- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
- #30.761
Minnakımla dombik anası geldi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın dicem olmucak tünaydın fulimmmmteyzesi yesim o ayaklarııı yesinnnnnn tombiş ayaklım bal yanaklımmmmmmmm maşşallah sanaaaa![]()
,
günaydın serabımmm he yaaa dombili olduk iyiceeee![]()
günaydın didoşummmmm ve paşası![]()
ballı lokmam günaydınnnnnnnnp.tesine az kaldı sabah mı kız randevunnn
umudum hoşgeldinnn dün sana baktım he dedim yok epeydir uğramamış sen geldinnn yeni eviniz hayırlı olsun bitanem güle güle oturun tez zamanda muradını versin rabbim yeni evinde canım benimmmm![]()
canım benim az daha sık dişini ne olur ne olmaz, ilaç tehlikeli diyosun, temmuzdan sonra inşallah kendini de hazır hissedersen başlarsın tekrar sürece. biz burdayız hep, bizi de gelişmelerden haberdar et.zaten şuan ilacımı kullanıyorum..
biosteran dhea vardı ya hani..
geçen haziran adetimde kontrolüm vardı..
kan ve tahlil için
kan sonucumdan, FSH değerim 15 ti ya hani.. o 8.1 ' e düşmüs.. şükür.
ultr. sonucum ise.. 5 yumurtam var..
bu değerlere göre, bana ve esime ne zaman tüp düsünüyorsunuz dediler
dedim ben dana kendime gelemedikm, nasıl bu halimle hemen düşüneyim.
onlarda şu duruma göre ve yumurtalarımı bian önce değerlendirmek için diyolar tabi..
zaten bu ilacı içerken, korunmak gerekiyormus..sakıncalı bi ilaç yani..yani bu ilala hamile kalan olabiliyomus ama, çocuğun sakat fln olam ihtimalı olabiliyomus..bunun için korunmak şartmış..
yani 3 ay boyunca bu ilacı içicem..şuan 2. ayımdayım..temmuz ayında da kullanıp snra tüp düşünürseniz dediler ama..
insaAllah diyorum, ilaç sonrasınad kendliğinden olsa.. Rabbim den bu yorgunluğumla ne isterim ki başka![]()
hoş geldin fatmikimmm. anammm bi de senin gibi maviş olursa dadundan yenmez gari...Çıktım kızlar ayrıntıdan bebişim ve sanırım bana benziyor sol rahim damarım da kan akışı biraz azmış haftaya doktoruma sorucam umarim bi problwm yoktur
Minnakımla dombik anası geldi...
hoşbulduk kuzu..hoooşşgeldin be ya![]()
günaydın dicem olmucak tünaydın fulimmmmevettt pazartesi sabah 8'de randevum, aç gidicem.
gelir gelmez haber veririm.
canım benim az daha sık dişini ne olur ne olmaz, ilaç tehlikeli diyosun, temmuzdan sonra inşallah kendini de hazır hissedersen başlarsın tekrar sürece. biz burdayız hep, bizi de gelişmelerden haberdar et.
hoş geldin fatmikimmm. anammm bi de senin gibi maviş olursa dadundan yenmez gari...
canım muhtemelen dr. gece yatış yönün konusunda sana öneride bulunur. benim bi arkadaşımda oldu hatta bi de demişlerdi ona, "bebeğin vücudu yavaşi gelişiyor kan akışından dolayı" sora kan sulandırıcı aspirin ve dr.un dediği tek yöne yatma veya oturmayı uyguladı maşallah soyuk yumurta gibi tombiş bi kızı oldu.
hoooşşgeldin be ya![]()
Hosbuldum canım inşallah öyle olur ben hep solda yattim belki ondandir korkulacak bisey olduğunu düşünmüyorum çünkü haftasi ile uyumlu küçük demedi doktor
hoşbulduk kuzu..
Eki Görüntüle 740316 ol dumu kızlar foto koydum
OLDU OLDUUU KIZ HAKKKETTTTT SANA BENZİYO GALİBAAAAA MAŞŞALLAHHHHHH PAŞAMIZA MAŞŞALLAHHH![]()
tipine kurban olduklarım nasıl büyüyorlar kız fuli![]()
oldu fatmikimmmEki Görüntüle 740316 ol dumu kızlar foto koydum
Tipine kurban olduklarım nasıl büyüyorlar kız fuli![]()
oldu fatmikimmmface tabiriyle 1 milyon kere LİKE, LİKE
elini de götürmüş başına ne düşünür ki kuzucuk...
valla yaaa. her ay gidişimde ben de hayretler içinde kalıyom.
bakalım bizim sıpacık pazartesi nasıl büyümüş olcakgüzel bi poz verirse eğer 3 boyutlu resim de isticem Dr.dan.
arkadaşlar 4 tane ultrason resim var ama hıcbırı böle değil bu 3 boyutlu resim mi acaba ne kadar net çıkmış maşallah ya cok tatlı :))
hoş geldin bukett..
evet canım bu 3 boyutlu renkli ultrason diye geçiyo.
bi de bunun 4 boyutlusu varmış. onu ben bilmiyom, bizim serap yaptırcak, onda görcem ben de ilk.
peki ben kontrole gidince doktordan istesem verir mi yanı ekstra bi işlem ve ücretle mi yapılıyo yoksa sadce resim için bi işlem yapıp resim verebiliyo mu ya ben de istiyorum kızım ı böle net görmek :)))
canım sen ayrıntılıya gittin mi o renkli değil miydi genelde ayrıntılı en azından renkli usg oluyo , bende dört gözle ayrıntılıyı bekliyom![]()
hoş geldin bukett..
evet canım bu 3 boyutlu renkli ultrason diye geçiyo.
bi de bunun 4 boyutlusu varmış. onu ben bilmiyom, bizim serap yaptırcak, onda görcem ben de ilk.