Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu sefer ağzımdan kaçırdım eşime duydu sinirlendi ben konuşurum annemle dedi ama ben müsade etmedim benim yüzümden kötü olmasını istemedim annesiyle

canım hep özveri nereye kadar kendinden vermekten vazgeç kocan için olsa anlarım da k.validenin seni bukadar mehcup etmesine izin verme derim ben bugun bunu yapan yarın napar bilinmez kaldıki içine dokunuyo çocuk için daha da stres yapıyorsun olmayınca kabahati kendinde buluyorsun olmaz böyle herkez duracağı çizgiyi bilicek. saygını sevgini boz demiyorum elbette eşinin annesi ama herkesin bir sınırı var tatsızlık çıkmadan halledebilirsen senin ve ailenin geleceği için iyidir die düşünüyorum... bu benim fikrim tabi..

karışığım, bıktım bu çatlama gününü aramaktan yawww :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:..............

sorma canım yaaa gecen perşembe çatlamam lazımdı ama testten tık yok :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: kendiliğinden gelse ne olur kii :D

evt ya dünde yazmıştım kanama gibi bişi geldi çok azdı akıntının içinde kırmızı leke yani ne olduğunu anlayamadım yumurtlamamda yakın bu aralar ondan mı yoksa bi sorun mu var anlayamadım test alıcam üstüne mi gördüm merak ediyorum başım filan da dönüyor

senin niye gecikti yumurtlaman pko varmıydı sende

geçmiş olsun cnmm inşallah bebişe işarettir hiç tecrubem yok dediğin konuda ihmal etme ama

yok cnm pko fln ısrarla yapıyorum test olmazsa adet zamanı dr gidicem

nasılsın cnmmmmm :29::29:

bitanem günaydınn aranızdaki sorun ne bilemiyorum ama her zaman derim "insanın bir eşref saati vardır bir de eşşek saati" ikinizinde eşşek saatine denk geldi sanırım :2: akşama kadar belki sakinleşir usulunce aşarsınız prbleminizi sıkma canını olur mu arkadaşımmm

Canım bizim problemimiz bilgisayar ve cep telefonu, daha doğrusu bunlardaki oyunlar. eşimde oyun oynama bir bağımlılık haline gelmiş durumda. nasıl anlatsam şimdi. akşam eve gelir yemek yer telefonu veya bilgisayarı alır eline başlar oynamaya. online da oynuyo indirdiği oyunları da oynuyo. hele bi de yenildiyse yenene kadar devam ediyo. geceleri de saat 2'ye 3'e kadar oynar. hep ben uyuduktan sora yatar yani. konuşursun o kadar dalar ki oyuna cevap vermez sana. çoğu zaman konuşmak paylaşmak istediğim şeyler birikir içimde dikkati oyunda olduğu için bi paylaşımda bulunamam.
annesi de dahil bi çok kişi farkında bu durumun. artık bağımlılık yani. kabul de etmiyo. diyorum kendi başımıza çözüm bulumıyoruz destek alalım. yok yanaşmıyo..bu gece sinirlendim madem oyunu bana tercih ediyosun dedim kızdım başka odada yattım sinirimden.

kızlar size bişey danışmak sormak istedim bilginiz yoksa bile en azından bilgimiz yok die cvp atsaydınız bari

aksam ordaki ''bir sürü kişi''den biri de bendim dikkatimden kaçmış olsa gerek ziraa burdakı tüm arkadaslarım o kadar iyi niyetli insanlarki kesinlikle bilgisi dahılinde olan herseye cevap verir bilgisi yoksa bunuda belirtir..lütfen canım önyargılı davranmayalım burda herkes cok hassas rabbim inşallah gönlünden gecenı verir..

günaydın kerkesee. bu topic de ilgimi çekti ocak ayında gebelik müjdesini yaşarız inşallah hep birlikte.

bat 7 ocak listeye eklerseniz sevinirim

günaydın canım eklerim tabiii hoşgeldin:46::46::46:

günaydın hatunlar yeni bir haftadan selamlar

günaydıın yawruu:27::27:

gügügügügügüggügüüüüüügüüünayydınnnnnnnnnnnn

iyi haftalar olsun kızçelerrrrrrr :54::54::54::54::54::54:

günaydın cancazıım nasılsın:6::6:

kızlar merhaba nasılsınızz. güne ve dolayısıyla haftaya çok kötü başladım. allahtan topiği açınca güzel haberini aldım ugozanın da yüzüm azcıkın güldü.
eşimle tartıştık. daha doğrusu tam bi tarrışma deil amma eve gidince kıyamet kopacak sanırım. her zaman yaşadığımız şey evlendiğimizden beri. ama bazen tavan yapıyo. yine öle oldu. sabrımı fazla zorladıı. moralim çok bozuk :43::43::43:

günaydın canım lütfen sıkma canını sakin ol çözülmeyecek hiçbişey yok bu dünyada:34:

gktepel.gif

günaydın kardeşşş:3::3::3::3:
günaydın kızlar..........

