• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aradım dr. amcamızı... salı gününe randevu verdi...

cumartesi gidersem salı günü de tekrar gelmemi istedi... servikal uzunluğa bakıcam demişti çünkü... ben ikisi aynı gün olsu diye salı gününe aldım...

iyi yapmışsın yawrummm salıya bişi kalmadı zaten haftasonu çabuk geçer :34:

canımm bu ara ofis çok yoğun denk gelmedik nasılsın oğluşun nasıll :16::16:

iyiyiz canımm oğluş da iyi bol bol tekmeliyo annesini ben burdayım diyor :) BU aralar çok çabuk yoruluyoruzz artık ağırlaştık iyice ondan sanırım.

siz nasılsınız oğluş napıyorr??

canım hatırlamıyorum ama gebelik takviminde yazıyodu duymaya başladıkları haftaa seninde az kalmıştır duymasına
bende şimdi netten baktım 16. haftadan sonra genellikle anne sesini duyabilirler dio babaların sesleri kalın olduğu için biraz tiz bir sesle konuşurlarsa bebek duyabilir dio yani bu haftalarda tiz sesleri duyabiliyo demekki oğluşummm :16::16::16:

en iyi iletişim elinizi karnınıza koyup bebeğinize hitaben konuşmanızdır dio :16::16::16:

mamamızı yedik geldik ama çok sağlıklı beslenemedik. dolma ve makarna bi arada olur mu ya, yanına da tatlı, tatlı zaten yiyemyom, içim kurudu.:50:

Selammm biz geldikkkkkkkkkk
hoş geldin didoşşş, nasılsınnn.

kızlar bebikolar bizi kaçıncı haftadan itibaren duyabiliyolar ?????

ben 20 haftadan itibaren her türlü sesi duyabiliyorlar diye biliyorum canım.

canlarım... devlet hastanesinde kuzenim çalışıyo hemen bi sıra ayarladı gidip geldim,aklımda soru işareti kalmasın diye... ultrasonla rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi bu seferde 37mm çıktı iyimi?:1::1::1:yani maşallah güzel dedi dr.idrar tahlili yaptırdım 10 dk.da onun sonucunu da aldım...:1::1::1:o da temiz şükür...dr. tedbir amaçlı istersen doğumhaneye bi git,ebeler açılma var mı diye kontrol etsin dedi,makineyle mi bakıcaklar dedim yok elle dedi... istersen bekleyebilirsin de dedi,bişey çıkmıcak bence zaten ama sana bırakıyorum dedi... tedbir amaçlı diyorum dedi... ben istemedim... o zman magnezyumu günde 2 ye çıkaralım dedi.... tamam dedim... öyle işte kızlar bi sorun yok,ayrıntılı için de bugün arasam mı k,i hastaneyi... dr. cumartesi 1 den sonra yada haftaya 5 ten sonra herhangi bi gün gelebilirsin dedi...
sizce napayım cumartesi mi gideyim bekliyim mi azcık daha...
bu arada toplaşıp gelin ayrıntılıyı burda yaptırın derim, ücreti sadece 32 tl:1::1::1::1::1::1::1:
ne gerek var dünya para vermeye,valla istanbuldan kalkıp gelseniz yol parasıyla birlikte daha az tutar valla:52::52::52::52:

kuzummmmmmmmm,kahvaltını ihmal etme,şimdi hastanede gözümün önğnde 5 aylık bi bayan bayıldı,son anda tuttular,yoksa kafasını yere kötü çarpacaktı... kahvaltı yapmadan çıkmış evden,sakın ihmal etmeyin kızlar.............

bak fitoşum boşuna panik yaptın sorun yokmuş ohh gözün aydın tatlımm çok sevindim bence cumartesiyi bekle rahat rahat yaptırırsın ayrıntılını bende 21 hazirana aldım akşamında çeşmeye yola çıkıcaz geçerken inip sizin orda mı yaptırsammm ayrıntılımı:27::27::27::27:

mamamızı yedik geldik ama çok sağlıklı beslenemedik. dolma ve makarna bi arada olur mu ya, yanına da tatlı, tatlı zaten yiyemyom, içim kurudu.:50:

hoş geldin didoşşş, nasılsınnn.

ben 20 haftadan itibaren her türlü sesi duyabiliyorlar diye biliyorum canım.

aifyet olsunn tubiş menü uyumsuzmuş yaa napacaksınn bir ayran içersin üstüne artık...

iyiyiz biz sen nasılsınn

bak fitoşum boşuna panik yaptın sorun yokmuş ohh gözün aydın tatlımm çok sevindim bence cumartesiyi bekle rahat rahat yaptırırsın ayrıntılını bende 21 hazirana aldım akşamında çeşmeye yola çıkıcaz geçerken inip sizin orda mı yaptırsammm ayrıntılımı:27::27::27::27:

21 haziranda bende doktora gideceğimmm bir aksilik olmazsaaa ay ne güzell çeşme de kaç gün kalacaksınızz fatoş?? tabi yol üstü sayılırr izmir manisa arası 30 dk gel yaptır burada :1::1::1:

kızlar çok yavaşsınız yaaaaaa çok geç yazıyosunuz:1::1::1:
benim gitme vaktim geldiii yine gelmeye çalışırımmm hoşçakalınnnnn

aifyet olsunn tubiş menü uyumsuzmuş yaa napacaksınn bir ayran içersin üstüne artık...

iyiyiz biz sen nasılsınn
sağol didoşum, ama menüde ayran yok canım nerden bulup içicem :50::50:
biz iyyiz kusmalarımız bitti sayılır, bulantılarımız azaldı.eski tempoya dönmeye başladım:46:
sen nasılsın...

ayyyy çeşmeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52: benim yerime de gez fatmam...

21 haziranda bende doktora gideceğimmm bir aksilik olmazsaaa ay ne güzell çeşme de kaç gün kalacaksınızz fatoş?? tabi yol üstü sayılırr izmir manisa arası 30 dk gel yaptır burada :1::1::1:

arabayla geçsek olabilirde babam daha araba alamadı bakalım bende rezervasyon yaptıracağım otobüse eğer babam araba alamazsa diye

sağol didoşum, ama menüde ayran yok canım nerden bulup içicem :50::50:
biz iyyiz kusmalarımız bitti sayılır, bulantılarımız azaldı.eski tempoya dönmeye başladım:46:
sen nasılsın...

ayyyy çeşmeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52: benim yerime de gez fatmam...

ay valla son anda çıktı tatil meselesi düğün var diye gidilecekti annemler yerde ayarlıcaklarmış çok ii gelecek tatilll

Back