- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
- #29.181
ben test çektiriyorum dağıtıp işime bakıyorum...
enimkiler de kitap okuyo şu anda. Senin kaçıncı sınıf canım ben sınıf öğretmeniyim 2leri okutuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben test çektiriyorum dağıtıp işime bakıyorum...
Kızlarr günaydın ben okuldayım notlarımı tamamlamaya çalışıyorum. 8 tane öğrenci gelmiş onlar ayrı takılıyo ben ayrı takılıyorum. Sizler nasılsınız bakalımm
Günaydın fatmaa ve oğluşuuu beşiğinizi güle güle kullanmak nasip olsun inşallah o bize gösterdiğini mi aldınızz ve kaça aldınızz??
günaydın irem ve tembel kızçesii :)
günaydın serap ve oğluşuu
Herkeslere günaydınn kızlarr nasılsınızz??
Biz oğluşumla iyiyiz dün biraz moralimiz bozuktu derslerden dolayı ama sonra geçti bugün de sabahtan yemeğimi temizliğimi yaptımm rahat rahat oturacağım
napıyonuz bakayım...bugün ndense bomba gibiyim yawww....
çok enerjiğim okulda dökülmem inşallah...
enimkiler de kitap okuyo şu anda. Senin kaçıncı sınıf canım ben sınıf öğretmeniyim 2leri okutuyorum
günaydın canım hoşgeldiniz kuzunla beraber...
üzme sıkma canını yavru...senin morale daha çok ihtiyacın var...
kandiliniz mübarek olsun kızlarben kızçeme biberonunuda aldımmmmmm
![]()
kandiliniz mübarek olsun kızlarben kızçeme biberonunuda aldımmmmmm
![]()
günaydın canım oh ne güzel tatilinize az bi zaman kaldı
benimkilerde 2. Sınıf canım...test daha kolay oluyo kafalarını kaldırmaıyolar...
kızlar bu arada ben cuma günü yokum..okuldaki kuzularla pikniğe gidiyoruz...
günayyyyddııınnnn...
topikimin güzel hatunları veee onların tatlı bebişleriiiii
nasılsınız..
biz iyyizzz. eşim de daha iyi ateşi bayağı düştü, ama dün bütün gün hastanedeydik, serumdu iğneydi derken, toparladı biraz. sabah da kahvaltısını yaptırdım, ilacını içirdim geldim.
siz neler yaptınız var mı kaçırdığım yeni haber....
işler yığılmış azcık masamda bi de sipariş günüm bugün. ama buralardayım. arada yırtık dondan çıkar gibi dalarım muhabbete![]()
hoşbuldukkkk... enerjik hatunnn enerjin bitmez inşallah akşama kadarrr
irem aşka geldiiii heyytt kim tutar seniii vur kendini alışverişe
Sen hatırlatmışken bende kutlayayım herkein kandili şimdiden mübarek olsun kızlarrr
aa ne güzel zümre çıktık sen hangi ildesin canım ben batmanın ilçesinde çalışıyorum
günaydın canım oh ne güzel tatilinize az bi zaman kaldı
günaydın didoşum evet o gösterdiğim beşiği aldık adam fiyat listesine bakmadan bi fiyat verdi 500 tlye aldık herşeyi dahil içinde adam sonra çok uygun verdim hiç bişey kazanamıcam dedi o da oğlumun kısmetiymiş artık başka bi ürün alırız o adamdan
neden bozdun moralini canım çalışamadığın için mi
okullar bitiyor ya ondandır kuzu bende aksine çok kötüyüm her yerim ağrıyor hiç yataktan çıkmak istemedim
günayyyyddııınnnn...
nasılsınız..
biz iyyizzz. eşim de daha iyi ateşi bayağı düştü, ama dün bütün gün hastanedeydik, serumdu iğneydi derken, toparladı biraz. sabah da kahvaltısını yaptırdım, ilacını içirdim geldim.
