- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.241
valla size tavsiyem haftalık toplayıp bi gün gelmemeniz ama sen öğretmensin belki öğrencilerin için sıkıntı olur bi gün gelmemen o zamanda erken çıkma yönünde fikir beyan et günün ortasında olursa hiç bişi anlamazsın izinden
bizim kurumda topluyorlar 1 gün oluyor cumaları gelmiyorsun mesela
mecbur edecez işte benim umudum kv var birine bıraksamda başında duracak adam var ....
onu demiyorum tatlım altı ay olsaydı ek besini başlanmış olurdu yeme içmeside dert olmazdı gelir emzirirdin ama şimdi sadece senden besleniyo süt bırakma derdin o sabiyi bırakma derdin her türlü sinir harbindeyim şuan ya
süt izni zaten haftada 2 gün ediyo bir saatte fazladan ama ona yanaşır mı bakalım millet of yaaa
ilk 6 ay günde 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat
ben direk bakıcıyabakıcı + kayınvalide olayına gircem ben bakıcı çocuğa bakıcak kayınvalidem bakıcıya
en büyük şansım bu zaten evim yürüme mesafesi 10-15 dk iş yerime.ya allahtan istanbulda değilsiniz sende iremde tubada evinize ulaşmanız kolay olur
benim kuzenim kütahyada öğretmen evi ile okulu 5 dakikaydı aralarda gelir emzirir giderdi çok avantajlı oldu onun için hiç izin almadı çocuğundan mahrum kalmadı
ben eve bıraksam ha diyip gitmem 1 saat
Şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarı zamanlı çalışma hakkı tanınacak. İşveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında.
bu kadar abartı bu kadar şahşaha şu bir hafta içinmiş...ne diyem ki ben bunun üstüne...
şu doğum izni bi 6 aya çıkabilseydi. süt ,izinleri de değişirdi herhalde ona göre..
ben direk bakıcıya
en büyük şansım bu zaten evim yürüme mesafesi 10-15 dk iş yerime.
aaaaaaşimdi forumda okuyunca gördüm ben hemen internetten araştırayım. eğer gerçekse yuuuhhh diyom başka bi şey demiyom.
6 ay yalan oldu kuzmmmm
ilk 6 ay günde 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat
işte haftada 15 saat eder oda 2 gün ama vermezler canım git gel deyip yemek zamanını bekleyip mecbur bir ssat daha çalışıyo millet
Naber kızlar nasılsınız????
ay kuzu ben yine biraz uyumuşummm masa başında
Bu uyku nerden geliyoor ya ben de otuduğum yerde elimde kitap uyumuşum bi yarım saat
Selam kızlar....bizi merak ettinizmi?carsamba gün tam isten cıkmadan lavaboya girdim,kanama geldi aglaya aglaya hastaneye gıttık. Sonra nst ye grdm sancı yok dediler ultrasonla baktılar.rahim icinde kesede kanama yokmus,muhtemelen rahim agzından gelmıstır dediler bi daha gelmedi sükür sadece işyerinde geldi.... Kesildi yani,ama her ihtimale karsı gözetim altında tutalım dediler,ogünden beri hastanede yatıyorum.... Pzts ye kadar da kalıcam,sağ kolumda serum var,tel.den tam yazamıyorum,dualarınızı bizden eksik etmeyln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?