• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Teyzeler ben kerim eren kocaman öpücükler getirdim size :54::54::54::54::54::54:

Annemin ofiste işler karışmış onları toplayıp size detaylı bilgilerimi vericekmişşşş :54::54::54::54::54::54:

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş oğluşunu :)) adıyla yaşasın tombak :))

sudecim bu arada sen nasıl oldun? birde bu liste ne kadar kalabalık yaaa iki valizle falan gitcez heralde hastaneye :))

kızlar nasılsınız ben okuldayım bi yandan notları giriyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyorum. az biraz keyfim yok 2-3 gündür oğlumda bi aksilik var dışarda arkadaşlarına tekme atmaya itip kakmaya başladı. çok uyumlu bi çocuktur ve bunu yaparken de yüzünde bi sinir oluyo sanki canım sıkılıyo biraz bu konuya

Birden bire olması düşündürücü ama yaşına bakarsan agresifliği normal. Hele ki erkek çocuklarda. Bir de izledikleri çok etkiliyor çocukları canım. Onunla bol bol konuş. Düzelir merak etme. Benim büyük kızım Cüneyt arkının dişi versiyonu olmuştur hep. gün aşırı okula çağrılırdım birini hırpalamış diye. Genelde erkek çocukları bir de. Sakin bir çocuktur oysa. Kalabalığa girince içindeki azgın dışarı mı dökülüyor ne:)

fatmacım valla sorma hemde nasıl yanıyo devreler....

allah sonumuzu hayır etsin.....
kızlar bu arada geçen arkadaşım doğum yaptı kanaması evde devam etmiş orkid kullanmış pişik olmuş lohusa pedi varmış evde onu kullanmak lazımmış sizede söyliyim

ay ben ne çektim geçen sene... düşükten sonra 2 ay kanama sürdü,ondan önce de 1 ay.... tam 3 ay pedle dolaştım civciv sıcağında.....çok kötüüüüüü....

fatmacım valla sorma hemde nasıl yanıyo devreler....

allah sonumuzu hayır etsin.....

ay ben ne çektim geçen sene... düşükten sonra 2 ay kanama sürdü,ondan önce de 1 ay.... tam 3 ay pedle dolaştım civciv sıcağında.....çok kötüüüüüü....

allah bir daha başa vermesin canım inşallah kanamamızda az az olur bizi çok yıpratmaz

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş oğluşunu :)) adıyla yaşasın tombak :))

sudecim bu arada sen nasıl oldun? birde bu liste ne kadar kalabalık yaaa iki valizle falan gitcez heralde hastaneye :))

İyiyiz biz canım. Tansiyon problemim var ama şükür sabahki ölçüm daha iyiydi. O liste genel alınacak listesi tatlım. Hepsi hastaneye gitmeyecek:) İçlerinden ikişer takım götürülecek sadece anneye ait olanlar hastane için. Hatta ben bu listeye çarşaf ve yastık kılıflarını eklemeyi unuttum:))

kızçeler ben gider mutlu bir çifte şahitlik ediyim doktor sırası bende yarın oğluma kavuşacağım sizi seviorum bebekler

İyiyiz biz canım. Tansiyon problemim var ama şükür sabahki ölçüm daha iyiydi. O liste genel alınacak listesi tatlım. Hepsi hastaneye gitmeyecek:) İçlerinden ikişer takım götürülecek sadece anneye ait olanlar hastane için. Hatta ben bu listeye çarşaf ve yastık kılıflarını eklemeyi unuttum:))

iyi olmana çok sevindim dikkatli ol sen yinede, he birde nevresim takımıda var yani :))

Bana alışveriş sitesi tavsiye edin kızlar. Güvenilir olsun nütfenn.

canım daha öncede söylemiştim bebeci.com var ben çok memnun kaldım tesadüf rastladım zaten fiyatlarda uygun bence,ben gece yarısı aldım sabahına kargoladılar ve ürünlerde iyi geldi tulum alt açma kapama :)) bir sürü şey bir göz at istersen :))