işler yığılmış azcık masamda bi de sipariş günüm bugün. ama buralardayım. arada yırtık dondan çıkar gibi dalarım muhabbete![]()
biz dün buralarda baktık biraz beşiklere o dediğim ufak olana filan da işte onu görünce bir anda fikrim değişti.. bu arada biz sınav zamanı izmire de gitmeyi planlıyoruz oradan da bakarız beşik bir aksilik olmazsa o güne kadar sen gidersen sen bana haber ver ben gidersem bende sana haber vereyim
canım dün paylaşmıştın gördüm fotoğrafı gerçekten beşik güzel kendi sitesine de baktım dediğin gibi fiyatları 550 tl biraz pahalı geldii ahşap beşik yatağı uyku seti vs dahil 350 lira burada (gerçi dedesi alacak ama ) bakalım belki fikrimiz değişir eşime göstereceğim beğenirse her türlü aldırır babasına
selam abla sonuçların güzel çıkmış sevindimmm
sen o kadar heveslen heveslennnn randevuyu atsınlarrkendi doktorun bakmıyor ki radyolojideki bakıyor ya o mu izin almış??
evet canım zümreymişiz..ben kahramanmaraş merkezdeyim canım...
günayyyyddııınnnn...
nasılsınız..
ne güzel sen öğlencisin galiba. Benimki tam gün yatılı okulda çalışıyrum. 4 yıldır burdayım bakalım ne zaman gidebilcem burdan. Baksana 2. çocuğu bile burda doğuruyorum okula da başlarlar belki burda![]()
evet canım öğlenciyim..tam gün çok zor oluyo hele yatılı okulsa hiç düşünemiyorum...eşinde mi öğretmen hiç bi şekilde çıkamıyor musunuz?bende 2 sene viranşehirde kaldım..zor bela eş durumuyla şans eseri geldim...darısı senin başına..
canım eşim de sınıfçı şansımız az yani. Allahtan okul erkek yatılı da nöbetim falan olmuyo. Aslında raht b, yer lojmanda kalıyorum hemen okulun yannda çocuk açısından rahat oluyo ama ne kadar da olsa uzak benim ailem bursada eşimin antalyada. Bizim iki tarafa da tayin isteme şansımız yok zaten puanlar yüzünden ama biraz daha yakına gidebiecek miyiz bakalım. Bu sene şansımızı denicez her sene tayin isteriz artık çıkana kadar
günaydın kızçelerrrrrrrr...
dün demiştim ya randevumu başka güne attılar diye,eşim hastaneyi aramış,önce dr.un sekreteriyle konuşmuş,nasıl iş bu biz kendimizi bugüne ayarladık,izin alamıyoruz falan diye,kız mırın kırın ediyomuş... sonr halkla ilişkilere bağlanmış,ordan demişlerki hemen size bugün için randevu ayarlıyalım,saat 3 e randevu vermişler,3 te gittik,dedilerki kendi drunuza sıra vericez,ordan detaylıya göndericekler,neyse aldık sıramızı,dr.a çıktık...dr a dedik ki bize saat 5 e randevu vermiştiniz,bugün arayıp iptal ediyosunuz,biz iş yerinden zor izin alıyoruz falan dedik... dr. da ben saat 5 e kadar burdayım saat 5 ten sonra detaylı yapabilirm anca ama bugün gitmem lazım,dişimde apse var bu şekilde bakamam dediuzun bi muayene olucak çünkü dedi.... size haftaya mesai dışında ne zman uygun olursa o zman gelin dedi...siz mi yapıcaksınız ayrıntılıyı dedik,evet dedi,ama bize radyoloji yapacak dediler dedik,hayır ben yapıcam,radyoloji tam olarak bakamaz dedi.. sonuçta kadın doğumcu biziz,biz a'dan z'ye herşeye bakarız ama onlar sadecegenel olarak bakarlar,ve onların verdiği raporun altında da anomali taraması değildir diye yazar dedi,bu onların değil bizim işimiz dedi...bunu kesinlikle başkasına yaptırmam ben yapıcam dedi....
