• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ama kışın kısa kollu olur mu canımm

canım hatırlıyormusun bilmem aynur abla bir liste yayınlamıştı ya bize , o zaman bir tanede kısa kollu takım alın yanınıza serum durumunda daha iyi oluyo demişti benim evde giydiklerim hastanede giyilmez o yüzden yeni almak zorundayım zaten hastane soğuk olacağını düşünmüyorum ,

bu arada emzirme minderi sadece aynur abla mı almıştı , benim aldığım dün geldi düşündüğüm gibi değilmiş yada kandırıldım :9::9::9::9: Bebeğin kafasını koyacagı kadar elinden az daha büyük bişeymiş bende sanıyom tüm vucudunu destekler bişeydir demiştim :44::44::44: Resmini çekmedimde siteden kopyaladım aha şunlar aldıklarımda ...

Eki Görüntüle 734341 Eki Görüntüle 734342 Eki Görüntüle 734343

canım hatırlıyormusun bilmem aynur abla bir liste yayınlamıştı ya bize , o zaman bir tanede kısa kollu takım alın yanınıza serum durumunda daha iyi oluyo demişti benim evde giydiklerim hastanede giyilmez o yüzden yeni almak zorundayım zaten hastane soğuk olacağını düşünmüyorum ,

bu arada emzirme minderi sadece aynur abla mı almıştı , benim aldığım dün geldi düşündüğüm gibi değilmiş yada kandırıldım :9::9::9::9: Bebeğin kafasını koyacagı kadar elinden az daha büyük bişeymiş bende sanıyom tüm vucudunu destekler bişeydir demiştim :44::44::44: Resmini çekmedimde siteden kopyaladım aha şunlar aldıklarımda ...

ay ben o listeyi çok incelememiştim ne biliyim sonuçta hastanede bir gün kalınacak ya onun için özel bişi almama gerek yokmuş gibi geliyor hem evde hem hastanede giyilcek orta yollu bişi düşünüyorum ben

evet aynur abla almıştı ama bundan ziyade simit gibi olanlar daha ii diyorlar yada normalden daha ince bir yastığı(şilte gibi ince bi yastık) bebeğin altına koyabilirsin demişti eşimin kuzeni

ay ben o listeyi çok incelememiştim ne biliyim sonuçta hastanede bir gün kalınacak ya onun için özel bişi almama gerek yokmuş gibi geliyor hem evde hem hastanede giyilcek orta yollu bişi düşünüyorum ben

evet aynur abla almıştı ama bundan ziyade simit gibi olanlar daha ii diyorlar yada normalden daha ince bir yastığı(şilte gibi ince bi yastık) bebeğin altına koyabilirsin demişti eşimin kuzeni

işte benimki bebeğin altına değil kafasının altına giriyo yastık gibi minder değil neyse aldım artık yapacak bişey yok .............

güle güle kullan canım bende kısa kol alacağımı alt üst pijama şeklinde alsam diyordum :44::44: Senin kide mantıklı serum falan durumunda yatıyo olcan elbisede olsa olur ..................

iremcimm benim elbise şeklinde almamın sebebi normal doğumda gelip gidip açılma var mı diye kontrol edecekler her seferinde alt pijamanı çıkartamazsın. bir de doğumdan sonra ped kontrolü yapılıyormuş kanamaya bakılıyormuş o yüzden gecelik alman lazım. ben olurda hastanede 2 gün kalırsam (sezeryanda filan) o ihtimale karşı ve de evde giymekiçin alt üst pijama aldım.

işte benimki bebeğin altına değil kafasının altına giriyo yastık gibi minder değil neyse aldım artık yapacak bişey yok .............

bu emzirme yastıklarını bende büyük bir şey diye düşünmüştüm ama değilmiş o kadar ufacık şeyi kendim de yaparım:1::1:
artık normal yastık olarak filan kullanırsın sende iremcik yapacak bir şey yokk

iremcimm benim elbise şeklinde almamın sebebi normal doğumda gelip gidip açılma var mı diye kontrol edecekler her seferinde alt pijamanı çıkartamazsın. bir de doğumdan sonra ped kontrolü yapılıyormuş kanamaya bakılıyormuş o yüzden gecelik alman lazım. ben olurda hastanede 2 gün kalırsam (sezeryanda filan) o ihtimale karşı ve de evde giymekiçin alt üst pijama aldım.

