimiz olsa yine aynı şeyi yapçak bu. bebişin tüm stresi bana kalcak. çünkü yeni evliyken de böleydi, cicim aylarında bile yanımızda hep bilg. vardı.

haklısın bitanem boşvererek daha da bağımlı hale gelebilir sen tedbirini al oda anlayacaktır. yani oynasın oynamasın değil ama b.kunu çıkartmasın değil mi ? dediğin gibi yarın öbürgün çocuk olunca tek basına olmaz biraz ailesine dönmesi lazım hakkınızda hayırlısı inşallah en kısa zamanda döner hatasından

ya bide akşam ugoza o arkadaşa cevap verdi sandım ben ayrıca benimde kafam karışıktı o arkadaşa cevap verip kafasını karıştırmak istemedim akşam sen ben ugoza vardı zaten anticim
aynen canım bende zar zor yazdım kızım saolsun notebooku yerden yere vuruyordu o anlarda elinden alıp yazmaya calıstm hatta neyse iyi niyetimizi bilen bilio canım:34::34:

canım hep özveri nereye kadar kendinden vermekten vazgeç kocan için olsa anlarım da k.validenin seni bukadar mehcup etmesine izin verme derim ben bugun bunu yapan yarın napar bilinmez kaldıki içine dokunuyo çocuk için daha da stres yapıyorsun olmayınca kabahati kendinde buluyorsun olmaz böyle herkez duracağı çizgiyi bilicek. saygını sevgini boz demiyorum elbette eşinin annesi ama herkesin bir sınırı var tatsızlık çıkmadan halledebilirsen senin ve ailenin geleceği için iyidir die düşünüyorum... bu benim fikrim tabi..

sorma canım yaaa gecen perşembe çatlamam lazımdı ama testten tık yok :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: kendiliğinden gelse ne olur kii :D
BENDE BU PERŞEMBE ÇATLAYACAKTIM , DÜN ÇATLADIM GALİBA AMA EMİNDE DEĞİLİM :ssz:
:ssz::ssz::ssz::ssz:

çok üzüldüm zaten onun o haline.... Aslında hep çok sancılı olur benim.
Iki gün önce ağrı kesici içsem çok rahat atlatırım ama umut işte hadi hamileysem diye ilaç içmiyorum öncesinde... Ama bu son aydı... Artık normal hayatıma dönüyorum... Dikkat ediğp özen gösterdikçe daha çok stres oluyor. Dikkat edip 1 birimm fayda sağlayacağız diye dikkat ederken stress yapıp 10 birim zarar sağlıyoruz...
aynen şu stresi bıraksak herşey yoluna girecek hakkımızda hayırlısı olsun

Back