istersen şimdi rutin bi muayene edelim gelmişken dedi,tamam dedik,normal ultrasonla baktı,kasıklarında baskı hissi var mı dedi,idrarda falan dedi,yok dedim,sadece arada hafif ağrılarım oluyo,bazen geceleri dönerken kasıklarımda batma oluyo dedim,bebek güzel 21 haftalık dedi,boyunu kilosunu pek incelemedi...
rahim ağzı uzunluğuna her muayenede bakıyomusunuz, ben 16 haftalık düşük yapmıştım biliyosunuz dedim,evet dedi,şimdi de ona baktım zaten dedi.. 33mm olarak ölçmüş... bu değer şuan normal dedi,ama haftaya tekrar bakalım zaten detaylı usg de bunu daha net ölçeriz dedi...kısalma olursa o zman tedavi veririm dedi... benim yapmam gerekn bişey var mı dedim,yok dedi,bu öyle bi yapı ki,sen zıplasanda durmadan hareket etsende koşsanda açılacağı yoksa açılmaz dedi...haftaya görüşelim hangi gün gelelim dedim, randevu alsak ta siz nasılsa değiştireceksiniz diyosunuzdur şimdi diye de bi espri yaptı dr amcamız.... ha şunu bileydin diyecektim de sustum![]()
günaydın kızçelerrrrrrrr...
dün demiştim ya randevumu başka güne attılar diye,eşim hastaneyi aramış,önce dr.un sekreteriyle konuşmuş,nasıl iş bu biz kendimizi bugüne ayarladık,izin alamıyoruz falan diye,kız mırın kırın ediyomuş... sonr halkla ilişkilere bağlanmış,ordan demişlerki hemen size bugün için randevu ayarlıyalım,saat 3 e randevu vermişler,3 te gittik,dedilerki kendi drunuza sıra vericez,ordan detaylıya göndericekler,neyse aldık sıramızı,dr.a çıktık...dr a dedik ki bize saat 5 e randevu vermiştiniz,bugün arayıp iptal ediyosunuz,biz iş yerinden zor izin alıyoruz falan dedik... dr. da ben saat 5 e kadar burdayım saat 5 ten sonra detaylı yapabilirm anca ama bugün gitmem lazım,dişimde apse var bu şekilde bakamam dediuzun bi muayene olucak çünkü dedi.... size haftaya mesai dışında ne zman uygun olursa o zman gelin dedi...siz mi yapıcaksınız ayrıntılıyı dedik,evet dedi,ama bize radyoloji yapacak dediler dedik,hayır ben yapıcam,radyoloji tam olarak bakamaz dedi.. sonuçta kadın doğumcu biziz,biz a'dan z'ye herşeye bakarız ama onlar sadecegenel olarak bakarlar,ve onların verdiği raporun altında da anomali taraması değildir diye yazar dedi,bu onların değil bizim işimiz dedi...bunu kesinlikle başkasına yaptırmam ben yapıcam dedi....
istersen şimdi rutin bi muayene edelim gelmişken dedi,tamam dedik,normal ultrasonla baktı,kasıklarında baskı hissi var mı dedi,idrarda falan dedi,yok dedim,sadece arada hafif ağrılarım oluyo,bazen geceleri dönerken kasıklarımda batma oluyo dedim,bebek güzel 21 haftalık dedi,boyunu kilosunu pek incelemedi...
rahim ağzı uzunluğuna her muayenede bakıyomusunuz, ben 16 haftalık düşük yapmıştım biliyosunuz dedim,evet dedi,şimdi de ona baktım zaten dedi.. 33mm olarak ölçmüş... bu değer şuan normal dedi,ama haftaya tekrar bakalım zaten detaylı usg de bunu daha net ölçeriz dedi...kısalma olursa o zman tedavi veririm dedi... benim yapmam gerekn bişey var mı dedim,yok dedi,bu öyle bi yapı ki,sen zıplasanda durmadan hareket etsende koşsanda açılacağı yoksa açılmaz dedi...haftaya görüşelim hangi gün gelelim dedim, randevu alsak ta siz nasılsa değiştireceksiniz diyosunuzdur şimdi diye de bi espri yaptı dr amcamız.... ha şunu bileydin diyecektim de sustum![]()