2 yaş sendromuna erken mi girdi acaba bide kardeşi olacağını algılayabiliyor mu

canım kardeşi olacağını algıladığını sanmıyorum zaten pek de lafını etmiyoruz şimdi yanında. ama 2 yaş olayını duymuştum ondan mı acaba

Birden bire olması düşündürücü ama yaşına bakarsan agresifliği normal. Hele ki erkek çocuklarda. Bir de izledikleri çok etkiliyor çocukları canım. Onunla bol bol konuş. Düzelir merak etme. Benim büyük kızım Cüneyt arkının dişi versiyonu olmuştur hep. gün aşırı okula çağrılırdım birini hırpalamış diye. Genelde erkek çocukları bir de. Sakin bir çocuktur oysa. Kalabalığa girince içindeki azgın dışarı mı dökülüyor ne:)

ablacım normalde çocukların arasına rahatlıkla bırakıyodum dün birden bire önünde oturan bi çocuğun yüzüne doğru tekme attı akşam da arkadaşlar geldi onun kızına da yine tekme attı anlamadım gitti. ama yeni yeni yapmaya başladı umarım çabuk unutur bu davranışı

canım daha öncede söylemiştim bebeci.com var ben çok memnun kaldım tesadüf rastladım zaten fiyatlarda uygun bence,ben gece yarısı aldım sabahına kargoladılar ve ürünlerde iyi geldi tulum alt açma kapama :)) bir sürü şey bir göz at istersen :))

Sağol canım:16: Hemen bakayım. Unnado yu inceledim ama hem bir şey beğenemedim hem pahalı geldi.

Sağol canım:16: Hemen bakayım. Unnado yu inceledim ama hem bir şey beğenemedim hem pahalı geldi.

orayada güzel şeyler geliyo bazen ama fiyat olarak dediğin gibi çok da uygun değil,örn olarak burda dışarda mağazada alt açma takım sormuştum 3 lü 65 tl dedi ordan 45 tlye aldım hemde yumuşacık battaniyesi falan yani ben memnun kaldım bakıyım ihtiyaç oldukça alırım artık yine :)

Indirimlibebe diyede bir site var gerçekten uygun ama ben almadım henüz bişey ama alcam niyetliyim malı iyidir diyemiyorum o yüzden ...........

Son düzenleme:
allah bir daha başa vermesin canım inşallah kanamamızda az az olur bizi çok yıpratmaz
amin cnmmmmmmm kimseye yaşatmasın rabbim.....
hani derler ya bi de sezeryanlı doğumda kanama az olur diye benim bi arkadaşım sezeryan oldu,3 ay kanaması sürdü.. çok değişken bişey demekki...inşallah az olur ama aslında içimiz temizleniyo 9 ay adet olmuyoruz sonuçta....

kızçeler ben gider mutlu bir çifte şahitlik ediyim doktor sırası bende yarın oğluma kavuşacağım sizi seviorum bebekler

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden.........

biz de sizi öpüyorz...
yarın müsait olduğunda gel haber ver bize olur mu öpüldünnnn..

bu arada kerim eren gelmiş hoşgelmişşşşşşşşş....

annen iş mi yapıyo kuzum yoksa,alışveriş mi yapıyo doğruyu söyle....:9::9::9:

kızlar ben neye karar verdim gelecek ay bir olsun tabi de , şu battaniyeli 10-12 parçalı hastane çıkışlarının krem beyaz gibi ara bir renk alcam bir tanede 5 li den cinsiyeti neyse ona göre bir renk alcam bebişime içini çoklu takımdan giydirir dışına kendi rengini giydiririm kısmette diğer bebiş olur farklı olursa cinsiyeti de o zaman onada bir beşli alırım nası fikiri :28::28::28::28::28:

nede olsa aynur abla 2 tane takım alın dedi :60::60::60:

Son düzenleme:
Back
X