boydan gecelik dediğin gibi mantıklı kuzum iç çamaşırı bile giydirmiyorlarmış sanırım

bu emzirme yastıklarını bende büyük bir şey diye düşünmüştüm ama değilmiş o kadar ufacık şeyi kendim de yaparım:1::1:
Artık normal yastık olarak filan kullanırsın sende iremcik yapacak bir şey yokk

göndersem gönderirirmde kocam uğraşma kalsın dedi neyse nelere boşa paramız gidiyo olmadı bebeğim bebeklerini uyutur ondaaa :52::52::52::52:

iremcimm benim elbise şeklinde almamın sebebi normal doğumda gelip gidip açılma var mı diye kontrol edecekler her seferinde alt pijamanı çıkartamazsın. Bir de doğumdan sonra ped kontrolü yapılıyormuş kanamaya bakılıyormuş o yüzden gecelik alman lazım. Ben olurda hastanede 2 gün kalırsam (sezeryanda filan) o ihtimale karşı ve de evde giymekiçin alt üst pijama aldım.
canım ben aynur ablayı dinleyip 2 sindende almayı düşünüyomda hangisi kısa olsa bilemedim belkide ikiside kısa kollu olsa olabilir nede olsa üstüne sabahlıkta alıyon :34:

boydan gecelik dediğin gibi mantıklı kuzum iç çamaşırı bile giydirmiyorlarmış sanırım

evet canım bu konuyla ilgili farklı söylentiler var :)) lastikli vücudu sıkacak hiçbir şey giydirmiyorlarmış benim gecelik boydan yarım ama üstümüzde illaki çarşaf olur diye yarım aldım. normal pijamayı giydirmeyecekleri kesin

canım ben aynur ablayı dinleyip 2 sindende almayı düşünüyomda hangisi kısa olsa bilemedim belkide ikiside kısa kollu olsa olabilir nede olsa üstüne sabahlıkta alıyon :34:

senin dediğin gibi de olabilir canım ben kış günü olacak diye kısa kol almadım pijamayı evde de giyerim diye (malum ev sobalı) . Sabahlık şart o olsun da her türlü kapanır kolların :34:
bir de alacğaının önü mutlaka düğmeli olsun lohusa gecelik /pijamalarında emzirmek için ya yer yapıyolar ya da düğme alırken yine de dikkat edin bu ayrıntıya

senin dediğin gibi de olabilir canım ben kış günü olacak diye kısa kol almadım pijamayı evde de giyerim diye (malum ev sobalı) . Sabahlık şart o olsun da her türlü kapanır kolların :34:
Bir de alacğaının önü mutlaka düğmeli olsun lohusa gecelik /pijamalarında emzirmek için ya yer yapıyolar ya da düğme alırken yine de dikkat edin bu ayrıntıya

onu biliyordum canım , kaça aldın ya

Canım ben de yazdımdı elime geçtiğinde minder çok küçük diye görmedin sanırım. Aynı modeli yorgancıya götürip bebek boyutunda olanı diktireceğim ben inşallah :) Bu sadece kafa destekleyici, inşallah işimize yarar:))

tek kullanımlık çamaşır almak lazım mı acaba

onu da bir araştırmak lazım aslında ...:31::31:

onu biliyordum canım , kaça aldın ya

tek gecelik 25, sabahlık 25-30 (unuttum), alt üst takım da 55 ten 45 e aldım. (normalde daha pahalı ürünler var ama ben biraz ucuzundan bulmaya çalıştım fakat yerleri kötü değil orta kalite)

Hastanede neler lazım oluyor bilemezsin canım. Her ihtimali düşünüp ona göre hareket etmeli. Sonra koşturmaktansa. Emzirme minderini bir yastığın içini seyrelterek de yapabilirsiniz. Ben öbürlerde öyle yapmıştım. Bu minder gözüme büyük görünmüştü ama gelince şaşırdım.

Hastanede neler lazım oluyor bilemezsin canım. Her ihtimali düşünüp ona göre hareket etmeli. Sonra koşturmaktansa. Emzirme minderini bir yastığın içini seyrelterek de yapabilirsiniz. Ben öbürlerde öyle yapmıştım. Bu minder gözüme büyük görünmüştü ama gelince şaşırdım.

Doğru diyosun abla her ihtimali düşünerek tedarikli gitmek lazım

onu da bir araştırmak lazım aslında ...:31::31:

Tek gecelik 25, sabahlık 25-30 (unuttum), alt üst takım da 55 ten 45 e aldım. (normalde daha pahalı ürünler var ama ben biraz ucuzundan bulmaya çalıştım fakat yerleri kötü değil orta kalite)

bakacağız bakalım araştırırız:31::31:

hastanede neler lazım oluyor bilemezsin canım. Her ihtimali düşünüp ona göre hareket etmeli. Sonra koşturmaktansa. Emzirme minderini bir yastığın içini seyrelterek de yapabilirsiniz. Ben öbürlerde öyle yapmıştım. Bu minder gözüme büyük görünmüştü ama gelince şaşırdım.

tabiki neler lazım bilinmez ablacım ben özel bişey derken yani hastane için ayrı ev için ayrı pijamadan bahsettim bi tane alırım ikisindede giyerim diye düşünüyorum

Back