günaydın canım:21::21:

geçmiş olsun cnmm inşallah bebişe işarettir hiç tecrubem yok dediğin konuda ihmal etme ama

yok cnm pko fln ısrarla yapıyorum test olmazsa adet zamanı dr gidicem

en iyisi doktora gitmek o zaman bende bi aşsam şu fobimi ama akşama teste bişi çıkmazsa doğru doktora yarın

Canım bizim problemimiz bilgisayar ve cep telefonu, daha doğrusu bunlardaki oyunlar. eşimde oyun oynama bir bağımlılık haline gelmiş durumda. nasıl anlatsam şimdi. akşam eve gelir yemek yer telefonu veya bilgisayarı alır eline başlar oynamaya. online da oynuyo indirdiği oyunları da oynuyo. hele bi de yenildiyse yenene kadar devam ediyo. geceleri de saat 2'ye 3'e kadar oynar. hep ben uyuduktan sora yatar yani. konuşursun o kadar dalar ki oyuna cevap vermez sana. çoğu zaman konuşmak paylaşmak istediğim şeyler birikir içimde dikkati oyunda olduğu için bi paylaşımda bulunamam.
annesi de dahil bi çok kişi farkında bu durumun. artık bağımlılık yani. kabul de etmiyo. diyorum kendi başımıza çözüm bulumıyoruz destek alalım. yok yanaşmıyo..bu gece sinirlendim madem oyunu bana tercih ediyosun dedim kızdım başka odada yattım sinirimden.

ahhh bitanemmm yaaaaaa fazlasıyla haklısın erkek milletindeki bu rahatlık devede yok umarım kısa sürede aşarsınız bu prblemi gerçi kabul etse asılacak işte ama rabbim sabır versin. zaten çalışıyoruz ev iş çekip çeviriyoruz eve gittiğimizde oturabildiğimiz 1 veya 2 saat ondada ilgi muhabbet bekliyo insan

aksam ordaki ''bir sürü kişi''den biri de bendim dikkatimden kaçmış olsa gerek ziraa burdakı tüm arkadaslarım o kadar iyi niyetli insanlarki kesinlikle bilgisi dahılinde olan herseye cevap verir bilgisi yoksa bunuda belirtir..lütfen canım önyargılı davranmayalım burda herkes cok hassas rabbim inşallah gönlünden gecenı verir..

günaydın canım lütfen sıkma canını sakin ol çözülmeyecek hiçbişey yok bu dünyada:34:

iyi dielim iyi olsun bitanemmmmm yaaaaa naısl geçti hafta sonun ben c.tesi ailemi gördüm pazarda full uyudummmm miskin miskinnn ama iyi geldii :)

Kızlaaaaaaar Günaydın,,,,,

Kaç gündür giremedim,,, şehir dışındaydım işler filan,,,,, Özlemediniz mi beni :1::1::1::1::1: :16::16::16:

Çok yazışmışsınız okuyamadım hepsini var mıdır güzel haberler başka bilmiyorum ama Sanırım ilk hamişimizi vermişiz topikten... Çok sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin Rabbim....
Haberlerin arkası da bol bol gelsin inşallaaaaaaah....

Ben dün gece uykumdan uyanacak kadar şiddetli bir ağrı ile kırmızıları gördüm.... Uyku sersemi ağrım mı çoktu yoksa içten içe çok mu ümitlenmişim,,, sinirlerim mi bozuldu bilmiyorum baya bir ağladım... Zavallı kocacığımın eli ayağına dolaştı...ne yapacağını şaşırdı... Karnıma masaj yapıp dualar okudu havlular ısıttı... Mükemmel bir adamla evli olduğumu bir kere daha anladım... Baba olsa dünyanın en iyi babası olacağını biliyorum,,, umarım en kısa zamanda yaşarız o mutluluğu....

bu sefer ağzımdan kaçırdım eşime duydu sinirlendi ben konuşurum annemle dedi ama ben müsade etmedim benim yüzümden kötü olmasını istemedim annesiyle
ah bilirim tatlım o durumu. benim kayınvalidemi geçtim kayınpederim bile laf sokardı bana. hem de eşimin esnaf erkek arkadaşlarının yanında o derece yani. "bu doğurmayacak zaten biz çalı süpürgesini kundak yapıp yağımızda sallıcaz artık" kayınvalidem "süs biberi mi aldık seni tabi doğurcan" falan derlerdi. 2 yıl çektim canım en sonunda patladım. dedim ki ya allah göstermesin bizim bebeğimiz olmasa senin annen baban nasıl bakıcak benim yüzüme. nitekim kötü bi durum yaşadım. hamileliğim devam etmedi. şimdi ağızlarını bıçak açmıyo. bana karşı da çok pişmanlar. ilişkimiz daha iyi ama ne oldu. o sözleri mahçuplukları unutamıyorum.
demem o ki olay çok dallanıp budaklanmadan eşin ufaktan gazını alsın annesinin kırmadan, kırılmadan.

kızlar 6 ocak listeye eklerseniz sevinirim:)

Bu arada tekrardan hatırlatmak isterim burda herkesin sordugu soruya cevap verilir yada listeye eklenir ama insanız hepimiz ola ki gözümden kacar listeye eklemedıysem lütfen tekrardan yazın kızlar:42::42:

Back