- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.181
Geç de olsa selam kızlar. Bugün moralim bozuktu o yüzden hiç giremedim. Nasılsınız bakalım.
geç de olsa selam kızlar. Bugün moralim bozuktu o yüzden hiç giremedim. Nasılsınız bakalım.
Doğru diyosun abla her ihtimali düşünerek tedarikli gitmek lazım
Ay o günler hayırlısıyla bir gelse değil mi :) Dün 2 aylık bir bebiş gördü içim gitti...Artık sabırsızlanıyorum ben. Daha da çok var yaa.
selam abla hayırdır neden bozuk moralin ben uykusuzumm biraz uyukladım ofiste
günaydın canlar
günaydın canlar
GÜnaydınnn iremmmm hoşgeldinnn
GÜnaydınnn herkeslereeeeeeeee
Eee kızlar anlatınn nasılsınızz ne var ne yokk?
Kimse yok mu?
günaydın minnak kuzular...
kızlar nasılsınız. benim gündem yoğun.
dün çok yoğundum ve başım inanılmaz ağırdı, eve kendimi zor attım. sadece yemek ve ilaç içmek için akşam kalktım. uyuya uyuya geçirdim baş ağrımı. sabah kalktığımda iyiydim.
doğum iznine çıkan arkadaşlarımızdan biri dün doğum yaptı, bi tanesi de bu sabah. 2 tane taze bebeğimiz var
dünkü arkadaş sezeryanla doğum yapmış, dün gittik ona çok iyiydi.
bügün doğum yapan arkadaş da normal doğum yapmış. birazdan onu görmeye gidicem, görenler onun da ççok iyi olduğunu sölüyolar.
ben şimdi taptaze bebek koklamaya gidiyom, görüşürüz...
haftanın son günü olması durumu olduğu için ben çok mutluyum çok şükür bi hafta daha bitti çok yağmur var istanbulda serin bir haftasonu bizi bekliyor anlaşılan raht rahat gezeriz
sen nasılsın kuzummm
kızlar nasılsınız. benim gündem yoğun.
dün çok yoğundum ve başım inanılmaz ağırdı, eve kendimi zor attım. sadece yemek ve ilaç içmek için akşam kalktım. uyuya uyuya geçirdim baş ağrımı. sabah kalktığımda iyiydim.
doğum iznine çıkan arkadaşlarımızdan biri dün doğum yaptı, bi tanesi de bu sabah. 2 tane taze bebeğimiz var
dünkü arkadaş sezeryanla doğum yapmış, dün gittik ona çok iyiydi.
bügün doğum yapan arkadaş da normal doğum yapmış. birazdan onu görmeye gidicem, görenler onun da ççok iyi olduğunu sölüyolar.
ben şimdi taptaze bebek koklamaya gidiyom, görüşürüz...
kimse yok mu?
Günaydın minnak kuzular...
Haftasonunu güzel geçirirsiniz artık eşinle ve oğluşunla. Bizim burada serinn hatta gece üşüdüm bile :) Sabah iyi kalktım canım enerjik sayılırım ama uykum geldi ders çalışınca hemen bir mola vereyim dedim..
tubişşş ya ne güzell yeni doğmuş bebek göreceksin Allah bizlere de bebeklerimizi sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallahh..
oğlumuza şifonyer bakcaz serin olursa hava .
biz neredeyse servise geç kalıyoduk uyanmakta zorlandık vallla hiç enerjim kız ders çalışırkende nasıl uykusu geliyor insanın
eet yaa sormaa bir de tarihh gel de uyumaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?