canlarım... devlet hastanesinde kuzenim çalışıyo hemen bi sıra ayarladı gidip geldim,aklımda soru işareti kalmasın diye... ultrasonla rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi bu seferde 37mm çıktı iyimi?

yani maşallah güzel dedi dr.idrar tahlili yaptırdım 10 dk.da onun sonucunu da aldım...

o da temiz şükür...dr. tedbir amaçlı istersen doğumhaneye bi git,ebeler açılma var mı diye kontrol etsin dedi,makineyle mi bakıcaklar dedim yok elle dedi... istersen bekleyebilirsin de dedi,bişey çıkmıcak bence zaten ama sana bırakıyorum dedi... tedbir amaçlı diyorum dedi... ben istemedim... o zman magnezyumu günde 2 ye çıkaralım dedi.... tamam dedim... öyle işte kızlar bi sorun yok,ayrıntılı için de bugün arasam mı k,i hastaneyi... dr. cumartesi 1 den sonra yada haftaya 5 ten sonra herhangi bi gün gelebilirsin dedi...
sizce napayım cumartesi mi gideyim bekliyim mi azcık daha...
bu arada toplaşıp gelin ayrıntılıyı burda yaptırın derim, ücreti sadece 32 tl

ne gerek var dünya para vermeye,valla istanbuldan kalkıp gelseniz yol parasıyla birlikte daha az tutar valla

kuzummmmmmmmm,kahvaltını ihmal etme,şimdi hastanede gözümün önğnde 5 aylık bi bayan bayıldı,son anda tuttular,yoksa kafasını yere kötü çarpacaktı... kahvaltı yapmadan çıkmış evden,sakın ihmal etmeyin kızlar.............