• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınn serabımmmmmm

günaydın iremim acayip acıkmışım yemeğe saldırdık bizde oğlumlaaaaa

günaydın tatlım, ya ben ara öğün ihtiyacı hissetmiyorum, arada yemiyorum resmen ama sabahları çok ekmek tüketiyorum ya 3,5 dilim ekmek götürdüm ki allahtan uzun uzadıya kahvaltı etmiyoz biz , benim kilolar ekmek ve pilavlar yüzünden :31::31::31::31:

günaydın kuzu hoşgeldiniz...

günaydın tatlım, ya ben ara öğün ihtiyacı hissetmiyorum, arada yemiyorum resmen ama sabahları çok ekmek tüketiyorum ya 3,5 dilim ekmek götürdüm ki allahtan uzun uzadıya kahvaltı etmiyoz biz , benim kilolar ekmek ve pilavlar yüzünden :31::31::31::31:

ara ögünler zararsız be kuzum onu bi şekilde atlatıyorum ben dediğin gibi ekmek ve hamur işi benim kilo sebebim zaten çok severdim 3 küçük dilim yedim bende

kızlar günaydın. nasılsınız.
ben pek iyi deilim. eşim kötü. 39,7 ateş. şimdi işteyim bugünlük işlerimi devreye soktum. eve gidiyom eşimi alıp hastaneye gitcez.
hbr vereyim dedim hoşçakalın

kızlar günaydın. nasılsınız.
ben pek iyi deilim. eşim kötü. 39,7 ateş. şimdi işteyim bugünlük işlerimi devreye soktum. eve gidiyom eşimi alıp hastaneye gitcez.
hbr vereyim dedim hoşçakalın

günaydın canım çok geçmiş olsun ateş erkekler iiçin özellikle daha tehlikeli hemen gidin hastaneye düşürürler orada inşallah çok geçmiş olsun kendine dikkat et sende çok yorulma

günaydın kuzular ve kuzuların kuzucuklarııııııııı....

hepinizi öpüyoruz oğluşumlaaaaa:54::54::54::54:

biz bugün biraz yorgun gibiyiz....dün akşam geç haber verip gelen misafirlerim vardı,işten 6 da çıktım eve gittim,hemen öylesine evi topladım,pazar süpürememiştim evde yoktum,apar topa tüm evi süpürdüm,üstün körü toz aldım,makarna yaptım kendimize,ama 1-2kaşık almaya fırsatım oldu,sonra misafirler geldi neyseki çok kalabalık değildi...

bu sabah ta kalktım giyindim tam evden çıkıcam bi baktım pantolonuma çamaşır suyu damlamış:47::47::47:çok sinir oldum....gri pantolon... ben de kurşun kalemle o noktaları boyadım...artık çok çok az belli oluyo,her giydiğimde aynı işlemi uygulucam mecbuuuuuurrrrrr..........:37::37::37:
domestos sevdası yüzünden bütün kıyafetlerimi berbat ediyorum hep...:47::47::47:babamız da işyerinin anahtarlarını evde unutmuş aşık:1::1::1: bir de sabah sabah ona anahtar yetiştirdim...

bu arada ben de 2 dilim ekmek yedim,:1::1::1::1:ne güzel bu ayı 2 kiloyla kapattım sanıyodum,yarım kilo daha almışım:47::47::47::47:

biz bugün biraz yorgun gibiyiz....dün akşam geç haber verip gelen misafirlerim vardı,işten 6 da çıktım eve gittim,hemen öylesine evi topladım,pazar süpürememiştim evde yoktum,apar topa tüm evi süpürdüm,üstün körü toz aldım,makarna yaptım kendimize,ama 1-2kaşık almaya fırsatım oldu,sonra misafirler geldi neyseki çok kalabalık değildi...

bu sabah ta kalktım giyindim tam evden çıkıcam bi baktım pantolonuma çamaşır suyu damlamış:47::47::47:çok sinir oldum....gri pantolon... ben de kurşun kalemle o noktaları boyadım...artık çok çok az belli oluyo,her giydiğimde aynı işlemi uygulucam mecbuuuuuurrrrrr..........:37::37::37:
domestos sevdası yüzünden bütün kıyafetlerimi berbat ediyorum hep...:47::47::47:babamız da işyerinin anahtarlarını evde unutmuş aşık:1::1::1: bir de sabah sabah ona anahtar yetiştirdim...

bu arada ben de 2 dilim ekmek yedim,:1::1::1::1:ne güzel bu ayı 2 kiloyla kapattım sanıyodum,yarım kilo daha almışım:47::47::47::47:

çok kilo alacaz daha çokkkkk:27::27:

bu arada ilk magnezyum tabletimi içiyorum bacılar portakallı bi ilaç suda eritiyosun

ben de artık hergün içiyorum,magnorm benim ilacın adı...

bu sabah bi uyandım benim oğlan tam göbüşümün sol tarafında toplanmış top gibi olmuş,karnım kaskatıydı.... sonra mama yerken uyandı sabırsızca tepikledi kuzummmmm....:9::9::9:

günaydın canımcım bizde seni ve oğlunu öpüyoruz

eve gidince misafire hazırlıksız yakalanmak çok kötü oluyor insan çok yoruluyor

ev kıyafetiyle yapmak lazım çamaşır suyunu yoksa yeni ciciler batıyorrr

günaydın canımcım bizde seni ve oğlunu öpüyoruz

eve gidince misafire hazırlıksız yakalanmak çok kötü oluyor insan çok yoruluyor

ev kıyafetiyle yapmak lazım çamaşır suyunu yoksa yeni ciciler batıyorrr

cnm bu pantolonla yapmadım zaten,sabah giyidm bunu yeni ütüledim,ütülerken yoktu,nerden bulaştı anlamadım...:44::44::44:

ben de artık hergün içiyorum,magnorm benim ilacın adı...

bu sabah bi uyandım benim oğlan tam göbüşümün sol tarafında toplanmış top gibi olmuş,karnım kaskatıydı.... sonra mama yerken uyandı sabırsızca tepikledi kuzummmmm....:9::9::9:

aynı ilaç canım benimkide o ihmal etmeden içicem dün gecede krampla uyandım çok ağrı yapıyor yaaa

günaydınnn teyzoşlarımmmmm yakışıklı ve güzel arkadaşlarımmmmm :54::54::54::54:

günaydın fıstıklarr

Back